تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
arash_pordel
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 68
تاریخ عضویت: جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱, ۸:۱۷ ق.ظ
محل اقامت: شیراز-تهران
تشکر کرده: 580 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط arash_pordel »

با سلام. دوستان چندی پیش با موردی مواجه شدم. یکی از زنبورداران برام عسل سیاه دانه آورده بود که البته نتیچه ی آزمایشش رو که گرفتم ساکارزش 7 درصد بود! گفتم خوب شاید خیلی تغذیه داده باشه به زنبوراش. البته ایشون رو مستقیم نمی شناختم و یه نفر که از آشناها بود معرفیش کرد.

و البته من عسل سیاه دونه رو برای بار اول بود که می دیدم. برای همین نمی تونستم نظر بدم که طبیعی یانه..


گذشت تا اینکه چندتا از همین عسل سیاه دونه رو که توی ظرف های نیم کیلویی گذاشته بودم بررسی کردم دیدم رنگشون به شدت کم شده. اوایل رنگشون به سیاهی می زد اما کم رنگ بود. الان بعد از گذشت 3 ماه به شدت کم رنگ شده. که یه چیزی بین سبز و سیاهه بسیار کمرنگ شده.

نکته ی مهم اینه که فقط ظرف هایی که نور آفتاب بهشون رسیده تغییر رنگ دادن ( چندتایی که توی ویترین مغازه بودن). بقیه رنگشون مثل اوله.


آیا شما با قضیه ی مشابه روبرو شدید؟ الان سوالم اینه که این عسل اصلا سیاه دونه بوده یا نه؟ البته طعم و بوش که می خوره باشه! اما نمی دونم این بنده خدا تقلبی کرده یا نه. آخه طعم عسلش طبیعی به نظر می رسه... اما نتیجه ی آزمایش و درصد ساکارز و این تغییر رنگ منو به شک انداخته ؟!

نظر شما چیه؟


نمایه کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
پست: 4166
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی-مرند
تشکر کرده: 4565 دفعه
تشکر شده: 2800 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط mellifera »

با سلام نگران نباشين هميشه بايد عسل رو دور از نور و در ظروف در بسته نگهداري كرد.

نور افتاب هر ماده اي رو كم رنگ ميكنه.حتي عسل.
avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 405
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
محل اقامت: تبريز.
تشکر کرده: 35 دفعه
تشکر شده: 638 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط avrinasal »

arash_pordel نوشته شده:با سلام. دوستان چندی پیش با موردی مواجه شدم. یکی از زنبورداران برام عسل سیاه دانه آورده بود که البته نتیچه ی آزمایشش رو که گرفتم ساکارزش 7 درصد بود! گفتم خوب شاید خیلی تغذیه داده باشه به زنبوراش. البته ایشون رو مستقیم نمی شناختم و یه نفر که از آشناها بود معرفیش کرد.

و البته من عسل سیاه دونه رو برای بار اول بود که می دیدم. برای همین نمی تونستم نظر بدم که طبیعی یانه..


گذشت تا اینکه چندتا از همین عسل سیاه دونه رو که توی ظرف های نیم کیلویی گذاشته بودم بررسی کردم دیدم رنگشون به شدت کم شده. اوایل رنگشون به سیاهی می زد اما کم رنگ بود. الان بعد از گذشت 3 ماه به شدت کم رنگ شده. که یه چیزی بین سبز و سیاهه بسیار کمرنگ شده.

نکته ی مهم اینه که فقط ظرف هایی که نور آفتاب بهشون رسیده تغییر رنگ دادن ( چندتایی که توی ویترین مغازه بودن). بقیه رنگشون مثل اوله.


آیا شما با قضیه ی مشابه روبرو شدید؟ الان سوالم اینه که این عسل اصلا سیاه دونه بوده یا نه؟ البته طعم و بوش که می خوره باشه! اما نمی دونم این بنده خدا تقلبی کرده یا نه. آخه طعم عسلش طبیعی به نظر می رسه... اما نتیجه ی آزمایش و درصد ساکارز و این تغییر رنگ منو به شک انداخته ؟!

نظر شما چیه؟

با سلام اقای پوردل ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده خوب این عسل معمولی هست مثل عسل کنار و مرکبات نیست که ساکارز داشته باشه در مورد رنگ عوض کردن هم عارضم اصولا اگه به عسل افتاب و نور شدید بخوره سیاه میشه و لی بعض عسلها هم کم رنگ میشند احتمال داره اینم جزء اون عسلها باشه البته امروزه تقلبات هم زیاد شده مواضب باش چون بیشتر زنبورداران از رنگ برای پر رنگ کردن عسلها استفاده میکنند تا حدی که میتونی از افتاب خوردن به ویترین مغازت جلوگیری کن چون باعث از بین رفتن عسلهات میشه اگه شکم داشتید یه نمونه بفرست خودم برات انالیز کنم موفق باشی
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
blackbil
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 272
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 1060 دفعه
تشکر شده: 229 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط blackbil »

avrinasal نوشته شده:
arash_pordel نوشته شده:با سلام. دوستان چندی پیش با موردی مواجه شدم. یکی از زنبورداران برام عسل سیاه دانه آورده بود که البته نتیچه ی آزمایشش رو که گرفتم ساکارزش 7 درصد بود! گفتم خوب شاید خیلی تغذیه داده باشه به زنبوراش. البته ایشون رو مستقیم نمی شناختم و یه نفر که از آشناها بود معرفیش کرد.

و البته من عسل سیاه دونه رو برای بار اول بود که می دیدم. برای همین نمی تونستم نظر بدم که طبیعی یانه..


گذشت تا اینکه چندتا از همین عسل سیاه دونه رو که توی ظرف های نیم کیلویی گذاشته بودم بررسی کردم دیدم رنگشون به شدت کم شده. اوایل رنگشون به سیاهی می زد اما کم رنگ بود. الان بعد از گذشت 3 ماه به شدت کم رنگ شده. که یه چیزی بین سبز و سیاهه بسیار کمرنگ شده.

نکته ی مهم اینه که فقط ظرف هایی که نور آفتاب بهشون رسیده تغییر رنگ دادن ( چندتایی که توی ویترین مغازه بودن). بقیه رنگشون مثل اوله.


آیا شما با قضیه ی مشابه روبرو شدید؟ الان سوالم اینه که این عسل اصلا سیاه دونه بوده یا نه؟ البته طعم و بوش که می خوره باشه! اما نمی دونم این بنده خدا تقلبی کرده یا نه. آخه طعم عسلش طبیعی به نظر می رسه... اما نتیجه ی آزمایش و درصد ساکارز و این تغییر رنگ منو به شک انداخته ؟!

نظر شما چیه؟

با سلام اقای پوردل ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده خوب این عسل معمولی هست مثل عسل کنار و مرکبات نیست که ساکارز داشته باشه در مورد رنگ عوض کردن هم عارضم اصولا اگه به عسل افتاب و نور شدید بخوره سیاه میشه و لی بعض عسلها هم کم رنگ میشند احتمال داره اینم جزء اون عسلها باشه البته امروزه تقلبات هم زیاد شده مواضب باش چون بیشتر زنبورداران از رنگ برای پر رنگ کردن عسلها استفاده میکنند تا حدی که میتونی از افتاب خوردن به ویترین مغازت جلوگیری کن چون باعث از بین رفتن عسلهات میشه اگه شکم داشتید یه نمونه بفرست خودم برات انالیز کنم موفق باشی


ممنون میشم در مورد این جمله توضیح بیشتری بدین
".....ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده...."
Yours sincerely
taleshalmashoney

avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 405
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
محل اقامت: تبريز.
تشکر کرده: 35 دفعه
تشکر شده: 638 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط avrinasal »

blackbil نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:
arash_pordel نوشته شده:با سلام. دوستان چندی پیش با موردی مواجه شدم. یکی از زنبورداران برام عسل سیاه دانه آورده بود که البته نتیچه ی آزمایشش رو که گرفتم ساکارزش 7 درصد بود! گفتم خوب شاید خیلی تغذیه داده باشه به زنبوراش. البته ایشون رو مستقیم نمی شناختم و یه نفر که از آشناها بود معرفیش کرد.

و البته من عسل سیاه دونه رو برای بار اول بود که می دیدم. برای همین نمی تونستم نظر بدم که طبیعی یانه..


گذشت تا اینکه چندتا از همین عسل سیاه دونه رو که توی ظرف های نیم کیلویی گذاشته بودم بررسی کردم دیدم رنگشون به شدت کم شده. اوایل رنگشون به سیاهی می زد اما کم رنگ بود. الان بعد از گذشت 3 ماه به شدت کم رنگ شده. که یه چیزی بین سبز و سیاهه بسیار کمرنگ شده.

نکته ی مهم اینه که فقط ظرف هایی که نور آفتاب بهشون رسیده تغییر رنگ دادن ( چندتایی که توی ویترین مغازه بودن). بقیه رنگشون مثل اوله.


آیا شما با قضیه ی مشابه روبرو شدید؟ الان سوالم اینه که این عسل اصلا سیاه دونه بوده یا نه؟ البته طعم و بوش که می خوره باشه! اما نمی دونم این بنده خدا تقلبی کرده یا نه. آخه طعم عسلش طبیعی به نظر می رسه... اما نتیجه ی آزمایش و درصد ساکارز و این تغییر رنگ منو به شک انداخته ؟!

نظر شما چیه؟

با سلام اقای پوردل ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده خوب این عسل معمولی هست مثل عسل کنار و مرکبات نیست که ساکارز داشته باشه در مورد رنگ عوض کردن هم عارضم اصولا اگه به عسل افتاب و نور شدید بخوره سیاه میشه و لی بعض عسلها هم کم رنگ میشند احتمال داره اینم جزء اون عسلها باشه البته امروزه تقلبات هم زیاد شده مواضب باش چون بیشتر زنبورداران از رنگ برای پر رنگ کردن عسلها استفاده میکنند تا حدی که میتونی از افتاب خوردن به ویترین مغازت جلوگیری کن چون باعث از بین رفتن عسلهات میشه اگه شکم داشتید یه نمونه بفرست خودم برات انالیز کنم موفق باشی


ممنون میشم در مورد این جمله توضیح بیشتری بدین
".....ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده...."

با سلام دوست عزیز معلومه که مطلبو درست نخوندید منظور اینه که به کلنی که حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورانده باشن به شرطی که زنبور از بیرون هم شهد بیاره عسلش حدود 7 % میاد در ضمن عسلهای کوه فاقد ساکارز هستند فقط درختان و مرکبات دارای ساکارز میباشند خب عسل سیاه دانه هم فاقد ساکارز هست و این نشون میده که این عسل حدود یک کیسه شکر یا همون حدود 50 کیلو و یا بیشتر شکر خورده اگر هم شکر نداده باشند فقط در صورتی در انالیز ساکارز نشون میده که عسل رو نارس برداشت کنند علت اونم کمی قند های احیا هست تازه اون موقع هم این قدر ساکارز نمیاد شاید حدود 2 درصد موفق باشید اگه نیاز به توضیح بیشتر هست با من در تماس باشید موفق و سربلند باشید
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
نمایه کاربر
arash_pordel
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 68
تاریخ عضویت: جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱, ۸:۱۷ ق.ظ
محل اقامت: شیراز-تهران
تشکر کرده: 580 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط arash_pordel »

جناب اصغر پور یه سوال دیگه هم داشتم:

با توجه به مطالبی که فرمودید به این نتیجه رسیدم که احتمالا آنیزیم هایی که توسط زنبور عسل تولید می شه قادر به تبدیل ساکارز به دیگر مواد قندی و احتمالا فروکتوز و گلوکز هستند؟ این درسته؟

در این صورت عسلی که ساکارز اون هم زیر 3 درصد باشه بازم مقدار قابل توجهی تغذیه شده؟
چون من یه نمونه عسل گون داشتم که ساکارزش 2.6 درصد بود. یعنی تغذیه شده بوده؟

در کل شما با توجه به نتایج آزمایش چه نوع عسلی رو طبیعی می دونید؟ و همچنین در مورد عسل کنار و دیگر عسل های مشابه؟! میزان ساکارز باید در چه حدی باشه تا بگیم طبیعیه؟ چون خود کنار ساکارز داره اما چه میزان؟ (در مورد استاندارد ها می دونم که طبق استاندارد ایران و آمریکا درصد ساکارز زیر 5 درصد طبیعی حساب می شه. در اینجا می خوام فقط نظر شخص شما رو بدونم که تجربی بهش رسیدید.)

با تشکر از شما.
نمایه کاربر
arash_pordel
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 68
تاریخ عضویت: جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱, ۸:۱۷ ق.ظ
محل اقامت: شیراز-تهران
تشکر کرده: 580 دفعه
تشکر شده: 44 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط arash_pordel »

avrinasal نوشته شده:
arash_pordel نوشته شده:با سلام. دوستان چندی پیش با موردی مواجه شدم. یکی از زنبورداران برام عسل سیاه دانه آورده بود

نظر شما چیه؟

با سلام اقای پوردل ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده خوب این عسل معمولی هست مثل عسل کنار و مرکبات نیست که ساکارز داشته باشه در مورد رنگ عوض کردن هم عارضم اصولا اگه به عسل افتاب و نور شدید بخوره سیاه میشه و لی بعض عسلها هم کم رنگ میشند احتمال داره اینم جزء اون عسلها باشه البته امروزه تقلبات هم زیاد شده مواضب باش چون بیشتر زنبورداران از رنگ برای پر رنگ کردن عسلها استفاده میکنند تا حدی که میتونی از افتاب خوردن به ویترین مغازت جلوگیری کن چون باعث از بین رفتن عسلهات میشه اگه شکم داشتید یه نمونه بفرست خودم برات انالیز کنم موفق باشی



جناب اصغرپور بنده از این عسل مقدار بسیار کمی داشتم. برای چندتا مشتری خاص قط که خیلی اصرار داشتن عسل سیاه دانه می خوان. از این جهت نیازی به آنالیز این عسل ندارم. بسیار از لطفتون و پیشنهادتون ممنونم.
متاسفانه امسال اوضاع عسل ما و بسیاری از زنبوردارانی که عسل تغذیه ای تولید نمی کنن بسیار بسیار بد بود و چیزی برداشت نکردیم. شما احیانا عسل سیاه دانه ندارید؟ یا از قیمت فروش اون اطلاعی در دستتون نیست؟

همچنین اینکه مقداری عسل آفتابگردان و ذرت دارم. طعمش خوبه اما بو نداره. راه حلی برای فروش بهتر این عسل دارید؟ چون هم از بی بوییش و هم از شکرک زدن زودهنگامش می ترسم. اینا باعث می شه مشتری نظرش منفی بشه. شما راه حلی دارید؟
نمایه کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 511
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: گيلان - رشت
تشکر کرده: 77 دفعه
تشکر شده: 178 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط rata »

دوستان میشه لطف بفرمائید که آزمایشگاه عسل آیا آزمایشگاه خاصی هست؟ یعنی این آنالیز عسل را باید کجا انجام داد؟
hony
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 476
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۰, ۳:۵۷ ب.ظ
محل اقامت: آذربایجان شرقی
تشکر کرده: 306 دفعه
تشکر شده: 559 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط hony »

rata نوشته شده:دوستان میشه لطف بفرمائید که آزمایشگاه عسل آیا آزمایشگاه خاصی هست؟ یعنی این آنالیز عسل را باید کجا انجام داد؟
سلام
مراجه کنید به قسمت تبلیغات سایت بورس عسل اصغر پور بیشتر میتونه راهنمایی کنه در ضمن ایمیل ایشون هست avrinasal@yahoo.com
آخرین ويرايش توسط 2 on hony, ويرايش شده در 0.
blackbil
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 272
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ ق.ظ
محل اقامت: تهران
تشکر کرده: 1060 دفعه
تشکر شده: 229 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط blackbil »

avrinasal نوشته شده:
blackbil نوشته شده:
avrinasal نوشته شده:
arash_pordel نوشته شده:با سلام. دوستان چندی پیش با موردی مواجه شدم. یکی از زنبورداران برام عسل سیاه دانه آورده بود که البته نتیچه ی آزمایشش رو که گرفتم ساکارزش 7 درصد بود! گفتم خوب شاید خیلی تغذیه داده باشه به زنبوراش. البته ایشون رو مستقیم نمی شناختم و یه نفر که از آشناها بود معرفیش کرد.

و البته من عسل سیاه دونه رو برای بار اول بود که می دیدم. برای همین نمی تونستم نظر بدم که طبیعی یانه..


گذشت تا اینکه چندتا از همین عسل سیاه دونه رو که توی ظرف های نیم کیلویی گذاشته بودم بررسی کردم دیدم رنگشون به شدت کم شده. اوایل رنگشون به سیاهی می زد اما کم رنگ بود. الان بعد از گذشت 3 ماه به شدت کم رنگ شده. که یه چیزی بین سبز و سیاهه بسیار کمرنگ شده.

نکته ی مهم اینه که فقط ظرف هایی که نور آفتاب بهشون رسیده تغییر رنگ دادن ( چندتایی که توی ویترین مغازه بودن). بقیه رنگشون مثل اوله.


آیا شما با قضیه ی مشابه روبرو شدید؟ الان سوالم اینه که این عسل اصلا سیاه دونه بوده یا نه؟ البته طعم و بوش که می خوره باشه! اما نمی دونم این بنده خدا تقلبی کرده یا نه. آخه طعم عسلش طبیعی به نظر می رسه... اما نتیجه ی آزمایش و درصد ساکارز و این تغییر رنگ منو به شک انداخته ؟!

نظر شما چیه؟

با سلام اقای پوردل ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده خوب این عسل معمولی هست مثل عسل کنار و مرکبات نیست که ساکارز داشته باشه در مورد رنگ عوض کردن هم عارضم اصولا اگه به عسل افتاب و نور شدید بخوره سیاه میشه و لی بعض عسلها هم کم رنگ میشند احتمال داره اینم جزء اون عسلها باشه البته امروزه تقلبات هم زیاد شده مواضب باش چون بیشتر زنبورداران از رنگ برای پر رنگ کردن عسلها استفاده میکنند تا حدی که میتونی از افتاب خوردن به ویترین مغازت جلوگیری کن چون باعث از بین رفتن عسلهات میشه اگه شکم داشتید یه نمونه بفرست خودم برات انالیز کنم موفق باشی


ممنون میشم در مورد این جمله توضیح بیشتری بدین
".....ساکارز 7 درصد یعنی هر کلنی در حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورده...."

با سلام دوست عزیز معلومه که مطلبو درست نخوندید منظور اینه که به کلنی که حدود 50 الی 70 کیلو شکر خورانده باشن به شرطی که زنبور از بیرون هم شهد بیاره عسلش حدود 7 % میاد در ضمن عسلهای کوه فاقد ساکارز هستند فقط درختان و مرکبات دارای ساکارز میباشند خب عسل سیاه دانه هم فاقد ساکارز هست و این نشون میده که این عسل حدود یک کیسه شکر یا همون حدود 50 کیلو و یا بیشتر شکر خورده اگر هم شکر نداده باشند فقط در صورتی در انالیز ساکارز نشون میده که عسل رو نارس برداشت کنند علت اونم کمی قند های احیا هست تازه اون موقع هم این قدر ساکارز نمیاد شاید حدود 2 درصد موفق باشید اگه نیاز به توضیح بیشتر هست با من در تماس باشید موفق و سربلند باشید

من درست متوجه نشدم. فکر کنم منظور شما 50 تا 70 درصد شکر هست، نه 50 تا 70 کیلو. چون مقدار برداشت عسل که مشخص نیست، درصد ساکارز مشخصه، بنابراین درصد شکر را میشه تعیین کرد، نه وزن شکر رو. اگه هنوز نظر منو نادرست میدونین لطفاً پاسخ مبسوطی بدین تا متوجه منظور شما بشم. ممنون
Yours sincerely
taleshalmashoney

avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 405
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ ق.ظ
محل اقامت: تبريز.
تشکر کرده: 35 دفعه
تشکر شده: 638 دفعه
تماس:

Re: تغییر رنگ عسل سیاه دانه بر اثر آفتاب

پست توسط avrinasal »

arash_pordel نوشته شده:جناب اصغر پور یه سوال دیگه هم داشتم:

با توجه به مطالبی که فرمودید به این نتیجه رسیدم که احتمالا آنیزیم هایی که توسط زنبور عسل تولید می شه قادر به تبدیل ساکارز به دیگر مواد قندی و احتمالا فروکتوز و گلوکز هستند؟ این درسته؟

در این صورت عسلی که ساکارز اون هم زیر 3 درصد باشه بازم مقدار قابل توجهی تغذیه شده؟
چون من یه نمونه عسل گون داشتم که ساکارزش 2.6 درصد بود. یعنی تغذیه شده بوده؟

در کل شما با توجه به نتایج آزمایش چه نوع عسلی رو طبیعی می دونید؟ و همچنین در مورد عسل کنار و دیگر عسل های مشابه؟! میزان ساکارز باید در چه حدی باشه تا بگیم طبیعیه؟ چون خود کنار ساکارز داره اما چه میزان؟ (در مورد استاندارد ها می دونم که طبق استاندارد ایران و آمریکا درصد ساکارز زیر 5 درصد طبیعی حساب می شه. در اینجا می خوام فقط نظر شخص شما رو بدونم که تجربی بهش رسیدید.)

با تشکر از شما.

با سلام اقای پوردل بله مسئله انزیم درسته و به دلایلی بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم
ببینید ساکارز یا همون شکر ماده اضافی که به زنبور میخورونند تا قیمت عسل بیاد پایین بنابراین نمیتونه چیزه بدرد خوری باشه و این زنبوره که شکر رو تبدیل به فروکتوز و گلوگز میکنه خب بعضی از گیاهان و بیشتر درختان دارای ساکارز هستند مثل کنار . مرکبات. و....منتهی ملاک یک عسل خوب تنها ساکارز هم نمیتونه باشه خیلی چیزهای دیگه از جمله رطوبت . طعم . رنگ .نوع گل . مقدار فروکتوز . مقدار انزیم و.. میتونند در شناسایی یک عسل خوب دلالت داشته باشند این بحث خودش یک کتاب میشه اگه بخوای بشینی توضیح بدی خب مقدار استانداردی که در ایران برای عسل تعریف شده 5 % هست ومقدار ساکارز اتحادیه اروپا و امریکا 3% عسل شما که ساکارزش 2.6 هست خیلی خوبه ولی اگه وارد بحث تشخیص تخصصی عسل بشید باید به خیلی از فاکتورهایی که توضیح دادم دقت کنید تنها ساکارز نیست ساکارز همون طور که گفتم فقط قند اضافه است که بخاطر ارزون بودنش و تولید بیشتر به زنبوران میخورانند من عسل کنار دیدم که ساکارزش 2 بوده وتا 7 % هم داشتم اگه نظر بنده رو بخواید بدونید همون چیزهای که گفتم و + نوع فراوری عسل . نگهداری عسل . بسته بندی عسل . پرورش زنبور و استفاده نکردن و نوع استفاده از داروهای شیمیایی در طو مدت پرورش زنبور و خیلی چیزهای دیگر که همه در تولید یک عسل خوب دخیل هستند من ملاک خودم در تشحیص یک عسل همینها بود که گفتم البته ناگفته نماند که نحوه استحصال عسل هم میتونه ساکارز عسل رو کم و زیاد کنه اگه عسل نارس استراکتور بشه قندهای احیا اون کم میشندو انالیز میزان ساکارز رو بیشتر نشون میده این چیزهایی که به انها اشاره کردم همه در خارج از کشور کنترل میشه و ایران متاسفانه فقط به ساکارز دقت میکنند اونم تازگی رواج پیدا کرده قبلا اصلا انالیز هم نمیکردنند حالا اگر سول دیگه ای هم داشتی در رابطه با مشکلاتت میتونی با من از طریق تلفن در تماس باشی من در خدمت گذاری حاضرم موفق و پیروز باشی
[CENTER][B][COLOR=#C00000][FONT=Arial Black]به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید[/FONT][/COLOR][/B]
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]
[/HIGHLIGHT][/CENTER]
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان