شکر نم برداشته

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

شکر نم برداشته

پست توسط yones1986 »

سلام ،تو شهر ما یک کارخونه ی تولید کیک و کلوچه تعطیل شده و کیسه های شکرشو ارزونتر از قیمت بازار برای فروش گذاشته اما کیسه های شکرش نم بر داشته و خیس شده و تقریبا"یک ماه از تاریخ انقضاش گذشته. من خودم امتحان کردم شکر نم زده رو نمیشه با نور خورشید خشکش کرد.
می خواستم بدونم میشه این شکررو خشکش کرد و برای مدت چند ماه نگه داشت؟
اگه به این حالت نگه داریم ترش میشه؟


نمایه کاربر
Kismar
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲, ۸:۵۸ ب.ظ
محل اقامت: تهران...بجنورد
تشکر کرده: 335 دفعه
تشکر شده: 779 دفعه
تماس:

Re: شکر نم برداشته

پست توسط Kismar »

yones1986 نوشته شده:سلام ،تو شهر ما یک کارخونه ی تولید کیک و کلوچه تعطیل شده و کیسه های شکرشو ارزونتر از قیمت بازار برای فروش گذاشته اما کیسه های شکرش نم بر داشته و خیس شده و تقریبا"یک ماه از تاریخ انقضاش گذشته. من خودم امتحان کردم شکر نم زده رو نمیشه با نور خورشید خشکش کرد.
می خواستم بدونم میشه این شکررو خشکش کرد و برای مدت چند ماه نگه داشت؟
اگه به این حالت نگه داریم ترش میشه؟

اگر این شکر رو تو افتاب بگذاری خشک میشه ولی مشکلش اینه که بهم میچسبند. شما اگه کرفتی ان رو تو بسته های کوچک بسته بندی و در افتاب خشک کنید .
ترش که نمیشه ولی یا بایستس مصرفش کنی یا تو افتاب خشکش کنید...
حالا کیلو چند میدن؟
*[I]** زنبورستان کیسمار استان خراسان شمالی شهر ستان شیروان***09123386142
...........
[/I]
نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳, ۸:۲۷ ب.ظ
محل اقامت: استان گیلان
تشکر کرده: 151 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: شکر نم برداشته

پست توسط yones1986 »

Kismar نوشته شده:
yones1986 نوشته شده:سلام ،تو شهر ما یک کارخونه ی تولید کیک و کلوچه تعطیل شده و کیسه های شکرشو ارزونتر از قیمت بازار برای فروش گذاشته اما کیسه های شکرش نم بر داشته و خیس شده و تقریبا"یک ماه از تاریخ انقضاش گذشته. من خودم امتحان کردم شکر نم زده رو نمیشه با نور خورشید خشکش کرد.
می خواستم بدونم میشه این شکررو خشکش کرد و برای مدت چند ماه نگه داشت؟
اگه به این حالت نگه داریم ترش میشه؟

اگر این شکر رو تو افتاب بگذاری خشک میشه ولی مشکلش اینه که بهم میچسبند. شما اگه کرفتی ان رو تو بسته های کوچک بسته بندی و در افتاب خشک کنید .
ترش که نمیشه ولی یا بایستس مصرفش کنی یا تو افتاب خشکش کنید...
حالا کیلو چند میدن؟
کیلویی 1600تا1700
یه مقدارشو تو آفتاب پهن کردم زیاد تاثیر نداشت
نمایه کاربر
reza63
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 686
تاریخ عضویت: شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۲, ۱۱:۱۷ ق.ظ
محل اقامت: مشهد مقدس
تشکر کرده: 554 دفعه
تشکر شده: 146 دفعه
تماس:

Re: شکر نم برداشته

پست توسط reza63 »

گرون میگه
کیلویی 1300_1400 بخری خوبه
شکر سالم1970 من دوتن
خریدم
بریز دو دبه. های عسلت ک خالین و بزار تو افتاب تا خشک بشن
ایرانی
میتوانی
Mahnazun@yahoo.com
[COLOR=#8064a2]
[/COLOR]
[COLOR=#8064a2]09371321732[/COLOR]
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان