صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدير انجمن: mellifera

بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص

پستتوسط ahmad5 » 1 بهمن ماه 1391 21:26

بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن خواص عسل چیه؟  من عسل رس کرده رو با حرارت 39،40 درجه باز میکنم، 2 تا 3 روز هم طول میکشه ،ایا میتونم ادعا کنم همه خواص عسل حفظ شده. اساتید نظر بدن.
پيوست ها
عسل رس.jpg
عسل رس
دوری و دوستی

برای نویسنده این مطلب ahmad5 تشکر کننده ها: 3
arash_pordel (20 خرداد ماه 1392 05:11), blackbil (1 بهمن ماه 1391 23:47), mellifera (1 بهمن ماه 1391 22:33)
رتبه: 12.5%
 
نماد کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 211
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1391 23:54
نام واقعی: ahmad
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 256 بار
امتياز: 233560

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پستتوسط fara » 1 بهمن ماه 1391 21:45

دادن دما بالای 48 درجه باعث از بین رفتن خواص عسل می شود . بهتر است بعد از این که مقداری از عسل حدودا یک سوم ان باز شد اجازه داد تا بقیه عسل در خودش باز شود.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب fara تشکر کننده ها: 3
arash_pordel (20 خرداد ماه 1392 05:11), blackbil (1 بهمن ماه 1391 23:47), mellifera (1 بهمن ماه 1391 22:33)
رتبه: 12.5%
 
نماد کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 1404
تاريخ عضويت: 14 بهمن ماه 1389 00:00
محل سکونت: سبزوار
نام واقعی: فرامرز خزاما
تشکر کرده: 255 بار
تشکر شده: 760 بار
امتياز: 525440

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پستتوسط yasna » 3 بهمن ماه 1391 13:56

البته  عسل در مقیاس کم  اگه رس بزنه ان را در زیر نور خورشید بذاریم  کم کم  به حالت اولش در میاد خودم  بسته بندیهای 2و3کیلوی را امسال این جوری  اب کردم

برای نویسنده این مطلب yasna تشکر کننده ها:
mellifera (3 بهمن ماه 1391 19:21)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 282
تاريخ عضويت: 22 تير ماه 1391 11:30
محل سکونت: پاوه
نام واقعی: میر زا انفرادی
تشکر کرده: 219 بار
تشکر شده: 342 بار
امتياز: 108310

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پستتوسط ahmad5 » 3 بهمن ماه 1391 15:42

نور خورشید باعث از بین رفتن خواص عسل میشه،ارزش عسل تو خواصش هست.
دوری و دوستی

برای نویسنده این مطلب ahmad5 تشکر کننده ها:
yasna (3 بهمن ماه 1391 16:21)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 211
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1391 23:54
نام واقعی: ahmad
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 256 بار
امتياز: 233560

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پستتوسط ahmad5 » 18 خرداد ماه 1392 22:04

عسل رس کرده رو در گرمای 40درجه باز کنید ، حتی در این درجه حرارت ممکنه ویتامین های عسل از بین بره                در 50درجه باعث از بین رفتن عطر و خواص ضد باکتری عسل میشه .                              گرمای 60درجه باعث نابودی آنزیمها میشود و گرمای 80درجه باعث تولید هیدروکسی متیل فورفورال در عسل میشود(مطلب تو یه سایت خارجی نوشته بود)
پيوست ها
عسل555.jpg
دوری و دوستی

برای نویسنده این مطلب ahmad5 تشکر کننده ها: 3
arash_pordel (20 خرداد ماه 1392 05:12), mellifera (19 خرداد ماه 1392 19:05), turkmansahra (19 خرداد ماه 1392 08:54)
رتبه: 12.5%
 
نماد کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 211
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1391 23:54
نام واقعی: ahmad
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 256 بار
امتياز: 233560

Re: بهترین درجه حرارت برای ذوب عسل رس کرده بدون از بین رفتن

پستتوسط a_khebreh » 4 مرداد ماه 1392 01:14

ميشه از خود زنبور استفاده كرد، يعني دمايي كه زنبورها براي ذخيره عسل استفاده مي كنند، 35.5 درجه است، و تا 40 درجه، اگه بيشتر از اون بشه ، يعني از بين رفتن خواص آن.
يا عسل رو تو دماي 39 درجه بصورت ثابت نگه دار، يا نذار دماي انبار عسلت از ابتداي ذخيره سازي، از 25 درجه كمتر بشه (تجربه م ميگه)

برای نویسنده این مطلب a_khebreh تشکر کننده ها: 2
arash_pordel (10 مرداد ماه 1392 07:23), mellifera (5 مرداد ماه 1392 20:41)
رتبه: 8.333%
 
نماد کاربر
a_khebreh
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
 
پست ها : 13
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1392 16:03
نام واقعی: ali khebreh
تشکر کرده: 12 بار
تشکر شده: 10 بار
امتياز: 2590



مباحث مشابه


بازگشت به بخش عسل و سوالات مربوط به عسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد