رنگ عسل را در 7 طبقه تقسيم بندي ميكنند :

مطالب و مقالات ارسالی در مورد زنبورعسل و زنبورداری که توسط دوستان و کاربران ارسال شده است.
پرورش ملکه زنبورعسل,اصلاح نژاد,اصلاح نژاد,بيماريها وافات زنبورعسل,بازديد كندو و نگهداري,تجهيزات زنبورداري,لغات انگليسي زنبورعسل,اخبار و متفرقه,
شكل شناسي و فيزيولوژي,تغذيه زنبورعسل وزمستان گذراني

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

رنگ عسل را در 7 طبقه تقسيم بندي ميكنند :

پست توسط mellifera »

[JUSTIFY]رنگ عسل را در 7 طبقه تقسيم بندي ميكنند :

1-روشن همانند آب
2- بيش از حد روشن
3- روشن
4-كهربايي بسيار روشن
5- كهربايي روشن
6- كهربايي
7-كهربايي تيره

براي اندازه گيري رنگ عسل روشهاي اختصاصي وجود دارد.رنگ عسل ملاكي از كيفيت عسل نيست ولي براي سليقه مصرف كننده عامل مهمي است.اگر حرارت وگذشت زمان رنگ عسل را عوض نكرده باشد ميتوان از روي رنگ عسل منبع گل تغذيه زنبور را شناسايي كرد. بعد از كريستاله شدن رنگ عسل روشنتر ميشود.عسل به عنوان يك عامل رنگ در صنايع غذايي به كار برده ميشود واكنش قهوه اي شدن(
Mailard reactin



) عسل بسيار قوي است.

[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[RIGHT]ارتباط رنگ عسل با مزه آن :[/RIGHT][/JUSTIFY]
[RIGHT]عسل با رنگ روشن مزه ملايمتري دارد ورنگهاي تيره مزه قوي و سنگين تري دارند ولي استثنائات زياد است مثلا عسل لاله درختي با رنگ روشن مزه اش سنگين است. [/RIGHT]


[RIGHT]مزه عسل :[/RIGHT]
[RIGHT]عسلهايي كه منبع گل آنها يك گل باشد مزه بسيار متغيري دارند و عسلهايي كه فروكتوز آنها زياد باشد بسيار شيرينند.به اين ترتيب گاهي چند عسل براي كسب يك شيريني و مزه مناسب مخلوط ميشوند. مزه عسل در زنبورستانهايي با چند گل متعادل تر است.[/RIGHT]


[RIGHT]كريستاله شدن عسل ( بلورزدن ) :[/RIGHT]
[RIGHT]كريستاله شدن عسل يعني اينكه عسل از حالت مايع به حالت نيمه جامد تبديل شود. اين پديده طبيعي وقتي رخ ميدهدكه يكي از سه قند فراوان عسل است از دامنه بالايي استاندارد آن بالاتر باشد. اين گلوكز با آب در عسل تبديل به گلوكز آبدار شده و هسته بلوروكريستال را تشكيل ميدهد.تمام عسلها بلور نميزنند ، برخي اصلابلور نميزنند وبرخي مدت كمي بعد از توليد بلوري ميشوند. عسلي كه در قاب بماند كمتر از عسلي كه با استخراج كننده ( اكستراتور)تهيه شده باشد بلور ميزند.مواد معدني موجود در عسل ، اسيدهاي طبيعي عسل ، پروتئين ، ذرات خارجي در عسل ، ذرات موم ،گرده ، حباب هوا و مواد ديگر ميتوانند بلور زدن عسل را تحريك كنند .[/RIGHT]
[RIGHT]با گرما دادن عسل ميتوان مجددا آنرا ذوب كرد ومايع ساخت. [/RIGHT]

[RIGHT]در جدول زير عسل گلهاي مختلف را از لحاظ شدت وتمايل به بلوري شدن باهم مقايسه كنيد. [/RIGHT]

[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD] تمايل به بلوري شدن نسبت به ميانگين [/TD][TD] نوع عسل از گل[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD] .... [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] اقاقيا [/TD][/TR][TR][TD] زياد [/TD][TD] يونجه [/TD][/TR][TR][TD] زياد [/TD][TD] پنبه [/TD][/TR][TR][TD] زياد [/TD][TD] قاصدك [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] انگور[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD])مو) [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] كهور [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] استبرق [/TD][/TR][TR][TD] زياد [/TD][TD] نخل [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] گوجه [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] تمشك [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] ترشك درختي [/TD][/TR][TR][TD] كم [/TD][TD] آفتابگردان [/TD][/TR][/TABLE]


چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 11 مهمان