صفحه 1 از 1

کف کردن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲, ۷:۰۰ ق.ظ
توسط rata
با سلام خدمت دوستان

من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.

البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .

لطفا کمک کنید.

ممنونم

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲, ۹:۴۲ ق.ظ
توسط Ebrahim64
سلام من یه جایی خوندم که کف عسل را باید بگیریم حالا دلیلش رو باید بررسی کنیم .بهتره دوستان هم داشته هاشونو در این مورد بفرمایند تا دلیلش روشن بشه.

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲, ۱۲:۰۲ ب.ظ
توسط hony
rata نوشته شده:با سلام خدمت دوستان

من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.

البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .

لطفا کمک کنید.

ممنونم
سلام
به ادرس زیر مراجه شود forum-f22/topic-t717.html

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲, ۱:۱۳ ب.ظ
توسط rata
آن مطالب را مطالعه کردم عسل من نارس نبود چون کلیه سلولها پولک شده بود و من پولک تراشی کردم. به نظر خودم شاید از وجود گرده در عسل باشه نمی دانم. به هر حال باید اساتید نظر بدن.

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲, ۲:۱۱ ب.ظ
توسط hony
rata نوشته شده:آن مطالب را مطالعه کردم عسل من نارس نبود چون کلیه سلولها پولک شده بود و من پولک تراشی کردم. به نظر خودم شاید از وجود گرده در عسل باشه نمی دانم. به هر حال باید اساتید نظر بدن.
به نظرت تو اون مطلب فقط به نارس بودن عسل اشاره شده؟؟

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۶ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۴ ب.ظ
توسط avrinasal
rata نوشته شده:با سلام خدمت دوستان

من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.

البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .

لطفا کمک کنید.

ممنونم

با سلام لطفا نوع و گونه عسل روبیان کنید و ایا به عسلتون قبل ریختن به شیشه حرارت داده بودید یا نه ؟

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲, ۶:۵۰ ق.ظ
توسط rata
عسل من عسل مرکبات و جنگل بود و به عسل قبل از ریختن توی شیشه حرارت ندادم.

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲, ۱۱:۴۷ ق.ظ
توسط avrinasal
rata نوشته شده:عسل من عسل مرکبات و جنگل بود و به عسل قبل از ریختن توی شیشه حرارت ندادم.



با سلام دوست عزیز پس مشکلی نیست این برمیگرده به نوع صاف کردن عسلتون و رطوبت منطقه شما که بالاست احتمالا ذرات موم و گرده هست که یه لایه رو روی عسلتون درست کرده مشکلی نداره اون لایه رو با قاشق جمع کنید و مصرف نمایید بازم اگه مشکلی بود در خدمتم موفق باشید

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲, ۱:۱۶ ب.ظ
توسط rata
ممنونم از راهنمائی شما. آن لایه را با قاشق برداشتم. ولی آن لایه کف هست یعنی وقتی میخورید چیزی مانند موم یا گرده در دهان شما نمی آید و انگار یه کف خامه ای را خورده اید.

به هر حال ممنونم.

Re: کف کردن عسل

ارسال شده: سه‌شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲, ۶:۲۹ ب.ظ
توسط yasna
مشکل خاصی نیست این کف زایده فرایند برداشت است ومواردی که دوستان اشاره کردند همه عسلها موقع اکستراتور این لایه کف را دارند که باید ان را لایه روبی کرد تصویر