صفحه اصلي سايت جستجوگر سايت قوانين سايت تبليغات در سايت كار با تالار گفتمان كار با تالار گفتمان

مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario

هر چی که دوست داشتی.مطالب جالب و خواندنی و...........

مدير انجمن: mellifera

مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario

پستتوسط youka » 31 شهريور ماه 1396 01:49

در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :
•    دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
•    سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
•    ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
•    پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
•    حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته
•    حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه مدرک مذکور بعد از پایان دوره ویزای کاری 2 ساله خواهد بود.)
نحوه پذیرش :
الف- نحوه پذیرش بصورت امتیازبندی می باشد، بدین معنی که متقاضیانی که دارای امتیازات بیشتری می باشند در اولویت قرار خواهند داشت.
ب- در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز لازم، ابتدا به متقاضی یک اقامت 2 ساله کاری میدهند که در این مدت متقاضی موظف است طرح توجیهی خود را اجرا نماید.
ج- در صورت اجرای کامل طرح توجیهی مربوطه، استان انتاریو با اقامت دائم متقاضی موافقت خواهد نمود.
نکته : در زمان 2 سال اقامت کاری جهت اجرای طرح توجیهی، لازم است متقاضی در هر سال حداقل 9 ماه در استان انتاریو ساکن باشد.منبع : مهاجرت کانادا 2017

جدول کلی امتیازات
•         •    
50.         تجربه کاری
90.         مبلغ سرمایه گذاری
20.         تحصیلات و زبان انگلیسی
160.         جمع کل
نماد کاربر
youka
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
 
پست ها : 183
تاريخ عضويت: 24 ارديبهشت ماه 1396 17:00
نام واقعی: یوکابد قاجاریان
تشکر کرده: 0 دفعه
تشکر شده: 1 دفعه
امتياز: 7880


مباحث مشابه


بازگشت به مطالب جذاب و خواندني

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان


سلام مهمان گرامي؛

مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد