قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
padideh
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 59
تاریخ عضویت: شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳, ۶:۳۷ ق.ظ
تشکر کرده: 96 دفعه
تشکر شده: 28 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط padideh »

yones1986 نوشته شده:
ahmad5 نوشته شده:اینم بعد از یک روز ، چیزی دیگه باقی نمونده از خمیر شیرین ، اینجا همه حرف خودشون رو قبول دارن ، فقط منفی میدن ، دیگه پست نمیذارم. این خمیر شیرین رو بخوبی مصرف میکنند ، رطوبت کندو رو هم جذب میکنه ، دور ریز هم نداره

سلام احمد جان ،چرا اینقدر زود ناراحت میشه داداش تصویر،زنبورداری تو بعضی مباحث سلیقه ای ، و نقد کردن که اشکالی نداره!هدف این سایتم اینه که دوستان تجربیات و دانش و دستاورد های خودشونو به اشتراک بزارن تا همه دوستان بتونن به نحو ی ازش استفاده کنندو مطالب مفیدو بکار بگیرند و اگر اشکالی تو کارشون بود رفع کنند و زنبورداری خودشونو علمی ترو بروز تر کنند.
داداش ما از مطالبت استفاده کردیم تصویر مخصوصا" عکسهایی که گذاشتی خواهشا" بازم مطلب و عکس بزار.
در مورد خمیرتم ما طر فای خودمون نبات میزنم از بس سفته اگه به سر یکی بزنی شک نکن طرف ناک اوت میشه ولی همونه زنبورا بدون هیچ دورریزی تا آخر مصرف میکنند.

من زیاد تو کار زنبورداری وارد نیستم ولی دیدم که زنبورها این غذاها رو میجون و به دها میگرن و از کندو خارج میکنن برای اینکه مطمئن بشید یک تکه از ان غذا را در یک بشقاب بگذارید و یا با دقت به تردد زنبورها نگاه کنید در دهان زنبورها این تکه های خشک شده غذا رو میتونید ببنید.اگر غیر از این بود انوقت برید ثبتش کنید تصویر


نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ ب.ظ
تشکر کرده: 6 دفعه
تشکر شده: 255 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط ahmad5 »

padideh نوشته شده:
yones1986 نوشته شده:
ahmad5 نوشته شده:اینم بعد از یک روز ، چیزی دیگه باقی نمونده از خمیر شیرین ، اینجا همه حرف خودشون رو قبول دارن ، فقط منفی میدن ، دیگه پست نمیذارم. این خمیر شیرین رو بخوبی مصرف میکنند ، رطوبت کندو رو هم جذب میکنه ، دور ریز هم نداره

سلام احمد جان ،چرا اینقدر زود ناراحت میشه داداش تصویر،زنبورداری تو بعضی مباحث سلیقه ای ، و نقد کردن که اشکالی نداره!هدف این سایتم اینه که دوستان تجربیات و دانش و دستاورد های خودشونو به اشتراک بزارن تا همه دوستان بتونن به نحو ی ازش استفاده کنندو مطالب مفیدو بکار بگیرند و اگر اشکالی تو کارشون بود رفع کنند و زنبورداری خودشونو علمی ترو بروز تر کنند.
داداش ما از مطالبت استفاده کردیم تصویر مخصوصا" عکسهایی که گذاشتی خواهشا" بازم مطلب و عکس بزار.
در مورد خمیرتم ما طر فای خودمون نبات میزنم از بس سفته اگه به سر یکی بزنی شک نکن طرف ناک اوت میشه ولی همونه زنبورا بدون هیچ دورریزی تا آخر مصرف میکنند.

من زیاد تو کار زنبورداری وارد نیستم ولی دیدم که زنبورها این غذاها رو میجون و به دها میگرن و از کندو خارج میکنن برای اینکه مطمئن بشید یک تکه از ان غذا را در یک بشقاب بگذارید و یا با دقت به تردد زنبورها نگاه کنید در دهان زنبورها این تکه های خشک شده غذا رو میتونید ببنید.اگر غیر از این بود انوقت برید ثبتش کنید تصویر
سلام ، اقا یونس ممنون شما لطف دارین. اقای پدیده ، شما خمیری که درست کردید اشکال داشته ، برای خمیری که با پودر شکر درست میشه و همچنین جانشین گرده باید موادش به خوبی با الک ریز چند بار الک بشه تا دو ریز نداشته باشه ، شکر این نوع خمیر هم باید کاملأ حل بشه و به خوبی هم زده بشه تا یه خمیر یکنواخت دربیاد
پیوست ها
ظرف رو بالای تجمع زنبورا گذاشتم ، رطوبت وگرمای زنبورا ببنید چه جوری کرده خمیر رو ،
ظرف رو بالای تجمع زنبورا گذاشتم ، رطوبت وگرمای زنبورا ببنید چه جوری کرده خمیر رو ،
این نبات نیست ، مثل عسل رس میمونه
این نبات نیست ، مثل عسل رس میمونه
دومین روز
دومین روز
دوری و دوستی
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

شما برای چند کندو این کار رو انجام دادید؟ و به جه نسبت پودر شکر رو با عسل مخلوط کردید . لطفا در مورد ان یه کم توضیح بدید تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
padideh
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 59
تاریخ عضویت: شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳, ۶:۳۷ ق.ظ
تشکر کرده: 96 دفعه
تشکر شده: 28 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط padideh »

Kismar نوشته شده:شما برای چند کندو این کار رو انجام دادید؟ و به جه نسبت پودر شکر رو با عسل مخلوط کردید . لطفا در مورد ان یه کم توضیح بدید تصویر

من هفته اول مهر ماه در یک نوبت دو بسته خمیر یک کیلویی به هر کندو میدم و تا بهمن ماه که شروع به شربت دادن میکنم بهشان کاری ندارم ولی از یه زنبوردار شنیدم که بسته های خمیر باید 300 گرو بیشتر نباشه
اگه قرار باشه زنبور نبات بخوره پس خمیر هم هر طوری باشه خورده خواهد شد.
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

سلام
بعضیها دوست دارن خمیر شیرین رو یکجا همان اول به هر کندو بدن ....اینطوری هم خیال خودشان و هم خیال زنبورها رو راحت کردن و کلنی هم تکلیف خودشو میدونه که از ان غذا به چه نحوی استفاده کنه.روزهایی که هوا گرمه زنبورها همه شروع به خوردن خمیر شیرین میکنن و در مواقعی که هوا سرده زنبورها خمیر رو رها میکنن و به خوشه میرن....غذاهای خشک ( مثل نبات )باعث میشه کلنی به اب بیشتری برای مصرف ان نیاز پیدا کنه.....و همین امر باعث کوتاه شدن طول عمر زنبوران در خوشه زمستانی خواهد شد.
اگه بسته ها کوچک باشه و یا صلا داه نشود زنبورها برای تهیه انرژِ خود از عسل موجود استفاده خواهند نمود...... من
به توصیه یک زنبور دار قدیمی این ازمایش را رو یکی از کندوهام انجام دادم به یکی از کندوهام 20 مهر ماه 4 کیلو خمیر شیرین و کیک گرده( 3 بسته خمیر 1کیلویی و 1بسته کیک گرده 1کیلویی) رو یکجا دادم ...وزن کندوی کامل هم نسبت به 20 مهر ماه فقط 2 کیلو کم شده این هم تصویرشه که از ان در دمای 8 درجه زیر صفر گرفتم البته زیاد واضع نیست ولی تماشای ان خالی از لطف نیست...
از 4 کیلو خمیر فقط همین دو تکه مانده.........93.9.17 ساعت 3 بعد از ظهر

تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:سلام
بعضیها دوست دارن خمیر شیرین رو یکجا همان اول به هر کندو بدن ....اینطوری هم خیال خودشان و هم خیال زنبورها رو راحت کردن و کلنی هم تکلیف خودشو میدونه که از ان غذا به چه نحوی استفاده کنه.روزهایی که هوا گرمه زنبورها همه شروع به خوردن خمیر شیرین میکنن و در مواقعی که هوا سرده زنبورها خمیر رو رها میکنن و به خوشه میرن....غذاهای خشک ( مثل نبات )باعث میشه کلنی به اب بیشتری برای مصرف ان نیاز پیدا کنه.....و همین امر باعث کوتاه شدن طول عمر زنبوران در خوشه زمستانی خواهد شد.
اگه بسته ها کوچک باشه و یا صلا داه نشود زنبورها برای تهیه انرژِ خود از عسل موجود استفاده خواهند نمود...... من
به توصیه یک زنبور دار قدیمی این ازمایش را رو یکی از کندوهام انجام دادم به یکی از کندوهام 20 مهر ماه 4 کیلو خمیر شیرین و کیک گرده( 3 بسته خمیر 1کیلویی و 1بسته کیک گرده 1کیلویی) رو یکجا دادم ...وزن کندوی کامل هم نسبت به 20 مهر ماه فقط 2 کیلو کم شده این هم تصویرشه که از ان در دمای 8 درجه زیر صفر گرفتم البته زیاد واضع نیست ولی تماشای ان خالی از لطف نیست...
از 4 کیلو خمیر فقط همین دو تکه مانده.........93.9.17 ساعت 3 بعد از ظهر

تصویر
کندو های شما کندوم منطقه اند که دما الان 8درجه زیر صفره تصویر؟اونجا واسه خودش یه پا قطبه تصویر
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

تا 13 درجه زیر صفر که عادیه....اینجا ما 22 دررجه زیر صفر رو هم داشتیم..... تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
mahdi1
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 243
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ب.ظ
تشکر کرده: 107 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط mahdi1 »

Kismar نوشته شده:سلام
بعضیها دوست دارن خمیر شیرین رو یکجا همان اول به هر کندو بدن ....اینطوری هم خیال خودشان و هم خیال زنبورها رو راحت کردن و کلنی هم تکلیف خودشو میدونه که از ان غذا به چه نحوی استفاده کنه.روزهایی که هوا گرمه زنبورها همه شروع به خوردن خمیر شیرین میکنن و در مواقعی که هوا سرده زنبورها خمیر رو رها میکنن و به خوشه میرن....غذاهای خشک ( مثل نبات )باعث میشه کلنی به اب بیشتری برای مصرف ان نیاز پیدا کنه.....و همین امر باعث کوتاه شدن طول عمر زنبوران در خوشه زمستانی خواهد شد.
اگه بسته ها کوچک باشه و یا صلا داه نشود زنبورها برای تهیه انرژِ خود از عسل موجود استفاده خواهند نمود...... من
به توصیه یک زنبور دار قدیمی این ازمایش را رو یکی از کندوهام انجام دادم به یکی از کندوهام 20 مهر ماه 4 کیلو خمیر شیرین و کیک گرده( 3 بسته خمیر 1کیلویی و 1بسته کیک گرده 1کیلویی) رو یکجا دادم ...وزن کندوی کامل هم نسبت به 20 مهر ماه فقط 2 کیلو کم شده این هم تصویرشه که از ان در دمای 8 درجه زیر صفر گرفتم البته زیاد واضع نیست ولی تماشای ان خالی از لطف نیست...
از 4 کیلو خمیر فقط همین دو تکه مانده.........93.9.17 ساعت 3 بعد از ظهر

تصویر

با سلام
ممنون از گذاشتن عکس عددی که از وزن کندو گذاشتید با کیک بوده یا بدون کیک داخل کندو؟درباره کیک گرده همان ده درصد که می ساختید استفاده کردید یا درصد بیشتر ؟ایا تخم در کندو هست
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...

و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:تا 13 درجه زیر صفر که عادیه....اینجا ما 22 دررجه زیر صفر رو هم داشتیم..... تصویر

بی زحمت اسم منطقه اتونو میگید؟
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط mohammad123 »

یه تجربه من اینه که بهتره پودر شکر وقتی در کیک گرده و در عسل مخلوط میشه مدتی مثلا 10 روز بمونه وبعدا مصرف بشه تا ذرات پودر شکر در خمیر حل شوند زیرا اگر حل نشود ذرات در گلوی تعدادی زنبورها گیر کرده وباعث مرگ انها می شود .
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

mohammad123 نوشته شده:یه تجربه من اینه که بهتره پودر شکر وقتی در کیک گرده و در عسل مخلوط میشه مدتی مثلا 10 روز بمونه وبعدا مصرف بشه تا ذرات پودر شکر در خمیر حل شوند زیرا اگر حل نشود ذرات در گلوی تعدادی زنبورها گیر کرده وباعث مرگ انها می شود .

بابا بیخیال ........وقتی شما از شکر اسیاب شده یا پودر قند استفاده میکنید اگه خوب اسیاب شده باشه با ارد شیرینی تفاوتی نداره....در زمستان شما درصد عسل رو یه مقدار بالاتر بگیرید و خمیر رو یه کم نرمتر بردارید .تو هوای سرد خمیر خودشو میگره ....
تو کیک گرده هم مانده به اینکه چقدر میخواهید هزینه کنید....استاندارد کیک گرده به هر 10 کیلو شکر 1 کیلو گرده میززن .. دو کیلو هم بزنید مشکلی پیش نمیاد ..
تو زنبوداریهای صنعتی در امریکا کارخانه ها غذای اماده را با قیمت مناسب در اختیار زنبوردارها قرار میدن .....
تصویر

تصویر
انجا در هر نوبت 6 تا 8 پوند که میشه حدود 2.5 تا 4 کیلو خمیر به هر کندو میدن.....
واین مقدار غذا رو بین طبقه اول و دوم هر کلنی قرار خواهند داد...
آخرین ويرايش توسط 1 on Kismar, ويرايش شده در 0.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

با سلام
ممنون از گذاشتن عکس عددی که از وزن کندو گذاشتید با کیک بوده یا بدون کیک داخل کندو؟درباره کیک گرده همان ده درصد که می ساختید استفاده کردید یا درصد بیشتر ؟ایا تخم در کندو هست[/quote]

درست یا نادرست من تو مهر ماه تمام کندوها رو تک تک بازدید میکنم در این بازدید قابهای اضافی و سفید خارج میشن قابهای اضافی عسل در سطح زنبورستان بین کندوهایی که ذخیره غذایی کمی دارن تقسیم میشه.و جمعیت رو روی 7 قاب میبندم.به هر کندو خمیرشیرینو کیک گرده لازم را میدم ...البته به نور چشمیها دو برابر.........و دیگه با انها تا اولین بازدید بهار کاری ندارم فقط در طول زمستان در دو نوبت میزان ذخیره غذای انها رو کنترول میکنم....
دوست عزیز کلنی شما تا اخر مهر هر بلایی که قرار بود سرش بیاد تا ان موقع از سال سرش امده اگه تخم داشته باشه یا نداشته باشه از دست زنبوردار کاری برنمیاد.بخصوص در مناطق سردسیر قابها چنان به هم میچسبند که اینگار به هم جوش خوردن....
پس اگه قراره هرکاری برای زنبورستان انجام بدید بایستی تا قبل از ابان در ماه مهر انجام بدید...
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
mahdi1
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 243
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ب.ظ
تشکر کرده: 107 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط mahdi1 »

Kismar نوشته شده:با سلام
ممنون از گذاشتن عکس عددی که از وزن کندو گذاشتید با کیک بوده یا بدون کیک داخل کندو؟درباره کیک گرده همان ده درصد که می ساختید استفاده کردید یا درصد بیشتر ؟ایا تخم در کندو هست

درست یا نادرست من تو مهر ماه تمام کندوها رو تک تک بازدید میکنم در این بازدید قابهای اضافی و سفید خارج میشن قابهای اضافی عسل در سطح زنبورستان بین کندوهایی که ذخیره غذایی کمی دارن تقسیم میشه.و جمعیت رو روی 7 قاب میبندم.به هر کندو خمیرشیرینو کیک گرده لازم را میدم ...البته به نور چشمیها دو برابر.........و دیگه با انها تا اولین بازدید بهار کاری ندارم فقط در طول زمستان در دو نوبت میزان ذخیره غذای انها رو کنترول میکنم....
دوست عزیز کلنی شما تا اخر مهر هر بلایی که قرار بود سرش بیاد تا ان موقع از سال سرش امده اگه تخم داشته باشه یا نداشته باشه از دست زنبوردار کاری برنمیاد.بخصوص در مناطق سردسیر قابها چنان به هم میچسبند که اینگار به هم جوش خوردن....
پس اگه قراره هرکاری برای زنبورستان انجام بدید بایستی تا قبل از ابان در ماه مهر انجام بدید...
[/quote]
با سلام
اقای کیسمار سوال من را جواب ندادید
عددی که از وزن کندو گذاشتید با کیک بوده یا بدون کیک داخل کندو؟
درباره کیک گرده همان ده درصد که می ساختید استفاده کردید یا درصد بیشتر ؟ ممنون از جوابتون
ایا تخم در کندو هست
علت سوالی این بود که مقدار مصرف دو کیلو در دو ماه زیاد هست چون مصرف عسل بعد از مصرف کیک در کندو بعد از دو ماه 0/8کیلو مصرف کرده بودن در کندو هشت قابی
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...

و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

وقتی جمعیت قوی باشه و تخمریزی هم در کندو وجود داشته باشه و چندین شب متوالی دمای هوا زیر صفر باشه میزان مصرف غذا هم بالا میره . کندوهایی که ملکه های ان از مهر ماه به بعد تخم ریزی رو قطع میکنن مصرف غذای پایینی دارن....ولی انهایی که به تخم ریزی ادامه میدن مصرف غذای بالایی خواهند داشت....
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
mahdi1
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 243
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲, ۹:۵۳ ب.ظ
تشکر کرده: 107 دفعه
تشکر شده: 86 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط mahdi1 »

Kismar نوشته شده:وقتی جمعیت قوی باشه و تخمریزی هم در کندو وجود داشته باشه و چندین شب متوالی دمای هوا زیر صفر باشه میزان مصرف غذا هم بالا میره . کندوهایی که ملکه های ان از مهر ماه به بعد تخم ریزی رو قطع میکنن مصرف غذای پایینی دارن....ولی انهایی که به تخم ریزی ادامه میدن مصرف غذای بالایی خواهند داشت....
با سلام
شما در ابام ماه چند قاب تخم داشتید
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ؛ تحویل دهی ...
خواه با فرزندی خوب ...
خواه با باغچه ای سرسبز ...
خواه با اندکی بهبود شرایط اجتماعی ...

و اینکه بدانی ...
حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است .
این یعنی تو موفق شده ای!
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

mahdi1 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:وقتی جمعیت قوی باشه و تخمریزی هم در کندو وجود داشته باشه و چندین شب متوالی دمای هوا زیر صفر باشه میزان مصرف غذا هم بالا میره . کندوهایی که ملکه های ان از مهر ماه به بعد تخم ریزی رو قطع میکنن مصرف غذای پایینی دارن....ولی انهایی که به تخم ریزی ادامه میدن مصرف غذای بالایی خواهند داشت....
با سلام
شما در ابام ماه چند قاب تخم داشتید

تلقیح شده ها الان 8 قاب پر جمعیت دارن روی سه قاب البته در مرکز قاب و زنبورهای معمولی روی یک قاب تخم ریزی داشتن.
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲, ۷:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: فارس
تشکر کرده: 552 دفعه
تشکر شده: 321 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط mohammad123 »

من تجربه خوبی از تاثیر خمیر شیرین وکیک گرده در اواسط پاییز و زمستان بر روی زنبورهام دارم مخصوصا استفاده از سرکه سیب در هنگام ساخت خمیر و کیک زیرا باعث عدم گرفتگی شکم زنبور و مرگ زودهنگام میشود !!!
نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: قراردادن خمیر با نایلون ! تجارب زمستان گذرانی!

پست توسط Kismar »

mohammad123 نوشته شده:من تجربه خوبی از تاثیر خمیر شیرین وکیک گرده در اواسط پاییز و زمستان بر روی زنبورهام دارم مخصوصا استفاده از سرکه سیب در هنگام ساخت خمیر و کیک زیرا باعث عدم گرفتگی شکم زنبور و مرگ زودهنگام میشود !!!

لطفا تجربیات خودتان را بیان کنید تصویر
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان