♥ کاربرد عسل به عنوان جزء ترکیبی

مطالب و مقالات ارسالی در مورد زنبورعسل و زنبورداری که توسط دوستان و کاربران ارسال شده است.
پرورش ملکه زنبورعسل,اصلاح نژاد,اصلاح نژاد,بيماريها وافات زنبورعسل,بازديد كندو و نگهداري,تجهيزات زنبورداري,لغات انگليسي زنبورعسل,اخبار و متفرقه,
شكل شناسي و فيزيولوژي,تغذيه زنبورعسل وزمستان گذراني

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
yakamoz
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 79
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۳۰ دی ۱۳۸۹, ۱۲:۰۰ ق.ظ
محل اقامت: ♥ ســلماس - SALMAS ♥
تشکر کرده: 71 دفعه
تشکر شده: 170 دفعه
تماس:

♥ کاربرد عسل به عنوان جزء ترکیبی

پست توسط yakamoz »

امروزه در اغلب موارد شربتهای قندی حاصل از نشاسته، جایگزین عسل طبیعی در تهیه غذاها گردیده است. ویژگیهای یكسان و ارزانی قیمت از مهمترین دلایل این جایگزینی در صنایع غذایی بوده است. بیشتر تولیدات و محصولات صنعتی حاوی عسل كه در دهه گذشته تولید و توسعه یافت در آغاز موفقیت زیادی بدست نیاورد، اما هم اكنون محصولات حاوی عسل با موفقیت بسیار در بازارها عرضه می‌شوند. بدون توجه به هزاران دستور تهیه غذای خانگی كه در آنها به مقدار كمی عسل مصرف می‌شود، کاربرد صنعتی عسل در صنایع غذایی و در تهیه محصولات پختنی قنادی، شیرینی، مارمالادها، مرباها، غذاهای مالیدنی روی نان، حبوبات صبحانه، نوشابه‌ها، محصولات شیر و بسیاری از محصولات قابل نگهداری دیگر می باشد.

کاربرد عسل به عنوان غذا

عمدتاً عسل هایی كه فرآوری شده‌اند به یكی از سه شكل مایع، شكرك زده و یا با موم (تصفیه نشده) مصرف می‌شود. این اشكال در صنایع دارویی، غذایی و یا بعنوان مواد اولیه در غذاهای گوناگون مصرف می‌گردد. با این وجود، تنها در جوامع محدودی مثل جوامع صنعتی در اروپا، آمریكای شمالی و آمریكای لاتین، آفریقای شمالی، خاور نزدیك و در ژاپن به وفور به صورت غذا مصرف می‌شود. در اكثر نقاط آفریقا، عسل در تخمیر برای تهیه آشامیدنی به كار می‌رود و كمی مصرف دارویی دارد. در اكثر نقاط آسیا به عنوان دارو در نظر گرفته می‌شود و بیشتر یك محصول شیرین به حساب می‌آید.

کاربرد عسل طبیعی در تهیه محصولات دارویی و سایر کاربردها

درمان با عسل طبیعی و استفاده داروئی عسل طبیعی احتمالاً شناخته شده‌ترین مورد استفاده عسل است كه بدون نیاز به گذراندن مراحل خاصی مستقیماً مصرف می‌شود. اگر مستقیماً استفاده نشود، در تركیب با دیگر مایعات همچون شیر داغ، چای و نوشیدنی‌های دیگر مصرف می‌شود. براساس كتابهای داروسازی كه در بسیاری از كشورها وجود دارد، عسل طبیعی می تواند بعنوان دارو برای مبتلایان به گلودرد چركی و زخمهای مختلف دهان داده شود. استفاده معمولی از عسل طبیعی همراه با شیره گیاهی و سایر عصاره‌های سنتی و اضافه نمودن آن به عصاره‌های گیاهی پیش از تخمیر به طور معمول در داروهای سنتی هندو مورد استفاده قرار می‌گیرد. داروهای سنتی آفریقایی نیز با عسل تركیب می‌شوند. در اروپا بسیاری از فرمولهای سنتی از عسل طبیعی شناخته شده و حتی از زمان سقراط توصیه شده است. عسل یكی از تركیبات اساسی بكار رفته در برخی شربتهای دارویی و سركه ها است.



محصولات به دست آمده از تخمیر عسل

عسل تنها یا عمده‌ترین منبع قند تخمیر شده در بسیاری از مناطق بوده است. در بعضی از كشورهای غیراسلامی آفریقا، تولید و مصرف سنتی الكل‌سازی عسل هنوز بسیار مرسوم است كه از عسل بدون آب یا خشك كه اغلب به آن گرده یا دیگر مواد اضافه می‌كنند تهیه می‌شود. به طور كلی ماده مغذی اصلی اضافه شده را خمیر ترش تشكیل می‌دهد كه امكان ایجاد طعم مربوطه را فراهم می‌سازد. گاهی انواع دیگری از قندها یا منابع قندی موجود در دسترس به تركیب اضافه می‌شوند اما همیشه پیش از آنكه عمر تخمیر نوشابه‌ها پایان یابد مصرف می‌گردند.


yakamozو

Dağlara neden gelmezsin
Yollarda neden görünmezsin
Hep bu denizdemi yaşarsın
Tuzlu dudaklar ahh yakamoz

Geceleri soğuk meltemler esiyor
Yüreğim seninle eriyor
Gündüzleri yoksun çözemiyorum
İnmisin cinmisin yakamoz

Sana baktığımda gözlerim kamaşır
Martılar derdime ağlaşır
Yıldızlar üzerime düşer
Gözbebeklerimdesin yakamoz

İşte burdasın yakamoz
Gülmeyi unutmuş yüzünle
Anlatamadığın hüznünle
İçimdesin sen yakamoz

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 10 مهمان