صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

عسل سازی بهبود طعم عسل

سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل و تغذیه و برداشت و انتقال زنبورستان و کوچ زنبورستان

مدير انجمن: mellifera

عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط mohammad123 » 19 مرداد ماه 1394 17:49

سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .
نماد کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 457
تاريخ عضويت: 20 آبان ماه 1392 19:11
محل سکونت: فارس
نام واقعی: mohammad
تشکر کرده: 595 بار
تشکر شده: 322 بار
امتياز: 81690

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط barbod-beee » 18 شهريور ماه 1394 14:51

mohammad123 نوشته است:سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .


من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره.  دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی

برای نویسنده این مطلب barbod-beee تشکر کننده ها:
mohammad123 (18 شهريور ماه 1394 17:52)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 302
تاريخ عضويت: 18 فروردين ماه 1393 11:27
نام واقعی: احمد آهنگرپور
تشکر کرده: 29 بار
تشکر شده: 156 بار
امتياز: 83070

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط AKBAR2 » 19 شهريور ماه 1394 15:07

barbod-beee نوشته است:
mohammad123 نوشته است:سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .


من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره.  دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.


داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن
نماد کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 352
تاريخ عضويت: 18 آبان ماه 1392 09:26
محل سکونت: بابلسر
نام واقعی: علی اکبررجبیان
تشکر کرده: 15 بار
تشکر شده: 313 بار
امتياز: 103530

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط barbod-beee » 21 شهريور ماه 1394 14:28

AKBAR2 نوشته است:
barbod-beee نوشته است:
mohammad123 نوشته است:سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .


من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره.  دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.


داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن


من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟
باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی
نماد کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 302
تاريخ عضويت: 18 فروردين ماه 1393 11:27
نام واقعی: احمد آهنگرپور
تشکر کرده: 29 بار
تشکر شده: 156 بار
امتياز: 83070

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط vardenshahd » 21 شهريور ماه 1394 17:24

با سلام  پوشش و تنوع گیاهی مناطق متفاوت است و گاهی با فاصله یک الی دو کیلومتر در عطر و بوی عسل مشهود است اگر بخواهیم عسل با کیفیت و معطر باشد استفاده از اسانس گیاهان معطر باید بر مبنای اصول علمی باشد و بعبارت دیگر دستنکاران علوم گیاهی راهنمائی و تایید کنند و گرنه ممکن است در دراز مدت دارای عواقب سوء باشد سکوت امروز دلیل بر تایید یا رد فردا نیست باید مسولان امر در این مورد پیشقدم باشند و بر مبنای علمی اظهار نظر کنند
نماد کاربر
vardenshahd
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 67
تاريخ عضويت: 31 تير ماه 1392 22:14
محل سکونت: مرند
نام واقعی: محمد عسگری اقدم
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 22 بار
امتياز: 5755

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط AKBAR2 » 22 شهريور ماه 1394 13:13

barbod-beee نوشته است:
AKBAR2 نوشته است:
barbod-beee نوشته است:
mohammad123 نوشته است:سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .


من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره.  دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.


داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن


من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟


من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم

نماد کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 352
تاريخ عضويت: 18 آبان ماه 1392 09:26
محل سکونت: بابلسر
نام واقعی: علی اکبررجبیان
تشکر کرده: 15 بار
تشکر شده: 313 بار
امتياز: 103530

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط barbod-beee » 22 شهريور ماه 1394 17:34

AKBAR2 نوشته است:
barbod-beee نوشته است:
AKBAR2 نوشته است:
barbod-beee نوشته است:
mohammad123 نوشته است:سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .


من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره.  دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.


داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن


من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟


من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم


تو کندوی من اثری از کنه نیست. من از دارو هم استفاده نکردم. ولی پودر آویش همیشه تو شربت می ریزم. نکنه علتش همینه؟

باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی

برای نویسنده این مطلب barbod-beee تشکر کننده ها:
mohammad123 (24 شهريور ماه 1394 16:14)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 302
تاريخ عضويت: 18 فروردين ماه 1393 11:27
نام واقعی: احمد آهنگرپور
تشکر کرده: 29 بار
تشکر شده: 156 بار
امتياز: 83070

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط yones1986 » 22 شهريور ماه 1394 17:43

AKBAR2 نوشته است:
barbod-beee نوشته است:
AKBAR2 نوشته است:
barbod-beee نوشته است:
mohammad123 نوشته است:سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .


من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره.  دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.


داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن


من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟


من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم

نحوه ی استفاده ازعصاره  آویشن در مورد درمان کنه رو اگه توضیح بدید ممنون میشم؟


نماد کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 234
تاريخ عضويت: 29 فروردين ماه 1393 20:27
محل سکونت: استان گیلان
نام واقعی: yones
تشکر کرده: 157 بار
تشکر شده: 46 بار
امتياز: 29050

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط AKBAR2 » 22 شهريور ماه 1394 19:34

روشهای استفاده زیادی
داره..من با شربت رقیق شده اسپری میکنم..این کار برای فصل شهد خوبه

برای نویسنده این مطلب AKBAR2 تشکر کننده ها:
mohammad123 (24 شهريور ماه 1394 16:14)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 352
تاريخ عضويت: 18 آبان ماه 1392 09:26
محل سکونت: بابلسر
نام واقعی: علی اکبررجبیان
تشکر کرده: 15 بار
تشکر شده: 313 بار
امتياز: 103530

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط mohammad123 » 24 شهريور ماه 1394 16:17

منظور از عصاره اویشن  چیست؟

عرقیات   مثلا عرق اویشن  وجود داره  و  بوی بسیار  تندی داره.

ولی عصاره  شاید از  عرق  هم  قوی تر باشه  .  لطفا  نظر ؟؟

برای نویسنده این مطلب mohammad123 تشکر کننده ها:
Kismar (26 شهريور ماه 1394 05:00)
رتبه: 4.167%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
Kismar
نماد کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 457
تاريخ عضويت: 20 آبان ماه 1392 19:11
محل سکونت: فارس
نام واقعی: mohammad
تشکر کرده: 595 بار
تشکر شده: 322 بار
امتياز: 81690

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط AKBAR2 » 25 شهريور ماه 1394 17:46

mohammad123 نوشته است:منظور از عصاره اویشن  چیست؟

عرقیات   مثلا عرق اویشن  وجود داره  و  بوی بسیار  تندی داره.

ولی عصاره  شاید از  عرق  هم  قوی تر باشه  .  لطفا  نظر ؟؟


اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه
نماد کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 352
تاريخ عضويت: 18 آبان ماه 1392 09:26
محل سکونت: بابلسر
نام واقعی: علی اکبررجبیان
تشکر کرده: 15 بار
تشکر شده: 313 بار
امتياز: 103530

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط barbod-beee » 25 شهريور ماه 1394 19:42

AKBAR2 نوشته است:
mohammad123 نوشته است:منظور از عصاره اویشن  چیست؟

عرقیات   مثلا عرق اویشن  وجود داره  و  بوی بسیار  تندی داره.

ولی عصاره  شاید از  عرق  هم  قوی تر باشه  .  لطفا  نظر ؟؟


اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه


من یک بار عصاره هل ریختم. عسل برداشت کردم. در حد آبروریزی بوی هل می داد. با اون عسل خمیر جانشین گرده درست کردم. برگردوندم برای مصرف زنبور.
باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
Kismar
نماد کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 302
تاريخ عضويت: 18 فروردين ماه 1393 11:27
نام واقعی: احمد آهنگرپور
تشکر کرده: 29 بار
تشکر شده: 156 بار
امتياز: 83070

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط AKBAR2 » 25 شهريور ماه 1394 22:26

barbod-beee نوشته است:
AKBAR2 نوشته است:
mohammad123 نوشته است:منظور از عصاره اویشن  چیست؟

عرقیات   مثلا عرق اویشن  وجود داره  و  بوی بسیار  تندی داره.

ولی عصاره  شاید از  عرق  هم  قوی تر باشه  .  لطفا  نظر ؟؟


اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه


من یک بار عصاره هل ریختم. عسل برداشت کردم. در حد آبروریزی بوی هل می داد. با اون عسل خمیر جانشین گرده درست کردم. برگردوندم برای مصرف زنبور.

اره داداش عصاره خیلی بوی زیادی داره..حالا چرا هل حداقل همون اویشن یا گیشنیز ..چون اینا عسلش هم هست

برای نویسنده این مطلب AKBAR2 تشکر کننده ها: 2
Kismar (26 شهريور ماه 1394 05:01), mohammad123 (26 شهريور ماه 1394 08:57)
رتبه: 8.333%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
Kismar
نماد کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 352
تاريخ عضويت: 18 آبان ماه 1392 09:26
محل سکونت: بابلسر
نام واقعی: علی اکبررجبیان
تشکر کرده: 15 بار
تشکر شده: 313 بار
امتياز: 103530

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط faraz » 29 شهريور ماه 1394 15:06

mohammad123 نوشته است:سلام

عسل حاصل شده از  گلها و گیاهان   متفاوت بوده  و   گاهی اوقات  در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی    برداشت می شود ولی  شاید طعم و  مزه  ان  به  اندازه عطر و خالص بودن ان  نباشد  زنبورداران  تجاری  به این  مطلب اگاهی دارند  به همین دلیل   افزودنی هایی طبیعی   به تغذیه زنبور اضافه کرده   و  یک عسل   خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان  افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید  بیان کنید .


سلام.با توجه به استقبال مردم و استفاده از گیاهان دارویی.  میشه محصولات دامی مثل عسل با خواص درمانی را با تغذیه دستی و مصنوعی زنبور عسل از فایتوژنیک هایی که اثر دارویی دارند تولید کرد.البته اینکار  نیاربه آگاهی کافی یا مشورت با کارشناسان طب سنتی و گیاهان دارویی دارد.
نماد کاربر
faraz
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 77
تاريخ عضويت: 8 اسفند ماه 1391 02:56
محل سکونت: zandgan
نام واقعی: farshad
تشکر کرده: 140 بار
تشکر شده: 78 بار
امتياز: 273140

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط hoa-ameri » 13 فروردين ماه 1396 22:17

بسمه تعالی
باسلام در مورد موضوع سوال بنده چند سال پیش در سیما خبری را دیدم که زنبور داری از منطقه غرب با استفاده از عرق اویشن به معطعر نمودن عسل اقدام نموده بودند این نسبت خیلی مهم است
نماد کاربر
hoa-ameri
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 2
تاريخ عضويت: 13 فروردين ماه 1396 22:03
نام واقعی: حسین عامری
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 40

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط hoa-ameri » 13 فروردين ماه 1396 22:21

بسمه تعالی
با سلام
برای معطر نمودن شاید نسبت یک قاشق غذا خوری عرق اویشن در دو لیوان شربت نسبت مناسبی باشد
نماد کاربر
hoa-ameri
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 2
تاريخ عضويت: 13 فروردين ماه 1396 22:03
نام واقعی: حسین عامری
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 40

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط ratin » 30 ارديبهشت ماه 1396 12:57

سلام دوستان اگه افزودنی مجازی به شربت اضافه کرید و نتیجه مثبت گرفتید ممنون میشم تو سایت تجربیاتتون رو بزارید.
نماد کاربر
ratin
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
 
پست ها : 1
تاريخ عضويت: 30 ارديبهشت ماه 1396 12:50
نام واقعی: وحید صادقی
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 20

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط elnazkhazaei » 24 خرداد ماه 1396 12:10

انتخاب باغ عروسی خود را به تشریفات مجالس بهمن بسپاریدانتخاب باغ عروسی خود را به تشریفات مجالس بهمن بسپارید تا شبی بی همتا را پیش روی خود ببینید. انتخاب باغ عروسی با توجه به سلیقه، بودجه، تعداد میهمان و موقعیت مکانی مناسب یکی از عوامل بسیار موثر در برگزاری یک مجلس عروسی است که در خدمات مجالس بهمن با ارائه مشاوره، بهترین پیشنهاد ها برای انتخاب باغ عروسی در اختیار شما قرار خواهد گرفت . تخفیف 50 % الی 70 % ورودی باغ تالارها در فصل زمستان و ایام و نوروزانتخاب باغ عروسی خود را به تشریفات مجالس بهمن بسپارید تا دامنه گسترده ای از پیشنهاد ها را پیش روی خود ببینید.
http://tashrifatbahman.com


خدمات مجالس تشریفات مجالس پازلخدمات مجالس به خدماتی گفته میشود که توسط یک موسسه خدماتی در راستای برگزاری مجالس عروسی , جشن , سمینار , کنفرانس , تولد , همایش , نامزدی , و دیگر مراسمات ارائه میگردد . در ادامه به برخی از خدمات عروسی اشاره ای میکنیم . اجاره باغ عروسی , اجاره سالن , اجاره سالن اجتماعات , گل ارایی مراسم , موزیک , دی جی , فیلم بردار , مهماندار ,کترینگ , شمع ارایی , دیزاین سالن , چیدمان باغ , برگزاری جشن تولد , و دیگر خدمات مجالس توسط موسسه ارائه میگردد.
http://tashrifat-pazzel.com


تشریفات مجالس خدمات مجالس اسپاداناتشریفات مجالس و خدمات عروسی خود را به اسپادانا بسپارید و با خیالی آسوده به یک شب رویایی فکر کنید.
تجربه نشان داده:
غالباً استرسها و هیجانات ناشی از داشتن یک مراسم مجلل و با شکوه باعث عجله در تصمیم گیری و سپردن این امر خطیر به اشخاص و یا موسساتی میشود که شاید قابلیت و توان اجرای یک مراسم آبرومندانه در حد انتظار و خواسته های میزبانان عزیز را نداشته باشند. لذا عقد قرارداد و سپردن این خصوص به یک موسسه توانمند و متعهد در اجرا نیازمند دقت و تامل بسیار می باشد.
موسسه تشریفات و خدمات مجالس اسپادانا به مدیریت مهندس بی باک با بیش از ۱۴ سال سابقه درخشان در زمینه تشریفات مجالس مفتخر است در یک شب به یاد ماندنی میزبان شما سروران گرامی باشد.
یک شب ایده آل را برای خود و مهامانان عزیزتان رقم بزنید.
برای اطلاع از خدمات بیشتر با ما تماسبگیرید.
http://tashrifatspadana.com


خدمات مچالسو تشریفات مجالس روژانوباغ روژانو (۵۵۵) با دیزاین و طراحی دکوراسیون زیبا و مجلل که برای برگزاری جشن های شما عزیزان تدارک دیده شده است دارای امکانات زیر میباشد:
۶۰۰۰ هزار متر فضای سبز باغ
۷۰۰ متر سالن سر پوشیده با سقف بلند و معماری مخصوص برگزاری جشن ها
تهویه هوای مطبوع با به روز ترین سیستمهای سرمایشی و گرمایشی در داخل سالن
نور پردازی به صورت فناوری سیستم نور و صدای هماهنگ شامل نور پردازی کل سالن، نور سقف، نوراستیج موزیک و پیست رقص
تلویزیون شهری داخل سالن
فضای بار سرو آمیوه طبیعی
کف LED با قابلیت پخش رنگ LED و ثبت اسم واشکال مختلف
۴۰۰ متر سالن مجزا جهت سرو شام
جایگاه ویژه جهت سفره عقد
جایگاه ویژه عروس و داماد
دکور های ویژه و منحصر به فرد باغ ۵۵۵ همراه با نور پردازی جهت ورودی و سالن و فضای سبز
سفره خانه سنتی به سبک ایرانی و مراکشی
برکه و آب نما
دارای آشپرخانه اختصاصی و صنعتی مدرن
دارای سرویس های بهداشتی ایرانی و فرنگی بسیار تمیز
۱۰۰۰۰ متر پارکینگ اختصاصی با سه ورودی به فضای باغ با گنجایش کلیه اتومبیل های میهمانان
برگزار کننده با شکوه ترین جشن های عروسی و نامزدی در باغی زیبا واختصاصی گروه تشریفات مجالس روژانو
مجری خاص ترین و به روزترین دیزاین ها در ایران
برای مشاهده تصاویر و توضیحات بیشتر به کانال تلگرامو صفحه اینستاگرام ما مراجعه فرمایید.

http://www.rojanowedding.com


تشریفات مجالس خدمات مجالس یاستشریفات یاس با مدیریت آقای سید محمدرضا کاظمی با کادری متخصص و مجرب با بیش از 10 سال رزومه کاری موفق در زمینه برگزاری مهمانی ها و جشن های عروسی ، عقد ، نامزدی و ... در خدمت عزیزان بوده و هم اکنون با یاری خداوند به خدمت گزاریتان مفتخریم. لوکیشن های ( مکان های برگزاری مراسم )‌ این مجموعه عبارتند از:  باغ ها در حومه تهران (گرمدره، شهریار و ...) بیش از 50 مورد و نیز سالن های اجتماعات در بهترین مناطق تهران با بیش از 10 مورد (نیاوران ، ولنجک ... ) و نیز باغ ویلای داخل تهران که همگی به منظور برگزاری مراسم تجهیز شده اند.
http://tashrifatyas.com/






............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
110022
نماد کاربر
elnazkhazaei
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
 
پست ها : 9
تاريخ عضويت: 24 خرداد ماه 1396 12:05
نام واقعی: elnaz khazaei
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 220

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط 110022 » 4 تير ماه 1396 21:39

با عرض سلام
سال گذشته من از عرق آویشن و شیره توت و انگور به طور خیلی اتفاقی استفاده کردم  نتیجه بقدری عسل خوشمزه و خوش عطر بود که مشتریهام عسل خلص رو با شکری اشتباه میگرفتن حتی امسال در خواست عسل شکری با همون طعم رو دارن  حالا نمیدونم کدوم اینقدر عسلو خوشمزه کرده بود شیره توت یا انگور یا آویشن؟
نماد کاربر
110022
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 54
تاريخ عضويت: 9 فروردين ماه 1392 04:25
محل سکونت: مشهد
نام واقعی: سعید یزدانی
تشکر کرده: 47 بار
تشکر شده: 20 بار
امتياز: 31940

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پستتوسط sangriz » 17 تير ماه 1396 13:43

مطلب خوبی است دوستانی که تجربه در این زمینه دارند اگر کمک کنند.
نماد کاربر
sangriz
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
 
پست ها : 1
تاريخ عضويت: 14 تير ماه 1396 17:05
نام واقعی: علی کامرانی
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 20



مباحث مشابه


بازگشت به سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد