همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس

مطالب و مقالات ارسالی در مورد زنبورعسل و زنبورداری که توسط دوستان و کاربران ارسال شده است.
پرورش ملکه زنبورعسل,اصلاح نژاد,اصلاح نژاد,بيماريها وافات زنبورعسل,بازديد كندو و نگهداري,تجهيزات زنبورداري,لغات انگليسي زنبورعسل,اخبار و متفرقه,
شكل شناسي و فيزيولوژي,تغذيه زنبورعسل وزمستان گذراني

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
aribal
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 38
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۷ دی ۱۳۹۱, ۹:۳۸ ب.ظ
محل اقامت: آذربایجان غربی-سلماس
تشکر کرده: 50 دفعه
تشکر شده: 82 دفعه
تماس:

همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس

پست توسط aribal »

همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس
با توجه به اینکه زنبور درمانی یه راه حل پیشنهاد شده برای ام اس هست و بعضی از متخصصیین هم با اون مخالفن از طرفی در خیلی از نقاط دنیا بصورت علمی رو این روش کار میشه من سعی کردم مطالب زنبور درمانی رو تو این پست بطور کامل بیارم تا با این روش زنبور درمانی ، اصول زنبور درمانی ، ضرر های زنبور درمان ، موارد ممنوعه زنبور درمانی و نظرات متخصصین در مورد زنبور درمانی آشنا بشین.
امیدوارم که مفید باشه براتون.تصویر


مطلب اول از از سایتی هست که مدافع این روش و مبلغ اون هست.

زنبور درمانی
یونانیان در قدیم از عسل و موم برای تهیه انواع غذاها استفاده می کردند. بعدها، نیش زنبور برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شد. بقراط و کنفوسیوس (فیلسوف چینی) از این روش برای درمان بیماران استفاده می کردند.

به خاطر آگاه شدن مردم از اثرات بد داروها، مردم رو به درمان های طبیعی آوردند.
مطب های زیادی برای درمان با نیش زنبور در چین گشایش یافت و به سرعت این روش درمانی دراروپا و آمریکای شمالی رایج شد.

زنبور درمانی یکی از انواع آپی تراپی می باشد که در این نوع، تولیدات زنبور برای درمان به کار می رود. در این نوع درمان از گرده افشانی توسط زنبور، موم، عسل خالص و غذای مورد مصرف توسط نوزادهای زنبورها استفاده می شود.
به طور خلاصه، زنبوردرمانی به عنوان جاشینی برای مداوای بیماران به کار می رود و بیمارانی که با داروهای شیمیایی درمان نمی شوند، رو به زنبور درمانی می آورند.
درمان بیماری ها با نیش زنبور:
نیش زنبور به بهبود و درمان این مشکلات و بیماری ها کمک می کند:
1- بیماری های خود ایمنی
2- بیماری های عصبی
3- ام اس (MS)
4- پینه و سختی پوست
5- آماس و ورم پستان
6- گرفتگی عضلات
7- زونا
8- نقرس
9- آسیب به آرنج
10- آسیب به زردپی
11- کمردرد
12- دردهای مزمن
13- اختلال اعصاب
14- کاهش کلسترول خون
15- روماتیسم و درد مفاصل
16- آرتریت یا ورم و التهاب مفاصل
17- افسردگی
18- بیماری های پوستی
19- دردهای قاعدگی
20- واریس یا بزرگ شدن رگ در پاها
21- سندرم خستگی مزمن
22- ناتوانی های جنسی

خصوصیات نیش زنبور :

نیش زنبور دارای ترکیبات مختلفی از قبیل: آنزیم ها، پروتئین ها و اسیدهای آمینه می باشد.
این ماده بدون رنگ و دارای مزه شیرین و کمی تلخ می باشد. قابل حل در آب می باشد. اگر با هوا برخورد کند، تبدیل به کریستال سفید متمایل به خاکستری می شود.
نیش زنبور دارای موادی می باشد که به سیستم اعصاب، قلب و غده فوق کلیه کمک می کند.
چگونگی روش زنبور درمانی:

ابتدا قبل از شروع درمان ، باید میزان حساسیت بیمار را نسبت به نیش زنبور مورد بررسی قرار داد. این کار با استفاده از تزریق مقدار کمی نیش زنبور و توسط 1 تا 2 عدد زنبور انجام می شود.
زنبور درمانی به این صورت است که زنبور را با استفاده از موچین یا انبرک در سطح مورد نظر از بدن قرار می دهند تا آنجا را نیش بزند. برخی افراد به جای استفاده از خود زنبور زنده، تزریق نیش زنبور را در زیر پوست ترجیح می دهند.
نیش زنبور بعد از 15 دقیقه رها می شود و بعد آن را با استفاده از موچین برمی دارند. بین 20 تا 40 نیش باید در هر جلسه زده شود و بیمار باید 3 بار در هفته به مرکز زنبور درمانی مراجعه کند.
درمان با نیش زنبور برای بیماران MS اثرات فوق العاده ای داشته است، از آن جمله افزایش استقامت، کاهش خستگی و همینطور کاهش تشنج و انقباض عضلات
احتیاط کنید:

اگر شما دیابت، سیفلیس، سل یا آلرژی شدید دارید، از این نوع درمان استفاده نکنید.
بیماران بعد از زنبور درمانی چه احساسی دارند؟

آستانه ی تحمل درد ناشی از نیش زنبور در افراد مختلف، متفاوت است. معمولا بعد از چند ساعت، درد فروکش می کند. اما در برخی افراد نیز ممکن است یک هفته طول بکشد تا درد متوقف شود.

برخی اوقات گذاشتن یخ روی محل نیش زنبور موجب آرام شدن درد ناشی از آن می شود.
چگونه می توان فهمید که شخصی نسبت به نیش ز نبور آلرژی دارد یا نه؟

در افراد دارای آلرژی به نیش زنبور، علائم زیر دیده می شود:

درد، حالت تهوع و استفراغ، اسهال و سرگیجه، سخت نفس کشیدن و صدای خرخر، کاهش ناگهانی فشار خون و شوک.
آیا احتمال خطر در این درمان وجود دارد؟

بیشتر مردم بعد از نیش زدن زنبور، درد و قرمزی محل نیش را تجربه می کنند. دیده شده است که حدود 20 درصد از افراد بعد از درمان دچار خارش، کهیر، خستگی و عصبانیت می شوند.

در اینجا توجه شما را به برخی از علائم و نشانه های بعد از درمان جلب می کنم. لازم به ذکر است که این علائم بسیار نادر و در حدود 8/0 درصد می باشند.

1- مرگ

تعداد کمی از افراد به علت نیش زدن زنبور می میرند. تحقیقات نشان داده است که این تعداد به کمتر از 100 نفر در سال می رسد. مرگ به سبب وجود آلرژی شدید و یا شوک قلبی رخ می دهد.
نیش زنبور

2- آسیب به اعصاب بینایی

این علامت در افرادی بروز می کند که نیش زنبور در اطراف چشم و ابروی آنها وارد شده باشد.

3- آنسفالومیلیت یا التهاب مغز و نخاع

اگر نیش زنبور وارد سیستم عصبی شود، این عارضه به وجود می آید.
اگر به طور ناگهانی زنبور شما را نیش زد ، چه باید کنید؟

- هر چه زودتر به اورژانس بروید.

- با دقت نیش زنبور را در بیاورید. حدود 2 تا 3 دقیقه طول می کشد تا تمام نیش وارد بدن شود، لذا بیرون آوردن نیش بسیار مهم است.

- برای کاهش تورم در محل نیش، یخ بگذارید.

- محل نیش را با آب تمیز و صابون بشویید.


مطلب دوم در مورد اینه که چرا نیز زنبور برای ام اس پیشنهاد میشه

نيش زنبور باعث آزاد شدن مقدار زيادي كورتون در بدن مي شود كه مثل تجويزپالس كورتون عمل نموده وحال بيمار را موقتا بهتر مي كند اما در دراز مدت نه تنها باعث بهبود ام اس نمي شود بلكه عوارض هم دارد .ضمنا تجويز دگزامتازون هم نبايد بدون نظر پزشك باشد.


مطلب آخر هم نظرات متخصیین در مورد نیش زنبور و درمان ام اس هست

1-
محمد اسماعيل اكبري، معاون سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا، گفت: استفاده از زهر زنبور ، براي درمان بيماري ام اس مشروعيت نداشته و اين روش پايه علمي ندارد.

گفتني است؛ فرهنگسراي سلامت گردهمايي يك روزه زنبور درماني، با محوريت درمان بيماري ام.اس برگزار مي‌ كند و نمايشگاه عكسي از بيماري ام اس و روش زنبور درماني نيز بر پا خواهد كرد.
معاون سلامت وزارت بهداشت، با غير علمي خواندن اين روش تصريح كرد : تاكنون در هيچ جاي دنيا، مقاله‌ اي علمي با اين عنوان كه زهر زنبور در درمان بيماري ام اس موثر باشد، وجود ندارد. وي افزود: اين نوع درمان فاقد ارزش علمي است و مورد تأييد نيست. اكبري در پايان گفت: مردم ايران مردمي عالم و دانا هستند و بيان اين موضوعات كم لطفي به علم و دانش كشور است.

2-
دكتر صحرائيان متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت:
بيماري ام اس بيماري است كه ماهيت رفت و برگشت دارد ،يعني دربعضي مواقع اين بيماري حالت حمله دارد و بيمار ناتوان مي شود ،اما بعد بهبود مي يابد ولي به علت اينكه بعضي از اين بيماران از بعضي درمان هاي غير متعارف استفاده مي كنند به علت رفت و برگشت بودن اين بيماري تصور مي‌كنند بهبودي اين بيماري ناشي از استفاده اين درمانهاي غير متعارف است.

وي گفت: زنبور درماني يكي از اين درمانهاي غير متعارف است كه با توجه به اينكه اين روش درماني در كشورهاي پيشرفته مطرح مي شود ، اما در مجامع بين المللي به طور علمي ثابت شده كه در جلوگيري از ام اس و يا سرطان و حتي درمان هاي مزمن تاثير ندارد.

وي ادامه داد: هر بيماري كه مزمن و درمان قطعي نداشته باشد بيمارانش به يك سري درمان هاي مكمل يا حاشيه‌اي روي مي‌آورند ،اما اين مسئله به اين معني نيست كه تمام طب مكمل زير سوال است.

دكتر صحرائيان تصريح كرد:

هيچ اثر مفيدي از هيچ كدام از درمانهاي غير متعارف از جمله زنبور درماني درباره بيماري‌هاي مزمن به اثبات نرسيده و علم پزشكي اين روش درماني را تائيد نمي كند.

وي گفت: بهتر است كه بيماران در انتخاب درمان هاي مكمل حتما با پزشك خود مشورت كنند تا در دام افرادي كه ادعاهاي دروغين دارند ،نيفتند.


نمایه کاربر
salman
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 28
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱, ۱:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: اصفهان
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 43 دفعه
تماس:

Re: همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس

پست توسط salman »

[RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][COLOR=#NaNNaNNaN]نیش زنبورها شفابجش شد[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/COLOR][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
بیمار انگلیسی که سالها قبل به بیماری مولتیپل اسکلروزیس(ام.اس) دچار شده و توانایی راه رفتن را از دست داده بود با نیش زنبورها بهبود یافت.
سامی چاگ 45 ساله که در یک کلینیک درمانی که زنبورها را دارای خاصیت شفا می‌داند بستری شده ، زمانی که 1500 بار از سوی زنبورها نیش زده شد توانست دوباره روی پاهایش بایستد. البته این تعداد نیش در طی 18 ماه و طی یک پروتکل درمانی خاص به او زده شده است.
در این روش زنبورها در مکانهای خاصی از بدن بیمار قرار داده می‌شوند تا نیش بزنند و زهر خود را وارد بدن کنند.
به گفته بعضی افراد پس از طی مراحل فوق که تحت نظر پزشک انجام می شود بدن بیمار قادر می‌شود موادی را که برای بهبود بیماری‌اش موثر است تولید کند و در برخی موارد به سلامت برسد. این روش هنوز در بسیاری از کشورها پذیرفته نشده است.
قابل توجه پزشکانی که تا از زنبوردرمانی صحبت می‌شود بدون اینکه فکر کنند پاسخ می‌دهند شیوه خطرناک برای جان بیمار و بی‌اثر به جهت تلف کردن وقت بیمار است.
گردآوری مهندس سیدی
منبع مجله: ABC NEWS UK Date:4/4/2010
[/HIGHLIGHT][/RIGHT]
نمایه کاربر
salman
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 28
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱, ۱:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: اصفهان
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 43 دفعه
تماس:

Re: همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس

پست توسط salman »

[RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][COLOR=#NaNNaNNaN]زنبوردرماني و ام.اس[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/COLOR][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
بيماري ام. اس يك بيماري شايع عصبي است كه در آن بافت ميلين رشته‌هاي عصبي تخريب شده و با تظاهرات باليني مختلفي همچون كاهش ديد، فلج اندام­ها، دو بيني، اختلال تكلم، عدم تعادل و ... بروز مي كند. عامل بيماري هنوز شناخته نشده ولي عوامل عفوني (بخصوص عفونت‌هاي ويروسي)، ژنتيك و مكانيسم هاي اتوايميون را در بروز بيماري مؤثر مي‌دانند. بدليل عدم شناخت عامل بيماري، درمان قطعي نيز امكان پذير نيست.
در طول دهه‌هاي اخير شيوه‌هاي درماني زيادی از جمله طب‌هاي مكمل و جايگزين جهت پيشگيري و درمان اين بيماري بكار گرفته شده كه زنبوردرماني يكي از آنهاست.
درمان بيماري ام.اس توسط زهر زنبور عسل يك حادثه جالب پزشكي بوده كه نخستين بار توسط چالرز مراز زنبوردار اهل ورمونت آمريكا كشف شد. او كه حدود شصد سال بيماران زيادي را توسط نيش زنبور عسل درمان مي‌نمود، در سال 1380 براي اولين بار تصميم گرفت كه زهر زنبور را در بيماران ام.اس نيز آزمايش كند. نتايج مثل ديگر بيماريهاي خود ايمني مثبت بود بطوري كه درمان يك خانم مبتلاء به ام.اس پس از 14 سال نشتن بروی ویلچر بازتاب بسيار وسيعي در رسانه‌هاي آمريكا داشت. پس از آن چندين كار تحقيقاتي در اين خصوص انجام گرفته كه به مرور آنها مي‌پردازيم.
در سال 1993 انجمن جهاني زنبوردرماني اعلام كرد كه هيچ فرد زنبورداري مبتلاء به سه بيماري ام.اس، پاركينسون و الزايمر نيست.
در سال 1993 سازمان جهاني غذا و دارو (FDA) تحت فشار افكار عمومي مردم آمريكا به سبب درمان خانم پت وگنر با اين روش اعلام نمود در اين خصوص كارهاي تحقيقاتي ترتيب خواهد داد.
دكتر فري در 1996 بيان كرد استفاده از زهر زنبور در بيماران مبتلاء به ام.اس باعث افزايش قدرت پاها مي‌شود(‌‌8). ايشان در تحقيقي ديگر اثبات كردند زهر زنبور باعث تعادل بهتر بيماران ام.اس مي‌شود(9).
دكتر فازر در سال 1996 در يك طرح كلينيكال با زهر زنبور اعلام نمود علائم خستگي در بيماران ام.اس به ميزان بسيار زيادي بهبود مي‌يابد(10). وي در همين تحقيق تاييد نمود فعاليت‌هاي روزمره بيماران به نحو چشمگيري گسترش مي‌يابد(11).
در سال 1997 دكتر بلانتي ايمونولوژيست آمريكايي بهبود 60 درصدي را با اين شيوه گزارش داد و اعلام نمود زهر زنبور براي بيماران ام.اس كاملا ايمن است(12).
در سال 2001 دكتر هازر از آمريكا نشان داد كه زهر زنبور 69 درصد در درمان اين بيماري موثر است.
[/HIGHLIGHT][/RIGHT]
نمایه کاربر
salman
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 28
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱, ۱:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: اصفهان
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 43 دفعه
تماس:

Re: همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس

پست توسط salman »

[RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][COLOR=#NaNNaNNaN]زنبوردرماني و ام.اس[/HIGHLIGHT][/RIGHT][/COLOR][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff]
در سال 2005 يگ گروه متخصص مغز و اعصاب از كشور هلند طي يك كار تحقيقاتي شش ماه روي بيست بيمار مبتلاء به ام.اس اعلام داشتند كه اين شيوه درماني هيچگونه اثري در درمان اين بيماري نداشته است.
در سال 2006 انجمن جهاني زنبوردرماني طي گزارشي و در پاسخ به مقاله هلنديها اعلام كرد كه كار تحقيقاتي اين گروه متد علمي نداشته و آن را رد كردند.
اما كارهاي تحقيقاتي كه در كشور ما در اين چند سال اخير صورت گرفته حاكي از مثبت بودن اثر زهر زنبور در درمان اين بيماريست.
در سال 1375 آمپولهای زهر زنبور توسط چندین محقق ایرانی در موسسه سرم سازی رازی ساخته شد(1).
هیچ زنبورداری در كشور ما مبتلاء به بیماری M.S نبوده و این موضوع توسط يك طرح آماري توسط مهندس سيدي و همكاران در سال 1385 به اثبات رسيد(3).
در يك تحقيق كلنيكال با زنبور زنده در استان اصفهان توسط دكتر چيت‌ساز ميزان اثر بخشي زهر زنبور در بيماري ام.اس قابل قبول ذكر گرديد(2).
در یک تحقیق دیگر دکتر نبییونی علام نمود التهاب ناشی از تزریق ماده اتیدیوم بروماید با تاثیر زهر سبب فعال سازی سلول‌های لنفوسیتT وB گردیده و نهایتا سبب کاهش التهاب می‌گردد.
در درمان بيماري ام.اس روشهاي درماني مختلفي همچون اينترفرونها ، سركوب كننده‌هاي سيستم ايمني و درمانهاي علامتي بكار مي‌رود ولي متأسفانه اثر بخشي تمام اين روشها محدود است که از طرفی هزینه زیادی به بیمار وارد ‌آورده و از طرف دیگر سبب خروج ارز زیادی از کشور می‌شود.
ثابت شده كه زهر زنبور ماده‌اي كاملا ايمن است و توسط FDA براي حساسيت‌زدايي افراد حساس مورد تاييد قرار گرفته است. دوز كشنده زهر زنبور (LD50) بسيار پايين و حدود 8/2 ميلي گرم بر كيلوگرم وزن زنده مي‌باشد بطوري كه فردي با 70 كيلوگرم وزن نياز به 200 ميلي‌گرم زهر زنبور يا 1600 نيش زنبور در يك زمان نياز دارد تا خطر مرگ براي او پيش آيد.

نتیجه گیری : با توجه به گسترش روزافزون این بیماری در کشور و بویژه در استان اصفهان جا دارد که طرحی پژوهشی جامع و فراگیر در این زمینه تهیه و انجام گردد تا در صورت تایید نهایی به عنوان یک شیوه درمانی رسمی بکار گرفته شود.



منابع :
1- اكبري ، ا. طباطبائي، م. وحيدكاوياني، ب.و م.طوفاني. 1375 .تهيه زهر زنبور عسل به صورت تزريقي و مطالعه برخي خواص بيولوژيكي آن. فصلنامه علمي– ترويجي پژوهش و سازندگي ، شماره 32 ( ص133- 129 ) .
2- چيت ساز، ا. نجم الدين، ف. و س.م.سيدي. 1385 . نتايج مطالعات كلينيكي اثرات زهز زنبور در بيماران مبتلاء به ام.اس در شهرستان اصفهان. مجموعه مقالات همايش فراورده‌هاي زنبور عسل( 227- 225 ).
3- سيدي، س.م. و م. بصيري. 1386. مطالعه شيوع بيماري ام.اس در بين جامعه زنبورداران ايران. مجموعه مقالات ششمين سمينار پژوهشي زنبور عسل(ص117- 112 ).
4- ميكائيلي، س. 1378 . بررسي اثر زهر زنبور عسل بر روي التهاب حاد ناشي از تزريق كائولين در مفصل زانوي خرگوش. پايان نامه .دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي.
5- همداني، م. 1385. بررسي اثرات ايمنوفارماكولوژيك زهر خام زنبور عسل. پايان نامه. دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي.

6- Cherbuliez , Theodore (1997) Bee Venom Therapy and Safety. Bee Informed. 3 (4), 10-11.

7- Hauser, R. A., Mid, et al. (2001) Bee Venom Therapy for treating Multiple scelrosis. Alternative & Complementary Therapies, Vol, 7. No.1, pp. 37-45.

8- Fry-Welch, D.; Pfalzer, L. (1996) (USA) - Effect of Bee Venom Therapy on Isometric Knee Strength in People with Multiple Sclerosis, in Neurology Report, vol. 20, # 4, p.13 (***).


<aمهندس سید مظاهر سیدی کارشناس واحد زنبور عسل مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان
دکتر احمد چیت ساز متخصص داخلی مغز و اعصاب و دانشیار گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان


[/HIGHLIGHT][/RIGHT]


نمایه کاربر
salman
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 28
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۱, ۱:۴۵ ب.ظ
محل اقامت: اصفهان
تشکر کرده: 56 دفعه
تشکر شده: 43 دفعه
تماس:

Re: همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس

پست توسط salman »

سلام ببخشید من سه مطلب پشت سر هم گذاشتم ولی گیج شدم که دکتر صحراییان درست میگه یا دکتر فری و انجمن جهانی زنبور درمانی ولی به نظر من تا موقعی که اثر بخشی یک ماده به صورت علمی و آزمایش شده رد نشه نباید یه دکتر به کلی اونو رد کنهتصویر
نمایه کاربر
Hassannozarpour

Re: همه چیز درباره زنبور درمانی و ام اس

پست توسط Hassannozarpour »

با سلام واحترام به محضردوستان عزیز بیماری ام اس(نکروز اسکلروزیس)یک بیماری دستگاه ایمنی در بدن فرد بیمار بوده وعامل ایجاد کننده آن نوعی پروتیین به نام پریون می باشد که این پروتیین در گوشتهای آلوده به بیماری جنون گاوی وارداتی که به صورت قاچاق از سایر کشورها بدون داشتن پروانه بهداشت ومهر تایید مصرف وارد می شوند ایجاد می گردند اگر این گوشتها هنگام مصرف خوب پخته نشوند پریون موجود درآنها باعث اختلال در سیستم ایمنی بدن فرد می گردد بطوری که سلولهای دفاعی بدن سلولهای خودی را بیگانه تلقی کرده وبه آنها حمله می کنند وسریعترین جای بدن که مورد تخریب بافتی قرار میگیرد پوشش عصبی اطراف نخاع می باشد که این قسمت تخریب میگرددمانند موقعی که دزد وارد خانه شده وکنتور برق خانه وارتباط تلفنی را قطع میکند ودر بدن نیزهمین حالت ایجاد میگردد پوشش اطراف غلاف میلن که کار هدایت پیام عصبی وفرمان های صادر شده از مغز را به سایر عضلات واندام های بدن انتقال می دهدخورده می شودداروهایی برای درمان این بیماران وجود دارد که از زهر زنبور گرفته می شود وباید توسط پزشک معالج تجویز گرددبه نام اینترفرون B1aواینترفرون B1bو بتاسرون با آرزوی سلامتی وشفای عاجل برای تمامی مبتلایان به بیماری (ام اس) وسایر بیماران خوابیده برتخت بیمارستانها.
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 31 مهمان