صفحه 1 از 1

علت تلخی آب تصفیه شده و آشنایی با انواع آب (سبک و سنگین )

ارسال شده: شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶, ۲:۴۱ ب.ظ
توسط youka
علت تلخی آب تصفیه شده به این معنی است که سطح PH آن بالاست یا اینکه تمامی املاح توسط فیلتر دستگاه تصفیه حذف شده است و علت دیگر کاهش TDS آب میباشد . هنگامی که سطح PH بالاتر از حد طبیعی باشد اصطلاحاً به آن آب سنگین میگویند . و بسته به سطح PH میتواند باعث بروز خطراتی برای سلامتی شما شود .
مقدار PH در آب خالص 7 است . هر چقدر PH کاهش یابد آب اسیدی تر و هر چقدر افزایش یابد قلیایی تر میشود . استاندار PH آب آشامیدنی بین 6.5 تا 8.5 است .
چگونه PH تعیین کننده سنگینی و سبکی آب است ؟
PH آب سبک پایین تر از 6.5 است و برای نوشیدن توصیه نمیشود . آب سبک میتواند باعث بروز مشکلات زیر شود :
- ترکیب قوی با فلزاتی مانند آهن ، منگنز ، مس و سرب و ریسک ابتلا به بیماریهای مربوط به این فلزات .
- اسیدیته بالا که باعث آسیب زودرس به لوله های فلزی میشود .
- ایجاد طعم ترش یا استشمام بوی فلز .
- تغییر رنگ سینک ظرفشویی یا داخل ماشین لباسشویی که معمولاٌ به رنگ آبی و سبز دیده میشود .
وقتی سطح PH بالاتر از 8.5 باشد به آن آب سنگین میگویند . آب سنگین خطرناک نیست اما میتواند باعث بروز مشکلات زیر شود :
- طعم تلخ
- باعث کاهش قطر لوله و اتصالات داخلی میشود و فشار آب را کاهش میدهد .
- ته نشین شدن رسوب در ظرفها ، وان و سینک ظرفشویی .
- کم کردن کف در هنگام شستشو با صابون یا پودر رختشویی .
- ایجاد رسوبات فلزی در تجهیزات آبگرمکن که بعث کاهش کارایی آن میشود .منبع : تصفیه آب soft water
تحقیقات نشان داده آب آشامیدنی حاوی 2000 ماده شیمیایی مضر است. در واقع آبی که ما روزانه برای شست و شو ، پخت و پز و نوشیدن استفاده می کنیم آلوده است. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند از انواع آب معدنی استفاده کنند. اما اگر هزینه خرید دستگاه تصفیه آب را با خرید آب معدنی در دراز مدت مقایسه کنید خواهید دید که خرید دستگاه تصفیه آب می تواند به مقدار زیادی باعث صرفه جویی در هزینه های شما شود. به همین دلیل این روزها فروش دستگاه تصفیه آب به خصوص برندهای خانگی تایوانی رشد چشمگیری داشته است. یک دستگاه تصفیه آب خوب می تواند بسیاری از مواد مضر موجود در آب را حذف کند و آبی تمیز تر و خوش طعم تر برای شما و خانواده ها یتان فراهم نماید