صفحه 1 از 1

ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۱:۱۲ ق.ظ
توسط ebraahimiyan
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۱:۲۶ ق.ظ
توسط hony
ebraahimiyan نوشته شده:با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم عسل در چه حالت ترش میشه.
چند درصد آب اگر با عسل مخلوط بشه ترش میشه؟
چقدر طول میکشه تا عسلی که با آب مخلوط شده ترش بشه ؟
سلام
چقدر شو نمیدونم زمان میبره تا ترش بشه ولی فک کنم عسل بیشتر از 18 درصد نباید رطوبت داشته باشه و اکثرا عسلهای نارس که زود برداشت شده ترش میشه به دلیل رطوبت بالا و اگر کمتر از نصف قاب پولک نزده باشه( با موم روشو نبسته باشه) این اتفاق ممکنه بیفته و همچنین در زمان برداشت حتما باید از یه توری جهت جلوگیری از ورد نا خالصیها به عسل استفاده کرد

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۱۴ ب.ظ
توسط ilam
معمولا در حالتی ک هنوز پولک نبسته.
بنظرم ی دوسه هفته ای طول میکشه

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۴۱ ب.ظ
توسط mahdighas
سلام
من یه بار یکم عسل قاطی یه بطری آب کردم ، گذاشتم یخچال خنک بشه بعدش اومدم دیدم بوی بسیار کشنده ای میده.

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۱۲ ب.ظ
توسط ebraahimiyan
من در اثر بی احتیاطی حدود 3 4 درصد آب با یکی از ظرفهای عسلم قاطی شده و کمی رقیق تر از عسلهای مشابه شده اما همچنان غلیظ تر از عسلی هست که بهار گرفتم
میخوام بدونم چقدر احتمال داره تا ترش بشه یا مشکل دیگه ای براش پیش بیاد ؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۴۶ ب.ظ
توسط apis
استادم نکته ای رو گفت که لازم دیدم اینجا بیان کنم :
ایشون سوال کرد فرق بین رطوبت و آب در چیه ؟
در ادامه خودشون جواب دادند که رطوبت همان آب هست + گرما
***
هدفم از گفتن این مطلب این بود که این موضوع درست هست که عسل به شدت جاذب الرطوبه هست اما دلیل نمیشه آب رو هم خیلی زود جذب کنه
اتفاقا یکی از نکاتی رو که باید دقت کنید اینه که عسل طبیعی مدت نسبتا زیادی طول میکشه تا در آب حل بشه
و در ادامه اینکه معمولا اون قسمتی از عسل که در آب حل شده زود تر ترش میشه که همیشه سطح رویی عسل هست به این دلیل که چگالی عسل بیشتر از آب هست

در نتیجه شما دوست عزیز می تونستی بلافاصله عسل خودت رو از آب جدا کنی بدون اینکه ترش شدنی که مد نظرت هست اتفاق بیفته
ولی اگه اون 3 یا 4 درصد آب در تمام عسل حل شده باشه برخلاف چیزی که فکر می کنی ( غلظت عسل ) احتمال ترش شدن بالاست و باید ترجیحا زود مصرف بشهتصویر

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۵۹ ق.ظ
توسط ebraahimiyan
برای من حدود 1 کیلو آب در 30 کیلو عسل بوده به نظرتون ترش میشه؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۲, ۱:۲۰ ب.ظ
توسط saray
با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۲, ۷:۳۳ ب.ظ
توسط mellifera
saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟

با سلام ادرس زير رو مطالعه كنين كاملا راهنماييتون ميكنه:

http://www.google.com/search?q=%D8%B8%D ... llifera.ir

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۳۷ ب.ظ
توسط fara
saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟

عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۳۸ ق.ظ
توسط saray
fara نوشته شده:
saray نوشته شده:با سلام.
من یک شان رو که یک طرفش کلا پولک زده بود و طرف دیگرش تا وسط پولک زده نصف دیگه ش هم کناره های حجره ها رو سفید کردن رو برداشتم. این شان رو تویه یه کندوی توخالی تو یه جای تقریبا گرم گذاشتم. امکان داره خراب بشه؟ لازمه دوباره به کندویی که برداشتم برگردونم؟ تو ظرف شیشه ای نگه دارم خوبه؟

عسل اگر طرف صبح برداشت بشود حتما نباید کامل پولک بسته بشه
برای نگهداری ظرف استیل و ظرف شیشه ای با توجه به ph عسل از هر ظرفی بهتر است .
در ضمن طبق اخرین استاندارد سازی عسل رطوبت عسل در ایران تا 20 درصد مشکلی ندارد.

دوباره سلام/
10 روز تو همون شرایط بمونن خراب میشن؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲, ۶:۱۷ ب.ظ
توسط mellifera
با سلام در يك ظرف در بسته قرار بدين.

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۲, ۱۰:۴۷ ب.ظ
توسط parsa125
سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۲۶ ب.ظ
توسط ahmad5
parsa125 نوشته شده:سلام!
من می خواستم بدونم که شان قاب عسلی ک کاملا پولک نشده رو میشه برداشت کرد؟؟!
قاب عسلی که اصلآ پولک نشده چی؟!
طرفای صبح میتونی برداشت کنی.

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳, ۱۰:۳۵ ب.ظ
توسط sali
با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: سه‌شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳, ۱۰:۴۴ ب.ظ
توسط sali
با سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم موقع برداشت عسل باید قابهایی رو برداشت کرد که کاملا لاک و مهر شده باشند , اگه حجره ها هنوز لاک و مهر نیستن به احتمال زیاد هنوز کاملا آماده نشدن , ولی اگه قابو تکون دادید و عسل از حجره ها به بیرون نریخت , میتونید برداشت کنید ...
یه زنبوردار قدیمی به من گفت بعد از برداشت عسل , اونو رو شعله آتیش بگذار و صبر کن تا به دمای جوش برسه , بعد از رو شعله بردارش تا خنک شه , به این روش رطوبت اضافه عسل تبخیر میشه و دیگه ترش نمیشه و دیرتر رس میبنده!!!...
ولی به نظر من عسلی که رو حرارت مستقیم شعله آتیش داغ بشه دیگه عسل نیست و هیچ ارزشی نداره ؛ چون تمام خواص عسل تو حرارت بالا از بین میره!!!...
پی بهتره واسه برداشت عسل یه مقدار صبر کنید (البته این نظر منه) ^_^

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: پنج‌شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۳, ۴:۰۷ ب.ظ
توسط Hassannozarpour
باسلام به محضردوستان عزبز ومحترم واحترام به نظرات درمورد برداشت عسل میتوان گفت که هرموقع بیش از 80درصد از حجره های مومی توسط زنبوران عسل پولک زده شده باشد آن قاب حاوی عسل رسیده وتغلیظ شده می باشد که می توان آن را ازکندو خارج کرده وجهت استحصال به دستگاه اکستراکتور وارد کرد وبعداز خروج عسل از حجره های مومی وجداکردن ذرات ریز حاوی موم وشفیره آن را در ظروف شیشه ای برای جلوگیری از خراب شدن نگهداری کرد زیرا عسل دارای خاصیت اسیدی بوده وظروف فلزی را میخورد ونگهداری عسل در ظروف پلاستیکی نیز باعث تغییر در طعم ومزه وایجاد بوی نامطبوع در عسل میگردد .
هنگامی که تمام حجره های مومی یک قاب حاوی عسل باشد وزنبورها بر روی آن پولک نزده باشند چنین عسلی عسل نارس بوده واگر نگهداری شود در طی مدت زمان کوتاهی تخمیر شده وترش میگردد گاهی اوقات در کندو پولک گذاری حجره های حاوی عسل دیر انجام میگیرد ودلیل آن میتواند وجود رطوبت زیادتر ازحدمعمول در کندو باشد هرگاه در طی شرایطی آب وارد عسل گردد دیگر نمیتوان آن عسل را برای چند روز نگهداری نمودزیرا سریعا تخمیر می گردد چنین عسلی را باید به کندو تغذیه گردد تا پولک گذاری سایر قابها سریعتر صورت گرفته و عسل رسیده برداشت گردد گرم کردن عسل تاحدودی از متبلور شدن ورس کردن عسل جلوگیری میکند ولی باعث کاهش اثرات ویتامینها ومواد مغذی موجود درآن می گردد.

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ ب.ظ
توسط aliborhani
سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: پنج‌شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۳, ۴:۱۹ ب.ظ
توسط Kismar
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

من 15 ساله با زنبور کار میکنم ..متوجه عرایض شما نمیشم شما میفرمایید گلهای ینجه را جمع میکنید و عسل انها را میگیرید شاید منظورتان اینکه عرق انرا میگیرد تصویر.. .. .. ان موقع که ان عسل نیست....عسل رقیق هم میشه همان عسل نارس... عسل اگر نارس برداشت بشه حتی اگه 100 در 100 هم خالص باشه ترش میشه...
دادش لطفا ما رو سر کار نگذار.....

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳, ۱۲:۳۳ ق.ظ
توسط reza63
من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳, ۸:۴۹ ق.ظ
توسط Kismar
reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟

عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳, ۱۲:۲۱ ب.ظ
توسط aliborhani
. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳, ۱:۴۵ ب.ظ
توسط Kismar
aliborhani نوشته شده:. منظور من از عسل یونجه همان عسل شهد گلهای ینجه بود لطفا سفسطه نفرمایید . در ضمن وقت بنده بسیار ارزشمند تر از ان است که بخاهم کسی یا کسانی راسره کار بگزارم . من هر سال عسل کاملا طبیعی ینجه که شل هم هست را نگه داری میکنم برای مصرف خودم و تا بحال ترش نشده ولی شکرک زده که کاملا طبیعیست .

...................................
تصویر تصویر تصویرداداش دو دقیقه از ان وقت گرانبهات رو دا اختیار کاربران بگذار و در یک کلام بفرما چطور گلهای یونجه را جمع میکنی و چطور از انها عسل میگیری.. تصویر تصویر تصویرلطفا پاسخ مناسب بدید ....لطفا همکاری کنید
در غیر صورت داستان پیر مرد عسل فروش پمپ بنزین شهرضا را میگذارم تو سایت...

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۳۸ ب.ظ
توسط yones1986
Kismar نوشته شده:
reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟

عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۳, ۱۱:۰۴ ب.ظ
توسط nargmosa
آقای سعادتمند قضیه داستان پمپ شهرضا چیه بگو تا ما هم بدانیم

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۵۵ ق.ظ
توسط padideh
nargmosa نوشته شده:آقای سعادتمند قضیه داستان پمپ شهرضا چیه بگو تا ما هم بدانیم

من هم منتظرم ببینم چطور گلهای ینجه رو جمه میکنه و ازش عسل هم میگره و کنجکاو شدم دادستان پمپ بنزین شهرضا رو بدونم....

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳, ۸:۱۴ ق.ظ
توسط padideh
yones1986 نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
reza63 نوشته شده:من
پارسال عسل فروختم
با شان
امسال طرف عسل منو اورده
پس داده
میگه ترش شده بو میده
نمیدونم مشگلش چیه؟؟

عسلهایی که با شان برداشت میگردد در زمان برداشت وقتی زنبورهای انرا میتکانید نباید از ان شهد بریزد... هر چه زنبور توانسته باشد که روی هجرها را بپو شاند کیفیت عسل ان شان بالاتر و زمان ماندهگاری ان بیشتر است.
پس از برداشت عسل شان قابهایی که دارای هجره های سرباز هستن میبایستی در کیسه هاس نایلونی که به همین منظور در بازار هست قرار گیرد و درب ان دوخته شود و عسل انرا ببرید و ظرفهای درب دار مخصوص نگهداری کنید تا از نفوذ رطوبت به ان جلوگیری گردد...
عسل طبیعی اگر در محیط باز قرار گیرد خیلی سریع رطوبت را به خود جذب مینماید و همین رطوبت باعث ترشی عسل شما میگردد....
عسل رسیده شده ی مایع نیز اگه تو فضای باز بمونه رطوبتو جذب میکنه ؟ترشم میشه؟

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳, ۸:۳۰ ق.ظ
توسط Kismar
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳, ۳:۲۱ ب.ظ
توسط sadeghdr65m
Kismar نوشته شده:
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.

با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.

Re: ترش شدن عسل

ارسال شده: یک‌شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳, ۴:۵۴ ب.ظ
توسط Kismar
sadeghdr65m نوشته شده:
Kismar نوشته شده:
aliborhani نوشته شده:سلام بر شهد چشمان هر چی زنبوردار ایرانی . عزیزان من در منطقه ای از اصفهان زنبورداری میکنم که گل و گیاه کمه و چشم دوختم به یک هکتار ینجه و درختان میوه T_T وقتی گلهای ینجه هر پانزده روز گل میکنند توسط دستگاه ینجه چین چیده میشوند و چون مزرعه ی یونجه مال من نیست اختیاری در طولانی تر کردن دوره ی گلدهی ان ندارم :'( و از طرفی زنبوران من در ان مدتی که گلی در صحرا نیست سریع عسل جمع اوری شده را مصرف میکردند تا این که یک زنبوردار قدیمی به من گفت ان زمان که در صحرا گل نیست باید شربت شکر بدهم .ولی از انجایی که من هرگز در تولید عسلم زره ای شکر دخیل نیست و نبوده حاظر به دادن شکر نشدم در عوض با چیده شدن گلهای یونجه من عسل را میکشم با این که میدانم اصلا رسیده نیست و مثل اب روان است . ولی به خداوندی که زنبور را افرید قسم عسل مرا روی هوا میخریدند چون شل بود طعم بهتری داشت و کودکان بد غذا را اشتها اور میکرد . حتی خاسیت درمانی بیشتری داشت . ان چیزی که ما تصورمیکنیم رطوبت عسل است در واقع مایع شفا بخش عسل است . خودم عسل شل مصرف میکنم و برای همین هر سال چند حلب برای خوردن خودم نگه میدارم . باور بفرمایید عسل بسیار شل من رس میزند ولی ترش نمیشود و کافیست عسل رس زده ام را پشت بخاری قرار دهم تا با دمای اتاق اب شود و اماده ی مصرف . و حتی یک نکته ی جالب در مورد علت رس زدن . هر سال رویه ی عسل رس زده را بگیرید که مثل روغن است و این رویه ی مایع مانند را برای بیماران قندی تجویز کنید . این حکمت خداوند را دلیل بر نامرغوب بودن عسل ندانیم . من فکر میکنم عسلی که درصدی شربت شکر در تولید ان به کار رفته است و شل هم باشد ترش میشود نه عسل کاملا طبیعی شل . ممنون

اقای برهانی لطفا جریان عسل گیری از جمع اوری گل ینجه رو برای ما توضیح بدید.

با سلام
جناب آقای کیسمار عزیز من فکر میکنم شما متن بالا را به درستی نخوندید. تو متن بالا میگه زمانی که گلهای یونجه درو میشه ، آقای برهانی شهدی که تو کندو وجود داره و هنوز تبدیل به عسل نشده و در واقع نارسه رو برای جلوگیری از مصرف شدن توسط زنبور برداشت میکنه . بنده خدا کجا گفته که من از گل های چیده شده عسل می گیرم . فکر کنم شما متن رو به طور دقیق از اول تا آخر نخوندید.

ما هم همین رو از ایشان پرسیدیم ...مگه میشه به زنبور اصلا خوراک ندی و ان یه مقدار شهدی که جمع کرده رو برداشت کنی مگه یه هکتار ینجه چقدر شهد داره که ایشان چندین حلبش رو هم برای خوراکش خودش نگه میداره و برای فروش هم داره...ضمنا ینجه اگه اب کافی ببینه در یه منطقه ای مثل اصفهان در سال 5 چین قابل برداشته و 25 روز طول میکشه بگل بشینه و بمحض اینکه بگل نشست برای اینکه برگهاش نریزه و کیفیتش رو از دست نده سریع ان رو درو میکنن.....صحبتهای ایشان بیشتر به سر کار گذاشتن ادم میمانه تا توضیح روش کارشان