مخمر در کیک

سوالات در مورد تغذیه زنبورعسل و شربت دادن و تغذیه تحریکی زنبورستان و نحوه زمستان گذراني كندوها

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
hany
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 186
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
محل اقامت: كاشان
تشکر کرده: 21 دفعه
تشکر شده: 84 دفعه
تماس:

مخمر در کیک

پست توسط hany »

با سلام
برای تهیه کیک از چه نوع مخمری باید اسفاده کرد؟


[RIGHT][FONT=arial, sans-serif][SIZE=150][HIGHLIGHT=#ffffff] یا عباس نحن بحماک [/HIGHLIGHT][/SIZE][/FONT][/RIGHT]
نمایه کاربر
degar
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 199
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۲, ۴:۳۲ ب.ظ
محل اقامت: زنجان،هیدج
تشکر کرده: 188 دفعه
تشکر شده: 100 دفعه
تماس:

Re: مخمر در کیک

پست توسط degar »

سلام،اکثرا من شنیدم که ازمخمرآبجواستفاده میکنن ولی من چون مخمرآبجوپیدانکردم ازمخمرنانوایی استفاده کردم وزنبورا هم استفادش کردن ومشکلی هم پیش نیومد. تصویر
موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 5 مهمان