خوش آمدید
جمعه، 31 فروردين ماه، 1397
صفحه اصلي تالار گفتمان دریافت فایل فروشگاه تنظیمات کاربری

  • پلاک علامتگذاری ملکه(سفید زرد قرمز)
    Product307
    موجودی محصول : 20
    قیمت محصول : 600,000 ریال
  • تیرک کمکی 50 عددی جنتر تولید ژله
    Product248
    موجودی محصول : 30
    قیمت محصول : 450,000 ریال
  • پلاک علامتگذاری ملکه(5 رنگ)
    Product221
    موجودی محصول : 10
    قیمت محصول : 3,000,000 ریال
  • آویز قاب کنار کندو
    Product201
    موجودی محصول : 100
    قیمت محصول : 140,000 ریال
  • ماژیک ملکه(عددی) uni posca
    Product111
    موجودی محصول : 14
    قیمت محصول : 200,000 ریال
  • دستگاه جنتر تولید ژله و ملکه
    Product82
    موجودی محصول : 10
    قیمت محصول : 2,800,000 ریال
  • دستگاه پرورش ملکه و تولید ژله(جنتر)ایرانی
    Product80
    موجودی محصول : 4
    قیمت محصول : 1,800,000 ریال
  • ست دستگاه پرورش ملکه (nicot queen)
    Product7
    موجودی محصول : 10
    قیمت محصول : 1,700,000 ریال
  • ست پرورشگاه ملکه زنبورعسل
    Product6
    موجودی محصول : 10
    قیمت محصول : 1,660,000 ریال



  • فروشگاه سایت زنبورعسل ایران


  • لوازم زنبورداري آذرپلاستيك تسوجي


  • فروش كتاب زنبورعسل و پرورش آن


  • كاملترين مجموعه فيلمها و مستند زنبورعسل و زنبورداري
سبد خرید فروشگاه سایت
نهایی سازی سبد خرید
سفارشات شما
لینکهای سریع
صفحه اول
دیگر بخشها
نقشه سايت
آمار بازدید
بخش کاربری
تنظیمات کاربری
بخش خبری
موضوعات اصلی مقالات و اخبار و مطالب
آرشیو اخبار و مطالب و مقالات ارسالی
ارسال متن و اخبار و مقالات
امکانات سایت
cart
فروشگاه سایت زنبورعسل
فروشگاه سایت زنبورعسل ایران
معرفی به دوستان
نظر سنجی
آدرس سایت ها و افزودن لینک
ارتباط با سایت
بخش ثبت آگهی و نیازمندی
برترین ها
تالار گفتمان
دریافت و ارسال فایل مقالات دانلود شده

فروش فیلم و مستند زنبورعسل

فیلمهای مستند زنبورعسل

فیلمهای مستند زنبورعسل

فروشگاه لوازم زنبورداری جهانی

فروشگاه ادوات و لوازم زنبورداری و فراورده های زنبورعسل جهانی

کانال تلگرام سایت زنبورعسل ایران

کانال تلگرام فروشگاه ادوات و لوازم زنبورداری و فراورده های زنبورعسل جهانی

جهت عضویت روی تصویر کلیک نمایید

خاصیت بلوری شدن (شکرک زدن)

خاصیت بلوری شدن (شکرک زدن)

خاصیت بلوری شدن (شکرک زدن) عسل به عواملی متعددی بستگی دارد که عبارتنداز:
1-درجه حرارت محیط
یکی از شرایط مطلوب برای شکرک زدن عسل حرارت است.شاید تعجب کنید اگر برای آب تغییر حالت از مایع به جامد در صفر درجه سانتی گراد صورت می گیرد برای عسل دمای 14 درجه سانتی گراد مطلوب ترین محیط برای تبلور است به همین دلیل است که در فریزر گذاشتن عسل برای امتحان ( شکرک زدن ) گویا نیست و همیشه عسل ها از این آزمایش سربلند بیرون می آیند. در حرارت بالاتر از 15 تا 20 درجه سانتی گراد عسل کمتر بلوری می شود و علت آن هم کم شدن خاصیت چسبندگی عسل و رسوب مواد خارجی است که در حرارت پایین هسته تبلور را به وجود می آورند.

2 -دیاستاز (آمیلاز)
دیاستازها ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته نشینی و کدر شدن آن می گردد.
این خاصیت فقط ذر عسل های طبیعی و غیر تقلبی دیده می شود. زیرا در داخل عسل های طبیعی دیاستاز وجود داشته و عسل های غیر طبیعی فاقد آنند. فقط دیاستاز قادرند ذرات عسل را متبلور نموده و باعث شکرک زدن آن گردند و حال آنکه عسل تقلبی به علت نداشتن دیاستاز صاف و روشن باقی می ماند بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که اگر عسل بعد از مدتی شکرک زد حتما طبیعی و سالم است ( برخلاف تصور مردم ) و هرگاه آن ته نشین نشد می تواند مصنوعی یا تقلبی باشد.

3 -آب
مقدار آب عسل در متبلور شدن آن تأثیر دارد. آنچه از عسل متبلور می شود گلوکز هیدرات است. فروکتوز و گلوکز انیدریدکریستالیزه نمی شوند. مقدار گلوکز هیدرات هم بستگی به مقدار آب دارد یا نسبت دکستروز به آب w=water) d/w گلوکز d=dextrose) می تواند در متبلور شدن عسل تعیین کننده باشد چنانچه عسل جنگل های مازندران از جمله عسل منطقه شیرگاه ( سوادکوه ) و کلرد (آمل) به خاطر درصد آب موجود در آنها با وجود طعم فوق العاده و خاصیت گلهای متنوعشان در مدت کمتر از 60 روز متبلور می شوند در حالی که عسلهای منطقه طالقان، دره ارنگه ( کرج ) و عموما ارتفاعات البرز که غلیظ تر هستند آنها در طی مدت یکسال یا بیشتر به صورت جامد در می آیند.

4-مقدار گلوکز
مقدار گلوکز عسل با خاصیت تبلور رابطه مستقیم دارد هر چه گلوکز در عسل بیشتر باشد آن زودتر به شکرک زدن تمایل پیدا می کند گلوکز در محلولهایی که 30 تا 70 درصد غلظت داشته باشد متبلور می شود که بستگی به میزان درجه حرارت دارد. در صورتیکه فروکتوز تنها در صورتی متبلور می شود که غلظت آن بین 78 تا 90 درصد باشد.
عسل اقاقیا به علت داشتن گلوکز کمتر (%35/98 گلوکز و %40/35 فروکتوز ( در حدود چها سال برای ته نشین شدن وقت احتیاج دارد ولی عسل لیلکی وکلزا یک هفته پس از استخراج شکرک می زند. عسل گل آفتابگردان که اساسا از گلوکز تشکیل شده بعد از سه هفته تا یک ماه متبلور می شود. در مقابل عسل مرکبات که دارای فروکتوز و گلوکز بالاتری است بعد از سه ماه اولین بلورهایش پدید می آید.
عسل حاصل از گلوکز خالص شکرک نمی زند ولی اصل مرغوب هم نیست.

5 -اجسام و مواد خارجی در عسل
اجسام و مواد خارجی از قبیل ذرات موم، گردو غبار، ذرات دانه گرده و غیره باعث تسریع در بلوری شدن عسل گشته، و هسته بلور را تشکیل می دهند. این ذرات در جریان تصفیه عسل و قبل از حرارت باید بوسیله صافی از عسل جدا شوند.

6- عسل شانهای قدیمی و سیاه شده
آنها زودتر از شانهای تازه شکرک می زنند زیرا وجود مواد خارجی در قابهای کهنه می باشد.

7 - نوع عسل و گیاهان عسل زا
نوع عسل و گیاهان عسل زا در مسئله تبلور مهم است. عسل بعضی از گیاهان سریع تر و برخی دیرتر شکرک می زنند و یا اصلا شکرک نمی زند
.





زنبورعسل, پرورش زنبورعسل, زنبورداری, کندو, عسل, ملکه زنبورعسل, زنبور عسل , وبلاگ تخصصي زنبور عسل, کندو زنبور عسل , زنبورستان , دستگاه گوارش زنبورعسل, جهت یابی زنبورعسل , تاریخچه پرورش زنبورعسل , انواع کندو , زمستان گذراني زنبور, آناتومی زنبور عسل , تولید مثل ملکه , عكس زنبورعسل , زنبورعسل ملکه , دگردیسی زنبورعسل , کندوی زنبور عسل , افات وبیماری های زنبورعسل, زهرزنبورعسل, ضعيف بودن كندو , ضعيف شدن كندو , تلقیح مصنوعی ملکه , کنه واروا, لولزم و تجهیزات زنبورداری

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 6 دي ماه، 1389 توسط mellifera  پرینت
فروشگاه سایت زنبورعسل ایران

کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

mellifera

مرتبط باموضوع :

 عسل و دندان  [ شنبه، 25 دي ماه، 1389 ] 3855 مشاهده
 شکرک زدن عسل یا:  [ دوشنبه، 6 دي ماه، 1389 ] 4597 مشاهده
 اهمیت گرده گل در تغذیه زنبورعسل :  [ جمعه، 15 دي ماه، 1391 ] 6154 مشاهده
 روش های تغذیه در زنبورعسل:  [ جمعه، 26 آبان ماه، 1391 ] 6795 مشاهده
 نحوه تامين اب توسط زنبورعسل  [ سه شنبه، 10 بهمن ماه، 1391 ] 5229 مشاهده
 انتقال شهد به وسيله زنبورعسل  [ سه شنبه، 10 بهمن ماه، 1391 ] 4300 مشاهده
 چربي يا ليپيدها در پرورش زنبورعسل  [ پنجشنبه، 24 مرداد ماه، 1392 ] 4330 مشاهده
 چگونگي مقاومت كلني زنبورعسل  [ دوشنبه، 6 دي ماه، 1389 ] 4642 مشاهده
 موارد استفاده درمانی ژله رویال  [ شنبه، 1 مرداد ماه، 1390 ] 5015 مشاهده
 گندم سياه  [ يكشنبه، 5 دي ماه، 1389 ] 7571 مشاهده
 گل افتابگردان  [ چهارشنبه، 29 آذر ماه، 1391 ] 8488 مشاهده
 گياه شبدر  [ يكشنبه، 5 دي ماه، 1389 ] 13375 مشاهده
 نحوه زمستان گذراني زنبورهاي عسل داخل كندو  [ سه شنبه، 30 شهريور ماه، 1395 ] 17363 مشاهده
 گرده افشاني در کدو:  [ دوشنبه، 6 دي ماه، 1389 ] 3242 مشاهده
 درخت پرتقال  [ يكشنبه، 5 دي ماه، 1389 ] 12588 مشاهده
 مراحل ساختن عسل  [ پنجشنبه، 30 آبان ماه، 1392 ] 5284 مشاهده
 عسل برطرف كننده بي‌خوابي  [ پنجشنبه، 12 اسفند ماه، 1389 ] 4955 مشاهده
 گياه سويا  [ جمعه، 13 بهمن ماه، 1391 ] 4192 مشاهده
 نحوه استقرارکندو ها در زمستان  [ سه شنبه، 30 شهريور ماه، 1395 ] 9004 مشاهده
 منشا مرکبات و زنبورعسل  [ پنجشنبه، 24 مرداد ماه، 1392 ] 6196 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

نام شما (ضروری): 
ایمیل شما (ضروری): 
نظر:


:) ;) |) :- :( :0 :# *) ^) +)) :} |(( @: (:) :? :**
  [ بازگشت ]
امتیاز دهی به مطلب
  • 1
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب

Google
در سایت زنبورعسل ایران
در كل اينترنت 
ظˆط¨ظ„ط§ع¯-ع©ط¯ ط¬ط³طھط¬ظˆغŒ ع¯ظˆع¯ظ„
ط³ط§غŒطھ ط²ظ†ط¨ظˆط±ط¹ط³ظ„ ط«ط¨طھ ط¢ع¯ظ‡ظٹ ظˆ ظ†ظٹط§ط²ظ…ظ†ط¯ظٹ طµظ†ط¹طھ ط²ظ†ط¨ظˆط±ط¹ط³ظ„ ظˆ ط²ظ†ط¨ظˆط±ط¯ط§ط±ظٹ ظ¾غŒع¯غŒط±غŒ ظ…ط±ط³ظˆظ„ظ‡

 
            
  مصرف آنتی بیوتیک ها در زنبورستان:

  خلاصه ای از مطالب ارائه شده دکتر ریتر(1)

  زنبوردار، گام به گام با زنبورها:

  گفتگو با سید محمد رضویان 2

  گفتگو با سید محمد رضویان 1

  زنبور، باکتری، آنتی بیوتیک و انسان:

  آشنایی با زنبوداری کابینی 2

  آشنایی با زنبوداری کابینی 1

  روش های صحرایی برای اندازه گیری داروها و مکم

  یک روش تعویض ملکه، دوملکه ای کردن

  جریان شهد، گرما و گرد وغبار:

  اشنایی با دانشمندان پرورش زنبور عسل روسی

  خطر تکثیر نژادهای خارجی زنبورعسل(3)

  خطر تکثیر نژادهای خارجی زنبورعسل(2)

  خطر تکثیر نژادهای خارجی زنبورعسل(1)

  بررسی ویژگی های زنبورداری صنعتی2

  بررسی ویژگی های زنبورداری صنعتی1

  نگرش و عملکرد دولت در پرورش و اصلاح نژاد زنب

  رئیس اتحادیه زنبورداران اردبیل:

  گفتگو با سید فردین صفوی

 
            
   زنبور قرمز یا خرمایی

   اولین دوره پژوهشی زنبورهای ریاضی دان

   آماده کردن کندو ها برای خواب زمستانی:

   از کجا و چگونه زنبور داری را شروع کنیم ؟

   پرورش زنبور عسل

   ليست قیمت ادوات زنبورداری

   ژله رويال چيست و خواص آن كدامند؟

   کشف راه جدید مبارزه با بیماریهای مهم زنبور ع

   چگونگي خروج بچه از كندو

   قيمت عسل

   روش غذا دادن به زنبور:

   پرورش عسل طبیعی در منزل + فیلم

   طريقه مصرف ژله رویال

   مقابله با زنبور قرمز

   مقايسه كمي و كيفي بره موم توليد‌ شد‌ه

   کتاب «عسل درمانی؛ شگفتی قرآن کریم »

   ادرس و تلفن تعدادی از تعاونیهای زنبورداری

   کتابهای مربوط به پرورش زنبور عسل

   لباسی از جنس زنبور + عکس

   علت تغذيه مصنوعي زنبور با شربت آب و شكر

 
            
   ايستگاه پرورش ملكه

   کتاب «عسل درمانی؛ شگفتی قرآن کریم »

   از کجا و چگونه زنبور داری را شروع کنیم ؟

   وضعيت ظاهري ملكه و يافتن ان در كندو

   اثر گياهان شهدزا و گرده‌زا

   پرورش زنبور عسل

   ليست قیمت ادوات زنبورداری

   مقابله با زنبور قرمز

   ادرس و تلفن تعدادی از تعاونیهای زنبورداری

   قيمت عسل

   گياه بادرنجبويه محبوب زنبور عسل

   ژله رويال چيست و خواص آن كدامند؟

   سیستم دو ملکه ای در پرورش زنبورعسل

   انجمن زنبور عسل ايران

   برداشت عسل از کندو:

   ثبت نام زنبورداران درآمارگیری سراسری

   برداشت عسل با استفاده از استراکتور

   استاندارد عسل

   مدیرعامل اتحادیه زنبورداران:

   طريقه مصرف ژله رویال

 
                تصاوير زنبورعسل تالار 7

   تصاوير زنبورعسل تالار 6

   تصاوير زنبورعسل تالار 5

   تصاوير زنبورعسل تالار 4

   تصاوير زنبورعسل تالار 3

   تصاوير زنبورعسل تالار 2

   تصاوير زنبورعسل تالار 1

   Fighting Varroa تصاوير تله كنه واروا

   تصاویر زنبورداری در رومانی

   تصاویر بچه کندو

   تصاویر زنبورداری در امریکا

   تصاویر زنبورعسل

   کیسه اسپرم ملکه زنبورعسل

   نر کشی در زنبورعسل

   تله زنبوران زرد و قرمز

   تصاویر زنبورستان و زنبورداری

   تصاویر بیولوژی زنبورعسل

   تصاویر مراحل رشد ملکه زنبورعسل

   آموزش زنبورداری در فرانسه(پاریس)

   تصاویر رنگ عسل



صفحه اصلي  |  تالار گفتمان  |  دریافت فایل  |  آرشیو اخبار  |  تنظیمات کاربری

اطلاعات تماس با مدیر سایت زنبورعسل ایران   
آدرس پست الکترونیک: amin.jahani.marand@gmail.com

همراه(جهانی)‎‎09144929484

شماره تماس فروشگاه 04142261341

تلگرام: amin_jahani_marand@

فروش کلیه لوازم زنبورداری و فراورده های زنبورعسل

آذربایجان شرقی مرند روبروی مسجد قیام انتهای قوشا دکانها فروشگاه لوازم زنبوداری و فراورده های زنبورعسل جهانی

تمامي حقوق مادي و معنوي اين سايت محفوظ و متعلق به سايت زنبور عسل ایران مي باشد، هرگونه استفاده از مطالب اين سايت فقط با ذکر منبع آن بلامانع مي باشد.


PHP-Nuke Project By PHPNuke.ir