عسل تقلبی

سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل و تغذیه و برداشت و انتقال زنبورستان و کوچ زنبورستان

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
jkjk
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 6
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ ب.ظ
تشکر شده: 6 دفعه
تماس:

عسل تقلبی

پست توسط jkjk »

با سلام
اگر در مورد این عسل های دست ساز واین موادی که به ان اضافه میکنند که ساکاروز ان صفر یا نهایتش یک میشود بحث کنید و با چه ازمایشی مشخص میشود و همچنین عسل های چینی که ساکاروز انها هم پایین هست و متاسفانه بعضی از زنبوردارها به عنوان فروش استفاده میکنند و راههای مقابله با ان


نمایه کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 81
تاریخ عضویت: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران - شهرري
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 54 دفعه
تماس:

Re: عسل تقلبی

پست توسط 1170 »

عسل هایی که با گلوکز تجاری تولید شده اند (تقلبی)، هیچ گاه شکرک نزده و همانطور شفاف باقی می مانند. البته پس از مدتی مانند نبات رنگی به صورت یک پارچه سفت شده و حتی با چاقو هم نمی توان آن ها را از ظرف خارج ساخت. با این تفاصیل تنها می توان عسل های دست ساز را از عسل زنبور تفکیک کرد. اما برای شناخت عسل تغذیه ای هیچ راهی به جز آزمایشگاه وجود ندارد.
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: عسل تقلبی

پست توسط jamshid »

در خصوص عسل تقلبی و نحوه تشخیص آن مطالب زیادی گفته شد به گفته دوست ما با آزمایش میشود تشخیص داد منظور در آزمایشگاه اما من پیگیری زیادی در خصوص آزمایشگاه کردم ولی باور کنید آنها هم قادر نیستند بطور کامل تشخیص دهند فقط میتوانند مقدار آب موجود در عسل را مشخص کنند اگه جایی هست که بتوانند عسل تقلبی از اصلی را تشخیص بدهند لطفا آدرش را بنویسید.
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 22 مهمان