مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario

هر چی که دوست داشتی.مطالب جالب و خواندنی و...........

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
youka
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 183
تاریخ عضویت: یک شنبه 24 اردیبهشت 1396, 5:00 pm
تماس:

مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario

پست توسط youka » شنبه 1 مهر 1396, 12:49 am

در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :
• دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
• سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
• ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
• پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
• حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته
• حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه مدرک مذکور بعد از پایان دوره ویزای کاری 2 ساله خواهد بود.)
نحوه پذیرش :
الف- نحوه پذیرش بصورت امتیازبندی می باشد، بدین معنی که متقاضیانی که دارای امتیازات بیشتری می باشند در اولویت قرار خواهند داشت.
ب- در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز لازم، ابتدا به متقاضی یک اقامت 2 ساله کاری میدهند که در این مدت متقاضی موظف است طرح توجیهی خود را اجرا نماید.
ج- در صورت اجرای کامل طرح توجیهی مربوطه، استان انتاریو با اقامت دائم متقاضی موافقت خواهد نمود.
نکته : در زمان 2 سال اقامت کاری جهت اجرای طرح توجیهی، لازم است متقاضی در هر سال حداقل 9 ماه در استان انتاریو ساکن باشد.منبع : مهاجرت کانادا 2017

جدول کلی امتیازات
• •
50. تجربه کاری
90. مبلغ سرمایه گذاری
20. تحصیلات و زبان انگلیسی
160. جمع کل



نمایه کاربر
vilifying
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1884
تاریخ عضویت: شنبه 5 مرداد 1398, 9:28 am
تماس:

مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario

پست توسط vilifying » دو شنبه 7 مرداد 1398, 4:52 am


موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان