صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

کف کردن عسل

سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل و تغذیه و برداشت و انتقال زنبورستان و کوچ زنبورستان

مدير انجمن: mellifera

کف کردن عسل

پستتوسط rata » 6 آبان ماه 1392 07:00

با سلام خدمت دوستان

من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.

البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .

لطفا کمک کنید.

ممنونم

برای نویسنده این مطلب rata تشکر کننده ها:
GH51620 (9 آبان ماه 1392 22:46)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 511
تاريخ عضويت: 20 فروردين ماه 1391 09:51
محل سکونت: گيلان - رشت
نام واقعی: رحیم عطائی پور
تشکر کرده: 77 بار
تشکر شده: 178 بار
امتياز: 159200

Re: کف کردن عسل

پستتوسط Ebrahim64 » 6 آبان ماه 1392 09:42

سلام من یه جایی خوندم که کف عسل را باید بگیریم حالا دلیلش رو باید بررسی کنیم .بهتره دوستان هم داشته هاشونو در این مورد بفرمایند تا دلیلش روشن بشه.

برای نویسنده این مطلب Ebrahim64 تشکر کننده ها:
GH51620 (9 آبان ماه 1392 22:46)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
Ebrahim64
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
 
پست ها : 155
تاريخ عضويت: 16 اسفند ماه 1391 16:41
محل سکونت: آذربایجانشرقی
نام واقعی: ابراهیم
تشکر کرده: 76 بار
تشکر شده: 55 بار
امتياز: 21040

Re: کف کردن عسل

پستتوسط hony » 6 آبان ماه 1392 12:02

rata نوشته است:با سلام خدمت دوستان

من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.

البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .

لطفا کمک کنید.

ممنونم

سلام
به  ادرس زیر مراجه شود forum-f22/topic-t717.html
hony
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 477
تاريخ عضويت: 22 دي ماه 1390 15:57
محل سکونت: آذربایجان شرقی
نام واقعی: رضا
تشکر کرده: 331 بار
تشکر شده: 576 بار
امتياز: 360395

Re: کف کردن عسل

پستتوسط rata » 6 آبان ماه 1392 13:13

آن مطالب را مطالعه کردم عسل من نارس نبود چون کلیه سلولها پولک شده بود و من پولک تراشی کردم. به نظر خودم شاید از وجود گرده در عسل باشه نمی دانم. به هر حال باید اساتید نظر بدن.
نماد کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 511
تاريخ عضويت: 20 فروردين ماه 1391 09:51
محل سکونت: گيلان - رشت
نام واقعی: رحیم عطائی پور
تشکر کرده: 77 بار
تشکر شده: 178 بار
امتياز: 159200

Re: کف کردن عسل

پستتوسط hony » 6 آبان ماه 1392 14:11

rata نوشته است:آن مطالب را مطالعه کردم عسل من نارس نبود چون کلیه سلولها پولک شده بود و من پولک تراشی کردم. به نظر خودم شاید از وجود گرده در عسل باشه نمی دانم. به هر حال باید اساتید نظر بدن.

به نظرت تو اون مطلب فقط به نارس بودن عسل اشاره شده؟؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hony در 6 آبان ماه 1392 14:12 .

برای نویسنده این مطلب hony تشکر کننده ها:
GH51620 (9 آبان ماه 1392 22:46)
رتبه: 4.167%
 
hony
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 477
تاريخ عضويت: 22 دي ماه 1390 15:57
محل سکونت: آذربایجان شرقی
نام واقعی: رضا
تشکر کرده: 331 بار
تشکر شده: 576 بار
امتياز: 360395

Re: کف کردن عسل

پستتوسط avrinasal » 6 آبان ماه 1392 19:14

rata نوشته است:با سلام خدمت دوستان

من یک شیشه عسل که از بهار گرفته بودم و تو شیشه نگهداری می کردم را دیشب توی دو تا ظرف پلاستیکی جهت دادن به دوستان ریختم. البته موقعی که درب شیشه را باز کردم یک لایه قهوه ای رنگ روی عسل را بسته بود ( مثل سر شیر البته به رنگ قهوه ای) اول فکر کردم که خوب شاید گرده موجود روی عسل به سطح آن امده. بعد از اینکه عسل را از توی شیشه داخل دو تا ظرف دیگه ریختم دیدم بعد از چند دقیقه روی عسل ها به قطر یک سانت حباب متراکمی مثل کف ایجاد شد و تا صبح هم به همان شکل مانده بود که من ناچار شدم که با قاشق انها را بردارم.( از نظر مزه زیاد فرقی با عسل داخل ظرف نداشت). حدس من اینه که شاید گرده با عسل قاطی شده باشه و اینها اثر تخمیر ناشی از گرده باشه. ایا حدس من درسته و کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده است. ضمنا عسل ترش هم نشده بود.

البته این راه هم بگم که من درب ظرف شیشه ای اولیه را با پلاستیک فریزر آب بندی کرده بودم یعنی لاش گذاشته بودم شاید این کار من مانع از خروج گاز حاصله شده باشه. نمی دانم و نیاز به راهنمائی دارم .

لطفا کمک کنید.

ممنونم


با سلام لطفا نوع و گونه عسل روبیان کنید و ایا به عسلتون قبل ریختن به شیشه حرارت داده بودید یا نه  ؟
به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید

نماد کاربر
avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 405
تاريخ عضويت: 17 بهمن ماه 1391 11:24
محل سکونت: تبريز.
نام واقعی: مرکز تخصصی عسل اصغرپور
تشکر کرده: 39 بار
تشکر شده: 641 بار
امتياز: 235455

Re: کف کردن عسل

پستتوسط rata » 7 آبان ماه 1392 06:50

عسل من عسل مرکبات و جنگل بود و به عسل قبل از ریختن توی شیشه حرارت ندادم.

برای نویسنده این مطلب rata تشکر کننده ها:
GH51620 (9 آبان ماه 1392 22:45)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 511
تاريخ عضويت: 20 فروردين ماه 1391 09:51
محل سکونت: گيلان - رشت
نام واقعی: رحیم عطائی پور
تشکر کرده: 77 بار
تشکر شده: 178 بار
امتياز: 159200

Re: کف کردن عسل

پستتوسط avrinasal » 7 آبان ماه 1392 11:47

rata نوشته است:عسل من عسل مرکبات و جنگل بود و به عسل قبل از ریختن توی شیشه حرارت ندادم.




با سلام دوست عزیز پس مشکلی نیست این برمیگرده به نوع صاف کردن عسلتون و رطوبت منطقه شما که بالاست احتمالا ذرات موم و گرده هست که یه لایه رو روی عسلتون درست کرده  مشکلی نداره اون لایه رو با قاشق جمع کنید و مصرف نمایید بازم اگه مشکلی بود در خدمتم  موفق باشید
به دنیای زنبور عسل و زندگی سالم خوش آمدید


برای نویسنده این مطلب avrinasal تشکر کننده ها: 2
GH51620 (9 آبان ماه 1392 22:45), daryush (7 آبان ماه 1392 21:13)
رتبه: 8.333%
 
نماد کاربر
avrinasal
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 405
تاريخ عضويت: 17 بهمن ماه 1391 11:24
محل سکونت: تبريز.
نام واقعی: مرکز تخصصی عسل اصغرپور
تشکر کرده: 39 بار
تشکر شده: 641 بار
امتياز: 235455

Re: کف کردن عسل

پستتوسط rata » 7 آبان ماه 1392 13:16

ممنونم از راهنمائی شما. آن لایه را با قاشق برداشتم. ولی آن لایه کف هست یعنی وقتی میخورید چیزی مانند موم یا گرده در دهان شما نمی آید و انگار یه کف خامه ای را خورده اید.

به هر حال ممنونم.

برای نویسنده این مطلب rata تشکر کننده ها:
GH51620 (9 آبان ماه 1392 22:45)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
rata
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 511
تاريخ عضويت: 20 فروردين ماه 1391 09:51
محل سکونت: گيلان - رشت
نام واقعی: رحیم عطائی پور
تشکر کرده: 77 بار
تشکر شده: 178 بار
امتياز: 159200

Re: کف کردن عسل

پستتوسط yasna » 7 آبان ماه 1392 18:29

مشکل خاصی نیست این کف زایده فرایند برداشت است ومواردی که دوستان اشاره کردند همه عسلها موقع اکستراتور این لایه کف را دارند که باید ان را لایه روبی کرد

برای نویسنده این مطلب yasna تشکر کننده ها:
GH51620 (9 آبان ماه 1392 22:45)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
yasna
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 282
تاريخ عضويت: 22 تير ماه 1391 11:30
محل سکونت: پاوه
نام واقعی: میر زا انفرادی
تشکر کرده: 219 بار
تشکر شده: 342 بار
امتياز: 108310



مباحث مشابه


بازگشت به سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد