راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقا سامان
من بارها تاکید کردم در این فصل خمیر شیرین مناسبه شربت بخاطر احتمال به نوزما توصیه نمیشه من دو نمونه از خمیر شیرین با گرده و بدون گرده را در سایت گذاشتم حتما مشاهده کردید که بلوری نبوده اگه طبق دستور تهیه خمیر شیرین درست کنید بلوری نمیشه احتمالا شما بعد از هفت دقیقه محلول را در آب سرد خوب هم نزدید لذا شما حتما بعد از انکه خمیر را از روی شعله برداشتید حتما در آب سرد گذاشته آنقدر هم بزنید تا خمیر سفت و مانند عکس موجود شود در ضمن دوستی گفته در منطقه ما فوماژلین را در خمیر میریزند البته این دارو را نباید در خمیر شیرینی که پخته میشود ریخت مگر خمیر شیرینی که با پودر قند یا شکر و مخلوط عسل درست میشه اشکالی نداره چون حرارت نمیخوره.


نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام وراهنمایی های شما من ساکن نیشابور باهوای سرددر نوسان صفر
تا12درجه زیرصفردر این موقع سال من خمیر با عسل سرکه شکر آردسویا وشیرخشک کم چربی درست کرده و
برای کندوهام گداشتم چندروز است ونگاه کردم داشتن مصرف میکردن میخواستم ببینم خوبه و تحریکی هست یا باید گرده و زرده
تخم مرغ اضافه بشه وقتش زود نیست الان یا بایدخمیرشیرین خالص داد ؟تشکرتصویر
mojtaba besharati
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام دوست عزیز
با دمای زیر صفر فقط خمیر شیرین کافیست برای تغذیه تحریکی زود است در ضمن لازم نیست شمااز زرده تخم مرغ استفاده کنید گرده به همراه شربت بهترین برای تغذیه تحریکی هست لذا شما از بیستم بهمن به بعد اگه هوای منطقه شما مناسب هست و زنبورها تخم ریزی را شروع کردند میتوانید از تغذیه تحریکی به همراه کیک گرده استفاده کنید این دو محصول بسیار مناسب و ضروریست و زنبور شما در آغاز فصل عسل به بیش از ده قاب میرسند.
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام وتشکر جناب اقای جمشیدآیا آن فرمول که خمیر نوشته بودم الان باشه یا فقط عسل و پودرشکر را بدم و آن فرمول را باضافه گرده در بهمن بدم
mojtaba besharati
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام مجدد دوست عزیز.در حال حاضر خمیر شیرین مخلوط عسل و پودر شکر کافیست البته با روش پختن همد میتوانید خمیر شیرین درست کنید چون راحتتره.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام من يک هفتس به زنبورام خمير شيرين دادم (قبلش شربت دادم که اصلا مصرف نکردن)اما خمير شيرين رو خوب مصرف ميکنن حالا سوال من اينه که مقدار خيلي جزئي از خمير شيرين تو کندوهام به صورت بلوري در امده آيا اين طبيعيه يا کارم ايراد داشته سوال دومم هم اينکه آيا لازمه بازم بهشون خمير شيرين بدم؟(البته اين سوالات رو ديشب هم نوشتم و ثبت شده بودن الان امدم نبودن بخاطر اين دوباره نوشتم)
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام ببخشید نمیدونم مشکل از اینترنت است یا سیستم من چون با مشکل وارد سایت میشوم آقا سامان لطفا فعلا شربت ندید چون زنبورها با خوردنش بدنشان سرد میشه و احتمال ابتلا به نوزما را هم افزایش میده لذا بهتره از خمیر شیرین استفاده کنید تا آغاز فصل کار جدید تغذیه تحریکی با شربت را شروع کنید بخصوص شربت حاوی گرده شما خمیر شیرین را با دستوری که نوشتم درست کنید بلوری نمیشه بعد از اینکه محلول کف کرد یعنی جوش آمده هفت دقیقه هم بزنید بعد بلافاصله آنرا داخل آب سرد گذاشته آنقدر هم بزنید تا خمیر بصورت سفید رنگ در آید همینکه محلول شروع کرد به سفیدی میتوانید در ظرف مخصوص مثل سینی بریزید تا کاملا سرد شود.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام من خمير شيرين درست کردم(البته باروش دست نه حرارت) ميخام مقداري تتراسايکلين پودر شده بريزم داخل خميرشيرين سوالم اينه به ازاء هر کيلو خمير شيرين چقد تتراسايکلين بريزم؟البته از مولتي ويتامين هاي 5 گرمي هم دارم آيا همراه تتراساکلين ميتونم قاطي خميرشيرينش کنم و اگه ميتونم اونم در ازاء هرکيلو خمير شيرين چقد مولتي ويتامين بريزم؟(روجلد مولتي ويتامينه نوشته هر 5گرم در 5ليتر آب اشاميدني به مدت سه روزاصلا هم به استفادش براي زنبور اشاره اي نکرده ولي داروخانه دامپزشکي گفتن ميشه براي زنبورهاهم ازش استفاده کردبنظر شما من از اين مولتي ويتامين استفاده کنم؟
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام و باپوزش از مزاحمت من خمیرشیرین طبق اندازه داده شده درست کردم البته بعداز مخلوط کردن اب وعسل پودرشکر را بمرور اضافه نمودم و بعداز کف کردن از روی اتش برداشته و تا دراب میگذاشتم میدیدم از ته طرف سفت میشود لذا از اب برداشته و در بیرون بهم زدم تا سفت شد ولی حالت شکلات گرفته و بدست چسبیده و کش میاید ایا اشتباه از من بوده یا باید همینطور باشد راهنمایی نمایید.همینطور بگذارم سفت شود
mojtaba besharati
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام آقا سامان
شما به چه دلیل میخواهید در خمیر شیرین تتراسایکلین بریزید دارو برای درمانه اگه زنبور شما بیمار باشه میتوانید از دارو استفاده کنید اما مولتی ویتامین را قاطی نکنید اگه هوا گرمتر شده و زنبورها شربت را میخورند در آن زمان میتوانید مولتی ویتامین استفاده کنید البته دادن ویتامین ضرورتی نداره اما اگه خواستید تتراسایکلین بریزید 5 گرم تتراسایکلین را در دو کیلو خمیر مخلوط کنید.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلام آقاجمشيدمن خميرشيرين درست کردم بنظرشمادر ازاءهرکيلو چقدتتراسايکلين اضافه کنم؟درضمن مولتي ويتامين از پودرهاي 5گرمي دارم ميشه اونم اضافه کنم؟اگه ميشه در ازاءهرکيلوچقداضافه کنم؟
نمایه کاربر
hosseinkhan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 258
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۰, ۵:۳۱ ب.ظ
محل اقامت: مازندران/ساری
تشکر کرده: 36 دفعه
تشکر شده: 136 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط hosseinkhan »

با سلام.همین امشن خواستم به طریقی که گفتید خمیر شیرین درست کنم.1.5 کیلو شکر + 250 میلی لیتر آب + نیم کیلو عسل ریختو تو یه دیگ و اول خوب هم زدم بهد گذاشتم رو شعله و همزمان هم میزدم.از یه جایی که حس کردم لایه سفید رنگی داره روی مخلوط دیده میشه تایم گرفتم و 7-9 دقیقه همینطور هم زدم طوری که 1 دقیقه آخر محلول داشت میجوشید و حسابی کف کرده بود . سفید سفید شده بود.بعد همونطور با دیگ تو یه تشت آب گذاشتم و خنک شد .الان سفت شده اما طوری که تو عکس شما هست ظاهرا خیلی سفت و قالبیه. واسه من درسته که سفت شده اما به دست میچسبه البته تازه 3 ساعت از پختش میگذره.فکر کنم باید بیشتر میجوشید . در هر حال همینو میخوام بذارم تو یه ظرف 1 بار مصرف و بدارم تو کندو.البته درسته که سفته اما کاملا جامد نیست و مثل خمیر یکمی تغییر شکل میده.کجای کارم اشکال داشته ؟ آیا باید خمیر گرم رو از داخل دیگ تو یه سینی میریختم تا بهتر سفت بشه ؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
روش درست کردن همینطوره از زمانی که محلول شروع به جوشیدن کرد هفت دقیقه کافیست محلول بجوشد اگه 400 گرم عسل بریزید خمیر قالبی تر میشه در ضمن در آب سرد آنقدر هم بزنید ته خمیر حالت سفید رنگ و سفت شده باشد آنگاه میتوانید در سینی ریخته و منتظر باشید تا کاملا سرد شود برای جدا کردن نیاز به کارد یا وسیله تیز نیست کافیست دو طرف سینی را با دست به طرف پایین فشار دهید خمیر از سینی جدا میشه البته این قالبیست و خیلی شباهت به خمیر نداره اما اسمش خمیره لذا در گرمای کندو مقداری نرمتر شده و زنبورها براحتی از آن استفاده میکنند.
نمایه کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 835
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 864 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saman »

سلا خدمت دوستان
من اواسط اذر تا 10 روز قبل به زنبورهام دوبار خميرشيرين دادم و مصرف کردن دوستاني که تجربه دارن الانم که داره فصل شروع ميشه به نظرشما لازمه بازم به زنبورهام خمير بدم يه ديگه ضرورتي نداره؟
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
ادامه تغذیه با خمیر شیرین خوبه حتی کل بهمن ماه و در اسفند هم در کندو باشه مشکلی نیست در صورت شروع فصل تخم ریزی از اسفند ماه شربت بدید اگه مخلوطی از گرده باشه خیلی خوبه در ضمن اگه هوا خیلی بارانی و سرد باشه در دادن شربت دقت بیشتری نمایید.
نمایه کاربر
saeidd_85
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 8
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰, ۱۲:۵۶ ق.ظ
محل اقامت: كرمانشاه
تشکر شده: 4 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط saeidd_85 »

سلام
من زنبورام از 10 دي گرده آوردن البته فقط يه نوع درختچه خارداره كه گلش ازون وقت شرو شده ووسعتشم كم نيست فقط نوسان زياد دما اجازه توسعه تخمريزي رو نميده/از6 بهمن به هر كندو يه كيلو خمير دادم وچندتا از كندوها همون موقع يه قاب تخم سربسته داشتن/كندوها اكثرا4تا 6 قاب جمعيت فشرده دارن، تصویر تصویرچند وقت طول ميكشه خمير رو مصرف كنن آخه محل زنبورام خيلي از شهرمون دوره نميتونم هر هفته بهشون سربزنم/
سوال ديگه اينكه كي دقيقا بايد شربت دهي رو شروع كنم؟
با تشكر
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
کار خوبی کردید خمیر خوبه حتما زنبور شما ذخیره عسل هم دارند با توجه به سرمای ناگهانی فعلا مشکلی نیست تا آغاز فصل جدید کاری البته بستگی به هر منطقه داره لذا بهترین زمان تغذیه تحریکی از اسفند ماه میباشد فقط باید توجه داشت در صورتیکه زنبور شما کمبود تغذیه دارند در فصل شروع کار حتما باید تغذیه شوند چون ناگهانی مصرف غذا چند برابر میشه و بسیاری از زنبورها در آغاز فصل جدید کاری از کمبود تغذیه تلف میشوند اگه تغذیه ذخیره ندارند حتما شربت غلیظ به زنبورها بدهید تا بتوانند ذخیره و مصرف نمایند با سرمای ناگهانی احتمال داره یکسری از نوزادان تلف شوند مشکلی نیست فقط تاکید میکنم از تغذیه در فصل کاری جدید غفلت نشود اگه میتوانید شربت گرده هم به زنبورها بدهید
نمایه کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 81
تاریخ عضویت: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران - شهرري
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 54 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 1170 »

باسلام : با توجه به اينكه هواشناسي گفته در روزهاي آينده هواي بيشتر استانها زير صفر ميره حالا اگه خمير شيرين باعث تحريك به تخمريزي شده باشه و هفته آينده زنبور به خاطر سردي هوا به خوشه بره و لاروها تلف بشن به نظر دوستان ضررش بيشر از نفعش نيست ؟؟
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام من در یکی از کندوها سال قبل دقت کردم معمولا بعداز گرمی و تحریک به تخم ریزی که هوامجدد سرد شد زنبوران خوشه را روی همان قسمتی که تخم داشت بسته بودند وتخم ها از بین نرفت من فکر میکنم ضرری نداشته باشد تا نظر دوستان حرفه ای تر چه باشد. تصویر
mojtaba besharati
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام خدمت برادر امین آیا مطلب درست بودیا جواب دیگری دارد چون من این مسئله را دیده بودم عنوان کردم .ممنون میشم جواب صحیح تری بفرمایید.
mojtaba besharati
نمایه کاربر
ahmadreza
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 31
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۰, ۶:۲۴ ب.ظ
محل اقامت: بهبهان.خوزستان
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 20 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ahmadreza »

باسلام آیا میشه در کل بجای شربت از خمیر شیرین استفاده کرد؟ تصویر
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام
دوست عزیز خمیر شیرین بیشتر در فصل سرما استفاده میشه چون در فصل سرد زنبورها قارد نیستند شربت را بردارند و احتمال ابتلا به نوزما را افزایش میدهد لذا از خمیر شیرین استفاده میشه ولی با آغاز فصل جدید کاری خمیر شیرین دیگه معنی نداره باید از شربت استفاده کرد چون خمیر شیرین موجب تحریک ملکه برای تخم ریزی نمیشه ولی شربت یکی از عوامل مهم جهت تخم ریزی ملکه میشه پس هر کدام بجای خودش در زمان خودش باید استفاده شود.
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

3357 نوشته شده:باسلام من در یکی از کندوها سال قبل دقت کردم معمولا بعداز گرمی و تحریک به تخم ریزی که هوامجدد سرد شد زنبوران خوشه را روی همان قسمتی که تخم داشت بسته بودند وتخم ها از بین نرفت من فکر میکنم ضرری نداشته باشد تا نظر دوستان حرفه ای تر چه باشد. تصویر

با سلام
گفته شما کاملا درست هست . اگه غیر از این باشه دیگه هیچ زنبوری تو زمستان نوزاد پرورش نمیده . البته بعضی ملکه ها عجول هستند و بیشتر از خوشه تخم میریزن . اگه هوا خیلی سرد بشه خوشه جمع تر و جمع تر میشه . در نتیجه زنبور ها نمیتونن کل شان تخم رو پوشش بدن
نتیجه این میشه که قسمت حاشیه تخم ها بر اثر سرما از بین میره
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام من از دوهفته قبل بعداز خمیرشیرین که خیلی خوب مصرف کردند کیک که در آن آرد سویا و شیرخشک و حتی مقداری گرده پودرشده بکار رقته گذاشتم وامروز که خبر گرفتم مصرف کمی داشته و بیشتر شهدرا خورده و بقیه را بصورت ریزباندازه گرده درآورده و توی همان ظرف جا گذاشته و بخشی را بیرون میریزند دلیلش چیست؟ تصویر
mojtaba besharati
نمایه کاربر
jamshid
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: مازندران-چالوس
تشکر کرده: 146 دفعه
تشکر شده: 956 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط jamshid »

سلام دوست عزیز
شما اگه مقدار 200 گرم گرده و 150 گرم آرد سویا با دو قاشق عسل را با آب ولرم مخلوط کنید بهتر استفاده میکنند اگه تخم ریزی ملکه شروع شده باشه بهتر از کیک استفاده میکنند در غیر اینصورت تمایل به مصرف کیک نشان نمیدهند من برای پرورش ملکه از کیک استفاده میکنم تا با مصرف آن زنبورها ژل بیشتری تولید کرده و ملکه های درشتتری تولید شود اگه شدت تخم ریزی زیاد نباشه زنبورها شهد را به کیک ترجیح میدهند
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط ehsanklop »

3357 نوشته شده:باسلام من از دوهفته قبل بعداز خمیرشیرین که خیلی خوب مصرف کردند کیک که در آن آرد سویا و شیرخشک و حتی مقداری گرده پودرشده بکار رقته گذاشتم وامروز که خبر گرفتم مصرف کمی داشته و بیشتر شهدرا خورده و بقیه را بصورت ریزباندازه گرده درآورده و توی همان ظرف جا گذاشته و بخشی را بیرون میریزند دلیلش چیست؟ تصویر

سلام
دوست عزیز پودر شکر یا ارد سویا و بخصوص ارد سویا که استفاده کردید خوب ارد نشده . به همین دلیل زنبور ذرات درشت سویا را بیرون میریزد. مشکلی نداره . همان طور که اقا جمشید فرمودن اگه گرده تازه تو طبیعت باشه زنبور کمتر سراغ تغذیه کمکی میره . به همین دلیل یه کم طول میبره تا مصرفش کنن
نمایه کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 81
تاریخ عضویت: شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: تهران - شهرري
تشکر کرده: 45 دفعه
تشکر شده: 54 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 1170 »

باسلام : من اول اسفند خمير شيرين گذاشتم امروز كه نگاه كردم بعضي از كندوها اصلا" سراغش نرفتن علت چيه ؟؟
نمایه کاربر
hosseinkhan
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 258
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۰, ۵:۳۱ ب.ظ
محل اقامت: مازندران/ساری
تشکر کرده: 36 دفعه
تشکر شده: 136 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط hosseinkhan »

من زرده ی تخم مرغ رو تو خمیر شیرین ریختم و تو کتدو گذاشتم.
خمیر شیرین نباید خیلی سفت بشه.من 3 باری که خمیر شیرین درست کردم 1 بار مثل شیر برنج شد.یک بار هم مثل کله قند سفت و بار آخر مثل عثل اما مکی غلیظ تر .از خمیر شیرین اولی چیزی باقی نذاشتن.حتی روزنامه هایی رو که خمیر شیرین روش بودو خوردن.خمیر شیرین دومی رو هرچقد تونستن خوردن اما بلور های سفت شده رو از کندو میاوردن بیرون میریختن.جالب اینه مگس ها این لبور هارو میخوردن.واسه همین ذور سوراخ پرواز کندوهام همیشه 3 4 تا مگس بود.خمیر شیرین سوم رو هم 3 هفته پیش دادم تو یه بشقاب ریختم و گذاشتم تو کندو.هنوز به کندوها سر نزدم اما موقعی که میخواستم بذارم تو کندو هم از خمیر شیرین استقبال کردن هم با نیش از من.
hony
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 476
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی
تشکر کرده: 306 دفعه
تشکر شده: 559 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط hony »

hosseinkhan نوشته شده:من زرده ی تخم مرغ رو تو خمیر شیرین ریختم و تو کتدو گذاشتم.
خمیر شیرین نباید خیلی سفت بشه.من 3 باری که خمیر شیرین درست کردم 1 بار مثل شیر برنج شد.یک بار هم مثل کله قند سفت و بار آخر مثل عثل اما مکی غلیظ تر .از خمیر شیرین اولی چیزی باقی نذاشتن.حتی روزنامه هایی رو که خمیر شیرین روش بودو خوردن.خمیر شیرین دومی رو هرچقد تونستن خوردن اما بلور های سفت شده رو از کندو میاوردن بیرون میریختن.جالب اینه مگس ها این لبور هارو میخوردن.واسه همین ذور سوراخ پرواز کندوهام همیشه 3 4 تا مگس بود.خمیر شیرین سوم رو هم 3 هفته پیش دادم تو یه بشقاب ریختم و گذاشتم تو کندو.هنوز به کندوها سر نزدم اما موقعی که میخواستم بذارم تو کندو هم از خمیر شیرین استقبال کردن هم با نیش از من.

سلام

من خمیر شیرین درست کردم ولی یه کم شل شده ومیزارم تو یخچال سفت نمیشه اگه بزارم کندو زنبورا بهش نمیچسبند وچیکار کنم که یه کم سفت بشه؟ پودر قد هم بهش اضا فه کردم بازم سفت نشد مرسی
نمایه کاربر
3357
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 113
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۰, ۷:۱۳ ب.ظ
محل اقامت: نیشابورخراسان رضوی
تشکر کرده: 157 دفعه
تشکر شده: 142 دفعه
تماس:

Re: راهای تهیه خمیر شیرین و روش مصرف و زمان مصرف

پست توسط 3357 »

باسلام مقداری آرد سویا بآن اضافه کرده و آنرا ورز دهید سفت میشود.
mojtaba besharati
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان