♥ از چه مواردی میتوان به جای گر

مطالب و مقالات ارسالی در مورد زنبورعسل و زنبورداری که توسط دوستان و کاربران ارسال شده است.
پرورش ملکه زنبورعسل,اصلاح نژاد,اصلاح نژاد,بيماريها وافات زنبورعسل,بازديد كندو و نگهداري,تجهيزات زنبورداري,لغات انگليسي زنبورعسل,اخبار و متفرقه,
شكل شناسي و فيزيولوژي,تغذيه زنبورعسل وزمستان گذراني

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
yakamoz
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 79
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۳۰ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: ♥ ســلماس - SALMAS ♥
تشکر کرده: 71 دفعه
تشکر شده: 170 دفعه
تماس:

♥ از چه مواردی میتوان به جای گر

پست توسط yakamoz »

[JUSTIFY]در سال 1655 میلادیsamuel Hantlibبعنوان یک غذای ارزان زمستانه مخلوطی از آرد لوبیا با آب قند را بکار برد.

در سال 1900زنبورداران اروپا بخصوص زنبورداران آلمان و اتریش برای تحریک زنبور عسل به تولید و پرورش لارو از غذای زمستانه استفاده میکردند.این غذا شامل مخلوطی از شکر،آرد نخود و سفیده ی تخم مرغ بود.

امروزه در اغلب نقاط جهان از مواد مختلفی بجای گرده ی گل استفاده میشود. بعضی از زنبورداران گرده جمع آوری و ذخیره شده سال قبل را با مواد مختلفی مخلوط کرده تا قدرت جذب آنرا بیشتر نمایند.



فرمولهای موادی که بجای گرده ی گل مورو استفاده قرار میگیرند و توسط متخصصین پرورش زنبور عسل پیشنهاد شده است،بشرح زیر خلاصه میشوند:

الف- فرمول هی دک

آرد سوژا...................................................................4 قسمت

مخمر........................................................................ 1 قسمت

شیر کم چربی..............................................................1 قسمت

عسل بدون عامل بیماری................................................1 قسمت

آب...........................................................................باندازه ی کافی

در فرمول بالا میتوان بجای عسل از محلول 2 به یک شکر و آب استفاده نمود.

ب- فرمول دوم:

آرد سوژا................................................................3 قسمت

مخمر..................................................................... 1قسمت

شیر کم چربی...........................................................1 قسمت

آب شکر1/1............................................................8 قسمت

ج- فرمول سوم

آرد سوژا................................................................3 قسمت

مخمر.....................................................................1 قسمت

شیر کم چربی...........................................................1 قسمت

شکر و آب 2/1........................................................10 قسمت

د- فرمول چهارم

آرد سوژا...............................................................5/2 قسمت

مخمر..................................................................1 قسمت

شیر کم چربی........................................................1 قسمت

زرده ی تخم مرغ خشک...................................... 2/1 قسمت

مواد بالا با مقایسه با گرده جمع آوری شده توسط زنبور،مقدار بیشتری توسط زنبور مصرف شده و 50% نوزاد بیشتر تولید میکند.در صورتیکه بخواهند از تخم مرغ تازه استفاده کنند برای هریک کیلو از مواد خشک(آرد سوژا+مخمر+شیر کم چربی) 7-9 زرده ی تخم مرغ را در مقداری آب و شکر اضافه میکنند.[/JUSTIFY]


yakamozو

Dağlara neden gelmezsin
Yollarda neden görünmezsin
Hep bu denizdemi yaşarsın
Tuzlu dudaklar ahh yakamoz

Geceleri soğuk meltemler esiyor
Yüreğim seninle eriyor
Gündüzleri yoksun çözemiyorum
İnmisin cinmisin yakamoz

Sana baktığımda gözlerim kamaşır
Martılar derdime ağlaşır
Yıldızlar üzerime düşer
Gözbebeklerimdesin yakamoz

İşte burdasın yakamoz
Gülmeyi unutmuş yüzünle
Anlatamadığın hüznünle
İçimdesin sen yakamoz
نمایه کاربر
goudarzi
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 331
تاریخ عضویت: جمعه ۵ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: ارومیه
تشکر کرده: 2 دفعه
تشکر شده: 62 دفعه
تماس:

Re: ♥ از چه مواردی میتوان به جای گر

پست توسط goudarzi »

میشه بگین میزان احتیاجات غذایی زنبورا چقدر هستش؟
و اینکه آنالیز غذایی عسل چقدره؟
و همچنین آنالیز زرده تخم مرغ و مخمر؟
ممنون میشم .
مهندس گودرزی
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان