صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

سوالات مربوط به عسل و عسل شناسي و خواص و ....

مدير انجمن: mellifera

چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط shapoornew » 13 مهر ماه 1391 01:24

سلام میخواستم ببینم آیا دوستان تمایل دارند راجع اینکه عسل را پس از برداشت چگونه رسوب گیری حرارت دهی بسته بندی و حمل میکنند برخوردشمابا  مشتریانی که عسلهای رسوب کرده را پس میفرستند چیست ؟ چگونه و چقدر اطلاع رسانی میکنید ؟ برگ برنده شما در فروش موفقیت آمیز چیست ؟ عسل را میفروشید یا میخرند؟با خریداران عمده چه برخوردی دارید و چند درصد زیر قیمت خرده آنرا عرضه میکنید ؟ آیا برای صادرات اقذام کرده اید و اصلا شرایط واردات در کشور مقصد را میدانید؟آیا کانال های فروش دارید یا خیر ؟آیا به مشتریانتان این فکر را القا میکنید که اکثر زنبوردارها کلاه بردارند و فقط من عسل اصلی تولید میکنم ؟من فکر میکنم اگر هر کداممان کمی !از تجربه هایمان را صادقانه و بدون ماسک در اختیار هم قرار دهیم کمک زیادی بهم کرده ایم

برای نویسنده این مطلب shapoornew تشکر کننده ها: 3
mellifera (14 مهر ماه 1391 20:09), miladh (12 آبان ماه 1391 14:18), yasna (14 مهر ماه 1391 08:48)
رتبه: 12.5%
 
............................................................................................................................................
کاربرانی که این پست را تأیید یا رد کرده اند:
fedora
نماد کاربر
shapoornew
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 20
تاريخ عضويت: 19 دي ماه 1391 21:32
محل سکونت: اهواز
نام واقعی: شاپور پرندیان
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 9 بار
امتياز: 7100

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط koohi » 14 مهر ماه 1391 06:44

shapoor نوشته است:سلام میخواستم ببینم آیا دوستان تمایل دارند راجع اینکه عسل را پس از برداشت چگونه رسوب گیری حرارت دهی بسته بندی و حمل میکنند برخوردشمابا  مشتریانی که عسلهای رسوب کرده را پس میفرستند چیست ؟ چگونه و چقدر اطلاع رسانی میکنید ؟ برگ برنده شما در فروش موفقیت آمیز چیست ؟ عسل را میفروشید یا میخرند؟با خریداران عمده چه برخوردی دارید و چند درصد زیر قیمت خرده آنرا عرضه میکنید ؟ آیا برای صادرات اقذام کرده اید و اصلا شرایط واردات در کشور مقصد را میدانید؟آیا کانال های فروش دارید یا خیر ؟آیا به مشتریانتان این فکر را القا میکنید که اکثر زنبوردارها کلاه بردارند و فقط من عسل اصلی تولید میکنم ؟من فکر میکنم اگر هر کداممان کمی !از تجربه هایمان را صادقانه و بدون ماسک در اختیار هم قرار دهیم کمک زیادی بهم کرده ایم


سلام، عسل را بلافاصله بعداز خارج شدن از اکستراکتور درون صافی کوچک ریخته (75 کیلویی)ووقتی پر شد تا صافی دومی پر شود باقی می گذارم که معمولا بظهر ویا شب می رسدوزمان بیشتری سپری می شود وتقریبا از موم ها صاف شده وسپس درون حلب می ریزم برای صاف کردن نهایی 300 کیلو را در صافی دو جداره ریختهیک روز نگه میدارم وبسته به میزان غلظت آن را تاحداکثر 70 درجه گرم کرده ومدام مخلوط می کنم(عمدتا تا 64 -66)وباز بسته به غلظت مربوطه حد اکثر تا 20 -25دقیقه نگه میدارم وسپس آب گرم دوجداره را سریع خالی کرده و هم زمان عسل را نیز به منبع دیگر از طریق صافی توری وپار چه ای منتقل می کنم وآب سرد نیز درون دوجداره می روددر این منبع 2-3 روز باقی مانده تا حباب های هوا در روی عسل قرار گیردوسپس یسته بندی می کنم .تا حالا مشتری عسل رسوب شده را برنگردانده ولی از رسوب شدنش مطلع ام کرده که توضیح داده ام تعدادی  از مشتری ها از بحث رسوب اطلاع دارند معمولا کسی که بار اول از من عسل میخرد در مورد رسوب وعلت آن توضیح می دهم  افرادی حرفشان یکی است واینکه عسل خوب نباید تغییر کند فراموش کرده اند که ما در دنیایی هستیم که جمادات هم در حال تغییر هستندمثلا می گویند اگر عسل را در یخچال بگذاریم نباید یخ بزند گویی ندیده اند که آب در یخچال مانند سنگ می شود واز آنها می خواهم که در اینترنت حستجو کنند واز رسوب اطلاع یابند (یکی می گفت آن هم زنبور دارها نوشته اند  )موفقیت من فقط بخاطر اعتماد مشتری هاست و عسل را آنها می خرند،درمورد خریدار عمده اگر منظور با حلب هست من چنین مشتری ندارم،در مورد القا به آنها می گویم زنبوردار ها افراد زحمت کش هستندومعمولا این افراد زحمت کش کمتر تقلب می کنند وعسل های (اگر عسل بدانیم)نامرغوب توسط شیادان تولید می شود البته هستند زنبور دارانی که می خواهند یکشبه راه صد ساله را بروند وتقلب می کنندصادرات ندارم.

برای نویسنده این مطلب koohi تشکر کننده ها:
fara (14 مهر ماه 1391 22:19)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
koohi
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 286
تاريخ عضويت: 28 ارديبهشت ماه 1390 19:54
محل سکونت: اصفهان
نام واقعی: محمدرضاکوهی گونیانی
تشکر کرده: 337 بار
تشکر شده: 425 بار
امتياز: 286570

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط ehsanklop » 14 مهر ماه 1391 09:40

سلام
راستش من فقط عسل طبیعی فوق العاده مرغوب تولید میکنم . به قیمت خیلی بالا هم میدم . به عنوان مثال امسال اخرین باری که شکر دادم 15 اردیبشت بوده .الان هم منتظر برداشت عسل پاییزه هستم  تا تغذیه رو شروع کنم . مجموع شکری که تو بهار به هر کندو میدم به 3 کیلو نمیرسه . با این وضعیت عسل رو عمده کیلویی 25 و 30 میدم .
به این شرط هم میفروشم که هر وقت راضی نبودی پس بیار پولت رو بگیر .
باور کن کل محصولم رو 2 ماهه میفروشم .
خیلی وقتا مشتریها بدون اینکه حتی در حلب رو باز کنن عسل رو میبرن . میگم بابا نگا کنین شاید اصلا اب باشه . میگن بهت اطمینان داریم .
در مورد شکرک زدن چون حوصله بحث کردن با مردم رو ندارم یه روش خوب بکار میبرم . اونم اینکه از ابتدا  عسلی تولید میکنم که بدونم دیر شکرک میزنه . مثل گون و کنار . حالا اگه رو مزرعه شبدر عسل دادن دیگه اونو واسه کیک گرده زمستان استفاده میکنم یا به قیمت پایین میدم دلال ببره . به هر حال خودمو تو دردسر نمیندازم .

برای نویسنده این مطلب ehsanklop تشکر کننده ها: 3
fara (14 مهر ماه 1391 22:17), mellifera (14 مهر ماه 1391 20:12), sh221166 (19 مرداد ماه 1393 14:47)
رتبه: 12.5%
 
نماد کاربر
ehsanklop
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 1211
تاريخ عضويت: 9 آبان ماه 1390 21:57
محل سکونت: دزفول
نام واقعی: احسان انیس
تشکر کرده: 671 بار
تشکر شده: 1348 بار
امتياز: 338385

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط 1170 » 14 مهر ماه 1391 20:44

با سلام به همه دوستان : من عسل توليديم كم بود حدود 200كيلو شد و غالبا " از شهد گون است و بر اساس اطمينان كه در مشتريها ايجاد شده تقريبا" 90 در صد آن را فروختم .

پس از صاف كردن در استراكتور داخل ظرف بزرگ ميريزم و بعد از 24 ساعت مومهاي ريز رو ظرف اومده و آنهارا برميدارم تا راحتر از صافي عبور كند و بعد از صافي عبور ميدم و داخل ظرف

شيشه اي يك كيلوئي بسته بندي كرده و به مشتري ميدم  البته يك برگ A4 از محصنات عسل و اينكه چه عسلي رس ميزند را پرينت گرفته به هر مشتري همراه عسل براي مطالعه

ميدهم تا هم تبليغ عسلم را كرده باشم و هم دانستنيهاي مردم را راجع به عسل بالا برده باشم .

برای نویسنده این مطلب 1170 تشکر کننده ها: 3
ehsanklop (26 مهر ماه 1391 18:33), fara (14 مهر ماه 1391 22:16), mellifera (15 مهر ماه 1391 19:01)
رتبه: 12.5%
 
نماد کاربر
1170
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 81
تاريخ عضويت: 7 آبان ماه 1390 22:45
محل سکونت: تهران - شهرري
نام واقعی: محمدعلی حاجی
تشکر کرده: 48 بار
تشکر شده: 61 بار
امتياز: 45325

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط shapoornew » 26 مهر ماه 1391 15:47

با سلام و تشکر از دوستانی که تجربه خودشون رو بی شائبه در اختیار همه قرار دادن منهم مثل دوستای دیگه عسلمو آماده میکنم عمده دغدغه من اینه که عسل با همون کیفیتی که بدست میاد بدست مشتری برسه مثلا چون اینجا خیلی گرمه من اصلا عسل به مغازه دار نمیدم چون تو ویترین میذاره که اگه فروخت پولمو بده بعد از سه ما نگه داری تو شرایط بد تازه میبینی هنوز نفروخته اگه لازم باشه بهشون نمونه میدم . بعضی از همکارا از شیشه استفاده میکنن و بعضیا هم درب ظرفشونو با یه جور نوار و سشوار پلمپ میکنن که طعم و بوی عسل بهتر ثابت میمونه .فکر دادن یه جور کتابچه  کوچک ارزان بهتر از برگ دستنوشته خودمان است چون خیلی بهش اعتماد نمیکنن ولی باز از هیچی بهتره ما باید ضمن توجه به در خواست مشتری برای رسوب نکردن عسل باید به تلاش بی اغراق مقدسمون در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی و مقابله با این فرهنگ غلط ادامه بدیم تا جائیکه حداقل جلوی انتقالش به نسل بعد گرفته بشه و هر زنبورداری در این زمینه کوتاهی کنه کم لطفی کرده ما شاید حالا حالاها مجبور باشیم عسلمان را کمی حرارت بدهیم ولی حداقل میتوانیم آهسته آهسته اطلاع رسانی کنیم و نباید ناامید شویم تا مردممون از این نعمتی که در دسترسشون قرار داره متنفع بشن.اطلاع رسانی و ایجاد احساس نیاز به مواهب عسل میتونه عسل رو از یک کالای لوکس و غیر ضروری به یک جایگزین مناسب و نسبتا ارزان برای نیاز های بدن تغییر بده خرید 1 کیلو میوه و زمان مصرف اون را میشه با خرید 1 کیلو عسل مرغوب و مدت زمان مصرفش مقایسه کرد و میبینیم اقتصادی تر هم هست البته نه اینکه خواص یکسانی داشته باشن ولی هر دو برای بدن لازم هستند در صورتیکه مردم فقط میوه را لازم میدانند ایجاد احساس نیاز هم یکی دیگه از وظایف ما زنبوردارهاست

برای نویسنده این مطلب shapoornew تشکر کننده ها: 3
ehsanklop (26 مهر ماه 1391 18:38), koohi (26 مهر ماه 1391 21:11), mellifera (26 مهر ماه 1391 17:57)
رتبه: 12.5%
 
نماد کاربر
shapoornew
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 20
تاريخ عضويت: 19 دي ماه 1391 21:32
محل سکونت: اهواز
نام واقعی: شاپور پرندیان
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 9 بار
امتياز: 7100

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط fara » 26 مهر ماه 1391 21:19

من هم عسل برداشتی از کوه رو اصلا حرارت نمی دم و عسل دشت رو هم که رس می بندد رو هم وقتی دست مشتری می خوام بدم قبلش براش توضیح می دم که بعد از مدتی رس می بنند و اگه نپسندید می تواند برگرداند که تا حالا پیش نیامده که برگردانند .
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com

برای نویسنده این مطلب fara تشکر کننده ها:
sh221166 (19 مرداد ماه 1393 14:48)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 1404
تاريخ عضويت: 14 بهمن ماه 1389 00:00
محل سکونت: سبزوار
نام واقعی: فرامرز خزاما
تشکر کرده: 255 بار
تشکر شده: 760 بار
امتياز: 525440

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط ahmad5 » 26 مهر ماه 1391 22:47

باعسلی که رس کرد چی کار میکنی
دوری و دوستی
نماد کاربر
ahmad5
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
 
پست ها : 211
تاريخ عضويت: 23 تير ماه 1391 23:54
نام واقعی: ahmad
تشکر کرده: 6 بار
تشکر شده: 256 بار
امتياز: 233560

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط fara » 27 مهر ماه 1391 05:49

ahmad5 نوشته است:باعسلی که رس کرد چی کار میکنی


گفتم که عسل کوه رو حرارت نمی دم و اون هم قبل از رس بستن فروخته و مصرف هم میشه عسل پاییزه رو هم اگه رس بسته باشه و مشتری داشته باشم با کمک آب گرم به حالت اولش بر می گردانم.
شاد زی مهر افزون
فرامرز خزاما
fkhazama@yahoo.com
نماد کاربر
fara
مدير تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
مدير  تالار گفتگوي سايت زنبورعسل ايران
 
پست ها : 1404
تاريخ عضويت: 14 بهمن ماه 1389 00:00
محل سکونت: سبزوار
نام واقعی: فرامرز خزاما
تشکر کرده: 255 بار
تشکر شده: 760 بار
امتياز: 525440

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط shapoornew » 3 آبان ماه 1391 19:46

با سلام من میخواستم ببینم چند تا از دوستان از برچسب استفاده میکنن و بهترین بر چسب روی ظرف رو چه بر چسبی میدونید آیا تا بحال از متخصصین طراحی استفاده کردین؟ و یا خودتون طراحی کردید آیا بهتر نیست یه تصویر کوچک شده از نتیجه آزمایشمون رو مثل برچسب پشت ظرف عسل بچسبونیم ؟(واسه دوستائی که طبیعی کار میکنن)

برای نویسنده این مطلب shapoornew تشکر کننده ها: 2
mellifera (4 آبان ماه 1391 21:24), miladh (12 آبان ماه 1391 14:24)
رتبه: 8.333%
 
نماد کاربر
shapoornew
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
 
پست ها : 20
تاريخ عضويت: 19 دي ماه 1391 21:32
محل سکونت: اهواز
نام واقعی: شاپور پرندیان
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 9 بار
امتياز: 7100

Re: چگونه عسل را برای فروش به مشتری آماده میکنید

پستتوسط mellifera » 19 بهمن ماه 1392 21:56

ادرس اصلي اين مبحث:
كاربران عزيز : لطفا از درج آگهي و شماره تماس تبليغاتي در تالار اجتناب نموده و در صورت مشاهده حذف خواهد گرديد.(از بخش آگهي و نيازمندي اقدام به ارسال آگهي نماييد)
كاربران عزيز : قبل از ارسال مبحث جديد در تالار جستجو نماييد و از جستجوگر گوگل سايت در صفحه اصلي استفاده نماييد.
كاربران عزيز :در صورت درج تصوير بهتره از بخش اضافه كردن فايل ضميمه استفاده نماييد چون احتمالا ادرس تصاوير بعد از مدتي از سايت مقصد حذف بشه.
كاربران عزيز :لطفا از درج لينك در امضاء خود اجتناب نموده و از بخش لينك زير اواتار كاربري اقدام به درج لينك نماييد.
كاربران عزيز : لطفا از ارسال مباحث مربوط به زنبورعسل از طريق پيغام خصوصي اجتناب نموده و از طريق تالار سوال خود را مطرح نماييد.
كاربران عزيز : در صورت فراموشي رمز عبور و عدم ورود به سايت به مديريت اطلاع دهيد و نام كاربري و پسورد خود را sms نماييد تا مشكل ورود رفع گردد و از ايجاد نام كاربري جديد خوداري نماييد.

(((فروشگاه سایت زنبورعسل))))

t.me/mellifera  کانال تلگرام فروشگاه


نماد کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 4179
تاريخ عضويت: 24 آذر ماه 1389 00:00
محل سکونت: آذربایجان شرقی-مرند
نام واقعی: امین جهانی كندلجي
تشکر کرده: 4846 بار
تشکر شده: 2973 بار
امتياز: 3275755



مباحث مشابه


بازگشت به بخش عسل و سوالات مربوط به عسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد