آنالیز عسل

اطلاعات مربوط به آب و هوا و رويش گلها و سم پاشي و زمان مناسب کوچ و تعداد زنبورستانها ... و کليه مواردي که مربوط به زنبور داري می باشد.

کاربران مهمان نیز میتوانند در این تایپک اطلاعات زنبورداری رو وارد نمایند.

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
mehdi0562
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
پست: 2
تاریخ عضویت: جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴, ۹:۰۴ ب.ظ
تماس:

آنالیز عسل

پست توسط mehdi0562 »

با سلام خدمت همه دوستان
تقریبا هفته پیش نمونه عسل تولیدی خودم رو بردم آزمایشگاه....
عسلی که فرستادم آزمایش ترکیبی از عسل پنبه آفتابگردون و خارشتر بود چون پوشش منطقه طوری بود که بعد از اتمام گل خارشتر پنبه و آفتابگردون و بعضاً یونجه گل دهیش شروع شد.
مقدار ساکارز 3.35 بود که مسول آزمایشگاه هم گفت چون نوع گلها پنبه آفتابگردون و یونجه بوده ساکارزش طبیعیه..
میخواستم بدون کسی نظر شما در مورد ساکارز و همچنین کل آزمایش چیه؟
خوشحال میشم از وبلاگم هم دیدن کنید http://www.asaliran.rozblog.com
تصویر


نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: آنالیز عسل

پست توسط saman »

سلام
میزان رطوبتش عالیه. درصد ساکارزشم میتونه طبیعی باشه فقط چون عسل ترکیبی از چند نوع گل هست واحتمال شکرک زدنش در عرض سه ماه زیاده باید زود بفروشی
نمایه کاربر
mehdi0562
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
پست: 2
تاریخ عضویت: جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴, ۹:۰۴ ب.ظ
تماس:

Re: آنالیز عسل

پست توسط mehdi0562 »

saman نوشته شده:سلام
میزان رطوبتش عالیه. درصد ساکارزشم میتونه طبیعی باشه فقط چون عسل ترکیبی از چند نوع گل هست واحتمال شکرک زدنش در عرض سه ماه زیاده باید زود بفروشی

ممنون از نظرت
چند وقیتیه که عسل کره ای و یا خامه ای(شکرک زده!) جا افتاده تا جایی که بعضی وقتا مشتریا می پرسن عسل کره ای ندارین!
نمایه کاربر
bahmanbeigi
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 10
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۹:۵۷ ب.ظ
تشکر شده: 3 دفعه
تماس:

Re: آنالیز عسل

پست توسط bahmanbeigi »

دوست عزیز یکم زمان گذشته ولی میشه بگید هزینه ازمایشگاه چقد شد؟؟

و البته من نفهمیدم چرا باید شکرک بزنه من عسل چهار سال پیش دارم طبیعی و ترکیبی از گیاهای مختلف هنوز بو داره و شکرک اصلا
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان