صفحه 1 از 1

تحقیق اثر آنزيم ها در طیور

ارسال شده: دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۸۹, ۴:۲۳ ب.ظ
توسط mellifera
اثر آنزيم ها و فرآوري جيره برميكروفلور دستگاه گوارش طيور
مقدمه
در حال حاضر توليدات د امي حدود 40 درصد ارزش ناخالص توليدات كشاورزي دنيا را تشكيل مي دهد .
درپايان قرن بيست، حدود 74 درصد گوشت طيور و 68 درصد تخم مرغ توليدي دنيا در واحدهاي صنعتي
17/ توليد شده است . پيش بيني مي شود سرانه جهاني مصرف فرآورده هاي طيور در سال 2020 ميلادي به 2
كيلوگرم برسد .پاسخگويي به چنين نياز وسيعي مستلزم توسعه علمي و فناوري در ابعاد مختلف است . براساس
آخرين آمار رسمي سازمان خواروبار جهاني، ميزان توليد ساليانه گوشت در سال 2004 ميلادي 260098 هزار
تن بود كه از اين ميزان، سهم ايران 1646 هزار تن( 63 / درصد ) است .ميزان تو ليد گوشت در ايران نيز معادل
1152/93 هزار تن است . ميانگين مصرف جهاني گوشت مرغ و تخم مرغ 46 و 33 و در ايران نيز معادل
2007 ) با توجه به روند رشد جمعيت در 43 و 26 كيلوكالري در روز و كمتر از متوسط جهاني است ( فائو 1
ايران، افزايش سطح آگاهي عموم مردم در رابطه با تغيير الگوي مصرف به سمت گوشت سفيد، افزايش سرانه
مصرف، و محدود بودن منابع و نهاده هاي موجود براي توسعه صنعت طيور، لازم است حداكثر استفاده از
پتانسيل موجود در صنعت طيور كشور انجام پذيرد. با توجه به نقش مرغ در تأمين نيازهاي پروتئين انسان ،
پژوهش هاي علمي زيادي جهت بهبود بهره وري فرآورده هاي اين حيوان انجام مي شود .عملكرد طيور
همانند همه موجودات زنده تحت تأثير ژنتيك، محيط و اثرات متقابل اين دو است . بر اين اساس در كنار برنام
ه هاي منسجم و هدفمندي كه در راستاي افزايش توانايي ژنتيكي جوجه هاي گوشتي دنبال مي شود، لازم
است پژوهش هاي گسترده اي جهت بهبود عملكرد اين حيوانات از طريق شرايط محيطي اعم از تغذيه،
فيزيولوژي، بهداشت، كنترل بيماري ها و بهبود مديريت توليد انجام شود.


متن کامل در ادرس زیر:

http://melliferaa.files.wordpress.com/2 ... -tiyor.pdf