تالار عروسی

هر چی که دوست داشتی.مطالب جالب و خواندنی و...........

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
amin655
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 5
تاریخ عضویت: شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۵, ۱:۳۷ ق.ظ
تماس:

تالار عروسی

پست توسط amin655 »

[HIGHLIGHT=#ececec]1. حتما با نامزدتان مشورت کنید
در برخی خانواده‌ها رسم است که داماد و خانواده‌اش خودشان محل عروسی را انتخاب می‌کنند چون معتقدند تمام هزینه جشن را خودشان تقبل می‌کنند پس عروس و خانواده‌اش در این مورد حق نظر دادن ندارند اما این روش اصلا عاقلانه و منصفانه نیست. شما و نامزدتان باید بنا به امکاناتی که در دست دارید عقل‌های‌تان را روی هم بریزید و بهترین تالار عروسی یا باغ را با هم انتخاب کنید.

2. به وضعیت آب‌و‌هوایی دقت کنید
برپایی جشن عروسی در یک باغ واقعا رویایی است اما باغ تنها در فصول به خصوصی از سال برای عروسی مناسب است پس بسته به این‌که در کدام نقطه کشور و با چه آب‌و‌هوایی زندگی می‌کنید باید مطمئن شوید که در محدوده تاریخ جشن عروسی شما آب و هوا آفتابی است یا ابری و بارانی؟ بهتراست زمانی را برای عروسی خود در باغ انتخاب کنید که دمای هوا حدود 25 – 35 درجه سانتی‌گراد باشد در غیر این صورت باغ آن‌قدر گرم یا سرد است که نمی‌توانید از فضای باز و زیبای آن استفاده کنید و تمام هزینه‌ای که برای آذین بندی و زیباسازی باغ پرداخته اید، هدر می‌رود و مجبور خواهید شد چادری برپا کنید و هزینه دستگاه‌های برودتی و حرارتی را هم بپردازید. مثلا اگر ساکن تهران هستید فقط از محدوده زمانی 15 فروردین تا پایان شهریورماه می‌توانید در باغ عروسی برگزار کنید زیرا ساعت جشن شما از عصر به بعد است و حتی در ایام عید و اوایل مهرماه هم هوای عصر و شب سرد است خصوصا اگر باغ اطراف تهران باشد.
3. محل دوری را انتخاب نکنید
بهتر است در انتخاب مکان جشن عروسی خود توجه ویژه‌ای به رفت‌و‌آمد خودتان و مهمان‌ها داشته باشید. بسیاری از تالار‌ها عروسی و باشگاه‌های شهر در خیابان‌ها و مراکز اصلی شهر قرار دارند اما در انتخاب باغ و پارکینگ‌ باید دقت بیشتری به خرج دهید و ببینید آیا نشانی این مکان‌ها برای مهمان‌ها سرراست است؟ مهمان‌های شما بیشتر از کدام نقطه شهر به آنجا می‌آیند؟ مثلا اگر بیشتر مهمان‌ها در شرق تهران زندگی می‌کنند اصلا عاقلانه نیست باغی را در نزدیکی کرج اجاره کنید زیرا مهمان‌ها با این وضعیت ترافیک برای رسیدن سروقت باید 2 ساعت زودتر از منزل راه بیفتند تا سر وقت به جشن برسند.
4. تعداد دقیق مهمان‌ها را مشخص کنید
بسته به بودجه‌تان ممکن است بخواهید یکی از باشکوه‌ترین تالارهای تهران را با تعداد مهمان‌ کمتر اجاره کنید اما اگر تعداد مهمان‌های‌تان را نمی‌توانید کم کنید باید حتما محلی را برگزینید که گنجایش تعداد مهمان های مورد نظر شما را داشته باشد بسیاری از باغ‌ها یا تالارها چند سالن دارند مثلا یکی برای زیر 100 نفر و یکی برای 200 نفر و دیگری برای بالای 500 نفر مهمان.

5. تاریخ عروسی انتخاب‌های شما را محدود می‌کند
بسیاری از مجلل‌ترین تالارها و باغ‌های شهر معمولا برای اعیاد و مناسبت‌های خاص از قبل اجاره می‌شوند پس اگر محل به خصوصی را مد نظر دارید و همیشه دوست داشته‌اید عروسی‌تان در آن برگزار شود بهتر است حتما از چند ماه جلوتر به آنجا سر بزنید،همه امکانات را بررسی کنید و در صورت توافق قرار داد ببندید. در برخی موارد هنگام مناسبت‌های خاص نرخ اجاره تالار عروسی یا باغ افزایش می‌یابد بنابراین اگر بودجه شما این افزایش هزینه را پوشش نمی‌دهد، تاریخ عروسی‌تان را در یکی از روزهای کاری هفته بیندازید یا محلی ارزان‌تر را اجاره کنید.

6. امکانات محل را بررسی کنید
بخشی از مهم‌ترین مواردی که باید به آنها توجه کنید عبارتند از : ورودی اعیاد، ورودی آخر هفته، ورودی ایام هفته، جایگاه ماشین عروس، پارکینگ (طبقاتی، روباز، سربسته)، اتاق عقد مجزا، اتاق عقد داخل سالن، سفره عقد، عاقد برای خطبه عقد، محل بازی کودکان، سفره خانه سنتی، کافی‌شاپ، دکوراسیون، لوسترهای لوکس، نورپردازی، عکس‌برداری، فیلم‌برداری، موزیک، گل‌آرایی، بادکنک آرایی، مشعل‌آرایی، شمع آرایی، نورپردازی، نمایش و شعبده بازی، تزیینات میز و صندلی‌ها، آرایشگاه، میوه، شیرینی، شستشوی میوه، تهیه غذا، سرویس بهداشتی، خدمه، مهمان‌دار، نیروی امنیتی، آسانسور،LCD، LED، WiFi

7. محلی امن و مستقل را انتخاب کنید
این روزها بسیاری از افراد سودجو و بی‌تجربه برای کسب در آمد وارد حرفه های مربوط به خدمات عروسی شده‌اند؛ آنها ممکن است با کلی بازار گرمی شما را به فضاهایی نامناسب ببرند و شما را تا پای عقد قرارداد بکشانند. توجه داشته باشید که فضای باغ اگر خارج از شهر است باید امنیت کافی داشته باشد در غیر این صورت ممکن است در راه رسیدن به باغ یا در طول جشن مشکلاتی برای شما و مهمان‌ها پیش بیاید. بهتر است از انتخاب باغ‌هایی که در کوره‌راه هستند خودداری کنید. فضای باغ باید با دیوار مناسب از اطراف آن جدا شده باشد تا دیگران به مجلس شما دید یا دسترسی نداشته باشند. مثلا اگر عروسی را در پارکینگ می‌گیرید مراقب باشید ساکنین طبقه بالا از طریق آسانسور وارد جشن شما نشوند. اگر فضای به خصوصی را دوست دارید مثلا فضای مذهبی بهتر است از انتخاب تالار ها و باغ‌هایی که در فضایی مشترک چند سالن دارند بپرهیزید.

8. به نورپردازی توجه کنید
اگر مراسم عقد شما بعد از ظهر است بهتر است اتاق عقد پنجره کافی برای ورود نور داشته باشد تا عکس‌های‌تان بهتر شوند اما اگر اتاق پنجره ندارد از نورپردازی کافی آن مطمئن شوید در غیراین صورت مهمان‌های شما بعد از یکی دو ساعت ماندن در یک اتاق تاریک و پر ازدحام دلگیر می‌شوند. اگر تالار عروسی یا باغ تزیینات از قبل طراحی شده‌ای دارد حتما به نور سردر، راهروی ورودی، نورپردازی سالن، نورپردازی جایگاه عروس وداماد، میز شام، روشنایی سرویس‌های بهداشتی و ... توجه کنید. اگر دوست دارید در جشن آتش بازی و مشعل داشته باشید مطمئن شوید فضای انتخابی شما برای این برنامه‌ها مناسب‌ است یا خیر؟

9. از عایق بودن دیوارها اطمینان کسب کنید
برای این‌که سروصدای جشن شما مزاحم همسایه‌ها یا اهالی محلی اطراف باغ نشود حتما باید ازآکوستیک بودن دیوارها و فضای جشن مطمئن شوید. این تدبیرها پخش موزیک را هم برای جشن با کیفیت‌تر می‌کند.

10. حواس‌تان به کف محل باشد
اگر قسمتی از باغ را برای شما چادر کشیده‌اند اصلا به حرف دلالی که شما را به آن محل برده گوش ندهید و خودتان تمام کف آن قسمت باغ را بررسی کنید زیرا کف برای چیدمان صندلی‌ها و پای‌کوبی باید کاملا مسطح و برای عروسی آماده شده باشد در غیر این صورت کوچکترین برآمدگی، چاله یا سنگ بیرون زده از زمین سبب افتادن و پیچ خوردن و شکستگی دست و پای مهمان‌ها می‌شود. در سالن دقت کنید کف خیلی لیز و سُر نباشد. اگر کف سالن حالت دوبلکس یا تریبلکس است و فضاها غیر همسطح درست شده است دقت کنید که لبه پله‌ها با تیغه‌های فلزی با نوارهای مفروش مشخص شده باشند در غیر این صورت کودکان، سالمندان و افراد حواس‌پرت و هیجان زده حتما زمین می‌خورند و دردسرش گریبان شما را می‌گیرد.

تالار عروسی
11. به کیفیت تهویه توجه کنید
باید دقت کنید که سالن تهویه مناسبی داشته باشد وگرنه گرما و ازدحام هوای بازدم حاضرین در سالن مهمان‌ها و خودتان را کلافه می‌کند. این‌که هنگام بازدید تالار عروسی یا سالن باغ احساس بدی ندارید کافی نیست باید نحوه تهویه را در زمانی که تالار عروسی یا سالن پر از آدم است بازبینی کنید.

12. نظافت و نظم محل را بررسی کنید
هنگام بازدید تالار عروسی یا باغ حتما به پارچه‌ها و تزیینات از قبل طراحی شده دقت کنید در بسیاری از مواقع عکس بی‌نظیری را در سایت یا آلبوم می‌بینید اما وقتی صندلی‌ها، دیوارها ، سرویس‌های بهداشتی و ... را از نزدیک مشاهده می‌کنید متوجه می‌شوید که چرک هستند و لک‌ دارند، دستشویی‌ها تهویه مناسب ندارند یا از سالن دور هستند و ممکن است در قسمتی از سالن بوی بد بپیچد. اگر عروسی شما در باغ است حتما به کوچه باغ‌های اطراف آن دقت کنید. در باغ بهتر است شکیل و رنگ خورده باشد؛ اطراف باغ محل نگهداری احشام نباشد. کوچه باغ‌ها تمییز باشند خصوصا اگر جشن شما در فصول بارشی هستند در غیر این صورت مهمان‌ها به شما لعنت می‌فرستند که لباس و ماشین‌های‌شان را گِلی کرده‌اید. حتی ممکن است برخی ماشین‌ها در راه‌های صعب‌العبور اطراف باغ گیر کنند. حتما بپرسید در خواست نظافت ویژه محل قبل از جشن عروسی چه هزینه‌ای برای‌تان دارد؟

13. امکانات پارکینگ را بررسی کنید
محل جشن شما باید فضای مناسبی برای پارک اتومبیل داشته باشد. شما برای هر 3-4 نفر مهمان‌ یک جای پارک را در نظر بگیرید. در غیر این صورت مهمان‌ها باید با لباس‌های پلوخوری در فضایی بسیار دورتر از محل جشن پارک کنند و با اعصاب خردشده خودشان را پیاده به در سالن یا باغ برسانند. اگر باغ شما در اطراف شهر است دقت کنید که پارکینگ یک طرف جاده و باغ آن طرف نباشد تا مبادا سانحه‌ای پیش بیاید.

14. مدیر تدارکات را توجیه کنید
اگر شما خودتان تالار عروسی یا باغی را به برگزار کننده عروسی تان معرفی کرده‌اید باید مطمئن شوید که تالار عروسی یا باغ مدیر تدارکاتی دارد یا خیر؟ اگر پاسخ مثبت است، مطمئن شوید که همکاری‌های لازم را با برگزار کننده جشن شما دارد. برای این منظور باید حتما فهرستی از کارهای مورد نظرتان را تهیه کنید و به آنها بسپارید و در قرار داد قید کنید که به وظایف خود عمل کنند.

15. ساعت تحویل و دریافت سالن را بپرسید
برای این‌که بتوانید فضا را برای جشن حاضر کنید باید زمان کافی داشته باشید. حتما مطمئن شوید که سالن این زمان را در اختیار شما می‌گذارد یا خیر. بسیاری از سالن‌ها جشن را تا ساعت 22:30 و برخی تا ساعت 12:00 بامداد برگزار می‌کنند و در این ساعت باید تخلیه سالن صورت بگیرد اما برخی باغ‌ها به شما این امکان را می‌دهند تا پاسی از بامداد جشن خود را ادامه دهید. گاهی قرارداد را تا 12 شب می‌بندند اما تالار عروسی موسیقی را ساعت 10 و نیم قطع می‌کنند و می‌گویند از حالا به بعد زمان نظافت است و جشن تعطیل است!

16. امکانات پذیرایی مجلس را بررسی کنید
اینکه سالن وباغ خودش تهیه غذا و پذیرایی مجلس را بر عهده بگیرد بسته به نظر شما و امکانات سالن دارد اما در بسیاری از موارد بهتر است غذا و نحوه پذیرایی را خودتان امتحان کنید. گاهی هزینه غذا همراه هزینه باغ و تالار عروسی محاسبه می شود و غذا اصلا خوشمزه، کافی یا شکیل نیست یا مانده است. اگر نزاکت، نحوه میزبانی، ادب، ظاهر، جنسیت و پوشش خدمات دهندگان مجلس برای‌تان مهم است حتما این موارد را از قبل چک کنید.

17. پیش بینی های محل برای شرایط اضطراری را بپرسید
آیا سالن یا باغ مدیری دارد که در مواقع اضطراری شرایط را در دست بگیرد و بهترین راه حل را انتخاب کند؟ مدیر پذیرایی و اداره مجلس باید مراقب تمام لحظات عروسی باشد. نکته دیگر جریان برق محل است حتما بپرسید که در صورت قطع برق به راه‌حل جایگزین هم فکر شده است یا خیر؟


محل جشن چقدر هزینه می خواهد؟
هزینه‌های محل جشن بسته به منطقه شهر، تزیینات، سرویس‌دهی و مخلفاتی که برای عروسی‌تان انتخاب می‌کنید متفاوت است. در ضمن توصیه می‌کنیم از اسم و رسم محل نترسید گاهی معروف‌ترین هتل‌ها یا تالارها خدمات بسیار با کیفیت‌تر و ارزان‌تری را نسبت به رقبای تازه‌کار و بی‌تجربه‌شان ارائه می‌دهند. پس باید در مورد قیمت‌ حوصله به خرج دهید و به جاهای مختلف سر بزنید.

نکات کلیدی قرارداد
آنچه باید حتما در قرار داد شما با مدیر تالار عروسی یا باغ ذکر شود:
• نام شما و نام مدیر برگزاری مجلس
• تاریخ و زمان شروع و خاتمه برگزاری جشن به علاوه زمان درنظرگرفته شده برای چیدمان قبل جشن و نظافت و جمع‌آوری بعد از جشن
• نام و توضیحات توافقی محل برگزاری جشن
• نحوه پرداخت هزینه و تعداد اقساط و تاریخ پرداخت
• توافق‌های فسخ قرارداد و جریمه‌های احتمالی توسط دوطرف قرارداد
• قید تمام وظایف مورد توافق برای صاحب تالار عروسی یا باغ
• تمام خدمات و وسایلی که مدیر و صاحب تالار یا باغ باید برای زمان جشن فراهم کند.
20 پرسش مهم که باید از مدیر تالار عروسی یا باغ بپرسید
1. این محل در چه تاریخ‌هایی خالی است؟
2. گنجایش این فضا چقدر است؟
3. هزینه اجاره و خدمات اضافه چقدر است؟
4. نحوه پرداخت چگونه است؟ نقد است یا اقساط؟ چند درصد هزینه را بعد از برپایی جشن پرداخت می‌کنیم؟
5. آیا در اعیاد و آخرهفته هزینه‌ها افزایش می‌یابد؟
6. در صورت فسخ قرارداد باید خسارت پرداخت کرد؟
7. آیا می‌توان از تزیینات دل‌خواه استفاده کرد؟
8. آیا پارک‌بان ،خدمت‌گزار و محافظ کافی وجود دارد؟
9. آیا برگزار کننده یا آشپز و مهمانداران مخصوص ما می‌توانند از آشپزخانه، اجاق و یخچال‌های استفاده کنند؟
10. آیا می‌توانیم گروه موسیقی خودمان را به تالار یا باغ دعوت کنیم؟
11. پکیج‌های خدمات شما چیست؟ هزینه هر کدام چقدر است و اگر بخواهیم آیتمی از آنها کم یا زیاد کنیم هزنیه‌ها چطور می‌شوند؟
12. آیا امکان تعویض روکش‌های صندلی، رومیزی‌ها و تزیین‌های سالن وجود دارد؟ در صورتی که این تزیینات را خودمان تقبل کنیم در هزینه‌مان چه تغییری ایجاد می‌شود؟
13. آیا در پخش موسیقی محدودیتی وجود دارد؟ چه سبک موسیقی‌هایی اجازه پخش دارند؟
14. سالن چند دستشویی دارید؟
15. به ازای هر 100 مهمان چند خدمه وجود دارد؟
16. آیا مازاد غذاها را به ما می‌دهید؟
17. مسئولیت تمییز کردن سالن بر عهده مسئولین باغ یا تالار است یا برگزار کننده؟
18. اگر شیئی دزدیده یا گم شود تالار یا باغ مسئولتی دارد؟
قیمت تالار عروسی
قیمت تالار عروسی
بانک تالار تهران
بانک تالار تهران
تالار عروسی غرب تهران
تالار عروسی غرب تهران
تالار عروسی شرق تهران
تالار عروسی شرق تهران[/HIGHLIGHT]


نمایه کاربر
minagarmehei
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
پست: 2
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۴:۲۲ ب.ظ
تماس:

Re: تالار عروسی

پست توسط minagarmehei »

در مراسم عروسی یکی از مهم ترین چیزایی که باید تو انتخابش دقت کرد ، آتلیه عروس و داماد هستش .
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان