ضرورت استفاده از کیک گرده

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

با سلام کیک گرده یکی از ملزومات اساسی در صنعت زنبورداریست البته در مناطق سرسیر و کم گرده ما با گرده آرد سویا و عسل میتوانیم کیک گرده درست کنیم توصیه برادرانه من به زنبورداران مناطق سردسیر اینست که برای تقویت زنبور و جلوگیری از ریزش و تلف شدن نوزادان حتما از کیک گرده استفاده نماینداگه دوستان بخواهند نحوه ساخت یک کیلو گرده را توضیح میدهم.
پیوست ها
ضرورت استفاده از کیک گرده
ضرورت استفاده از کیک گرده
Image041.jpg (63.36 کیلو بایت) مشاهده 33505 مرتبه
ضرورت استفاده از کیک گرده
ضرورت استفاده از کیک گرده
Image040.jpg (61.1 کیلو بایت) مشاهده 33505 مرتبه


نمایه کاربر
behnam_00
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 22
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰, ۹:۱۲ ب.ظ
محل اقامت: تاکستان
تشکر کرده: 65 دفعه
تشکر شده: 11 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط behnam_00 »

باسلام وتشکر از زحمات شما لطفا طرز تهیه رو بفرمایید در ضمن من هیچ تجربه ای در مورد زمستان گذرانی کندوها ندارم باید چه کارهایی انجام داد؟ممنون از راهنمایی شما تصویر
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

بروی چشم دوست عزیز کیک گرده یکی از ملزومات میباشد خمیر شیرین هم بسیار مناسب است من در خصوص تهیه هر دو توضیح میدهم خمیر شیرین برای همه مناطق سرد و نیمه سرد مناسب است : اما کیک گرده 200 گرم گرده ترجیحا آسیاب شده 200 گرم شکر خشک 150 گرم آرد سویا 2 قاشق غذاخوری عسل را با آب ولرم حل کرده تا بصورت کیک در آید اگه احساس کردید کیک شما رقیق است برای سفت شدن میتوانید مقداری آرد سویا اضافه کنیدقابل ذکر است که از سویا که بجای گوشت استفاده میشه استفاده نکنید لذا لوبیا سویا مد نظر است :خمیر شیرین از کتاب دکتر شهرستانیمقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود محلول را آنقدر هم میزنیم تا کف کند 5 تا 7 دقیقه میگذاریم تا کف کند انگاه در حال بهم زدن میگذاریم سرد شود محلول نباید بصورت بلوری باشد تقریبا نرم باشد ظرف را از روی آتش بر داشته داخل آب سرد میگذاریم باز هم مرتب بهم میزنیم تا سرد شود خمیر شیرین را داخل کندو گذاشته تا در ایام سرد که نیاز به باز کردن در کندو نیست زنبورها از آن استفاده نمایند در ضمن روی کندو را با پوشش مناسب بپوشانید اگه در همین سایت قسمت مرکز پرورش ملکه کاسپین کارنیولان را کلیک کنید در گالری تصاویر عکسهایی است که مربوط به بهمن 88 میباشد در مزرعه کلزا .
نمایه کاربر
hosseinkhan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 258
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۰, ۵:۳۱ ب.ظ
محل اقامت: مازندران/ساری
تشکر کرده: 36 دفعه
تشکر شده: 136 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط hosseinkhan »

کیک گرده و آرد سویا و این چیزارو از داروخونه ی دامپزشکی باید تهیه کرد ؟؟؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

خدمت همه دوستان عرض کنم آرد سویا در داروخانه دامپزشکی نیست بلکه در بقالیها یا عطاریها اکه آرد سویا نداشتند لوبیا آنرا بگیری بعد آردش کنید در مازندران سویا کشت میشه لذا تهیه آن اسان هست من خودم مقداری آرد اضافه دارم اما نمیدانم شما کجا هستید و چگونه میشه بشما رسوند اما گرده را شما باید خودتان از زنبور بگیرید اگه تجربه این کار را نداری الان در بازار گرده وارداتی هست اگه آدرس شما را داشته باشم میتونم راهنمایی بکنم.
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط 3357 »

باسلام میخواستم بدانم درزمان آماده نمودن کیک باید مواد آرد پودرشکرو.. را همانطورکه در حال حرارت دادن هشت مخلوط کنیم یا از روی گاز برداریم چون در حال حرارت دادن شکر آب شده و خمیرشل میشود . آیا بایدآردرا خام مخلوط کنیم با مقداری روی آتش برشته کنیم
ضمنا در این فصل میشود این کیک را به زنبوران داد یا الان خمیر شیرین باید داد تشکر
آخرین ويرايش توسط 1 on 3357, ويرايش شده در 0.
mojtaba besharati
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

سلام خدمت همه دوستان
نحوه تولید گرده را چند بار نوشتم نیاز به حرارت دادن نیست پودر شکر گرده آرد سویا و عسل باید مخلوط شده با دست هم بزنیم اصلا حرارت نیاز نداره کیک گرده را زمانی لازم است یدیم آغاز فصل تخم ریزی باشه و گرده در طبیعت کم باشه در ضمن اگه دوستان زنبور دار زنبورشان مشکل گرده داره میتوانند چند قاب گرده درست کنند به این صورت مقداری گرده را آسیاب کرده و داخل حجره ها ریخته بعد رویش را با شربت عسل اسپری نمایند مابقی کار را زنبورها انجام میدهند.


[CENTER] تصویر

[CENTER]تصویر

تصویر

تصویر

تصویر [/CENTER][/CENTER]
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط saman »

سلام خدمت آقا جمشيد من براي 15 دي ميخوام براي زنبورهام کيک گرده درست کنم و چندجايي سر زدم و گرده و لوبياي سويا يا آرد سويا پيدانکردم الان موندم چکار کنم؟(ميشه لطف کنيدو راهنمايي کنيد)ممنون
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

سلام آقا سامان نمیدونم چکار کنم من گرده و آرد سویا دارم ولی فاصله من با شما زیاده از چالوس اتوبوس برای کرمانشاه هم نیست تا برات بفرستم هر چی نیاز داری به من ایمیل بزنید تا شاید بتوانم از تهران به کرمانشاه بفرستم چون تقاضای شخصی دارید لطفا از این طریق تقاضا نکنید از طریق ایمیل اقدام کنید تا وقت دوستان گرفته نشود با تشکر از شما.
نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط mohammad0571 »

ایا چیز دیگه ای میشه جایگزین گرده در کیک گرده کرد؟
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط ehsanklop »

saman نوشته شده:سلام خدمت آقا جمشيد من براي 15 دي ميخوام براي زنبورهام کيک گرده درست کنم و چندجايي سر زدم و گرده و لوبياي سويا يا آرد سويا پيدانکردم الان موندم چکار کنم؟(ميشه لطف کنيدو راهنمايي کنيد)ممنون

سلام
اگه گرده استفاده میکنین نیازی به پودر سویا نیست . معمولا سویا واسه این استفاده میشه که ارزون تر در بیاد .
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

سلام
گرده در بازار وجود داره من قبلا شماره تلفن را گذاشتم کیلویی سی تا سی و پنج هزار تومان برای خودم از بانه فرستادند خیلی خوب بوده اگه شماره تلفن را خواسته باشید بفرمایید تا مجدد بفرستم
نمایه کاربر
gomnam
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 66
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۰۳ ق.ظ
محل اقامت: گناباد_کاخک
تشکر کرده: 119 دفعه
تشکر شده: 78 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط gomnam »

