راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
asal11
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 41
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ ق.ظ
محل اقامت: خراسان شمالی شهرستان اشخانه
تشکر کرده: 8 دفعه
تشکر شده: 41 دفعه
تماس:

راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط asal11 »

با سلام
اقای جهانی اگه ممکنه یک سری عکس های گذاشتن خمیر شیرین را در داخل کندو برام در این تاپیک بذارید


نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

با سلام خدمت همه عزیزان و تشکر از آقای جهانی

خمیر شیرین به دو صورت درست میشود

1-چهار قسمت پودر شکر (شکر آسیاب شده) یک قسمت عسل داغ
این دو محصول را با هم مخلوط کرده مثل خمیر با دست مرتب مشت نموده و فشار میدهیم آنقدر به این کار ادامه میدهیم تا کاملا خمیر مانند شده و دیگه به ظرفی که داخلش هست نچسبد بعد آنرا برداشته و ذخیره میکنیم تا در موقع لزوم آنرا به زنبورها بدیم البته این روش کمی خسته کننده هست .

روش دوم:مقدار سه کیلو شکر نیم لیتر آب یک کیلو عسل را داخل ظرفی ریخته روی آتش میگذاریم آنقدر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود در حین هم زدن اگه محلول کف کرد در همان حال حدود 7 تا 9 دقیقه میگذاریم کف کند آنگاه از روی شعله بر داشته در حال هم زدن میگذاریم سرد شود بعد از سرد شدن محلول نباید بصورت بلوری شود باید نرم و به دست نچسبد در هنگام هم زدن محلول را در آب سرد کذاشته و هم میزنیم این محلول را میشود در ظرف غذا ریخت یا روی قابها حتی کف کندو هم میشه گذاشت این محلول را در فصل سرد باید به زنبورها داد تا از باز و بسته کردن در کندو در فصل سرد جلو گیری شود لطفا در داخل خمیر شیرین هیچگونه دارویی نریزید و خمیر بصورت خالص مصرف شود خمیر شیرین موجب کمتر شدن رطوبت داخل کندو هم میشه و احتمال ابتلا به نوزوما را هم کاهش میده و کمبود ذخیره عسل را جبران میکنه.
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

[CENTER]تصویر

تصویر

تصویر

تصویر [/CENTER]
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام من امروزبه زنبورهام سر زدم ديدم همشون تخم ريزي دارن و کندوهايي هم که تخمريزشونو قطع کرده بوده اوناهم شروع کردن تخم ريزي (البته مدام شربت تحريکي داشتن)با توجه به اين شرايط و اينکه تو اوايل اذر هستيم و رو به فصل سرما ميريم آيا لازم هستش براي زنبورها خمير شيرين درست کنم؟سوال ديگه هم اينکه تو کتاب دکتر شهرستاني به اضافه کردن پودر سويا هم در تهيه خمير شيرين اشاره کردن آيا منظور از سوياي استفاده شده در خمير شيرين همين سوياي بسته بندي شده بازاره که در تهيه ماکاروني به کار ميره هستش(؟ و آيا بنظر شما لازمه به پودر شکر و عسل پودر سويا اضافه کنيم؟ اگه لازمه به چه نسبتي اضافه کنيم؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقا سامان سعی کنید شربت تحریکی ندهید تغذیه تحریکی را در آغاز فصل جدید کاری زنبورها شروع کنید اگه کمبود تغذیه دارند خمیر شیرین بدهید در خصوص پودر سویا اینکه در فروشگاهها جایگزین گوشت هست نیست بلکه خود دانه سویا که شبیهه لوبیا چشم بلبلی هست آنرا تهیه و آردش کنید میتوانید در پودر شکر و عسل مخلوط کنید مشکلی نیست بلکه میزان پروتئین خمیر بیشتر میشه و در ثانی اگه خمیر رقیق هست با آرد سویا سفتتر میشه اگه از آرد هم استفاده نشه مشکلی نیست چون تهیه آرد شاید در بعضی مناطق مشکل باشه لازو و ضروری برای تهیه خمیر نیست.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام ممنون از راهنماييتون سوال ديگه اينکه آيا تخم ريزي تو اذر ماه ميتونه به ضرر جمعيت باشه؟اگه من شربت تحيکي رو قطع کنم امکان داره زنبورها هم تخم ريزي رو امکان داره قطع کنن؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقا samn تخم ریزی در آذر ماه بستگی به دمای هوا داره اگه هوا ناگهانی سرد شود و جمعیت ضعیف باشه احتمال داره زنبورها نتوانند تخم ها را گرم کنند و بعد از مدتی لاشه لاروها را به بیرون از کندو بیاندازند لذا تغذیه تحریکی در این فصل مناسب نیست استراحت ملکه در این فصل تا شروع کار در دوره بعدی خوبه خمیر شیرین خیلی خوب و مناسب هست بخصوص در مناطق سرد و نیمه سرد بهترین خدمت به زنبورها در فصل سرد استفاده از خمیر شیرین هست.
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

با سلام
سامان عزیز چطور زنبورتون الان تخم ریزی داره . بجز شربت شکر تغذیه دیگه ای هم داره؟ یعنی ویتامین یا مکمل پروتیین هم استفاده میکنید( یا هرچیز دیگه)
از جمشید عزیز هم میخواستم بپرسم خمیر شیرین اگه سویا داشته باشه زنبور رو به تخم ریزی تحریک نمیکنه ؟ با توجه به اینکه اینجا هوا خیلی سرد شده به نظرتون من میتونم از خمیر شیرین استفاده کنم ؟ یا بهتره تا بهمن صبر کنم؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام ehsanklop چون زنبورهای آقا سامان خوشه نشدند لذا با تغذیه شربت تخم میریزد الان در شمال کشور زنبورها تخم میریزند اگه شما در دزفول سکونت دارید بعید است زنبورهای شما خوشه شوند چون دزفول از شمال کشور در این فصل گرمتره ولی خمیر شیرین دارای سویا موجب تشدید تخم ریزی نمیشه چون ملکه با شربت تحریک میشه البته برای تهیه خمیر لازم تیست حتما از سویا استفاده شود البته اگه سویا باشه بهتره و خمیر شما شل نمیشه در ضمن اگه زنبور شما کمبود تغذیه داره میتوانید از خمیر استفاده کنید در صورتیکه مشکل غذایی ندارند لزومی نداره البته اگه بخواهید خمیر بدید مشکلی نیست اما من با توجه به اینکه زنبورهام مشکل غذایی ندارند ولی از خمیر استفاده میکنم چون زنبورهای شما خوشه نمیروند لذا خمیر بهتره از نیمه دوم بهمن آغاز فصل کاری جدید شربت خوبه بخصوص اگه با گرده باشه.
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

من تا دو هفته پیش شربت میدادم واسه ذخیره زمستان ولی هیچ کدوم تخم ریزی نکردن
ایا اونجا زنبور شهد یا گرده از بیرون میاره؟ هوا چند درجه است؟ ممکنه تخم ریزی زنبور های اون دوستمون به نزاد زنبور بستگی داشته باشه؟
هوای اینجا حدود 14 درجه است با رطوبت خیلی کم که باعث میشه سوز زیادی داشته باشه . گرده و شهد هم نیست
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام من از اواسط مهر که تغذيه زمستاني زنبورهام تمام شدهيچموقه نزاشتم تو شربت خوري هيچ کندويي شربت تحريکي(2ليتر آب و يک کيلوشکر)تمام بشه و مدام شربت داشتن و شرايط جوي اينجاهم فوق العاده خوب بود(بجز اين 2تا7آذر که سوز هوا زيادشدوامروز که بازديدکردم ديدم تخم ريزيشون قطع شده). گرده هم خيلي زياد ميامد نژاد زنبورهامم نژاد خاصي نيست تا بگم به نژاد ربط داره. راستش از هرکدام از زنبوردارهاي منطقه خودمونم در مورد تخم ريزي سوال ميکردم ميگفتن ما از15مهر تخم ريزي زنبورهامون قطع شده خودمم موندم علت تخم ريزي تا اوايل آذر چي بود(البته تو آبان يه بار هم بهشون خمير شيرين دادم)
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام آقا احسان راستي يادم رفت من تو پاييز بجز شربت شکر و خمير شيرين به زنبورهام هيچ و يتامين يا مکملي هم ندادم
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

با تشکر از شما سامان عزیز
پس تخمریزی زنبورتون به خاطر گرده هست . اینجا هم تا تا 10 ابان که ذرت گل داشت به شدت تخم ریزی میکردن. البته پیشنهاد میکنم از ویتامین استفاده کنی به خصوص به ویتامین C توجه داشته باش چون سیستم دفاعی بدن زنبور رو تو زمستون تقویت میکنه
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

با سلام خدمت دوستان عزیز من دیروز 24 آذر ماه نود به تمام زنبورهام خمیر شیرین دادم خمیر را داخل ظرف غذا زنبورها ریختم مقداری از گوشه پارچه را کنار زدم تا زنبورها راحتتر بتوانند از خمیر شیرین استفاده کنند داخل خمیر هیچ مواد افزودنی اضافه نکردم ولی در اسفند ماه در خمیر شیرین گرده اضافه میکنم تا در اوایل فصل کار مشکل پروتئین نداشته باشند امروز وقتی در کندو را باز کردم مشاهده کردم زنبورها کاملا در ظرف غذا و روی خمیر پر شدند و از آن استفاده میکنند لذا دوستانی که تاکنون مبادرت به تهیه خمیر نکردند هنوز دیر نشده .
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام خدمت اقا جمشيد من اواسط آبان به زنبورهام خمير شيرين دادم آيا تو پاييز همون يه بار خمير شيرين بديم کافيه ياالانم لازمه بديم؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقا سامان باید به ذخیره غذایی زنبور نگاه کنید ولی دادن خمیر مجدد خوب و لازمه حتما این کار را بکنید همانطور که قبلا گفتم در این فصل شربت احتمال بیماری نوزوما را زیاد میکنه ولی خمیر شیرین مشکلی نداره .
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

سلام
من هر سال برای تحریک تخمریزی تو زمستون از خمیر(50%پودرشکر + 50% گرده + عسل ) استفاده میکردم . چند روز قبل جایی خوندم که خمیر رو به صورت( گرده + عسل ) درست کنین و پودر شکر لازم نیست ؟ ایا این مطلب صحت داره؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
خمیر شیرین در زمستان باید خالص باشه فقط برای تغذیه اما در اسفند ماه میشه به آن گرده اضافه کرد برای تحریک و افزایش پروتیین اما گرده+عسل خمیر نیست بلکه کیک گرده است برای فصل کار که معمولا از اسفند شروع میشه در همین صفحه عکسی که مشاهده میکنید من از کیک گرده گرفتم در سایت خودم هم نحوه تولید کیک گرده را شرح دادم روش خمیر شیرین با جوشاندن شکر و عسل را نیز قبلا گفتم خیلی رحتتر از پودر شکر میباشد.
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

من تو این یکی دو هفته میخوام تحریک بدم واسه تخمریزی . به نظرتون کدوم ترکیب مفیدتره؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام اگه فصل تخم ریزی در منطقه شما شروع شده تغدیه تحریکی خوبه اگه با گرده باشه خیلی بهتره شما در خمیر شیرین میتوانید گرده اضافه کنید یا اینکه در داخل شربت گرده بریزید و به عنوان تغذیه تحریکی استفاده نمایید تغذیه با شربت گرده واقعا به زنبور کمک میکنه اگه دو ماه هفته ای یک بار شربت گرده بدید در فصل کار و عسل زنبور شما به بیست قاب میرسه .
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

سلام
تخم ریزی طبیعی زنبور تو منطقه ما اواسط بهمن هست منتها من میخوام تحریکشون کنم زودتر تخم بریزن . شربت هم الان نمیشه داد . هوا سرده بخصوص شبها خیلی سرده .

مجبورم خمیر بدم .به نظر شما چه خمیر من چه ترکیبی باشه بهتره

با تشکر
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
شما در صورت استفاده از خمیر شیرین میتوانید با گرده مخلوط کنید برای افزایش پروتیین و تحریک خوبه البته کیک گرده با خمیر شیرین مخلوط گرده فرق میکنه روش کیک گرده در سایت زدم ولی خمیر شیرین با همان دستور سه کیلو شکر یک کیلو عسل و نیم لیتر آب در پایان کار گرده اضافه نمایید.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام خدمت آقا جمشيد من از چندتا زنبوردارشنيدم که در ازاء هر کيلو خمير شيرين ميتونيم دو گرم پودر تتراساکلين هم اضافه کنيم خواستم ببينم نظر شما در مورد اين کار چيه؟در ضمن اکثر زنبورهاي من هنوز تخم ريزي رو قطع نکردن به نظر شما دادن خمير شيرين تو اين فصل ميتونه مثبت باشه يانه؟اگه خمير بديم و مصرفش نکنند چند وقت تو کندو باشه خراب نميشه؟ممنون از راهنماييتون
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

سلام خدمت همه دوستان
من دو سه روز قبل کیک گرده درست کردم و به خورد زنبور دادم . دیروز رفتم یه جند تا رو نگا کردم داشتن ازش مصرف میکردن . در ضمن هر کدوم یه کف دست تخم روز ریخته بودن
ترکیب کیک رو مینویسم شاید به دردتون خورد:

گرده (50%) + پودرشکر (50%) + آنتی بیوتیک + مولتی ویتامین و اسیدامینه
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقا سامان
خمیر شیرین اگه مخلوط پودر شکر و عسل باشه چون گرما نمیخوره ریختن دارو مشکلی نداره ولی اگه با روش دوم پختن باشه نمیشه دارو ریخت در ضمن فرمودید اگه دارو باشه و مصرف نکنند چی میشه .چون دارو هست نباید مدت طولانی در کندو باشه سعی کنید به خمیر شیرین گرده اضافه کنید چون تخم ریزی زنبور رادامه داره خیلی خوبه در ضمن ماندن طولانی هم مشکلی ایجاد نمیکنه .
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام دوستان این قسمت مربوط به خمیر شیرین میباشد ولی عکسی که فرستادم آقای جهانی در این قسمت قرار داده عکس کیک گرده میباشد و خمیر شیرین نیست اقا احسان هم در این قسمت گفته من کیک گرده درست کردم اگه میشه در خصوص خمیر شیرین بنویسید و کیک گرده را در قسمت روش تهیه کیک گرده مرقوم فرمایید در ضمن با تشکر از همه عزیزان بخصوص آقای جهانی که زحمت زیادی در خصوص درج مطالب مینمایند.
نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط mellifera »

jamshid نوشته شده:سلام دوستان این قسمت مربوط به خمیر شیرین میباشد ولی عکسی که فرستادم آقای جهانی در این قسمت قرار داده عکس کیک گرده میباشد و خمیر شیرین نیست اقا احسان هم در این قسمت گفته من کیک گرده درست کردم اگه میشه در خصوص خمیر شیرین بنویسید و کیک گرده را در قسمت روش تهیه کیک گرده مرقوم فرمایید در ضمن با تشکر از همه عزیزان بخصوص آقای جهانی که زحمت زیادی در خصوص درج مطالب مینمایند.

با سلام اقا جمشيد عزيز در صورتي كه تصويري از خمير شيرين دارين خيلي خوب ميشه در اين قسمت قرار بدين اگه نميتونين برام بفرستين تا قرار بدم.با تشكر
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقای جهانی
بروی چشم حتما تصویر خمیر شیرین را میفرستم ولی الان چون فصل برداشت مرکبات هست مقداری سرم شلوغه در اولین فرصت میفرستم .
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقای جهانی
من امروز دهم دی ماه چند عکس از خمیر شیرین خالص و خمیر شیرین با مخلوط گرده گرفتم و فرستادم کندویی که مشاهده میکنید همین امروز براش خمیر جدید گذاشتم و پنج دقیقه بعد عکس گرفتم اما عکسی که بصورت قالب خمیر شیرین هست را هم فرستادم تا شاید دوستان از این نوع خمیر بتوانندتولید و استفاده کنند در ضمن این نوع خمیر پخته شده میباشد مخوصا با گرده چون گرده چینی بوده لازم است حتما پخته شود یعنی با حرارت درست شود تا اگه آلودگی احتمالی داشته برطرف شود.


[CENTER]تصویر

تصویر

تصویر

تصویر [/CENTER]
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام من يک هفته پيش به زنبورهام خمير شيرين دادم (قبلش شربت دادم اثلا مصرف نکردن)اماخميرشيرن رو خيلي عالي مصرف کرده بودن اما يه نمه خيلي کم از خمير شيرينه بلوري شده بود بنظر شما اين حالت طبيعيه يا کارم ايراد داشته؟سوال دومم اينکه باتوجه به اينکه تو اي فصل زنبورها شربت رو مصرف نميکنن اما خمير شيرين رو خيلي خوب آيا بازم لازمه بهشون خمير شيرين بدم ؟ممنون از راهنماييتون
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان