بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه 23 تیر 1391, 11:54 pm
تماس:

بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص

پست توسط ahmad5 » یک شنبه 1 بهمن 1391, 9:26 pm

بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص عسل چیه؟ من عسل رس کرده رو با حرارت 39،40 درجه باز میکنم، 2 تا 3 روز هم طول میکشه ،ایا میتونم ادعا کنم همه خواص عسل حفظ شده. اساتید نظر بدن.
پیوست ها
عسل رس.jpg
عسل رس


دوری و دوستی

نمایه کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
پست: 1404
تاریخ عضویت: جمعه 15 بهمن 1389, 12:00 am
محل اقامت: سبزوار
تماس:

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پست توسط fara » یک شنبه 1 بهمن 1391, 9:45 pm

دادن دما بالای 48 درجه باعث از بین رفتن خواص عسل می شود . بهتر است بعد از این که مقداری از عسل حدودا یک سوم ان باز شد اجازه داد تا بقیه عسل در خودش باز شود.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com

نمایه کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 282
تاریخ عضویت: پنج شنبه 22 تیر 1391, 11:30 am
محل اقامت: پاوه
تماس:

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پست توسط yasna » سه شنبه 3 بهمن 1391, 1:56 pm

البته عسل در مقیاس کم اگه رس بزنه ان را در زیر نور خورشید بذاریم کم کم به حالت اولش در میاد خودم بسته بندیهای 2و3کیلوی را امسال این جوری اب کردم

نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه 23 تیر 1391, 11:54 pm
تماس:

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پست توسط ahmad5 » سه شنبه 3 بهمن 1391, 3:42 pm

نور خورشید باعث از بین رفتن خواص عسل میشه،ارزش عسل تو خواصش هست.
دوری و دوستی

نمایه کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 211
تاریخ عضویت: جمعه 23 تیر 1391, 11:54 pm
تماس:

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پست توسط ahmad5 » شنبه 18 خرداد 1392, 10:04 pm

عسل رس کرده رو در گرمای 40درجه باز کنید ، حتی در این درجه حرارت ممکنه ویتامین های عسل از بین بره در 50درجه باعث از بین رفتن عطر و خواص ضد باکتری عسل میشه . گرمای 60درجه باعث نابودی آنزیمها میشود و گرمای 80درجه باعث تولید هیدروکسی متیل فورفورال در عسل میشود(مطلب تو یه سایت خارجی نوشته بود)
پیوست ها
عسل555.jpg
دوری و دوستی

نمایه کاربر
a_khebreh
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 13
تاریخ عضویت: یک شنبه 23 تیر 1392, 4:03 pm
تماس:

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پست توسط a_khebreh » شنبه 5 مرداد 1392, 1:14 am

ميشه از خود زنبور استفاده كرد، يعني دمايي كه زنبورها براي ذخيره عسل استفاده مي كنند، 35.5 درجه است، و تا 40 درجه، اگه بيشتر از اون بشه ، يعني از بين رفتن خواص آن.
يا عسل رو تو دماي 39 درجه بصورت ثابت نگه دار، يا نذار دماي انبار عسلت از ابتداي ذخيره سازي، از 25 درجه كمتر بشه تصویر (تجربه م ميگه)

موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان