نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

سوالات و پرسشهای متفرقه در مورد زنبورعسل

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
ghasemi_m56
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه ۱۰ شهریور ۱۳۹۱, ۶:۴۵ ب.ظ
تماس:

نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

پست توسط ghasemi_m56 »

با سلام
این جانب در استان سیستان و بلوچستان شهرستان زابل مقداری عسل حدود600 کیلو گرم برداشت نمودم ولی به دلیل به فروش نرساندن بعد از سه ماه عسلها شکرک زده میخواستم نحوه نگهداری انها را محبت نمایید تا خیلی متضرر نشوم.تشکر


نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

پست توسط mellifera »

نمایه کاربر
mohammadfath
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 144
تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ ق.ظ
محل اقامت: قم
تشکر کرده: 98 دفعه
تشکر شده: 145 دفعه
تماس:

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

پست توسط mohammadfath »

سلام

من مطالعه کردم عسل در دمای زیر 5 درجه شکرک نمی زند ولی هنوز ازمایش نکردم اگر مقرون به صرفه باشید این کارا انجام دهید
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

پست توسط saman »

سلام
بنظر دوستان عسل بعد از حرارت دادن چند ماه دوام میاره و دوباره رسوب نمیکنه؟
نمایه کاربر
Hassannozarpour

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

پست توسط Hassannozarpour »

با سلام عسلهایی که شکرک میزنند عسلهای طبیعی واصل هستند ونباید آنها را غیراصل تلقی کرد زیرا تغذیه زنبور در این امر دخیل است از گرده وشهد گیاهانی تغذیه میکند که زود متبلور می شود حتی بعضی وقتها در درون حجره های قاب درون کندو قبل از عسلگیری شکرک میزند حتی یکدفه که قاب عسل از کندو بیرون آوردم وقسمتی از آن را در دهان گذاشتم در تعدادی از حجره ها چنین حالتی را مشاهده کردم اول خیال کردم شیشه خورده داخل عسل وجود دارد بعد متوجه شدم تا عمل تبلور انجام شده البته نه در تمام سطح قاب در تعدادی از حجره ها اینطور بودکه چندان هم قابل توجه نبودومیتوان گفت که عسل شکرک زده با عسل طبیعی هیچ گونه تفاوتی ندارد واز نظر ارزش غذایی در یک سطح قراردارند وشکرک زدن آن به خاطر استفاده زنبور از گرده گیاهان مختلف می باشد که بعضی زودتر وبعضی از عسلها بعداز نگهداری به مدت چند سال شکرک می زنند .
نمایه کاربر
YONES_Z
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 123
تاریخ عضویت: شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ ق.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر شده: 83 دفعه
تماس:

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

پست توسط YONES_Z »

یکی از عوامل شکرک رطوبت است

دمای پایین شکرک را تسریع میکند

عسل ها را به صورت غیر مستقیم در حدود 60 درجه حرارت دادن باعث میشه شکرک نزنه
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان