صفحه 1 از 1

آنالیز عسل

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴, ۲:۱۵ ب.ظ
توسط mehdi0562
با سلام خدمت همه دوستان
تقریبا هفته پیش نمونه عسل تولیدی خودم رو بردم آزمایشگاه....
عسلی که فرستادم آزمایش ترکیبی از عسل پنبه آفتابگردون و خارشتر بود چون پوشش منطقه طوری بود که بعد از اتمام گل خارشتر پنبه و آفتابگردون و بعضاً یونجه گل دهیش شروع شد.
مقدار ساکارز 3.35 بود که مسول آزمایشگاه هم گفت چون نوع گلها پنبه آفتابگردون و یونجه بوده ساکارزش طبیعیه..
میخواستم بدون کسی نظر شما در مورد ساکارز و همچنین کل آزمایش چیه؟
خوشحال میشم از وبلاگم هم دیدن کنید http://www.asaliran.rozblog.com
تصویر

Re: آنالیز عسل

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۴, ۱۰:۴۱ ب.ظ
توسط saman
سلام
میزان رطوبتش عالیه. درصد ساکارزشم میتونه طبیعی باشه فقط چون عسل ترکیبی از چند نوع گل هست واحتمال شکرک زدنش در عرض سه ماه زیاده باید زود بفروشی

Re: آنالیز عسل

ارسال شده: پنج‌شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۴, ۱۲:۵۹ ب.ظ
توسط mehdi0562
saman نوشته شده:سلام
میزان رطوبتش عالیه. درصد ساکارزشم میتونه طبیعی باشه فقط چون عسل ترکیبی از چند نوع گل هست واحتمال شکرک زدنش در عرض سه ماه زیاده باید زود بفروشی

ممنون از نظرت
چند وقیتیه که عسل کره ای و یا خامه ای(شکرک زده!) جا افتاده تا جایی که بعضی وقتا مشتریا می پرسن عسل کره ای ندارین!

Re: آنالیز عسل

ارسال شده: چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵, ۳:۰۱ ق.ظ
توسط bahmanbeigi
دوست عزیز یکم زمان گذشته ولی میشه بگید هزینه ازمایشگاه چقد شد؟؟

و البته من نفهمیدم چرا باید شکرک بزنه من عسل چهار سال پیش دارم طبیعی و ترکیبی از گیاهای مختلف هنوز بو داره و شکرک اصلا