صفحه 1 از 1

بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص

ارسال شده: یک‌شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۱, ۹:۲۶ ب.ظ
توسط ahmad5
بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص عسل چیه؟ من عسل رس کرده رو با حرارت 39،40 درجه باز میکنم، 2 تا 3 روز هم طول میکشه ،ایا میتونم ادعا کنم همه خواص عسل حفظ شده. اساتید نظر بدن.

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

ارسال شده: یک‌شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۱, ۹:۴۵ ب.ظ
توسط fara
دادن دما بالای 48 درجه باعث از بین رفتن خواص عسل می شود . بهتر است بعد از این که مقداری از عسل حدودا یک سوم ان باز شد اجازه داد تا بقیه عسل در خودش باز شود.

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

ارسال شده: سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۱, ۱:۵۶ ب.ظ
توسط yasna
البته عسل در مقیاس کم اگه رس بزنه ان را در زیر نور خورشید بذاریم کم کم به حالت اولش در میاد خودم بسته بندیهای 2و3کیلوی را امسال این جوری اب کردم

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

ارسال شده: سه‌شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۱, ۳:۴۲ ب.ظ
توسط ahmad5
نور خورشید باعث از بین رفتن خواص عسل میشه،ارزش عسل تو خواصش هست.

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

ارسال شده: شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۰۴ ب.ظ
توسط ahmad5
عسل رس کرده رو در گرمای 40درجه باز کنید ، حتی در این درجه حرارت ممکنه ویتامین های عسل از بین بره در 50درجه باعث از بین رفتن عطر و خواص ضد باکتری عسل میشه . گرمای 60درجه باعث نابودی آنزیمها میشود و گرمای 80درجه باعث تولید هیدروکسی متیل فورفورال در عسل میشود(مطلب تو یه سایت خارجی نوشته بود)

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

ارسال شده: شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۲, ۱:۱۴ ق.ظ
توسط a_khebreh
ميشه از خود زنبور استفاده كرد، يعني دمايي كه زنبورها براي ذخيره عسل استفاده مي كنند، 35.5 درجه است، و تا 40 درجه، اگه بيشتر از اون بشه ، يعني از بين رفتن خواص آن.
يا عسل رو تو دماي 39 درجه بصورت ثابت نگه دار، يا نذار دماي انبار عسلت از ابتداي ذخيره سازي، از 25 درجه كمتر بشه تصویر (تجربه م ميگه)