صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

خراب شدن عسل

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدير انجمن: mellifera

خراب شدن عسل

پستتوسط manoto_mr » 17 فروردين ماه 1392 10:43

با سلام خدمت دوستان عزیز .
اولا عید گذشتتون مبارک  .
سال گذشته تقریبا 10 شان عسل با موم واسه مصرف خودم برداشتم گذاشتم تو یخچال . چند روز پیش دو تا از شان ها رو که برداشتم پولک های روی موم رو تراش دادم دیدم همش آب بود که ترش شده بود ریخت بیرون و کلا خالی شد . قبلا شانهایی که پولک نخورده بودند دیدم اینجوری بشه ولی اینجوریشو ...
حالا سوال واسم پیش اومد آیا میشه زنیورا عسل نارس رو هم پولک بزنن ؟
نماد کاربر
manoto_mr
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 385
تاريخ عضويت: 6 ارديبهشت ماه 1391 13:03
محل سکونت: سبزوار-توحید شهر
نام واقعی: مرتضی
تشکر کرده: 215 بار
تشکر شده: 439 بار
امتياز: 155530

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط naragh » 17 فروردين ماه 1392 14:59

سلام
بله وقتي شهد زياد باشه زنبور ها براي اينكه فرصت را از دست ندهند حجره ها را زود پر مي كنند تا بعدا تبديل به عسل كنند.
bee
نماد کاربر
naragh
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 52
تاريخ عضويت: 10 خرداد ماه 1391 16:05
محل سکونت: نراق
نام واقعی: مجتبی آقا صادقی
تشکر کرده: 1 دفعه
تشکر شده: 19 بار
امتياز: 79430

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط saman » 17 فروردين ماه 1392 16:06

سلام
من 8 ماه پیش 3 کیلو عسل که به نظر خودم حتی یک قطره شکر توش نیست دادم به یه مشتری آشنا چند روز پیش دیدمش میگفت عسلت شکرک زده خیلی اعصابم خرد شد وحتی نیم ساعت هم گذاشتیمش تو آب 60 تا 70 درجه ولرم حالت شکرکش از بین نرفت بنظر دوستان علتش چی میتونه باشه؟(هر چه آیه و قسم که شکری نیست تو گوشش نرفت که نرفت فقط شرط بستم که دیگه جزئی فروشی نکنم)
نماد کاربر
saman
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير افتخاري تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 835
تاريخ عضويت: 18 مهر ماه 1390 23:46
محل سکونت: استان کرمانشاه- شهرستان پاوه.بخش نوسود
نام واقعی: سامان
تشکر کرده: 162 بار
تشکر شده: 868 بار
امتياز: 321905

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط ahmad5 » 17 فروردين ماه 1392 19:17

saman نوشته است:سلام
من 8 ماه پیش 3 کیلو عسل که به نظر خودم حتی یک قطره شکر توش نیست دادم به یه مشتری آشنا چند روز پیش دیدمش میگفت عسلت شکرک زده خیلی اعصابم خرد شد وحتی نیم ساعت هم گذاشتیمش تو آب 60 تا 70 درجه ولرم حالت شکرکش از بین نرفت بنظر دوستان علتش چی میتونه باشه؟(هر چه آیه و قسم که شکری نیست تو گوشش نرفت که نرفت فقط شرط بستم که دیگه جزئی فروشی نکنم)

این از بی اطلاعی مردمه که فکر میکنند که عسل همیشه باید شفاف و روان بمونه ، به گفته دکتر شهرستانی عسل شکرک زده رو در اروپا بیشتر و یا حتی گرونتر میخرن چون از سالم بودنش اطمینان دارن بر عکس کشور ما ، همه نوع عسل طبیعی بعد از مدتی بسته به نوع گل شکرک میزنه ، عسل کوه بعد از تقریبأ 6 یا 7 ماه ، عسل مزرعه مانند پنبه یا آفتاب گردون  کمتر از یک ماه .(که همتون میدونید) تو سایتهای خارجی وقتی عسل طبیعی رو جستجو میکنید بیشتر عسل رس کرده رو نشون میدن ، اگه صدا و سیمای لعنتی ما چند تا برنامه  در این مورد بگذاره دیگه زنبوردارها این مشکلات رو ندارن ، شما بهترین عسل رو به آشناتون دادین (عسل خام) و اینم از تشکرشون ! من وقتی عسل رس میکنه در زیر 45 درجه حرارت میدم که به گفته کارشناسان خواصش از بین نمیره (که امیدوارم این طور باشه) حرارت میدم که 2 روز هم طول میکشه .
پيوست ها
13.jpeg
13.jpeg (38.31 KiB) بازديد 9276 بار
پيوست ها
12.jpeg
پيوست ها
11.jpg
11.jpg (41.77 KiB) بازديد 9276 بار
دوری و دوستی

برای نویسنده این مطلب ahmad5 تشکر کننده ها: 2
blackbil (17 فروردين ماه 1392 21:22), saman (18 فروردين ماه 1392 00:24)
رتبه: 8.333%
 
نماد کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 211
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1391 23:54
نام واقعی: ahmad
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 256 بار
امتياز: 233560

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط ahmad5 » 17 فروردين ماه 1392 19:23

manoto_mr نوشته است:با سلام خدمت دوستان عزیز .
اولا عید گذشتتون مبارک  .
سال گذشته تقریبا 10 شان عسل با موم واسه مصرف خودم برداشتم گذاشتم تو یخچال . چند روز پیش دو تا از شان ها رو که برداشتم پولک های روی موم رو تراش دادم دیدم همش آب بود که ترش شده بود ریخت بیرون و کلا خالی شد . قبلا شانهایی که پولک نخورده بودند دیدم اینجوری بشه ولی اینجوریشو ...
حالا سوال واسم پیش اومد آیا میشه زنیورا عسل نارس رو هم پولک بزنن ؟

عسل به شدت جاذب رطوبته شما تو یخچال گذاشتین و رطوبت رو جذب کرده آبکی و ترش شده.
دوری و دوستی

برای نویسنده این مطلب ahmad5 تشکر کننده ها: 2
blackbil (17 فروردين ماه 1392 21:23), manoto_mr (18 فروردين ماه 1392 19:18)
رتبه: 8.333%
 
نماد کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 211
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1391 23:54
نام واقعی: ahmad
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 256 بار
امتياز: 233560

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط avrinasal » 17 فروردين ماه 1392 20:42

با سلام دوست عزیز در جواب پرسشتون باید بگم که همکار ودوست گرامی شما باید بدونید که عسل رو هیچگاه نباید درون یحچال نگهداری کرد  یخچال پر از رطوبته و عسل هم فوق العاده رطوبت گیره  این هم به خاطر  فروکتوز ه که درون عسل هست  تنها چیز و یا بهتر بگم دشمن عسل رطوبته.  متاسفانه بیشتر مردم و یا بهتر بگم بیش از 90% اعتقاد دارند که عسل رو باید درون یخجال نگهداری کرد که کلا اشتباهه و علت اونم نااگاهی و نداشتن فرهنگ مصرف و نبود تبلیغات در رسانه هاست  شاید شما خواستید که با گذاشتن درون یخچال از شر بید موم خوار خلاص شوید درسته شما بهترین راه رو انتخاب کردید چون قرصهای فسفات خطرناک هستند و سرطان زا ولی شما بایدشان عسل رو بمدت 12 ساعت درون فریز نگهداری میکردیدو بعد به بیرون از فریز انتقال میدادید  نه درون یخچال اونم به مدت زیاد و علت آب شدن و خراب شدم عسلتونم به این دلیله . موفق و پیروز باشید .
به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید


برای نویسنده این مطلب avrinasal تشکر کننده ها: 4
blackbil (17 فروردين ماه 1392 21:24), manoto_mr (18 فروردين ماه 1392 19:18), mellifera (17 فروردين ماه 1392 21:26), yasna (17 فروردين ماه 1392 22:45)
رتبه: 16.667%
 
نماد کاربر
avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 405
تاريخ عضويت: 17 بهمن ماه 1391 11:24
محل سکونت: تبريز.
نام واقعی: مرکز تخصصی عسل اصغرپور
تشکر کرده: 39 بار
تشکر شده: 641 بار
امتياز: 235455

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط manoto_mr » 18 فروردين ماه 1392 19:19

ممنون دوستان . پس دلیلش یخچال بوده ؟
ولی جواب این سوالو ندادین زنبورا قبل اینکه عسل رسیده بشه روشو پولک می زنن یا نه ؟
نماد کاربر
manoto_mr
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 385
تاريخ عضويت: 6 ارديبهشت ماه 1391 13:03
محل سکونت: سبزوار-توحید شهر
نام واقعی: مرتضی
تشکر کرده: 215 بار
تشکر شده: 439 بار
امتياز: 155530

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط arashsoft » 18 فروردين ماه 1392 02:00

سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران گرامی
یه سوال
خوب اگه اون قاب عسل را داخل ‍‍ پلاستیک های وکیوم مخصوص بزاریم و تمام هوای اون را با دستگاه وکیوم خالی کنیم و پلمپش کنیم و بزارین یخجال بازم رطوبت میگیره به خودش
ممنون
نماد کاربر
arashsoft
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
 
پست ها : 1
تاريخ عضويت: 10 فروردين ماه 1392 02:25
محل سکونت: رشت-گيلان
نام واقعی: arash
تشکر کرده: 1242 بار
تشکر شده: 0 دفعه
امتياز: 6700

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط ehsanklop » 19 فروردين ماه 1392 08:10

سلام
عسل رطوبت رو از هوا میگیره . داخل یخچال به خاطر رطوبت خیلی بالا این کار سریعتر انجام میشه . شما یه شیشه عسل رو بزارین تو هوای ازاد بعد از مدتی رطوبت میگیره و خراب میشه . دوستی که خودش عسل میفروشه دیروز میگفت عسلش رو تو ظرف بدون در ( تو یه پارچ شیشه ای ) نگهداری کرده الان عسلش مزه ترشی گرفته . تازه میگفت چیکار کنم .
عزیزان عسل رو فقط و فقط تو ظروف در بسته شیشه ای دور از نور خورشید تو دمای حدود 25 درجه نگهداری کنین . اینطوری خواصش رو تا سالها حفظ میکنه . مثل عسل فراعنه مصر که بعد 3000 سال هنوز سالم مونده

برای نویسنده این مطلب ehsanklop تشکر کننده ها: 2
manoto_mr (19 فروردين ماه 1392 10:26), mellifera (19 فروردين ماه 1392 19:22)
رتبه: 8.333%
 
نماد کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 1211
تاريخ عضويت: 9 آبان ماه 1390 21:57
محل سکونت: دزفول
نام واقعی: احسان انیس
تشکر کرده: 671 بار
تشکر شده: 1348 بار
امتياز: 338385

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط m63 » 19 فروردين ماه 1392 09:49

قبول که رطوبت باعث خراب شدن عسل میشه ولی اون سلولهایی که زنبور پولک زده چی؟رطوبت نمیتونه وارد سلول بشه.
من از یکی شنیدم اگه زنبور جمعیتش نسبت به شهد طبیعت کم باشه یعنی شهد فراوون باشه و جمعیت زنبور کم و فضای کافی برای ذخیره ممکنه چنین حالتی پیش بیاد

برای نویسنده این مطلب m63 تشکر کننده ها:
manoto_mr (19 فروردين ماه 1392 10:26)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
m63
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
 
پست ها : 159
تاريخ عضويت: 2 فروردين ماه 1391 21:13
محل سکونت: مازندران
نام واقعی: mohsen
تشکر کرده: 44 بار
تشکر شده: 176 بار
امتياز: 276490

Re: خراب شدن عسل

پستتوسط avrinasal » 19 فروردين ماه 1392 10:33

[quote="m63"]قبول که رطوبت باعث خراب شدن عسل میشه ولی اون سلولهایی که زنبور پولک زده چی؟رطوبت نمیتونه وارد سلول بشه.
من از یکی شنیدم اگه زنبور جمعیتش نسبت به شهد طبیعت کم باشه یعنی شهد فراوون باشه و جمعیت زنبور کم و فضای کافی برای ذخیره ممکنه چنین حالتی پیش بیاد[/quote

دوست عزیز شما جواب خودتون رو دادید  شما میگید که جمعیت کمتر از شهد موجود در منطقه بله درست وقتی که جمعیت زنبور ها کم باشه و منطقه هم مثل مال شما پر از رطوبت ممکن عسل ترش کنه فکر کنم که دیده باشید وقتی که به کلنی که جمعیتش ظعیفه شکر داده باشید نمیتونه شربتو برداره و بعد از چند روز که درب صندوق رو باز کردید میبینید که شربت ترش کرده . خوب عسل هم مثل اینه وقتی جمعیت کم باشه زنبور نمیتونه اب شهدی رو که از بیرون اورده بگیره و رطوبت منطقه هم که زیاد باشه باعث میشه که عسل یا همون شهد در شان ترش کنه و حتی اگر شان هم دارای پولک باشه این اتفاق رخ میده  . موفق باشید .
به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید


برای نویسنده این مطلب avrinasal تشکر کننده ها: 2
blackbil (19 فروردين ماه 1392 22:36), mellifera (19 فروردين ماه 1392 19:23)
رتبه: 8.333%
 
نماد کاربر
avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 405
تاريخ عضويت: 17 بهمن ماه 1391 11:24
محل سکونت: تبريز.
نام واقعی: مرکز تخصصی عسل اصغرپور
تشکر کرده: 39 بار
تشکر شده: 641 بار
امتياز: 235455



مباحث مشابه


بازگشت به بخش عسل و سوالات مربوط به عسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد