صفحه 1 از 1

نوار آپيستان

ارسال شده: دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴, ۱۲:۳۹ ق.ظ
توسط ayoub0041
سلام
من كندوي نه قاب جمعيت دارم الان مدت ده روز است كه از نوار استفاده كردم
ايا باز بايد يه نوار جديد بدم يانه؟

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴, ۵:۵۴ ب.ظ
توسط dylman
ayoub0041 نوشته شده:سلام
من كندوي نه قاب جمعيت دارم الان مدت ده روز است كه از نوار استفاده كردم
ايا باز بايد يه نوار جديد بدم يانه؟
سلام دوست عزیز باید۶تا۸هفته تو کندو باشه بعد بردارین یه چیزی دیگه دوستان بهم واسه کنه کشی استفاده از پهن الاغ رو توصیه کردن یه یک هفته ای استفاده کردم جالب بعد دو روز دود دادن قابها بوی دود مانده بودماندگاریش خوبه فعلا تاثیرشو رو ندیدم تو ۱تا۲ماه اینده معلوم میشه به شما توصیه میکنم داشتید استفاده کنید بهتر تا داروی شمیایی

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴, ۹:۵۱ ب.ظ
توسط degar
سلام الان که فصله شهده اصلا نباید از داروهای ضد کنه شیمیایی مثل آپیستان وبایوارول استفاده بشه چون شهد رو آلوده میکنه وبرای سلامتی خطرناکه معمولا این داروها توپاییز بعد از برداشت آخرین عسل وتا قبل از زمانی که شهد وارد کندو بشه(بهار) استفاده میشه!
(در مورداستفادشم یه مبحثی قبلا ایجاد شده جست وجو کنین می تونین پیدا کنین وبخونین اون خیلی کمکتون میکنه)

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۲۰ ق.ظ
توسط ayoub0041
سلام
باتشكر از جواب شما
اما دوستان يه مشكل بزرگي كه چندين وقته ما باهاش گريبانگير هستيم اينه
كه همه دوستان يه نظريه خاصي دارن و هيچ وقت به يك نتيجه نميرسيم

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۸:۲۲ ب.ظ
توسط blackbil
ayoub0041 نوشته شده:سلام
باتشكر از جواب شما
اما دوستان يه مشكل بزرگي كه چندين وقته ما باهاش گريبانگير هستيم اينه
كه همه دوستان يه نظريه خاصي دارن و هيچ وقت به يك نتيجه نميرسيم

این موضوع دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
اگر فرضاً مساله درمان بیماریها مانند مبارزه با کنه واروا در زنبورعسل را در نظر بگیریم راه حلهای مختلف همکاران، به دلایل زیادی بر می گرده که از جمله موارد زیر هست:
1-برخی از همکاران که در این سایت عضو هستن، به صورت تفننی به زنبور داری می پردازند و برخی از آنها نیز مبتدی هستند. برخی حرفه ای بوده و شغل اول یا دوم آنها زنبورداری است. تعداد کندوها نیز در روشی که دوستان در مبارزه با یک بیماری مانند واروا به کار می برند، موثر است.
2- برای زنبورداری با تعداد مثلاً 200 کلونی استفاده از روشهایی مانند اسید اگزالیک یا اسید فرمیک به صرفه تر از استفاده از نوار آپیستان یا بای وارول و یا حتی هایو کلین است. سرانه داروی هر کندوی قوی برای استفاده از آپیستان بیش از 12000 تومان خواهد بود، بنابراین یک زنبوردار باید برای 200 کندو حدود 2 میلیون تومان صرف خرید این دارو نماید. ولی چنانچه از اسیدهای نامبرده شده استفاده نماید، هزینه آن به اندازه 10 درصد این مبلغ هم نمی باشد.

3- علاوه بر موضوع هزینه، که برای زنبوردارن حرفه ای بسیار مهم است، مساله مهم دیگر، کیفیت داروهای شیمیایی است. همکاران محترم تصدیق می فرمایند که از سال 84 به بعد وضعیت واردات داروهای مناسب روز به روز بدتر شده است. ورود بی رویه داروهای قاجاق چینی و ترکیه ای که عمدتاً از کیفیت پایینی نسبت به داروهای اروپایی و آمریکایی برخوردارند و علاوه بر تنوع زیاد، با قیمتهای نسبتاً پایین تری عرضه می شوند، موجب شده است که هر زنبورداری از محصول خاصی استفاده نماید و نظرات آنها نسبت به یکدیگر متفاوت باشد. در ضمن باید در نظر داشت که کیفیت داروهای چینی و ترکیه ای نیز سال به سال دارای نوسان می باشد و داروهای اخیر با داروهایی که چند سال پیش از این کشورها وارد می شدند، قابل مقایسه نیست و واقعاً بی کیفیت هستند. علاوه بر این موضوع بسیاری از این داروها تقلبی بوده و تاریخ انقضای آنها گذشته است و مجدداً تاریخ گذاری شده اند و ...
4- برخی از همکاران علاقه مند به استفاده از روشهای ارگانیک جهت مبارزه با واروا هستند و از آویشن و هایو کلین و....استفاده می کنند.
5- برخی دیگر از همکاران فقط به دنبال حذف کنه به هر روشی هستند و از داروهای خطرناکی مانند فابکوزین و امثال هم استفاده می کنند و شاید به راقم این سطور بابت کلمه خطرناک خرده نیز بگیرند.
6- برخی دیگر از همکاران محترم نیز از روشهایی مانند دود توتون و....که در مناطق زندگی آنها و در میان برخی از زنبورداران آن منطقه مرسوم است استفاده می کنند.
و...
عمده ترین معضل زنبورداران در مبارزه با بیماریهای زنبورعسل مبارزه با کنه واروا هستش. از آنجایی که زنبورداری در کشور ما به حال خود رها شده و متولی درستی ندارد و زنبورداران عزیز کشورمان نیز به دلایل مختلف از جمله مسایل مالی، مانند کشورهای پیشرفته تشکیلات اتحادیه ای منسجمی ندارند بنابراین در این آشفته بازار هر کسی هر دارویی که در دسترسش می باشد، فارغ از کیفیت و اثربخشی آن، را وارد کشور کرده و زنبورداران نیز مجبور به استفاده از آن هستند. مساله آموزش زنبورداران و بروز کردن داشته های آنها نیز معضلی است که متاسفانه با نگاهی که به زنبورداری وجود دارد، نمی توان به بهبود آن امیدوار بود.
باز خدا رفتگان آقای مهندس جهانی را بیامرزد که چنین پایگاهی را ایجاد کرده است و با تبادل نظر و ارایه اطلاعات مناسب زمینه خوبی را فراهم کرده است که برخی از زنبورداران مجرب و کارآزموده در آن تجربیات خود را به همکاران عزیز و از جمله اینجانب انتقال می دهند و بدون اغراق می گویم که بسیار از آنها آموخته ام.
من فکر میکنم اینجور به قضیه نگاه کنیم بهتر میشه دلایل عدم همگرایی همکاران رو در خیلی از مسایل درک کرد.

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۴, ۱:۲۹ ق.ظ
توسط reza63
دوستان فکر نمیکنید
90 دقیقه بازی نوار ها تمام شده

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۴, ۳:۳۲ ب.ظ
توسط dylman
سلام واسه کنه نوار ونگاس استفاده کردم توپ عالی به شما هم توصیه میکنم غ وب بزار صبح کنه های مرده رو جاو کندو ببین

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۴, ۱۰:۰۵ ب.ظ
توسط vardenshahd
با سلام به زنبورداران زحمتکش و محترم در مورد داروهای ضد کنه دقت داشته باشیم از داروهایی استفاده کنیم که مورد تایید سازمان دام پزشگی باشد تا حداقل ضرری متوجه زنبور و تاثیر آن برروی عسل و موم موجود داخل کندوباشد گرچه قیمت دارو تعیین کننده وکفه ترازو را به پایین می کشد

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۶, ۱۰:۱۳ ب.ظ
توسط Qolimosto
سلام
خسته نباشید
بهترین روش مبارزه با کنه واروا چی هستش
ممنون میشم یکی توضیح بده

Re: نوار آپيستان

ارسال شده: سه‌شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶, ۴:۰۲ ب.ظ
توسط foroghkafi
برای خرید تور های لحظه آخری و همچنین تور ارمنستان به لینک اشاره شده رفته و تور مورد نظر خود را از معتبر ترین آژانس ها خریداری نمایید.