صفحه 1 از 1

تحقیق ماشین های شیر دوشی

ارسال شده: یک‌شنبه ۱۲ دی ۱۳۸۹, ۵:۵۹ ب.ظ
توسط mellifera
ماشین های شیر دوشی

چکيده :
همانطور که می دانيم شير يکی از بهترين غذاهای طبيعی برای انسان به شمار می رود و بعد از جگر و تخم مرغ از بيشترين درجه اهميت در تغذيه برخوردار می باشد. همچنين با قيمت نسبتاً کمی نيز تهيه می شود.
لذا در توليد، نگهداری، صنايع تبديلی و استفاده از آن نهايت دقت لازم می باشد.
فيزيولوژی توليد و ترشح شير :
شير توسط غدد پستانی توليد می شود. هر گاو دارای 4 غده پستانی يا کارتيه می باشد.
تحقيقات انجام گرفته نشان می دهد که %60 شير توليدی توسط کارتيه های عقبی و %40 آن توسط کارتيه های جلويی توليد می شود. سرپستانک هر کاريته فقط شير توليد شده در همان کارتيه را خارج می کند و وظیفه منفذ سرپستانک جلوگيری از خروج شير در فاصله دو دوشش می باشد. ضمناً از ورود آلودگيها و باکتريها به داخل پستان نيز ممانعت به عمل می آورد.
تخليه شير از پستان :
شير به دو روش دستی و ماشينی از گاو اخذ می شود که در کل، روش ماشــينی بهتر از روش دستی می باشد. اما شيردوشی به هر روشی که انجام پذيرد از غريزه مکيدنی است که خداوند در يک گوساله به وديعه نهاده است.


متن کامل در ادرس زیر:

http://melliferaa.files.wordpress.com/2 ... -doshi.doc