کیک جایگزین گرده زنبور عسل

سوالات در مورد پرورش و نگهداری زنبورعسل و تغذیه و برداشت و انتقال زنبورستان و کوچ زنبورستان

مدیر انجمن: mellifera

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط nasser62 » شنبه 25 دی 1395, 11:39 pm

سلام،با تشکر از راهنمایی های به جا و به موقع شما،لطفا در نام و مشخصات و شرکت سازنده مواد مورد استفاده در ساخت کیک جایگزین گرده را بطور دقیق بین تا ما دچار اشتباه و سردرگمی نیم و لطمه ای نبینیم؟به عنوان مثال نام شیر خشک مصرفی(شیر خشک نوزادی است یا قنادی )و نوع و نام مخمر(نانوایی است یا متعلق به شرکت خاص یا برند خاصی است )مورد استفاده را بگید و ما را از سردرگمی نجات بدین!از این که پستان را بررسی میکنید و پاسخ میدهد تشکر میکنم



نمایه کاربر
sadegh63
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 50
تاریخ عضویت: دو شنبه 20 بهمن 1393, 7:17 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط sadegh63 » یک شنبه 26 دی 1395, 12:43 pm

سلام مشخص شده مخمر وشيرخشك و سويا فاقد فايده بوده وتركيب جديد شامل ( كرده كل 10 كيلو +بودرشكر 80كيلو +مولتي ويتامين 100 كرم + انتي بيوتيك 10 كرم +سركه سيب 1 ليتر +اب ليمو طبيعي 1 ليتر + اب 7 ليتر ) تركيب براي 100 كلني قوي هستش روش تهيه ( اب و عسل و انتي بيوتيك و موتي ويتامين وسركه و اب ليمو را داخل تشتي مخلوط نموده كرده كل را اضافه و خوب هم ميزنيم ) به مدت 24 ساعت استراحت داده در اين مدت مخلوط را 3 بار با فاصله زماني هم مي زنيم با سبري شدن 24 ساعت بودر شكر را كم كم اضافه ميكنيم تا زماني كه خمير سفت شده به دست نجسبد ) به وزن هاي دلخواه تقسيم ميكنيم براي راهنمايي بيشتر ميتوانيد تماس بكيريد ( صديقي 09153193844 ) ((با اجازه دوست عزيز م جناب جهاني))تصویر

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط nasser62 » دو شنبه 27 دی 1395, 3:44 pm

جناب آقای صدیقی شما بر اساس کدام منبع یا مرجعی میگید که سویا هیچ گونه ارزش تغذیه ای برای زنبور ندارد؟ پس چه موادی باید جانشان گرده شود (همانطور که می بینید می گویند کیک جانشین گرده )؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

نمایه کاربر
sadegh63
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 50
تاریخ عضویت: دو شنبه 20 بهمن 1393, 7:17 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط sadegh63 » دو شنبه 27 دی 1395, 5:45 pm

دوست عزيزم اشتباه نبايد تكرار شود سويا به هر شكل خوب جواب نداد اكر امتحان كني ميبيني هيجي جانشين كرده كل نميشه درست هزينه بالا مي ره اما وقتي اخر 12 يه جمعيت قوي مي بيني به ارزشش واقف ميشي زنبور كرده كل مصرف ميكنه اشتباه ديكران رو تكرار نكن هدفم راهنمايي شماست و تجربه شخصيم رو منتقل مي كنم منم يه زماني اين اشتباه كردم تصویر

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط nasser62 » سه شنبه 28 دی 1395, 10:20 am

جناب صدیقی باسلام مجدد،من تو سایتا و مقاله های مختلف خارجی هم رفتم و دیدم که در اونجا هم سویا را به عنوان جانشین استفاده میکنند ولی عجیب که از شما می شنوم سویا ارزش تغذیه ای برای زنبور ندارد؟ اگر از نظر اسید آمینه ای هم پودر سویا را بالانس کنیم که همانند گرده گل بشه بازم به نظر شما ارزش ندارد؟

نمایه کاربر
sadegh63
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 50
تاریخ عضویت: دو شنبه 20 بهمن 1393, 7:17 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط sadegh63 » سه شنبه 28 دی 1395, 12:01 pm

تصویر
دوست عزيز تكرار كردم كه اين برا قديم بود شما به زنبور كيك سوياي كه داراي شيريني همراه با كمي كرده كل است ميدهي زنبور از مواد قندي و كرده موجود استفاده و سويا را كف كندو ويا به بيرون منتقل ميكند شما كيك جانشين بده رفتار زنبورتو نكاه كن ((( كار سختي نيس امتحان كن كيك جانشين يا كيك كرده مقدار كم از هر دو درست كن خودت نتيجه مي كيري ))) من هدفم ترويج زنبور داري اصولي هستش ((ما با كاو كار نمي كنيم ما با موجود باهوشي كار ميكنيم كه رفتارش كه ناشي از هوش اوست شكفت زده ات مي كند اكر دقتي باشد )) اطلاعات درست باعت بيشرفت ما و همكاران ما مي شود تصویر

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط nasser62 » سه شنبه 28 دی 1395, 12:59 pm

باسلام خدمت دوست عزیز، حرف شما در مورد سویا کاملا قابل قبول ولی با این وضعیت بازار عسل و این شرایط زنبورداری ساخت این کیک با قیمت گرده و مقدار مصرف چندان مقرون به صرفه نیست و توجیه اقتصادی نداره،جسارتا شما حساب کردین این فرمول پیشنهادی شما کیلویی چند می افته؟اگه میدونم لطف کنی به ما هم بگین؟با تشکر از راهنمایی های به جا و به موقع شما!

نمایه کاربر
sadegh63
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 50
تاریخ عضویت: دو شنبه 20 بهمن 1393, 7:17 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط sadegh63 » چهار شنبه 29 دی 1395, 10:45 am

سلام شما نبايد ا ين شكلي حساب كني ((ببين شما خودت بايد كرده تو جمع كني نياز به خريد نداشته باشي شما هر كندو برات در روز بسته به صحرا بين 10 تا 50 كرم كاهي بيشتر كرده جمع ميكني ( 50 ضربش در100 كندو ميشه5000 حالا تكرار در ماه 4 بار تازه اكه سر زرت باشي يا منطقه خوب باشه ديكه بهتر تصویر (ا ولش هزينه كرده كير و روش سخته اما ارزش داره)

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط nasser62 » پنج شنبه 30 دی 1395, 5:46 pm

سلام دوستان.درکیک جایگزین گرده آیا از کنجاله سویای روغن کشی شده استفاده میشه یا از خود دانه سویا؟ خواهشا دلیل استفاده و محدودیت های استفاده از هر کدوم را جداگانه در صورت امکان و اطلاع توضیح بدین ممنون از لطفتون ،راستی طریقه تفت دادن پودر سویا را کامل توضیح بدین چون ظاهرا خیلیا امثال من از این موضوع اطلاع کامل ندارن!با تشکر قبلی از همکاری دوستان

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

استفاده از آسیاب عطاری در زنبورداری

پست توسط nasser62 » یک شنبه 3 بهمن 1395, 10:12 pm

با سلام
آیا میشه یه آسیاب عطاری خرید و برای پودر کردن مواد لازم در ساخت کیک ازش در زنبورداری استفاده کرد ؟اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه،ممنون

نمایه کاربر
hamed_gwd
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 190
تاریخ عضویت: چهار شنبه 19 مهر 1391, 8:49 pm
محل اقامت: شیراز - 09365267497
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط hamed_gwd » چهار شنبه 6 بهمن 1395, 6:05 pm

با سلام خدمت دوستان عزیز

اول میخواستم یه قسمت نظر دوستمون آقا صادق رو تایید کنم که هیچی مثل گرده گل طبیعی نمیشه. ولی اینکه سویا و شیر خشک و مخمر اصلا فایده نداره رو اصلا قبول ندارم، همین طور این فرمولی که دادند درسته که به خاطر گرده گل مقوی هست ولی وقتی شما مواد اسیدی رو اضافه میکنید دیگه نباید از آنتی بیوتیک استفاده کنید. چون باعث فساد دارو میشه.
اونی که شما میبینی کف کندو ریخته اون مقدار از سویا هست که توی آسیاب درشت مونده و به آرد تبدیل نشده. بعدم از سویای خام باید استفاده کرد و بعد از آرد کردن باید اونو تفت داد. در ضمن مخمر هم برای زنبور بیفایده نیست و دارای ویتامین های طبیعی گروه ب و خیلی موادمورد نیاز زنبور هست. و بهتر است حتی اگر از گرده طبیعی استفاده میکنید به جای مواد شیمیایی و دارو و ویتامین های ساختگی، مقداری مخمر هم به آن اضافه کنید.

خدمت آقا ناصر عرض کنم به نظر بنده اگه شما گرده نداری میتونی این فرمول رو استفاده کنی. البته من هیچ وقت از سیستم وزنی استفاده نمیکنم و به جای اون از روش چشمی کمک میگیرم.
یک پیمانه شکر آسیاب شده + یک پنجم پیمانه شیرخشک + به ازای هر کیلو شکر یک قاشق مرباخوری مخمر خشک نانوایی + به ازای هر کیلو شکر بیست گرم سرکه سیب طبیعی + به ازای هر کیلو شکر دو قاشق غذاخوری عسل + آب جوشیده به مقدار لازم

اول شکر و شیرخشک رو باهم کامل مخلوط کنید. بعد توی یک لیوان مقداری آب سرد که مخمر توی اون قابل حل باشه بریزید و مخمر رو حل کنید بعد هم به مخمر حل شده سرکه سیب و عسل رو اضافه کنید و خوب حلش کنید. بعد این محلول رو روی شکر و شیرخشک بریزید و قاطی کنید. بعد برای جبران کمبود آبش به اون آب اضافه کنید. فقط آب باید کم کم اضافه بشه تا خمیرمون شل نشه. بعد هم توی یک ظرف ده دقیقه توی دمای هشتاد درجه حرارت میدید تا فعالیت مخمر متوقف بشه و به اصطلاح کشته بشه چون باعث نفخ زنبور میشه. بعد از سرد شدن غذا آمادس تصویر
یادتون باشه خمیر باید مثل خمیر نانوایی بشه و خودشو بگیره. نه اینکه شل بشه و راه بیافته.
موفق باشید
فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش برود فاتحه بقیه کلمات را باید خواند.

نمایه کاربر
sadegh63
کاربر فعال سایت زنبورعسل
کاربر فعال سایت زنبورعسل
پست: 50
تاریخ عضویت: دو شنبه 20 بهمن 1393, 7:17 pm
محل اقامت: مشهد
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط sadegh63 » پنج شنبه 7 بهمن 1395, 4:37 pm

تصویر
دوستان عزيز فقط تجربه خودم رو كه با موفقيت همراه بود منتشر كردم اكه بكم طي 5 روز يه زنبور 3 قاب 200 كرم خمير مورد بحث خورده امروز برواز مدفوع داشت و تخم ريزي شروع كرده خيلي عالي ((خمير بافرمول قديم رو هم كار كردم اي فر مول يه جيز ديكست انتي بيوتيك استفاده نكرديد بهتر سركه باعث تخمير كرده ميشه و باقي ماجراها كه توضيح دادم تصویر))

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

ظروف شربت خوری زنبور عسل

پست توسط nasser62 » پنج شنبه 7 بهمن 1395, 10:34 pm

دوستان اول تشکر کنم بخاطر اینکه به سوال بنده ارزش قایل شدین و جواب دادین و تجربیاتتان را در اختیار این حقیر گذاشتین،واقعا استفاده کردم و نظر هر دوی دوستان واسم ارزشمند و قابل قبوله دیگه تقریبا دستم اومد که باید چکار کنم! دوستان بهترین نوع ظرف خوراک واسه زنبور کدام نوعش هست؟مخصوصا واسه اواخر زمستان و هوای سرد و زنبور راحتر خوراک را می بره و مصرف میکنه؟

نمایه کاربر
hamed_gwd
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 190
تاریخ عضویت: چهار شنبه 19 مهر 1391, 8:49 pm
محل اقامت: شیراز - 09365267497
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط hamed_gwd » شنبه 16 بهمن 1395, 12:37 pm

شما اگه میخواهید خوراک جامد مثل کیک و خمیر شیرین یدید همون روی سر قابها باشه ار همه جا بهتره. چون هم جاش گرمتر از دیگر جاهای کندوست و هم محل کارکرد زنبوره. خمیر رو بین دولایه سلفون بذارید و به ضخامت یک تا یک و نیم سانت برسونید. بعدهم یخ پارچه روی قابها و خوراک بکشید. بقیه کار با زنبور
فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش برود فاتحه بقیه کلمات را باید خواند.

نمایه کاربر
nasser62
کاربر نیمه فعال سایت
کاربر نیمه فعال سایت
پست: 9
تاریخ عضویت: شنبه 25 دی 1395, 12:06 pm
تماس:

تغذیه زنبور عسل

پست توسط nasser62 » سه شنبه 19 بهمن 1395, 4:58 pm

سلام دوستان.آیا میشه از شیر خشک به صورت مخلوط در شربت تغذیه ای زنبور عسل استفاده کرد؟در صورت امکان توضیح بدین و راهنمایی کنید! ممنون

نمایه کاربر
hamed_gwd
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
بهترین کاربر سایت زنبورعسل
پست: 190
تاریخ عضویت: چهار شنبه 19 مهر 1391, 8:49 pm
محل اقامت: شیراز - 09365267497
تماس:

Re: کیک جایگزین گرده زنبور عسل

پست توسط hamed_gwd » چهار شنبه 27 بهمن 1395, 11:48 am

راستش رو بخواهید این کار رو نکردم. اطلاعی هم راجع به درست بودن یا نبودنش ندارم. ولی فکر کنم اگه زود مصرف نشه باعث فساد شیر بشه.
فریب واژه ها را نخوریم. وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش برود فاتحه بقیه کلمات را باید خواند.

موضوع جدید ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان