صفحه 1 از 1

ویژگی های ظاهری گوشت قرمز سالم

ارسال شده: شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶, ۲:۰۹ ب.ظ
توسط tablonami
[HIGHLIGHT=#ffffff]1- رنگ گوشت بايد رنگ طبيعي گوشت دام و به رنگ قرمز روشن بوده و نبايد تيره باشد. تغيير رنگ قرمز به سبز، قهوه اي ، خاكستري و سياهي دال بر فساد گوشت است.[/HIGHLIGHT][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]2- سطح خارجي گوشت نبايد مرطوب يا خيس باشد و لايه لزج و چسبناك روي گوشت دال بر فساد گوشت است و همچنین گوشت نبايد خشك و چروكيده باشد گوشت بايد سفت و قوام خود را داشته باشد. (گوشت دام هاي مسن و ماده به اصطلاح (ديرپخت) بوده و سفت تر از گوشت دام هاي جوان و نر مي باشد)[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]3- هيچ گونه بوي غير طبيعي ترشيدگي يا بوي تعفن يا بو دار نبايد از آن به مشام برسد و وجود بوي غير طبيعي در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقي است.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]4- گوشت بايد كاملا تميز، عاري از خون مردگي، ضربه، قارچ زدگي و کبودی باشد ذرات خارجي مشکوک در آن دیده نشود.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]5- گوشت موجود در فروشگاه بايد متناسب با ظرفيت يخچالهاي موجود باشد.و بايد كاملا بهداشتي تهيه شده و ممهور به مهر بهداشتي دامپزشكي بوده و از كشتارگاههاي مورد تاييد دامپزشكي تهيه شود و از خرید گوشت قرمز بدون مهر و برچسب دامپزشکی به جد خودداری نمائید.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]سورس:گوسفند زنده goosfandzende.com[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]ویژگی های ظاهری گوشت قرمز سالم[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]تصویر[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]