ذوب کردن موم
مدیر انجمن: mellifera
- mreza
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 19
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۱, ۹:۰۲ ق.ظ
- محل اقامت: کاشمر
- تشکر کرده: 21 دفعه
- تشکر شده: 15 دفعه
- تماس:
ذوب کردن موم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
چند تا سوال دارم:
1-شما چه مومهایی رو از رده خارج می کنید و اقدام به ذوب کردن آنها می کنید؟
2-مومها رو چطوری از قاب جدا می کنید به عنوان مثال با چاقو و یا انداختن قاب با موم داخل آب جوش؟
3-آیا کسی وسیله ای دست ساز درست کرده که بشه با اون به راحتی موم رو از ضایعاتش جدا کرد؟
ممنون از راهنماییهاتون
چند تا سوال دارم:
1-شما چه مومهایی رو از رده خارج می کنید و اقدام به ذوب کردن آنها می کنید؟
2-مومها رو چطوری از قاب جدا می کنید به عنوان مثال با چاقو و یا انداختن قاب با موم داخل آب جوش؟
3-آیا کسی وسیله ای دست ساز درست کرده که بشه با اون به راحتی موم رو از ضایعاتش جدا کرد؟
ممنون از راهنماییهاتون
گفتار، پندار و کردار نیک
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
سلام
برای جدا کردن موم از قابها بیشتر از کارد یا چاقو استفاده میشه البته اگه ظرف بزرگ داشته باشید میتوانید قاب را کامل در آن قرار داده تا کاملا جدا شود
بیشتر موم قدیمی که کاملا سیاه شده یا دچار کرم خوردگی شده یا در معرض نور خورشید بوده و حالت موم عوض شده یا مدتی در فضای آزاد بوده و شکننده شده و پولک که از قاب عسل جدا میشه در هنگام جوشاندن موم اگه مقداری بره موم هم دارید میتوانید به آن اضافه کنید
برای جدا کردن موم از قابها بیشتر از کارد یا چاقو استفاده میشه البته اگه ظرف بزرگ داشته باشید میتوانید قاب را کامل در آن قرار داده تا کاملا جدا شود
بیشتر موم قدیمی که کاملا سیاه شده یا دچار کرم خوردگی شده یا در معرض نور خورشید بوده و حالت موم عوض شده یا مدتی در فضای آزاد بوده و شکننده شده و پولک که از قاب عسل جدا میشه در هنگام جوشاندن موم اگه مقداری بره موم هم دارید میتوانید به آن اضافه کنید
- turkmansahra
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 229
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۱, ۸:۲۳ ق.ظ
- محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
- تشکر کرده: 201 دفعه
- تشکر شده: 152 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
سلام هنگام ذوب كردن موم ها گاها براي هم زدن از چوب استفاده مي كنم كه كلا موم و ضايعات به دور چوب مي چسبه به همين خاطر فكر كنم اگر با قاب داخل ظرف بندازيم
نشه موم زيادي تصفيه كرد.
نشه موم زيادي تصفيه كرد.
- makhdoomzadeh
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 123
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ ق.ظ
- محل اقامت: یزد
- تشکر کرده: 16 دفعه
- تشکر شده: 105 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
با سلام خدمت دوستان
من روشهای زیادی را برای ذوب کردن موم انجام دادم که از همه این روش ها این راه را برای ذوب کردن موم انجام میدهم
من از یک یخجال بزرگ برای نگهداری قابهای پوکه استفاده میکنم
در این روش ابتدا قابهای که باید ذوب شوند را از یخچال بیرون اورده (قاب باید سرد و حالت شکنندگی داشته باشد)و با یک کارد تیز تمام سلول های روی قاب را می تراشیم تا به ورق موم برسیم بعد ورق موم را جدا کرده و ذوب میکنیم
چون بیشترین زمانی که برای تصفیه موم باید گذاشت جدا کردن موم از تفاله هست که در اخر هم به طور کامل موم از تفاله جدا نمیشود
مزایای این روش این هست که در این روش تفاله موم از موم جدا شده و دیگر نیاز نیست مراحل تصفیه موم را انجام داد و هم در وقت و هزینه صرفه جویی میشود
من روشهای زیادی را برای ذوب کردن موم انجام دادم که از همه این روش ها این راه را برای ذوب کردن موم انجام میدهم
من از یک یخجال بزرگ برای نگهداری قابهای پوکه استفاده میکنم
در این روش ابتدا قابهای که باید ذوب شوند را از یخچال بیرون اورده (قاب باید سرد و حالت شکنندگی داشته باشد)و با یک کارد تیز تمام سلول های روی قاب را می تراشیم تا به ورق موم برسیم بعد ورق موم را جدا کرده و ذوب میکنیم
چون بیشترین زمانی که برای تصفیه موم باید گذاشت جدا کردن موم از تفاله هست که در اخر هم به طور کامل موم از تفاله جدا نمیشود
مزایای این روش این هست که در این روش تفاله موم از موم جدا شده و دیگر نیاز نیست مراحل تصفیه موم را انجام داد و هم در وقت و هزینه صرفه جویی میشود
- jamshid
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: مازندران-چالوس
- تشکر کرده: 146 دفعه
- تشکر شده: 956 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
سلام
اگه پوکه مدتی در هوای آزاد باشد شکننده میشه اگه بخواهیم بقول شما آنرا بتراشیم تا به ورق برسیم کار مشکلی میباشد و هم به ضرر زنبوزدار چون اولا همه موم ها سالم نیستند تا بشود آنرا تراشید در ثانی یکسری موم شکسته شده و ضایعات داریم در ضمن مگه فقط ورق موم محسوب میشه و سلولها هم موم هستند البته مقداری تفاله حتی از پولک که هنگام استراکتور برداشت میشه بهترین موم بدست میاد پس فقط ورق جزء موم نمیباشد شما اگه این کار را میکنید به ضرر تان میباشد
اگه پوکه مدتی در هوای آزاد باشد شکننده میشه اگه بخواهیم بقول شما آنرا بتراشیم تا به ورق برسیم کار مشکلی میباشد و هم به ضرر زنبوزدار چون اولا همه موم ها سالم نیستند تا بشود آنرا تراشید در ثانی یکسری موم شکسته شده و ضایعات داریم در ضمن مگه فقط ورق موم محسوب میشه و سلولها هم موم هستند البته مقداری تفاله حتی از پولک که هنگام استراکتور برداشت میشه بهترین موم بدست میاد پس فقط ورق جزء موم نمیباشد شما اگه این کار را میکنید به ضرر تان میباشد
- mreza
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 19
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۱, ۹:۰۲ ق.ظ
- محل اقامت: کاشمر
- تشکر کرده: 21 دفعه
- تشکر شده: 15 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
من برا ذوب کردن موم و پرس تفاله ها از یک مخزن آبگرمکن ضایعاتی استفاده کردم به اینصورت که از وسط برشش دادم و ته صافه و یک ورق سوراخدار به اندازه قطر مخزن به صورت پیستون با یک پیچ از بالا سفت میشه مثل زودپذای قدیم تفاله ها که بن این دو ورقه قرار میگیرند کامل مومشون درمیاد وروی آب داغ داخل ظرف میمونه و بعد سردشدن استحصال میشه میخام ارتقاش بدم نظراتون رو از صمیم قلب پذیرایم ممنون
گفتار، پندار و کردار نیک
- fara
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1404
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 249 دفعه
- تشکر شده: 738 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
mreza نوشته شده:من برا ذوب کردن موم و پرس تفاله ها از یک مخزن آبگرمکن ضایعاتی استفاده کردم به اینصورت که از وسط برشش دادم و ته صافه و یک ورق سوراخدار به اندازه قطر مخزن به صورت پیستون با یک پیچ از بالا سفت میشه مثل زودپذای قدیم تفاله ها که بن این دو ورقه قرار میگیرند کامل مومشون درمیاد وروی آب داغ داخل ظرف میمونه و بعد سردشدن استحصال میشه میخام ارتقاش بدم نظراتون رو از صمیم قلب پذیرایم ممنون
با سپاس اگه براتون امکان داره یک عکس هم بگذارید .
