صفحه 1 از 1

نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

ارسال شده: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۱, ۹:۱۱ ق.ظ
توسط ghasemi_m56
با سلام
این جانب در استان سیستان و بلوچستان شهرستان زابل مقداری عسل حدود600 کیلو گرم برداشت نمودم ولی به دلیل به فروش نرساندن بعد از سه ماه عسلها شکرک زده میخواستم نحوه نگهداری انها را محبت نمایید تا خیلی متضرر نشوم.تشکر

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

ارسال شده: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۱, ۹:۱۴ ب.ظ
توسط mellifera

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

ارسال شده: شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۱, ۹:۲۷ ب.ظ
توسط mohammadfath
سلام

من مطالعه کردم عسل در دمای زیر 5 درجه شکرک نمی زند ولی هنوز ازمایش نکردم اگر مقرون به صرفه باشید این کارا انجام دهید

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

ارسال شده: دوشنبه ۲ دی ۱۳۹۲, ۶:۲۲ ب.ظ
توسط saman
سلام
بنظر دوستان عسل بعد از حرارت دادن چند ماه دوام میاره و دوباره رسوب نمیکنه؟

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

ارسال شده: چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲, ۹:۱۵ ق.ظ
توسط Hassannozarpour
با سلام عسلهایی که شکرک میزنند عسلهای طبیعی واصل هستند ونباید آنها را غیراصل تلقی کرد زیرا تغذیه زنبور در این امر دخیل است از گرده وشهد گیاهانی تغذیه میکند که زود متبلور می شود حتی بعضی وقتها در درون حجره های قاب درون کندو قبل از عسلگیری شکرک میزند حتی یکدفه که قاب عسل از کندو بیرون آوردم وقسمتی از آن را در دهان گذاشتم در تعدادی از حجره ها چنین حالتی را مشاهده کردم اول خیال کردم شیشه خورده داخل عسل وجود دارد بعد متوجه شدم تا عمل تبلور انجام شده البته نه در تمام سطح قاب در تعدادی از حجره ها اینطور بودکه چندان هم قابل توجه نبودومیتوان گفت که عسل شکرک زده با عسل طبیعی هیچ گونه تفاوتی ندارد واز نظر ارزش غذایی در یک سطح قراردارند وشکرک زدن آن به خاطر استفاده زنبور از گرده گیاهان مختلف می باشد که بعضی زودتر وبعضی از عسلها بعداز نگهداری به مدت چند سال شکرک می زنند .

Re: نحوه نگه داری عسل که شکرک نزند

ارسال شده: دوشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۲, ۵:۳۶ ق.ظ
توسط YONES_Z
یکی از عوامل شکرک رطوبت است

دمای پایین شکرک را تسریع میکند

عسل ها را به صورت غیر مستقیم در حدود 60 درجه حرارت دادن باعث میشه شکرک نزنه