درباره فواید عسل چه می دانیم؟

مطالب و مقالات ارسالی در مورد زنبورعسل و زنبورداری که توسط دوستان و کاربران ارسال شده است.
پرورش ملکه زنبورعسل,اصلاح نژاد,اصلاح نژاد,بيماريها وافات زنبورعسل,بازديد كندو و نگهداري,تجهيزات زنبورداري,لغات انگليسي زنبورعسل,اخبار و متفرقه,
شكل شناسي و فيزيولوژي,تغذيه زنبورعسل وزمستان گذراني

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

درباره فواید عسل چه می دانیم؟

پست توسط mellifera »

[JUSTIFY]درباره فواید عسل چه می دانیم؟

همانطور که می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B۱ ، B۲ ، B۶ ، B۳ ، B۵ و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.
علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است.

● ویژگی منحصر به فرد
۱) به راحتی هضم می شود:
مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.
۲) منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است:
نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.
۳) سطح کالری آن پایین است:
در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.
۴) به سرعت در خون پخش می شود:
وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.
۵) در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است:
به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود
و جریان خون را تنظیم و آسان می کند و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرایین می شود.

● چند ویژگی جالب دیگر
۱) عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.
۲) به خاطر میزان بالای فروکتوز ۲۵% شیرین تر از قند است.
۳) در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنین مناطقی که عسل از گلهای همان منطقه به دست آمده است، بسیار مفید است.
۴) تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.

● ساخت چند داروی خانگی ساده و مؤثر
۱) برای درمان گلودرد، می توان آن را با چای و لیموترش مخلوط کرد و نوشید.
۲) برای جلوگیری از خشکی پوست دست، آرنج و پاشنه پا هم یک قاشق چایخوری عسل را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون و یک دوم قاشق چایخوری آب لیمو ترکیب کنید و ۱۵ دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید. نتیجه را بزودی خواهید دید.
۳) حتی می توانید از آن به عنوان دهان شویه هم استفاده کنید: یک قاشق عسل را با یک فنجان آب گرم ترکیب کنید و دهان خود را با آن بشویید.
[/JUSTIFY]


نمایه کاربر
Hassannozarpour

Re: درباره فواید عسل چه می دانیم؟

پست توسط Hassannozarpour »

باسلام عسل یک ماده مقوی وغذایی کامل بوده وسرشار از ویتامینها وآنزیم هاوپروتیین می باشد دارای خاصیت آنتی بیوتیکی وآنتی اکسیدانی می باشد.
avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 405
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
محل اقامت: تبريز.
تشکر کرده: 35 دفعه
تشکر شده: 638 دفعه
تماس:

Re: درباره فواید عسل چه می دانیم؟

پست توسط avrinasal »

mellifera نوشته شده:[JUSTIFY]درباره فواید عسل چه می دانیم؟

همانطور که می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B۱ ، B۲ ، B۶ ، B۳ ، B۵ و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.
علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است.

● ویژگی منحصر به فرد
۱) به راحتی هضم می شود:
مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.
۲) منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است:
نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.
۳) سطح کالری آن پایین است:
در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.
۴) به سرعت در خون پخش می شود:
وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.
۵) در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است:
به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود
و جریان خون را تنظیم و آسان می کند و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرایین می شود.

● چند ویژگی جالب دیگر
۱) عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.
۲) به خاطر میزان بالای فروکتوز ۲۵% شیرین تر از قند است.
۳) در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنین مناطقی که عسل از گلهای همان منطقه به دست آمده است، بسیار مفید است.
۴) تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.

● ساخت چند داروی خانگی ساده و مؤثر
۱) برای درمان گلودرد، می توان آن را با چای و لیموترش مخلوط کرد و نوشید.
۲) برای جلوگیری از خشکی پوست دست، آرنج و پاشنه پا هم یک قاشق چایخوری عسل را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون و یک دوم قاشق چایخوری آب لیمو ترکیب کنید و ۱۵ دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید. نتیجه را بزودی خواهید دید.
۳) حتی می توانید از آن به عنوان دهان شویه هم استفاده کنید: یک قاشق عسل را با یک فنجان آب گرم ترکیب کنید و دهان خود را با آن بشویید.
[/JUSTIFY]



با سلام و تشکر از دوست خوبم اقای جهانی عارضم که خواص گفته شده فقط در عسلهای بدون تغذیه صادق است یعنی عسلهای خالص. البته نوع و گونه عسل هم در درمان بعضی از امراض و مشکلات مهمه که بستگی داره از چه گیاهی تغذیه شده باشه طبع عسل هم در خصوصیات ذکر شده نقش مهمی داره که باید فراموش نشه حتی رنگ عسل نیز در مقدار مواد معدنی و ویتامینی موجود در عسل تاثیر گذار هست در هیچ جا من ندیدم که به این مطالب مهم نیز اشاره ای بشه منبا تجربه چندین ساله خود در این زمینه به جرات میتونم بگم که هر عسل خالصی خاصیت درمانی نخواهد داشت مگر اینکه نوع گیاه آن مشخص و نوع مصرف و روش درمان بدرستی صورت گیرد موفق باشید
آخرین ويرايش توسط 2 on avrinasal, ويرايش شده در 0.
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
نمایه کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1211
تاریخ عضویت: دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: دزفول
تشکر کرده: 640 دفعه
تشکر شده: 1323 دفعه
تماس:

Re: درباره فواید عسل چه می دانیم؟

پست توسط ehsanklop »

سلام
با تشکر از دوستان که کامل توضیح دادند فقط یه نکته رو اضافه کنم عسلهای بسته بندی کارخانه ای به دلیل اینکه قبل از بسته بندی پاستوریزه میشن اغلب فاقد این خواص هستن چون در حین پاستوریزه کردن ویتامین ها و ملکولهای مواد مفید از بین رفته و عسل خواص درمانی خودش رو از دست میده
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 30 مهمان