jamshid نوشته شده:بروی چشم دوست عزیز کیک گرده یکی از ملزومات میباشد خمیر شیرین هم بسیار مناسب است من در خصوص تهیه هر دو توضیح میدهم خمیر شیرین برای همه مناطق سرد و نیمه سرد مناسب است : اما کیک گرده 200 گرم گرده ترجیحا آسیاب شده 200 گرم شکر خشک 150 گرم آرد سویا 2 قاشق غذاخوری عسل را با آب ولرم حل کرده تا بصورت کیک در آید اگه احساس کردید کیک شما رقیق است برای سفت شدن میتوانید مقداری آرد سویا اضافه کنیدقابل ذکر است که از سویا که بجای گوشت استفاده میشه استفاده نکنید لذا لوبیا سویا مد نظر است :خمیر شیرین از کتاب دکتر شهرستانیمقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود محلول را آنقدر هم میزنیم تا کف کند 5 تا 7 دقیقه میگذاریم تا کف کند انگاه در حال بهم زدن میگذاریم سرد شود محلول نباید بصورت بلوری باشد تقریبا نرم باشد ظرف را از روی آتش بر داشته داخل آب سرد میگذاریم باز هم مرتب بهم میزنیم تا سرد شود خمیر شیرین را داخل کندو گذاشته تا در ایام سرد که نیاز به باز کردن در کندو نیست زنبورها از آن استفاده نمایند در ضمن روی کندو را با پوشش مناسب بپوشانید اگه در همین سایت قسمت مرکز پرورش ملکه کاسپین کارنیولان را کلیک کنید در گالری تصاویر عکسهایی است که مربوط به بهمن 88 میباشد در مزرعه کلزا .
سلام
در فرمولهایی که شما گفتید از مخمر استفاده نکردید؛ آیا لازم نیست از مخمر استفاده کنیم ؟
مخمر منظور چیست و از کجا باید بگیریم ؟
گلوتن ذرت چیست ؟ . واز کجا باید خرید؟
با تشکر از آقا جمشید تصویر
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط yasna »

ایا استفاده از مکمل پروبی واسپادانا بی در دسرتر نیست من خودم تا حالا کیک گرده درست نکردم واز مکمل اماده استفاده کردم ونتیجه خوبی هم داشته اما خمیر شیرین را خودم درست میکنم چون موادش خیلی اسان وبی دردسر در تمام نقاط پیدا میشه
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط mellifera »

gomnam نوشته شده:
jamshid نوشته شده:بروی چشم دوست عزیز کیک گرده یکی از ملزومات میباشد خمیر شیرین هم بسیار مناسب است من در خصوص تهیه هر دو توضیح میدهم خمیر شیرین برای همه مناطق سرد و نیمه سرد مناسب است : اما کیک گرده 200 گرم گرده ترجیحا آسیاب شده 200 گرم شکر خشک 150 گرم آرد سویا 2 قاشق غذاخوری عسل را با آب ولرم حل کرده تا بصورت کیک در آید اگه احساس کردید کیک شما رقیق است برای سفت شدن میتوانید مقداری آرد سویا اضافه کنیدقابل ذکر است که از سویا که بجای گوشت استفاده میشه استفاده نکنید لذا لوبیا سویا مد نظر است :خمیر شیرین از کتاب دکتر شهرستانیمقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود محلول را آنقدر هم میزنیم تا کف کند 5 تا 7 دقیقه میگذاریم تا کف کند انگاه در حال بهم زدن میگذاریم سرد شود محلول نباید بصورت بلوری باشد تقریبا نرم باشد ظرف را از روی آتش بر داشته داخل آب سرد میگذاریم باز هم مرتب بهم میزنیم تا سرد شود خمیر شیرین را داخل کندو گذاشته تا در ایام سرد که نیاز به باز کردن در کندو نیست زنبورها از آن استفاده نمایند در ضمن روی کندو را با پوشش مناسب بپوشانید اگه در همین سایت قسمت مرکز پرورش ملکه کاسپین کارنیولان را کلیک کنید در گالری تصاویر عکسهایی است که مربوط به بهمن 88 میباشد در مزرعه کلزا .
سلام
در فرمولهایی که شما گفتید از مخمر استفاده نکردید؛ آیا لازم نیست از مخمر استفاده کنیم ؟
مخمر منظور چیست و از کجا باید بگیریم ؟
گلوتن ذرت چیست ؟ . واز کجا باید خرید؟
با تشکر از آقا جمشید تصویر

[JUSTIFY] فرمولهای کلی برای جانشین گرده :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 1: آرد سویا 4 قسمت – مخمر ( آبجو یا نانوایی ) یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت – عسل 2 قسمت ( به جای عسل می توان از شربت 2 به 1 به کاربرد البته عسل بهتر است چون کیک نرم و خوشخوراک تر می شود) [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 2 : آرد سویا 5/2 قسمت – مخمر یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت- زرده تخم مرغ خام 5/0قسمت [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 3 : آرد سویا یک قسمت – مخمر یک قسمت- شیر خشک بدون چربی یک قسمت- زرده تخم مرغ خام 5% قسمت – کازئین 5/1 قسمت [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 4 : فرمول جانشین گرده برای تهیه یک کیک 500 گرمی ( برای یک کندو)[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] شیرخشک بدون چربی 9 گرم – زرده خشک تخم مرغ 5 گرم - پودر شکر 375 گرم – آرد سویا 5/71 گرم –اکسی تتراسیکلین 18/0- عسل 18 گرم – سرکه 8/1 میلی لیتر- آب 5/71 ميلي ليتر[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول 5[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول جانشین برای تغذیه 400 کلنی :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] شکر 100 کیلوگرم – عسل 50 کیلوگرم – آرد سویا 20 کیلوگرم – مخمر آبجو 5/2 كيلوگرم – آب 20 لیتر – ترمایسین 200 گرم– سرکه 5 / 0ليتر– شیرخشک بدون چربی 5/2 كيلوگرم[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] روش تهيه جانشین ها :[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] تمام مواد آبکی را با هم مخلوط کرده و روی اجاق قرار داده و مواد خشک را نیز با هم مخلوط کرده و تدریجاً به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه در حرارت 80 درجه سانتیگرد قرارمی دهیم و می گذاریم تا به آرامی سرد شود (حداقل 4 تا 5 ساعت) سپس قرص بندی میکنیم. قرصها معمولاً وزنی حدود 300 تا 400 گرم داشته و برای تغذیه یک هفته کلنی ها کفایت می کند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] فرمول تهیه مکمل گرده : [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] یک فرمول مرسوم عبارت است از : گرده یک قسمت- آرد سویا 3 قسمت- شکر 8 قسمت – آب داغ 3 قسمت .[/JUSTIFY]
[CENTER] [CENTER] تصویر[/CENTER]
[CENTER] تصویر[/CENTER]
[CENTER] تصویر[/CENTER]
[/CENTER][JUSTIFY] بعضی مواد پروتئینی را با مقداری گرده گل مخلوط می کنند و بعنوان مکمل به کار می برند. به عبارت دیگر هر ماده پروتئینی که با مقداری گرده گل مخلوط شود مکمل (Pollen supplement) نام دارد. گاهی گرده گل وجود ندارد که با آن ماده پروتئینی مخلوط کنیم و لذا ماده پروتئینی به تنهایی به کار می رود در این حالت به آن جانشین گرده (Pollen substitutes) (فاقد گرده) اطلاق می گردد. به طور کلی در جایگزینی گرده ، مکمل ها بهتر از جانشین ها می باشند چون مقداری گرده دارند.[/JUSTIFY]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط mellifera »

[JUSTIFY]پروتئين ذرت (گلوتن ذرت)



گلوتن ذرت پروتئينى آبگيرى شده به صورت پودر و به رنگ نارنجى يا طلايى روشن ميباشد که پس از جدا کردن نشاسته و ساير اجزاء از ذرت بدست مى آيد. از نظر غلظت ويتامين ،مواد معدنى و پروتئين (62%) بسيار بالا است و يکى از بهترين منابع پروتئينى مناسب جهت افزودن به خوراک دام و طيور وآبزيان ميباشد. از نظر قابليت هضم بسيار بالا و انرژى متابوليسمى آن بيشتر از ذرت است و به عنوان يک منبع عالى کاروتن و گزانتوفيل(رنگدانه طبيعى) مى تواند در رنگ گوشت دام و طيور و زرده تخم مرغ موثر باشد.گلوتن ذرت از نظر اسيدهاى آمينه ميتيونين و سيستين غنى است.

رنگدانه طبيعى :

طيور تخمگذار از رنگدانه هاى طبيعى موجود در اين محصول جهت تشکيل رنگ زرده تخم مرغ و طيور و دام هاى گوشتى علاوه بر تامين پروتئين، جهت بهبود رنگ پوست بدن سود مى برند.

هر کيلوگرم از گلوتن ذرت شامل 300 ميلى گرم گزانتوفيل ميباشد.

گزانتوفيل يک پرو ويتامينه طبيعى شامل رنگدانه زرد ميباشد.

اين مقدار تقريبا 20 برابر مقدار موجود در ذرت دانه اى و 5/1 برابر مقدار رنگدانه موجود در يونجه ميباشد.

ويتامين A

گلوتن ذرت يکى از منابع غنى جهت تامين ويتامين A مورد لزوم دام و طيور ميباشد به طوريکه هر کيلوگرم گلوتن ذرت شامل

IU27000 ويتامين A ميباشد که اين مقدار 6 برابر ويتامين A موجود در ذرت دانه اى است.مقدار کل مواد مغذى قابل هضم گلوتن (TDN-Total Digestible Nutrients) بسياربالا

ا(84%) ميباشد.[/JUSTIFY]
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط mellifera »

سلام
در فرمولهایی که شما گفتید از مخمر استفاده نکردید؛ آیا لازم نیست از مخمر استفاده کنیم ؟
مخمر منظور چیست و از کجا باید بگیریم ؟

در این ادرسها:

forum-f11/topic-t664.html

forum-f22/topic-t1374.html
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

سلام
من از مخمر استفاده نمیکنم وقتی گرده هست لزومی نداره از سایر مواد شیمیایی یا آماده استفاده کنم البته من شخصا این کار را میکنم هر کس سلیقه ای دارد اما گرده عاری از هر گونه مواد شیمیایی بوده و غذای اصلی میباشد چون در طبیعت زنبور معمولا دنبال گرده میروند مکمل هیچگاه جایگزین اصلی نمیشه کیک گرده مخلوط گرده و عسل میباشد لذا خیلی مناسبتر از سایر مواد میباشد
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط yasna »

منطقه ما الان در ارتفاعات برف دارد احتمال این که در ماهای اتی برف بیاد وهوا سرد وسوزناک بشه زیاده میخوام چند روز دیگه خمیرشیرین بدم وبعد ازان مکمل استفاده کنم برای تحریک به تخم گذاری ایا کار درستیست یا تا اخر بهمن صبر کنم ... البته قاب کندوها را فشرده وداخلشان را با پارچه وروزنامه خوب پوشاندم تصویر تصویر تصویر
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط mellifera »

yasna نوشته شده:منطقه ما الان در ارتفاعات برف دارد احتمال این که در ماهای اتی برف بیاد وهوا سرد وسوزناک بشه زیاده میخوام چند روز دیگه خمیرشیرین بدم وبعد ازان مکمل استفاده کنم برای تحریک به تخم گذاری ایا کار درستیست یا تا اخر بهمن صبر کنم ... البته قاب کندوها را فشرده وداخلشان را با پارچه وروزنامه خوب پوشاندم تصویر تصویر تصویر

با سلام لطفا شهرتون رو قيد كنين تا دوستان بتونن بيشتر راهنماييتون كنن.

چون گفتين احتمال برف وجود داره بهتره صبر كنين چون اين كار باعث تحريك ملكه به تخمريزي ميشه و اگه هوا سرد بشه زنبورا نميتونن لاروها رو گرم كنن و باعث از بين رفتن لاروها ميشه.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط saman »

yasna نوشته شده:منطقه ما الان در ارتفاعات برف دارد احتمال این که در ماهای اتی برف بیاد وهوا سرد وسوزناک بشه زیاده میخوام چند روز دیگه خمیرشیرین بدم وبعد ازان مکمل استفاده کنم برای تحریک به تخم گذاری ایا کار درستیست یا تا اخر بهمن صبر کنم ... البته قاب کندوها را فشرده وداخلشان را با پارچه وروزنامه خوب پوشاندم تصویر تصویر تصویر

سلام
کاک ابراهیم منطقه ما که به نسبت طرفای شما گرمسیر تر محسوب میشه من میخام 7بهمن بهشون خمیر شیرین بدم تا برای طرفای 25 بهمن تخم ریزی رو شروع کنن چون خودتون بهتر میدونین در بهمن ماه منطقه ما اکثرا یه بارش برف داره که هوا رو چند روزی به زیر صفر میبره و اگه کندوها رو زود تحریک کنیم باعث از بین رفتن تخم ریزی میشه(من پارسال اواخر دی خمیر دادم 10 بهمن تخم ریزی شروع کردن و بعدش یه بارش سنگین برف داشتیم من برای اینکه زنبورها بیرون نیان بالاجبار 2 روزی در کندوها رو بستم اما زنبورها از درزها هم برای جمع آوری گرده بیرون میامدن و میفتادن رو برف و از بین میرفتن.البته شما استاد ما هستین خواستم تجربمو بیان کنم)
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط yasna »

سلام کاک سامان خواهش میکنم ما در حد کار اموز هستیم میخوام اشتباهات سالهای گذشته رو تکرار نکنم اینجا چون مرز بین گرمسیر وسردسیراست معمولا مشکلاتی از قبیل سرما وسوز ناگهانی زیاده و شک زیادی به زنبورا وارد میشه معمولااز اواخربهمن بابونه وزبان گنجشک گرده دارن وهر 1دقیقه 2تا3بار گرده میاد وشایان ذکر است سال پس وپیش میشه اگه ممکنه تجربیاتتو در این ضمینه بیان کن ضمنا مکمل اسپادانا سفارش دادم اگه میخوای زنگ بزن تا سفارشو زیاد کنم تصویر تصویر تصویر
نمایه کاربر
mohammad0571
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 310
تاریخ عضویت: شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۸ ق.ظ
محل اقامت: سبزوار
تشکر کرده: 49 دفعه
تشکر شده: 155 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط mohammad0571 »

با سلام در مورد مخمر آبجو که در فرمول زیر مشاهده میشه سوالاتی دارمآرد سویا 4 قسمت – مخمر ( آبجو یا نانوایی ) یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت – عسل 2 قسمت ( به جای عسل می توان از شربت 2 به 1 به کاربرد البته عسل بهتر است چون کیک نرم و خوشخوراک تر می شود)این که این مخمر ها اگه بخوان یک قسمت کیکو تشکیل بدن فکر کنم باید 100 تا از این قرصا گرفت آیا این مخمر که در تصویر مشاهده میکنید همین مخمر لازمه برای کیک گردس اگه اینا باشن که برای درست کردن کیک برشکست میشی آخه دونه ی 400 ریاله
پیوست ها
0s5xb8ndu2p55k0guvv2.jpg
0s5xb8ndu2p55k0guvv2.jpg (5.94 کیلو بایت) مشاهده 24928 مرتبه
نمایه کاربر
Taherkhani
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 124
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰, ۵:۲۳ ب.ظ
محل اقامت: تاکستان
تشکر کرده: 100 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط Taherkhani »

سلام
این قرصها رو احتمالا توی داروخانه یا فروشگاههای مربوط به تغذیه ورزشکارا میشه تهیه کرد.
احتمالا مواد افزودنی و تکمیلی دیگه ای هم دارن که شاید برای استفاده زنبورا زیاد مناسب نباشن و چون بسته بندی هم شدن قیمتشون بالاتره.
شما میتونین پودر مخمر رو از عطاری ها هم گیر بیارین.

تصویر

تو این قسمت هم ظاهرا دوستان میتونن براتون تهیه کنن:

forum-f11/topic-t664.html#p7577
fooladi نوشته شده:کسی پودر ابجو میخواد کیلیویی 8500میتونم براش بگیرم و براش بفرستم
نمایه کاربر
kazemi
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 131
تاریخ عضویت: شنبه ۶ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: تبریز
تشکر کرده: 99 دفعه
تشکر شده: 139 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط kazemi »

mohammad0571 نوشته شده:با سلام در مورد مخمر آبجو که در فرمول زیر مشاهده میشه سوالاتی دارمآرد سویا 4 قسمت – مخمر ( آبجو یا نانوایی ) یک قسمت – شیر خشک بدون چربی یک قسمت – عسل 2 قسمت ( به جای عسل می توان از شربت 2 به 1 به کاربرد البته عسل بهتر است چون کیک نرم و خوشخوراک تر می شود)این که این مخمر ها اگه بخوان یک قسمت کیکو تشکیل بدن فکر کنم باید 100 تا از این قرصا گرفت آیا این مخمر که در تصویر مشاهده میکنید همین مخمر لازمه برای کیک گردس اگه اینا باشن که برای درست کردن کیک برشکست میشی آخه دونه ی 400 ریاله

دوست عزیز همانطور که دوستان دیگه فرمودند این قرص ها مکمل از چند مواد ومخمر آبجو تشکیل شده وقیمتش بالا است این مخم آبجو که برای زنبورداری استفاده میشه فله ای بوده وقیمتش پایین است وکیلویی می فروشند
MIRKAZEMI
نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ ق.ظ
محل اقامت: پاوه
تشکر کرده: 215 دفعه
تشکر شده: 340 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط yasna »

ز.نبورای من تخم ریزی رو شروع کردن و3 روزه پشت سر هم باران میاد میخوام هوا که افتابی شد خمیر شیرین ومکل را هردورا باهم بدم ایا صحیح است یا نه یا اگر یک گزینه صحیح است کدام اول بهتره بهشون بدم تصویر
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط jamshid »

سلام دوست عزیز
شما خمیر شیرین میتوانید بدهید اما اگه هوا مناسب برای تخم ریزی میباشد بهتره از شربت استفاده کنید خمیر شیرین بیشتر برای فصل سرد و زمانی که ملکه تخم ریزی نداره بیشتر کاربرد داره.
نمایه کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 511
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: گيلان - رشت
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 178 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط rata »

با سلام خدمت دوستان عزیز

الان تو شهر رشت دمای هوا در سردترین ساعات به حدود 5 درجه میرسه . میخواستم بدانم من کی باید خمیر شیرین به کندو هام بدم آیا آخر اسفند ماه خوبه؟
blackbil
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 272
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 1060 دفعه
تشکر شده: 229 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط blackbil »

rata نوشته شده:با سلام خدمت دوستان عزیز

الان تو شهر رشت دمای هوا در سردترین ساعات به حدود 5 درجه میرسه . میخواستم بدانم من کی باید خمیر شیرین به کندو هام بدم آیا آخر اسفند ماه خوبه؟


جناب عطایی پور سلام. الان کندوهای من توی تالش هستند و من از یک هفته پیش تغذیه با خمیر شیرین را شروع کرده ام. رشت هواش از تالش گرمتره به نظرم میتونین شروع کنین.
Yours sincerely
taleshalmashoney

نمایه کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 511
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: گيلان - رشت
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 178 دفعه
تماس:

Re: ضرورت استفاده از کیک گرده

پست توسط rata »

یه سئوالی برام مطرحه میخواستم دوستان لطف کنند جوابش را بدند

وقتی خمیر شیرین به زنبورها میدیم خوب این خمیر جامده و مانند شربت که مشابه شهد است نمی باشه. پس چرا ملکه تحریک به تخم گذاری میشه ؟ و یه نکته دیگه اینکه آیا زنبورها این خمیر را تو خانه های داخل شان ذخیره می کنند یا اینکه فقط آنرا در همان موقع میخورن.

ممنون میشم راهنمائی کنید.
قفل شده قفل شده

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان