مشکلات شربت رقیق
مدیر انجمن: mellifera
- fara
- مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
- پست: 1404
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: سبزوار
- تشکر کرده: 249 دفعه
- تشکر شده: 738 دفعه
- تماس:
مشکلات شربت رقیق
اگر شربت به نسبت مثلا 1 به 5 (1 شکر - 5 آب ) یا 1 به 10 درست شود چه مشکلاتی را برای زنبور بوجود می آورد؟
-
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 484
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ فروردین ۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ ق.ظ
- محل اقامت: قائمشهر
- تشکر کرده: 259 دفعه
- تشکر شده: 692 دفعه
- تماس:
Re: مشکلات شربت رقیق
من ازمایش کردم
زنبورا خیلی کمتر رقبت به استفاده اون دارن و بیشتر به عنوان ابشخور بهش نیگاا میکنن تا شربت!
تا اونجایی هم که یه جا خونده بودم چون شکر توشه و رقیق بودنش کار بیشتری هم از زنبورا برا غلیط تر کردنش میکشه تا عسلش کنن (البته اینو تایید نمیکنم)
زنبورا خیلی کمتر رقبت به استفاده اون دارن و بیشتر به عنوان ابشخور بهش نیگاا میکنن تا شربت!
تا اونجایی هم که یه جا خونده بودم چون شکر توشه و رقیق بودنش کار بیشتری هم از زنبورا برا غلیط تر کردنش میکشه تا عسلش کنن (البته اینو تایید نمیکنم)
یا امام رضا
خبری هست در این خانه که زنبور عسل
مرض قند گرفت از نمک سفره ی تو
- ebraahimiyan
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 251
- تاریخ عضویت: جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۱, ۳:۱۲ ب.ظ
- محل اقامت: سمنان
- تشکر کرده: 92 دفعه
- تشکر شده: 145 دفعه
- تماس:
Re: مشکلات شربت رقیق
درسته دوست عزیز اگه شربت رقیق باشه زنبورها برای غلیظ کردنش مجبورن کلی باد بزن که هم وقتشون گرفته میشه و هم زمان طولانی ممکنه باعث ترش شدنش بشه
با این کار کار زیادی از زنبورا میکشیم که بی فایده است
با این کار کار زیادی از زنبورا میکشیم که بی فایده است
- almouri
- کاربر فعال سایت زنبورعسل
- پست: 47
- تاریخ عضویت: جمعه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۱:۲۳ ب.ظ
- محل اقامت: کاشمر،خراسان رضوی
- تشکر شده: 17 دفعه
- تماس:
Re: مشکلات شربت رقیق
سلام
یه جا خوندم که شربت رقیق عمر زنبورا رو بخاطر کار کردن زیاد برا پروردن و استاندارد کردن شربت و تبدیل آن به عسل کم میکنه. در ضمن احتمال کپک زدن هم بالا میره.خوب طبیعی هم هست چون عمر زنبورا در زمستان که کمتر کار میکنن به 304 روز هم میرسه ولی در فصل کاریشون نهایتا 45 روز عمر میکنند.پس هر چه کار بیشتر عمر کمتر.فکر کنم از انرژی زنبورا در آوردن محصول به کندو باید استفاده کرد.
یه جا خوندم که شربت رقیق عمر زنبورا رو بخاطر کار کردن زیاد برا پروردن و استاندارد کردن شربت و تبدیل آن به عسل کم میکنه. در ضمن احتمال کپک زدن هم بالا میره.خوب طبیعی هم هست چون عمر زنبورا در زمستان که کمتر کار میکنن به 304 روز هم میرسه ولی در فصل کاریشون نهایتا 45 روز عمر میکنند.پس هر چه کار بیشتر عمر کمتر.فکر کنم از انرژی زنبورا در آوردن محصول به کندو باید استفاده کرد.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان