[JUSTIFY]سوال : در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرایطش بنویسید ؟
جواب : خمیر شیرین رو باید توی سطل پلاستیکی در بسته و در جای خشک نگهداری کنیم . من خودم یه ظرف خمیر دارم که چهارساله اونو دارم . البته نباید بهیچ وجه بهش رطوبت بخوره . بهتره به همون اندازه که زنبورا مصرف می کنن رو بسته بندی کنیم - مثلا یک کیلویی - و بسته ها رو نگه داریم چون بعد یه مدت جدا کردنش خیلی سخت میشه و بسته به نوع عسل توی خمیر ممکنه عسلش تا حدی جدا بشه .
[/JUSTIFY]
در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرای
مدیر انجمن: mellifera
- goudarzi
- کاربر ویژه سایت زنبورعسل
- پست: 331
- تاریخ عضویت: جمعه ۵ فروردین ۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ ق.ظ
- محل اقامت: ارومیه
- تشکر کرده: 2 دفعه
- تشکر شده: 62 دفعه
- تماس:
Re: در مورد نگهداری خمیر شیرین و شرای
البته علاوه بر رطوبت دما رو هم در نظر بگیریم که دما+ رطوبت خود خمیر = با کپک زدن خمیر
من تو حیاط خونه میزارمش و رو شو می پوشونم تا پرندها نخورنش آخه تو این فصل که از خمیر استفاده میشه دما پایینه و البته خمیرو تویه کیسه های نایلونی بسته بندی میکنم
من تو حیاط خونه میزارمش و رو شو می پوشونم تا پرندها نخورنش آخه تو این فصل که از خمیر استفاده میشه دما پایینه و البته خمیرو تویه کیسه های نایلونی بسته بندی میکنم
مهندس گودرزی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان