صفحه 1 از 1

بسته بندی و صاف کردن عسل :

ارسال شده: چهارشنبه ۷ دی ۱۳۹۰, ۱۲:۱۶ ب.ظ
توسط Mahdi
بسته بندی و صاف کردن عسل :
1 - عسل رو بعد از این که با یه صافی متوسط صاف کردیم داخل یه ظرف می ریزیم و یکی دو روز صبر می کنیم تا ناخالصی هاش بیاد بالا بعد اونا رو با یه کفگیر جمع می کنیم .
2 - اگه عسلمون جوریه که سریع رس می کنه باید اون رو تو یه حلب گالوانیزه بریزیم و توی یه ظرف آب بزاریم و طوری که تا نیمه اون برسه .بعد زیرش رو با شعله کم روشن کنیم . بعد 24 ساعت عسل رو بسته بندی می کنیم
3 - وقتی می خوایم عسلا رو تو شیشه بریزیم بهتره اونو با صافی شیر ( یا جوراب زنونه جنس خوت ) صاف کنیم .
4 - من خودم از یه بشکه گالوانیزه که زیرش شیر استراکتور داره و بالاش هم صافی فلزی داره استفاده می کنم .
5 - تو تمام مراحل باید توجه داشته باشیم اتاق یا چادرمون بوی خاصی نده و مرطوب هم نباشه .
6 - برای اینکه طعم و بوی عسلمون تغییر نکنه نباید دمای اون از 45 درجه سانتی گراد بیشتر شه .
7 - اگه عسلتون رو گرم نمی کنین بهتره قبل از فروش مشتری رو از نظر رس کردن عسل توجیه کنین .
8 - برای عسل هایی که ممکنه داخل بسته بندی رس کنن بهتره از ظروف شیشه ای استفاده کنیم تا بتونیم گرمشون کنیم ( البته داخل آب)

Re: بسته بندی و صاف کردن عسل :

ارسال شده: چهارشنبه ۷ دی ۱۳۹۰, ۱:۱۹ ب.ظ
توسط koohi
سلام برای تصفیه و رس زدایی عسل بهتر است از مخازن دو جداره استیل استفاده کنیم.