- mansure
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 84
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۱, ۱:۱۰ ب.ظ
- محل اقامت: گنبد کاووس
- تشکر کرده: 112 دفعه
- تشکر شده: 62 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
mreza نوشته شده:من برا ذوب کردن موم و پرس تفاله ها از یک مخزن آبگرمکن ضایعاتی استفاده کردم به اینصورت که از وسط برشش دادم و ته صافه و یک ورق سوراخدار به اندازه قطر مخزن به صورت پیستون با یک پیچ از بالا سفت میشه مثل زودپذای قدیم تفاله ها که بن این دو ورقه قرار میگیرند کامل مومشون درمیاد وروی آب داغ داخل ظرف میمونه و بعد سردشدن استحصال میشه میخام ارتقاش بدم نظراتون رو از صمیم قلب پذیرایم ممنون
محمد جان سلام
طرح شما پوکا پرس میباشد که ایران کندو 25 سال قبل ساخته و بنده 2 عدد از انرا دارم
- fara
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1404
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 249 دفعه
- تشکر شده: 738 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
mreza نوشته شده:رو چشم در اسرع وقت
در ضمن بگید که چطوری میشه عکسو فرستاد
بعد از این که وارد صفحه ارسال پاسخ شدید پایین سمت چپ روی دکمه ی اضافه کردن فایل پیوست کلیک کنید و ادرس فایلی که می خواهید پیوست کنید را بدهید .
- mreza
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 19
- تاریخ عضویت: شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۱, ۹:۰۲ ق.ظ
- محل اقامت: کاشمر
- تشکر کرده: 21 دفعه
- تشکر شده: 15 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
سلام منصورعزیز
میدونم این جور دستگاهی وجود داره ولی من تا حالا شخصاندیدم و در ضمن هزینه پایین این دستگاه دست ساز شاید بتواند جایگزین مناسبی باشد برای افرادی که دسترسی به دستگاه اصلی رو ندارن. راستی شما گفتید دو دستگاه رو در اختیار دارید چرا؟
اگه میشه شما هم یک عکس بذارید.ممنون از شما.
میدونم این جور دستگاهی وجود داره ولی من تا حالا شخصاندیدم و در ضمن هزینه پایین این دستگاه دست ساز شاید بتواند جایگزین مناسبی باشد برای افرادی که دسترسی به دستگاه اصلی رو ندارن. راستی شما گفتید دو دستگاه رو در اختیار دارید چرا؟
اگه میشه شما هم یک عکس بذارید.ممنون از شما.
گفتار، پندار و کردار نیک
- mansure
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 84
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۱, ۱:۱۰ ب.ظ
- محل اقامت: گنبد کاووس
- تشکر کرده: 112 دفعه
- تشکر شده: 62 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
mreza نوشته شده:سلام منصورعزیز
میدونم این جور دستگاهی وجود داره ولی من تا حالا شخصاندیدم و در ضمن هزینه پایین این دستگاه دست ساز شاید بتواند جایگزین مناسبی باشد برای افرادی که دسترسی به دستگاه اصلی رو ندارن. راستی شما گفتید دو دستگاه رو در اختیار دارید چرا؟
اگه میشه شما هم یک عکس بذارید.ممنون از شما.
محمد جان سلام
من اکستراکتور و پوکا پرس و چادرصحرایی و پشه بند مخصوص عسل گیری 2 عدد دارم به عنوان زاپاس
فعلا وسایل را در انبار گذاشتم و جلوی ان کلی طبقه کوچک و بزرگ و کندو میباشد و عکس مقدور نیست
دوستان لطف کنندعکس ارسال کنند
موفق باشییییییییییییییییییییییییییییید
و
- turkmansahra
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 229
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۱, ۸:۲۳ ق.ظ
- محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
- تشکر کرده: 201 دفعه
- تشکر شده: 152 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
mreza نوشته شده:من برا ذوب کردن موم و پرس تفاله ها از یک مخزن آبگرمکن ضایعاتی استفاده کردم به اینصورت که از وسط برشش دادم و ته صافه و یک ورق سوراخدار به اندازه قطر مخزن به صورت پیستون با یک پیچ از بالا سفت میشه مثل زودپذای قدیم تفاله ها که بن این دو ورقه قرار میگیرند کامل مومشون درمیاد وروی آب داغ داخل ظرف میمونه و بعد سردشدن استحصال میشه میخام ارتقاش بدم نظراتون رو از صمیم قلب پذیرایم ممنون
اگر امكان داره عكس وسيله اي رو كه گفتين تو سايت بذارين . خيلي ممنون مي شيم
- froutan1
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 53
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: كرمانشاه
- تشکر کرده: 5 دفعه
- تشکر شده: 70 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
دوست عزیز ایران کندو دارند با آنها تماس بگیرyasna نوشته شده:ببخشید این پوکا پرس رو کجا میتوان تهیه کرد یا شبیه اونرو کسی اطلاعاتی داره بنویسه
من گرفتم 2 ساله پیش 250 هزار
- saman
- مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 835
- تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
- محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
- تشکر کرده: 157 دفعه
- تشکر شده: 864 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
سلام
اگه از دوستان کسی یه روش ساده برای جداکردن موم از ضایعاتش بلده توضیح بده چون دستگاش الان کمتر از 500تومن نیستش و برای کسی که 40 تا 50تا کندو داره خرید دستگاه بصرفه نیست
اگه از دوستان کسی یه روش ساده برای جداکردن موم از ضایعاتش بلده توضیح بده چون دستگاش الان کمتر از 500تومن نیستش و برای کسی که 40 تا 50تا کندو داره خرید دستگاه بصرفه نیست
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 272
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
- محل اقامت: تهران
- تشکر کرده: 1060 دفعه
- تشکر شده: 229 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
برای ذوب کردن مومهای سیاه، این مومها را پس از جدا کردن از قابها داخل یک ظرف بزرگ از جنس روی ریخته و به همراه کمی آب (در حدود یک چهارم تا یک سوم حجم ظرف مذکور) روی آتش می گذارم تا ذوب شود. پس از هم زدن مخلوط مذکور روی آتش و حل شدن کامل موم در آب، مخلوط را با عبور دادن از یک الک یا توری با مش حدود 3 میلیمتر در یک یا چند ظرف رویی دیگر می ریزم. پس از خنک شدن، مومها به هم چسبیده و از تفاله (ضایعات موم) و آب جدا می شوند.
می توان به جای الک، مخلوط داغ موم و آب را با عبور از گونی کنفی یا یک تور سیمی با مش حدود 1 میلیمتر (فلزس با مش به سایز توری کلاه زنبورداری) تصفیه کرد. البته به گونی بیشتر میچسبه ولی موم زیاد به توری سیمی نمیچسبه.
هرچقدر مش توری کوچکتر باشه موم به سختی رد میشه و بیشتر به توری میچسبه. اگه مش توری زیاد بزرگ باشه بخشی از ضایعات نیز به همراه موم خالص از توری رد میشه.
بهتره وقتی مخلوط داغ شده موم و آب را در داخل ظرفهای رویی می ریزیم این ظروف دهانه گشاد بوده و کمی آب در داخل این ظروف ریخته شود تا پس از سرد شدن موم به ته ظرف نچسبد. بهتر است مومهای قالب زده شده یک شب در محیط بیرون قرار بگیرند تا به خوبی سرد شده و به آسانی از ظروف نامبرده جدا شوند.
پس از سرد شدن مومهای قالب زده شده چنانچه از مش درشت تری استفاده شود، ضایعات مومی از توری عبور کرده و به ته مومهای قالب شده می چسبند که بهتره آن را با یک چاقوی مناسب جدا کنید.
دمای ذوب موم 63 درجه است. به هیچ وجه نباید اجازه داد که مخلوط به جوش بیاید.
چنانچه در بین مومهای سیاه، بره موم نیز وجود داشته باشد رنگ موم تصفیه شده سیاه تر خواهد بود.
می توان به جای الک، مخلوط داغ موم و آب را با عبور از گونی کنفی یا یک تور سیمی با مش حدود 1 میلیمتر (فلزس با مش به سایز توری کلاه زنبورداری) تصفیه کرد. البته به گونی بیشتر میچسبه ولی موم زیاد به توری سیمی نمیچسبه.
هرچقدر مش توری کوچکتر باشه موم به سختی رد میشه و بیشتر به توری میچسبه. اگه مش توری زیاد بزرگ باشه بخشی از ضایعات نیز به همراه موم خالص از توری رد میشه.
بهتره وقتی مخلوط داغ شده موم و آب را در داخل ظرفهای رویی می ریزیم این ظروف دهانه گشاد بوده و کمی آب در داخل این ظروف ریخته شود تا پس از سرد شدن موم به ته ظرف نچسبد. بهتر است مومهای قالب زده شده یک شب در محیط بیرون قرار بگیرند تا به خوبی سرد شده و به آسانی از ظروف نامبرده جدا شوند.
پس از سرد شدن مومهای قالب زده شده چنانچه از مش درشت تری استفاده شود، ضایعات مومی از توری عبور کرده و به ته مومهای قالب شده می چسبند که بهتره آن را با یک چاقوی مناسب جدا کنید.
دمای ذوب موم 63 درجه است. به هیچ وجه نباید اجازه داد که مخلوط به جوش بیاید.
چنانچه در بین مومهای سیاه، بره موم نیز وجود داشته باشد رنگ موم تصفیه شده سیاه تر خواهد بود.
Yours sincerely
taleshalmashoney
taleshalmashoney
- reza313
- کاربر نیمه فعال سایت
- پست: 6
- تاریخ عضویت: جمعه ۳۰ فروردین ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ق.ظ
- تشکر کرده: 3 دفعه
- تشکر شده: 7 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
با سلام من یکی دو سالی هست که از یه دستگاه موم ذوب کن آفتابی که از یه جعبه فلزی و یک شیشه دو جداره ساختمش استفاده میکنم تو منطقه ما که آفتاب تابستونش داغه خیلی خوب جواب میدهsaman نوشته شده:سلام
اگه از دوستان کسی یه روش ساده برای جداکردن موم از ضایعاتش بلده توضیح بده چون دستگاش الان کمتر از 500تومن نیستش و برای کسی که 40 تا 50تا کندو داره خرید دستگاه بصرفه نیست
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
reza313 نوشته شده:با سلام من یکی دو سالی هست که از یه دستگاه موم ذوب کن آفتابی که از یه جعبه فلزی و یک شیشه دو جداره ساختمش استفاده میکنم تو منطقه ما که آفتاب تابستونش داغه خیلی خوب جواب میدهsaman نوشته شده:سلام
اگه از دوستان کسی یه روش ساده برای جداکردن موم از ضایعاتش بلده توضیح بده چون دستگاش الان کمتر از 500تومن نیستش و برای کسی که 40 تا 50تا کندو داره خرید دستگاه بصرفه نیست
ممنون ميشيم يه تصوير از دستگاهي كه ساختين رو تو سايت قرار بدين.
- rata
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 511
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
- محل اقامت: گيلان - رشت
- تشکر کرده: 77 دفعه
- تشکر شده: 178 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
با سلام میخواستم بدانم اگه شانها را در داخل آب جوش بندازیم و بعد از گرم شدن آب و حل شدن موم به همان حالت بگذاریم تا خنک شود آیا باز هم موم روی سطح آب می ماندکه بشه در آخر زیرش را تراشید و موم خالص را برداشت کرد.
راستش من دیروز حدود 10 شان را در داخل باک خالی پنیر که توش آب را گرم کرده بودم ریختم و بعد ار حل شدن با یه الک آشپزخانه (سوراخ هاش ریز بود و برای الک کردن آرد استفاده میشه) تقاله ها را از روی سطح آب جمع کردم و دور ریختم ولی دست آخر از آن همه شان باور کنید به اندازه یک برگه هم موم برداشت نکردم. به نظرم سوراخ الکم چون ریز بود تمام موم به تفاله ها چسبیده بود و به همراه آنها دور ریخته شد.
میخواستم تجربیات شما را در این مورد بدانم آیا اینکه تفاله ها را از روی سطح آب بیرون بکشیم درسته یا اینکه آنها را (مخلوط آب و موم را )از الک رد کنیم و در داخل ظرف دیگری بریزیم
راستش من دیروز حدود 10 شان را در داخل باک خالی پنیر که توش آب را گرم کرده بودم ریختم و بعد ار حل شدن با یه الک آشپزخانه (سوراخ هاش ریز بود و برای الک کردن آرد استفاده میشه) تقاله ها را از روی سطح آب جمع کردم و دور ریختم ولی دست آخر از آن همه شان باور کنید به اندازه یک برگه هم موم برداشت نکردم. به نظرم سوراخ الکم چون ریز بود تمام موم به تفاله ها چسبیده بود و به همراه آنها دور ریخته شد.
میخواستم تجربیات شما را در این مورد بدانم آیا اینکه تفاله ها را از روی سطح آب بیرون بکشیم درسته یا اینکه آنها را (مخلوط آب و موم را )از الک رد کنیم و در داخل ظرف دیگری بریزیم
- makhdoomzadeh
- بهترین کاربر سایت زنبورعسل
- پست: 123
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ ق.ظ
- محل اقامت: یزد
- تشکر کرده: 16 دفعه
- تشکر شده: 105 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
با سلام دوست عزیز
اگه شما میخواهید از این روش استفاده کنید بهتره از یه الک با سوراخ متوسط استفاده کنید و مخلوط موم و اب را از الک در ظرف دیگری بریزید(در اخر کار هم یه کتری اب جوش روی تمام تفاله داخل الک بریزید تا تمام موم ها از تفاله جدا شود) که بعداز سرد شدن تفاله ته موم را بتراشید .این روش برای تعداد قابهای زیاد خیلی وقت گیر هست
شما میتوانید از این روش هم استفاده کنید که تمام مومهای خود را داخل یه گونی برنجی بزرگ ریخته و فشرده میکنید بعدبا استفاده از یه دیگ بزرگ گونی را داخل دیگ گذاشته و روی ان اب بریزید تا روی ان را اب بپوشاند وبا استفاده ازیه شیی سنگین روی گونی قرار داده که گونی روی اب نیاید و بعد صبر کنید تا اب کاملا بجوشد در این روش تفاله داخل گونی و موم خالص هم روی اب جمع میشه.
اگه شما میخواهید از این روش استفاده کنید بهتره از یه الک با سوراخ متوسط استفاده کنید و مخلوط موم و اب را از الک در ظرف دیگری بریزید(در اخر کار هم یه کتری اب جوش روی تمام تفاله داخل الک بریزید تا تمام موم ها از تفاله جدا شود) که بعداز سرد شدن تفاله ته موم را بتراشید .این روش برای تعداد قابهای زیاد خیلی وقت گیر هست
شما میتوانید از این روش هم استفاده کنید که تمام مومهای خود را داخل یه گونی برنجی بزرگ ریخته و فشرده میکنید بعدبا استفاده از یه دیگ بزرگ گونی را داخل دیگ گذاشته و روی ان اب بریزید تا روی ان را اب بپوشاند وبا استفاده ازیه شیی سنگین روی گونی قرار داده که گونی روی اب نیاید و بعد صبر کنید تا اب کاملا بجوشد در این روش تفاله داخل گونی و موم خالص هم روی اب جمع میشه.
- turkmansahra
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 229
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۱, ۸:۲۳ ق.ظ
- محل اقامت: استان گلستان - بندرتركمن
- تشکر کرده: 201 دفعه
- تشکر شده: 152 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
سلام . موم تصفیه شده فاسد میشه یا نه ؟ قیمتش چنده؟ اگر با برگه تعویض کنین چند مابه التفاوت میگیرن ؟
- mellifera
- مدیر سایت زنبورعسل ایران
- پست: 4166
- تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
- تشکر کرده: 4565 دفعه
- تشکر شده: 2800 دفعه
- تماس:
Re: ذوب کردن موم
turkmansahra نوشته شده:سلام . موم تصفیه شده فاسد میشه یا نه ؟ قیمتش چنده؟ اگر با برگه تعویض کنین چند مابه التفاوت میگیرن ؟
نه چه فاسد شدني.فاسد نميشه .قيمت الانش رو دقدق نميدونم.اما بله مابه التفاوت 500 600 تومن ميگيرن.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 9 مهمان