صفحه 1 از 1

جایگذین شکر

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۳, ۹:۵۴ ب.ظ
توسط reza63
با
سلام
دوستان اگه بخواهیم شکر با این مضرات و عوارضش رو از مدار حذف کنیم یه
جایگذین باید بجاش انتخاب کنیم
چه چیز بجاش مناسبه
که عوارض هم نداشته باشه

Re: جایگذین شکر

ارسال شده: دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۳, ۱۰:۰۶ ق.ظ
توسط Hassannozarpour
باسلام شکر را باید با مواد مغذی دیگر مثل گرده وشیره خرما که دارای انواع ویتامین ها وآهن زیاد است وشهدطبیعی است به زنبورها تغذیه کرد زیرا تغذیه با شکر خالی ومکررباعث ضعیف شدن زنبورها شده وباعث کوچکترشدن جثه بدنی آنها میگردد وتا حدودی از فعالیت آنها برای جمع آوری شهد می کاهدمزیتی که شربت شکر دارد این است که باعث افزایش فعالیت موم بافی وفعال شدن غده ترشح کننده موم در زنبور میگردد وآب موردنیاز برای پرورش لاروها برای طی کردن مراحل دگردیسی در اختیار زنبوران قرا می دهد که درافزایش سریع جمعیت کندو موثر است مخصوصا در مواقع سرماوگرمای شدید هوا که ورودوخروج زنبورها برای حمل آب به کندو دشوار میشود.

Re: جایگذین شکر

ارسال شده: دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۳, ۱۱:۰۴ ق.ظ
توسط barbod-beee
Hassannozarpour نوشته شده:باسلام شکر را باید با مواد مغذی دیگر مثل گرده وشیره خرما که دارای انواع ویتامین ها وآهن زیاد است وشهدطبیعی است به زنبورها تغذیه کرد زیرا تغذیه با شکر خالی ومکررباعث ضعیف شدن زنبورها شده وباعث کوچکترشدن جثه بدنی آنها میگردد وتا حدودی از فعالیت آنها برای جمع آوری شهد می کاهدمزیتی که شربت شکر دارد این است که باعث افزایش فعالیت موم بافی وفعال شدن غده ترشح کننده موم در زنبور میگردد وآب موردنیاز برای پرورش لاروها برای طی کردن مراحل دگردیسی در اختیار زنبوران قرا می دهد که درافزایش سریع جمعیت کندو موثر است مخصوصا در مواقع سرماوگرمای شدید هوا که ورودوخروج زنبورها برای حمل آب به کندو دشوار میشود.

من تا اونجای که شنیدم و خوندم استفاده از شیره انگور ، خرما ، شکر قهوه ای و امثالهم مشکلات بیماری و از این قبیل ایجاد می کنه. در ضمن قرار که نیست زنبورها صرفا با شکر تغذیه بشن. در یک مرحله ای که نیاز به افزایش جمعیت است بهتره که مصرف بشه. من خودم فکر می کنم برای اینکه کندو عسل خوب و طبیعی تولید کنه باید به گونه ای برنامه ریزی بشه که فقط اواخر اسفند تا پایان فروردین از شکر استفاده بشه. البته تو منطقه شمال بقیه جاها رو نمی دونم. به این شکل شکر خیلی کمی در عسل تولید باقی می مونه.

Re: جایگذین شکر

ارسال شده: شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳, ۱:۰۹ ق.ظ
توسط reza63
شیره خرما کیاو چنده
خود خرما من شنیدم‌
ولی
ندیدم
البته له شدش

Re: جایگذین شکر

ارسال شده: شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۳, ۴:۱۱ ب.ظ
توسط faraz
با سلام. استفاده از گلوکزتجارتی به صورت نصف شکر نصف گلوکز به عنوان تغذیه تحریکی .