صفحه 1 از 1

چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۱:۲۴ ق.ظ
توسط shapoornew
سلام میخواستم ببینم آیا دوستان تمایل دارند راجع اینکه عسل را پس از برداشت چگونه رسوب گیری حرارت دهی بسته بندی و حمل میکنند برخوردشمابا مشتریانی که عسلهای رسوب کرده را پس میفرستند چیست ؟ چگونه و چقدر اطلاع رسانی میکنید ؟ برگ برنده شما در فروش موفقیت آمیز چیست ؟ عسل را میفروشید یا میخرند؟با خریداران عمده چه برخوردی دارید و چند درصد زیر قیمت خرده آنرا عرضه میکنید ؟ آیا برای صادرات اقذام کرده اید و اصلا شرایط واردات در کشور مقصد را میدانید؟آیا کانال های فروش دارید یا خیر ؟آیا به مشتریانتان این فکر را القا میکنید که اکثر زنبوردارها کلاه بردارند و فقط من عسل اصلی تولید میکنم ؟من فکر میکنم اگر هر کداممان کمی !از تجربه هایمان را صادقانه و بدون ماسک در اختیار هم قرار دهیم کمک زیادی بهم کرده ایمتصویر

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۶:۴۴ ق.ظ
توسط koohi
shapoor نوشته شده:سلام میخواستم ببینم آیا دوستان تمایل دارند راجع اینکه عسل را پس از برداشت چگونه رسوب گیری حرارت دهی بسته بندی و حمل میکنند برخوردشمابا مشتریانی که عسلهای رسوب کرده را پس میفرستند چیست ؟ چگونه و چقدر اطلاع رسانی میکنید ؟ برگ برنده شما در فروش موفقیت آمیز چیست ؟ عسل را میفروشید یا میخرند؟با خریداران عمده چه برخوردی دارید و چند درصد زیر قیمت خرده آنرا عرضه میکنید ؟ آیا برای صادرات اقذام کرده اید و اصلا شرایط واردات در کشور مقصد را میدانید؟آیا کانال های فروش دارید یا خیر ؟آیا به مشتریانتان این فکر را القا میکنید که اکثر زنبوردارها کلاه بردارند و فقط من عسل اصلی تولید میکنم ؟من فکر میکنم اگر هر کداممان کمی !از تجربه هایمان را صادقانه و بدون ماسک در اختیار هم قرار دهیم کمک زیادی بهم کرده ایمتصویر

سلام، عسل را بلافاصله بعداز خارج شدن از اکستراکتور درون صافی کوچک ریخته (75 کیلویی)ووقتی پر شد تا صافی دومی پر شود باقی می گذارم که معمولا بظهر ویا شب می رسدوزمان بیشتری سپری می شود وتقریبا از موم ها صاف شده وسپس درون حلب می ریزم برای صاف کردن نهایی 300 کیلو را در صافی دو جداره ریختهیک روز نگه میدارم وبسته به میزان غلظت آن را تاحداکثر 70 درجه گرم کرده ومدام مخلوط می کنم(عمدتا تا 64 -66)وباز بسته به غلظت مربوطه حد اکثر تا 20 -25دقیقه نگه میدارم وسپس آب گرم دوجداره را سریع خالی کرده و هم زمان عسل را نیز به منبع دیگر از طریق صافی توری وپار چه ای منتقل می کنم وآب سرد نیز درون دوجداره می روددر این منبع 2-3 روز باقی مانده تا حباب های هوا در روی عسل قرار گیردوسپس یسته بندی می کنم .تا حالا مشتری عسل رسوب شده را برنگردانده ولی از رسوب شدنش مطلع ام کرده که توضیح داده ام تعدادی از مشتری ها از بحث رسوب اطلاع دارند معمولا کسی که بار اول از من عسل میخرد در مورد رسوب وعلت آن توضیح می دهم افرادی حرفشان یکی است واینکه عسل خوب نباید تغییر کند فراموش کرده اند که ما در دنیایی هستیم که جمادات هم در حال تغییر هستندمثلا می گویند اگر عسل را در یخچال بگذاریم نباید یخ بزند گویی ندیده اند که آب در یخچال مانند سنگ می شود واز آنها می خواهم که در اینترنت حستجو کنند واز رسوب اطلاع یابند (یکی می گفت آن هم زنبور دارها نوشته اند تصویر)موفقیت من فقط بخاطر اعتماد مشتری هاست و عسل را آنها می خرند،درمورد خریدار عمده اگر منظور با حلب هست من چنین مشتری ندارم،در مورد القا به آنها می گویم زنبوردار ها افراد زحمت کش هستندومعمولا این افراد زحمت کش کمتر تقلب می کنند وعسل های (اگر عسل بدانیم)نامرغوب توسط شیادان تولید می شود البته هستند زنبور دارانی که می خواهند یکشبه راه صد ساله را بروند وتقلب می کنندصادرات ندارم.

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۹:۴۰ ق.ظ
توسط ehsanklop
سلام
راستش من فقط عسل طبیعی فوق العاده مرغوب تولید میکنم . به قیمت خیلی بالا هم میدم . به عنوان مثال امسال اخرین باری که شکر دادم 15 اردیبشت بوده .الان هم منتظر برداشت عسل پاییزه هستم تا تغذیه رو شروع کنم . مجموع شکری که تو بهار به هر کندو میدم به 3 کیلو نمیرسه . با این وضعیت عسل رو عمده کیلویی 25 و 30 میدم .
به این شرط هم میفروشم که هر وقت راضی نبودی پس بیار پولت رو بگیر .
باور کن کل محصولم رو 2 ماهه میفروشم .
خیلی وقتا مشتریها بدون اینکه حتی در حلب رو باز کنن عسل رو میبرن . میگم بابا نگا کنین شاید اصلا اب باشه . میگن بهت اطمینان داریم .
در مورد شکرک زدن چون حوصله بحث کردن با مردم رو ندارم یه روش خوب بکار میبرم . اونم اینکه از ابتدا عسلی تولید میکنم که بدونم دیر شکرک میزنه تصویر . مثل گون و کنار . حالا اگه رو مزرعه شبدر عسل دادن دیگه اونو واسه کیک گرده زمستان استفاده میکنم یا به قیمت پایین میدم دلال ببره . به هر حال خودمو تو دردسر نمیندازم .

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱, ۸:۴۴ ب.ظ
توسط 1170
با سلام به همه دوستان : من عسل توليديم كم بود حدود 200كيلو شد و غالبا " از شهد گون است و بر اساس اطمينان كه در مشتريها ايجاد شده تقريبا" 90 در صد آن را فروختم .

پس از صاف كردن در استراكتور داخل ظرف بزرگ ميريزم و بعد از 24 ساعت مومهاي ريز رو ظرف اومده و آنهارا برميدارم تا راحتر از صافي عبور كند و بعد از صافي عبور ميدم و داخل ظرف

شيشه اي يك كيلوئي بسته بندي كرده و به مشتري ميدم البته يك برگ A4 از محصنات عسل و اينكه چه عسلي رس ميزند را پرينت گرفته به هر مشتري همراه عسل براي مطالعه

ميدهم تا هم تبليغ عسلم را كرده باشم و هم دانستنيهاي مردم را راجع به عسل بالا برده باشم .

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۱, ۳:۴۷ ب.ظ
توسط shapoornew
با سلام و تشکر از دوستانی که تجربه خودشون رو بی شائبه در اختیار همه قرار دادن منهم مثل دوستای دیگه عسلمو آماده میکنم عمده دغدغه من اینه که عسل با همون کیفیتی که بدست میاد بدست مشتری برسه مثلا چون اینجا خیلی گرمه من اصلا عسل به مغازه دار نمیدم چون تو ویترین میذاره که اگه فروخت پولمو بده بعد از سه ما نگه داری تو شرایط بد تازه میبینی هنوز نفروخته اگه لازم باشه بهشون نمونه میدم . بعضی از همکارا از شیشه استفاده میکنن و بعضیا هم درب ظرفشونو با یه جور نوار و سشوار پلمپ میکنن که طعم و بوی عسل بهتر ثابت میمونه .فکر دادن یه جور کتابچه کوچک ارزان بهتر از برگ دستنوشته خودمان است چون خیلی بهش اعتماد نمیکنن ولی باز از هیچی بهتره ما باید ضمن توجه به در خواست مشتری برای رسوب نکردن عسل باید به تلاش بی اغراق مقدسمون در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی و مقابله با این فرهنگ غلط ادامه بدیم تا جائیکه حداقل جلوی انتقالش به نسل بعد گرفته بشه و هر زنبورداری در این زمینه کوتاهی کنه کم لطفی کرده ما شاید حالا حالاها مجبور باشیم عسلمان را کمی حرارت بدهیم ولی حداقل میتوانیم آهسته آهسته اطلاع رسانی کنیم و نباید ناامید شویم تا مردممون از این نعمتی که در دسترسشون قرار داره متنفع بشن.اطلاع رسانی و ایجاد احساس نیاز به مواهب عسل میتونه عسل رو از یک کالای لوکس و غیر ضروری به یک جایگزین مناسب و نسبتا ارزان برای نیاز های بدن تغییر بده خرید 1 کیلو میوه و زمان مصرف اون را میشه با خرید 1 کیلو عسل مرغوب و مدت زمان مصرفش مقایسه کرد و میبینیم اقتصادی تر هم هست البته نه اینکه خواص یکسانی داشته باشن ولی هر دو برای بدن لازم هستند در صورتیکه مردم فقط میوه را لازم میدانند ایجاد احساس نیاز هم یکی دیگه از وظایف ما زنبوردارهاستتصویر

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۱, ۹:۱۹ ب.ظ
توسط fara
من هم عسل برداشتی از کوه رو اصلا حرارت نمی دم و عسل دشت رو هم که رس می بندد رو هم وقتی دست مشتری می خوام بدم قبلش براش توضیح می دم که بعد از مدتی رس می بنند و اگه نپسندید می تواند برگرداند که تا حالا پیش نیامده که برگردانند .

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ ب.ظ
توسط ahmad5
باعسلی که رس کرد چی کار میکنی

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۱, ۵:۴۹ ق.ظ
توسط fara
ahmad5 نوشته شده:باعسلی که رس کرد چی کار میکنی

گفتم که عسل کوه رو حرارت نمی دم و اون هم قبل از رس بستن فروخته و مصرف هم میشه عسل پاییزه رو هم اگه رس بسته باشه و مشتری داشته باشم با کمک آب گرم به حالت اولش بر می گردانم.

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۱, ۷:۴۶ ب.ظ
توسط shapoornew
با سلام من میخواستم ببینم چند تا از دوستان از برچسب استفاده میکنن و بهترین بر چسب روی ظرف رو چه بر چسبی میدونید آیا تا بحال از متخصصین طراحی استفاده کردین؟ و یا خودتون طراحی کردید آیا بهتر نیست یه تصویر کوچک شده از نتیجه آزمایشمون رو مثل برچسب پشت ظرف عسل بچسبونیم ؟(واسه دوستائی که طبیعی کار میکنن)تصویر

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

ارسال شده: شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۲, ۹:۵۶ ب.ظ
توسط mellifera
[CENTER]ادرس اصلي اين مبحث:
[CENTER]
forum-f11/topic-t1523.html[/CENTER][/CENTER]