نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند
مدیر انجمن: mellifera
- ghasemi_m56
- عضو جدید سایت زنبورعسل
- پست: 1
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۰ شهریور ۱۳۹۱, ۶:۴۵ ب.ظ
- تماس:
نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند
با سلام
این جانب در استان سیستان و بلوچستان شهرستان زابل مقداری عسل حدود600 کیلو گرم برداشت نمودم ولی به دلیل به فروش نرساندن بعد از سه ماه عسلها شکرک زده میخواستم نحوه نگهداری انها را محبت نمایید تا خیلی متضرر نشوم.تشکر
این جانب در استان سیستان و بلوچستان شهرستان زابل مقداری عسل حدود600 کیلو گرم برداشت نمودم ولی به دلیل به فروش نرساندن بعد از سه ماه عسلها شکرک زده میخواستم نحوه نگهداری انها را محبت نمایید تا خیلی متضرر نشوم.تشکر
- mohammadfath
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 144
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ ق.ظ
- محل اقامت: قم
- تشکر کرده: 98 دفعه
- تشکر شده: 145 دفعه
- تماس:
Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند
سلام
من مطالعه کردم عسل در دمای زیر 5 درجه شکرک نمی زند ولی هنوز ازمایش نکردم اگر مقرون به صرفه باشید این کارا انجام دهید
من مطالعه کردم عسل در دمای زیر 5 درجه شکرک نمی زند ولی هنوز ازمایش نکردم اگر مقرون به صرفه باشید این کارا انجام دهید
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 835
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تشکر شده: 864 دفعه
- تماس:
Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند
سلام
بنظر دوستان عسل بعد از حرارت دادن چند ماه دوام میاره و دوباره رسوب نمیکنه؟
بنظر دوستان عسل بعد از حرارت دادن چند ماه دوام میاره و دوباره رسوب نمیکنه؟
Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند
با سلام عسلهایی که شکرک میزنند عسلهای طبیعی واصل هستند ونباید آنها را غیراصل تلقی کرد زیرا تغذیه زنبور در این امر دخیل است از گرده وشهد گیاهانی تغذیه میکند که زود متبلور می شود حتی بعضی وقتها در درون حجره های قاب درون کندو قبل از عسلگیری شکرک میزند حتی یکدفه که قاب عسل از کندو بیرون آوردم وقسمتی از آن را در دهان گذاشتم در تعدادی از حجره ها چنین حالتی را مشاهده کردم اول خیال کردم شیشه خورده داخل عسل وجود دارد بعد متوجه شدم تا عمل تبلور انجام شده البته نه در تمام سطح قاب در تعدادی از حجره ها اینطور بودکه چندان هم قابل توجه نبودومیتوان گفت که عسل شکرک زده با عسل طبیعی هیچ گونه تفاوتی ندارد واز نظر ارزش غذایی در یک سطح قراردارند وشکرک زدن آن به خاطر استفاده زنبور از گرده گیاهان مختلف می باشد که بعضی زودتر وبعضی از عسلها بعداز نگهداری به مدت چند سال شکرک می زنند .
- YONES_Z
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 123
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ ق.ظ
- محل اقامت: فارس
- تشکر شده: 83 دفعه
- تماس:
Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند
یکی از عوامل شکرک رطوبت است
دمای پایین شکرک را تسریع میکند
عسل ها را به صورت غیر مستقیم در حدود 60 درجه حرارت دادن باعث میشه شکرک نزنه
دمای پایین شکرک را تسریع میکند
عسل ها را به صورت غیر مستقیم در حدود 60 درجه حرارت دادن باعث میشه شکرک نزنه
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان