عسل سازی بهبود طعم عسل

سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل و تغذیه و برداشت و انتقال زنبورستان و کوچ زنبورستان

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دو شنبه 20 آبان 1392, 7:11 pm
محل اقامت: فارس
تماس:

عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط mohammad123 » دو شنبه 19 مرداد 1394, 5:49 pm

سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .



نمایه کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 302
تاریخ عضویت: دو شنبه 18 فروردین 1393, 11:27 am
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط barbod-beee » چهار شنبه 18 شهریور 1394, 2:51 pm

mohammad123 نوشته شده:سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .

من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]

نمایه کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 352
تاریخ عضویت: شنبه 18 آبان 1392, 9:26 am
محل اقامت: بابلسر
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط AKBAR2 » پنج شنبه 19 شهریور 1394, 3:07 pm

barbod-beee نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .

من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.

داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن

نمایه کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 302
تاریخ عضویت: دو شنبه 18 فروردین 1393, 11:27 am
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط barbod-beee » شنبه 21 شهریور 1394, 2:28 pm

AKBAR2 نوشته شده:
barbod-beee نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .

من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.

داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن

من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]

نمایه کاربر
vardenshahd
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 67
تاریخ عضویت: دو شنبه 31 تیر 1392, 10:14 pm
محل اقامت: مرند
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط vardenshahd » شنبه 21 شهریور 1394, 5:24 pm

با سلام پوشش و تنوع گیاهی مناطق متفاوت است و گاهی با فاصله یک الی دو کیلومتر در عطر و بوی عسل مشهود است اگر بخواهیم عسل با کیفیت و معطر باشد استفاده از اسانس گیاهان معطر باید بر مبنای اصول علمی باشد و بعبارت دیگر دستنکاران علوم گیاهی راهنمائی و تایید کنند و گرنه ممکن است در دراز مدت دارای عواقب سوء باشد سکوت امروز دلیل بر تایید یا رد فردا نیست باید مسولان امر در این مورد پیشقدم باشند و بر مبنای علمی اظهار نظر کنند

نمایه کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 352
تاریخ عضویت: شنبه 18 آبان 1392, 9:26 am
محل اقامت: بابلسر
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط AKBAR2 » یک شنبه 22 شهریور 1394, 1:13 pm

barbod-beee نوشته شده:
AKBAR2 نوشته شده:
barbod-beee نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .

من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.

داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن

من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟

[HIGHLIGHT=#fac08f]من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم[/HIGHLIGHT]

نمایه کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 302
تاریخ عضویت: دو شنبه 18 فروردین 1393, 11:27 am
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط barbod-beee » یک شنبه 22 شهریور 1394, 5:34 pm

AKBAR2 نوشته شده:
barbod-beee نوشته شده:
AKBAR2 نوشته شده:
barbod-beee نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .

من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.

داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن

من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟

[HIGHLIGHT=#fac08f]من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم[/HIGHLIGHT]

تو کندوی من اثری از کنه نیست. من از دارو هم استفاده نکردم. ولی پودر آویش همیشه تو شربت می ریزم. نکنه علتش همینه؟
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]

نمایه کاربر
yones1986
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 234
تاریخ عضویت: جمعه 29 فروردین 1393, 8:27 pm
محل اقامت: استان گیلان
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط yones1986 » یک شنبه 22 شهریور 1394, 5:43 pm

AKBAR2 نوشته شده:
barbod-beee نوشته شده:
AKBAR2 نوشته شده:
barbod-beee نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .

من پودر آویش در شربت ریختم ولی تفاوتی احساس نکردم.معمولا آبلیمو یا سرکه سیب هم می ریزند که روی مزه تاثیر داره البته اساتید معتقدند اثر درمانی داره. دوستان اگر تجربه خاصی دارند بفرماییند ما هم استفاده کنیم.

داداش پودر که نمیتونه طعم وعطر به عسل بده اگه عصاره اویشن رو مخلوط میکردی حتما جواب میداد..ابلیمو وسرکه رو مزه تاثیر نداره چون نمیتونی زیاد استفاده کنی ولی برای زنبور خوبه....معمولا برای طعم عسل تغذیه ای از عصاره استفاده میکنن

من چندتا عطاری رفتم ولی اسانس آویشن نداشتن. می گفتن اسانس آویشن وجود نداره. شما دیدی؟

[HIGHLIGHT=#fac08f]من ندیدم.. دارم..اونی که شما رفتی حتما عطار نبوده به نظر خودت میشه اویشن عصاره نداشته باشه..عصاره گیری سخته ولی غیر ممکن نیست...من برای درمان کنه به صورت ارگانیک از عصاره اویشن استفاده میکنم[/HIGHLIGHT]
نحوه ی استفاده ازعصاره آویشن در مورد درمان کنه رو اگه توضیح بدید ممنون میشم؟

نمایه کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 352
تاریخ عضویت: شنبه 18 آبان 1392, 9:26 am
محل اقامت: بابلسر
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط AKBAR2 » یک شنبه 22 شهریور 1394, 7:34 pm

روشهای استفاده زیادی
داره..من با شربت رقیق شده اسپری میکنم..این کار برای فصل شهد خوبه

نمایه کاربر
mohammad123
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 458
تاریخ عضویت: دو شنبه 20 آبان 1392, 7:11 pm
محل اقامت: فارس
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط mohammad123 » سه شنبه 24 شهریور 1394, 4:17 pm

منظور از عصاره اویشن چیست؟

عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.

ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟

نمایه کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 352
تاریخ عضویت: شنبه 18 آبان 1392, 9:26 am
محل اقامت: بابلسر
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط AKBAR2 » چهار شنبه 25 شهریور 1394, 5:46 pm

mohammad123 نوشته شده:منظور از عصاره اویشن چیست؟

عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.

ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟

اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه

نمایه کاربر
barbod-beee
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 302
تاریخ عضویت: دو شنبه 18 فروردین 1393, 11:27 am
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط barbod-beee » چهار شنبه 25 شهریور 1394, 7:42 pm

AKBAR2 نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:منظور از عصاره اویشن چیست؟

عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.

ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟

اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه

من یک بار عصاره هل ریختم. عسل برداشت کردم. در حد آبروریزی بوی هل می داد. با اون عسل خمیر جانشین گرده درست کردم. برگردوندم برای مصرف زنبور.
[CENTER][B][COLOR=#FF0000]باید کاری کنیم درصد ساکاروز روی همه بسته بندی ها با نظارت دولت یا اتحادیه نوشته بشه. این هم به نفع عسل تغذیه هست هم عسل خالص و به ضرر عسل تقلبی [/COLOR][/B][/CENTER]

نمایه کاربر
AKBAR2
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
کاربر ویژه سایت زنبورعسل
پست: 352
تاریخ عضویت: شنبه 18 آبان 1392, 9:26 am
محل اقامت: بابلسر
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط AKBAR2 » چهار شنبه 25 شهریور 1394, 10:26 pm

barbod-beee نوشته شده:
AKBAR2 نوشته شده:
mohammad123 نوشته شده:منظور از عصاره اویشن چیست؟

عرقیات مثلا عرق اویشن وجود داره و بوی بسیار تندی داره.

ولی عصاره شاید از عرق هم قوی تر باشه . لطفا نظر ؟؟

اره خیلی قوی تره انقد که اصلا نمیتونی بخوری..خیلی تنده یه مدتی هم که بمونه ته نشین میشه وسیاه میشه

من یک بار عصاره هل ریختم. عسل برداشت کردم. در حد آبروریزی بوی هل می داد. با اون عسل خمیر جانشین گرده درست کردم. برگردوندم برای مصرف زنبور.
اره داداش عصاره خیلی بوی زیادی داره..حالا چرا هل حداقل همون اویشن یا گیشنیز ..چون اینا عسلش هم هست

نمایه کاربر
faraz
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 77
تاریخ عضویت: چهار شنبه 9 اسفند 1391, 2:56 am
محل اقامت: zandgan
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط faraz » یک شنبه 29 شهریور 1394, 3:06 pm

mohammad123 نوشته شده:سلام

عسل حاصل شده از گلها و گیاهان متفاوت بوده و گاهی اوقات در شرایط خوب عسل معطر و طبیعی برداشت می شود ولی شاید طعم و مزه ان به اندازه عطر و خالص بودن ان نباشد زنبورداران تجاری به این مطلب اگاهی دارند به همین دلیل افزودنی هایی طبیعی به تغذیه زنبور اضافه کرده و یک عسل خوش طعم تر به بازار عرضه میکنند .

دوستان افزودنی هایی طبیعی را اگر تجربه دارید بیان کنید .

سلام.با توجه به استقبال مردم و استفاده از گیاهان دارویی. میشه محصولات دامی مثل عسل با خواص درمانی را با تغذیه دستی و مصنوعی زنبور عسل از فایتوژنیک هایی که اثر دارویی دارند تولید کرد.البته اینکار نیاربه آگاهی کافی یا مشورت با کارشناسان طب سنتی و گیاهان دارویی دارد.

نمایه کاربر
hoa-ameri
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
پست: 2
تاریخ عضویت: یک شنبه 13 فروردین 1396, 10:03 pm
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط hoa-ameri » یک شنبه 13 فروردین 1396, 10:17 pm

بسمه تعالی
باسلام در مورد موضوع سوال بنده چند سال پیش در سیما خبری را دیدم که زنبور داری از منطقه غرب با استفاده از عرق اویشن به معطعر نمودن عسل اقدام نموده بودند این نسبت خیلی مهم است

نمایه کاربر
hoa-ameri
کاربر سایت زنبورعسل ایران
کاربر سایت زنبورعسل ایران
پست: 2
تاریخ عضویت: یک شنبه 13 فروردین 1396, 10:03 pm
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط hoa-ameri » یک شنبه 13 فروردین 1396, 10:21 pm

بسمه تعالی
با سلام
برای معطر نمودن شاید نسبت یک قاشق غذا خوری عرق اویشن در دو لیوان شربت نسبت مناسبی باشد

نمایه کاربر
ratin
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه 30 اردیبهشت 1396, 12:50 pm
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط ratin » شنبه 30 اردیبهشت 1396, 12:57 pm

سلام دوستان اگه افزودنی مجازی به شربت اضافه کرید و نتیجه مثبت گرفتید ممنون میشم تو سایت تجربیاتتون رو بزارید.

نمایه کاربر
110022
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 54
تاریخ عضویت: شنبه 10 فروردین 1392, 4:25 am
محل اقامت: مشهد
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط 110022 » یک شنبه 4 تیر 1396, 9:39 pm

با عرض سلام
سال گذشته من از عرق آویشن و شیره توت و انگور به طور خیلی اتفاقی استفاده کردم نتیجه بقدری عسل خوشمزه و خوش عطر بود که مشتریهام عسل خلص رو با شکری اشتباه میگرفتن حتی امسال در خواست عسل شکری با همون طعم رو دارن حالا نمیدونم کدوم اینقدر عسلو خوشمزه کرده بود شیره توت یا انگور یا آویشن؟

نمایه کاربر
sangriz
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
پست: 1
تاریخ عضویت: چهار شنبه 14 تیر 1396, 5:05 pm
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط sangriz » شنبه 17 تیر 1396, 1:43 pm

مطلب خوبی است دوستانی که تجربه در این زمینه دارند اگر کمک کنند
آخرین ويرايش توسط 4 on sangriz, ويرايش شده در 0.

نمایه کاربر
h264
عضو جدید سایت زنبورعسل
عضو جدید سایت زنبورعسل
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه 10 شهریور 1396, 12:51 am
تماس:

Re: عسل سازی بهبود طعم عسل

پست توسط h264 » جمعه 10 شهریور 1396, 1:00 am

سلام خدمت همه عزیزان
یک سوال آیا مصرف زیاد شکر می توان باعث بیماری در زنبورها شود؟ علائم ش چیست؟

موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان