صفحه 1 از 1

عسل تقلبی

ارسال شده: چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰, ۱:۲۲ ب.ظ
توسط jkjk
با سلام
اگر در مورد این عسل های دست ساز واین موادی که به ان اضافه میکنند که ساکاروز ان صفر یا نهایتش یک میشود بحث کنید و با چه ازمایشی مشخص میشود و همچنین عسل های چینی که ساکاروز انها هم پایین هست و متاسفانه بعضی از زنبوردارها به عنوان فروش استفاده میکنند و راههای مقابله با ان

Re: عسل تقلبی

ارسال شده: چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰, ۹:۴۵ ب.ظ
توسط 1170
عسل هایی که با گلوکز تجاری تولید شده اند (تقلبی)، هیچ گاه شکرک نزده و همانطور شفاف باقی می مانند. البته پس از مدتی مانند نبات رنگی به صورت یک پارچه سفت شده و حتی با چاقو هم نمی توان آن ها را از ظرف خارج ساخت. با این تفاصیل تنها می توان عسل های دست ساز را از عسل زنبور تفکیک کرد. اما برای شناخت عسل تغذیه ای هیچ راهی به جز آزمایشگاه وجود ندارد.

Re: عسل تقلبی

ارسال شده: چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰, ۹:۵۷ ب.ظ
توسط mellifera

Re: عسل تقلبی

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰, ۶:۴۶ ب.ظ
توسط jamshid
در خصوص عسل تقلبی و نحوه تشخیص آن مطالب زیادی گفته شد به گفته دوست ما با آزمایش میشود تشخیص داد منظور در آزمایشگاه اما من پیگیری زیادی در خصوص آزمایشگاه کردم ولی باور کنید آنها هم قادر نیستند بطور کامل تشخیص دهند فقط میتوانند مقدار آب موجود در عسل را مشخص کنند اگه جایی هست که بتوانند عسل تقلبی از اصلی را تشخیص بدهند لطفا آدرش را بنویسید.