صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

تهیه سرکه سیب به روش سنتی

تمامی سوالات در مورد بیماریها و افات زنبورعسل و داروهای زنبورداری و طریقه مصرف و درمان

مدير انجمن: mellifera

تهیه سرکه سیب به روش سنتی

پستتوسط mellifera » 15 آذر ماه 1394 22:12

تهیه سرکه سیب به روش سنتی

  سرکه سیب که از آب سیب تازه به عنوان ماده اصلی با استفاده از باکتریهای اسید استیک سازش یافته تهیه میشود دارای ارزش غذایی بالایی میباشد.تهیه سرکه سیب که هیچ تفاوتی با تهیه سایر سرکه های طبیعی ندارد ولی بدلیل پائین بودن میزان ترشی (بین 4% تا 7%) و عطر و طعم ویژه آن در اروپا و آمریکا طرفداران بسیار دارد و اغلب برای تهیه سس سالاد استفاده میشود.



روش اول

1- سیب را کاملاً بشویید.
2- سیب را به چهار قسمت نموده. و دم و هسته های آن را جدا کنید.
3- سیب آماده را درون دبه می ریزیم. و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب نموده به مواد اضافه می کنیم و یا مقدار یک کفه دست نان روی مواد قرار می دهیم و 4/1 روی ظرف را خالی نگه می داریم تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد.
4- ظرف را در جای گرم نگهداری می کنیم.
5- بعد از تخمیر شدن سیب ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف می کنیم.
6- مایه صاف شده را در ظرف در بسته می ریزیم بعد از مدت 15 روز قابل مصرف می باشد.
توجه: در این روش از آب استفاده نشده است.
روش دوم

1- سیب را تمیز مشویید.
2- سیب را به چهار قسمت تقسیم می کنید و هسته و دم آن را جدا می کنید.
3- سیب آماده شده را به وسیله آب میوه گیری آب آن را می گیرید.
4- آب سیب را درون ظرف ریخته به ازای هر یک کیلو آب سیب یک لیوان سرکه اضافه می کنید.
5- در جای گرم نگهداری می کنید.
6- مدت کمتر از 40 روز قابل استفاده می باشد.
توجه: در این روش از آب استفاده نمی شود و نیاز به صاف کردن ندارد و اگر مدت طولانی نگهداری شودبه عنوان سرکه مادر استفاده می کنند.
روش سوم

1- سیب را کاملاً بشویید.
2- سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید.
3- به هر میزان که سیب داخل ظرف می ریزید نصف ظرف را آب می ریزید و هر سه کیلو سیب یک کیلو سرکه به آن اضافه می کنید.
4- می توانید از سرکه های بهداشتی که در بازار وجود دارد استفاده کنیدو یا از سایر سرکه هامثل انگور گلابی که خودتان در منزل آماده دارید استفاده نمایید.
5- ظرف را کاملاً پر نکنید مقدار 4/1 ظرف را خالی نگهدارید تا جای کافی برا تخمیر داشته باشد.
6- در جای گرم ظرف آماده را قرار می دهید.
7- هفته ای یکبار مواد را زیر و رو می کنید تا تخمیر سریعتر انجام شود.
8- بعد از اینکه مواد کاملاً یک دست شد و آب بالا آمد با صافی تمیز صاف می کنید.
9- مواد صاف شده را در جای تمیز قرار می دهید بعد از مدت 15 تا 20 روز آماده مصرف می باشد.

نگارش توسط آقای محمد مظاهری
كاربران عزيز : لطفا از درج آگهي و شماره تماس تبليغاتي در تالار اجتناب نموده و در صورت مشاهده حذف خواهد گرديد.(از بخش آگهي و نيازمندي اقدام به ارسال آگهي نماييد)
كاربران عزيز : قبل از ارسال مبحث جديد در تالار جستجو نماييد و از جستجوگر گوگل سايت در صفحه اصلي استفاده نماييد.
كاربران عزيز :در صورت درج تصوير بهتره از بخش اضافه كردن فايل ضميمه استفاده نماييد چون احتمالا ادرس تصاوير بعد از مدتي از سايت مقصد حذف بشه.
كاربران عزيز :لطفا از درج لينك در امضاء خود اجتناب نموده و از بخش لينك زير اواتار كاربري اقدام به درج لينك نماييد.
كاربران عزيز : لطفا از ارسال مباحث مربوط به زنبورعسل از طريق پيغام خصوصي اجتناب نموده و از طريق تالار سوال خود را مطرح نماييد.
كاربران عزيز : در صورت فراموشي رمز عبور و عدم ورود به سايت به مديريت اطلاع دهيد و نام كاربري و پسورد خود را sms نماييد تا مشكل ورود رفع گردد و از ايجاد نام كاربري جديد خوداري نماييد.

(((فروشگاه سایت زنبورعسل))))

t.me/mellifera  کانال تلگرام فروشگاه



برای نویسنده این مطلب mellifera تشکر کننده ها:
aab (10 فروردين ماه 1395 08:23)
رتبه: 4.167%
 
نماد کاربر
mellifera
مدیر سایت زنبورعسل ایران
مدیر سایت زنبورعسل ایران
 
پست ها : 4179
تاريخ عضويت: 24 آذر ماه 1389 00:00
محل سکونت: آذربایجان شرقی-مرند
نام واقعی: امین جهانی كندلجي
تشکر کرده: 4846 بار
تشکر شده: 2973 بار
امتياز: 3275755


مباحث مشابه


بازگشت به سوالات در مورد بیماریها و داروهای زنبورعسل

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد