صفحه 1 از 1

♥ انواع غذا و دسر با عسل ♥

ارسال شده: پنج‌شنبه ۵ اسفند ۱۳۸۹, ۷:۱۵ ب.ظ
توسط yakamoz
دستور پخت فيله مرغ گريل شده و عسلی ، غذای رژیمی
مواد لازم :

1- فيله مرغ بدون استخوان و پوست ( 4 عدد )

2- گوجه‌فرنگي كنسروشده به جاي آن مي‌توانيد از رب گوجه استفاده كنيد ( 2 قاشق غذاخوری )

3- عسل طبیعی ( 4 قاشق غذاخوری )

دستور پخت فیله مرغ با عسل و زردآلو، غذای کم کالری

مواد لازم :

1- 4 تيكه فيله مرغ (پوست كنده و بدون استخوان)

2- 1 قاشق غذاخوري روغن كانولا

3- 3 قاشق غذاخوري آب پرتقال

4- 4 قاشق چايخوري عسل طبیعی



دستور پخت كيک عسل و دارچين و گردو

مواد لازم :

1- كره ذوب كرده 175 گرم

2- شكر قهوه‌اي 50 گرم

3- عسل طبیعی 250 گرم



میوه‌ خشک در عسل



میوه خشک شده با حداقل رطوبت ممکن بایستی استفاده شود، اما هنوز نرمی خود را بایستی حفظ کرده باشد. میوه خشک شده را می‌توان به صورت کامل یاحلقه حلقه مستقیماً در عسل قرار داد. میوه‌های تا حدودی خشک با آنها که دارای مقدار رطوبت بالا هستند حتی هنگامی که خشک می‌شوند، بایستی برای چند روز درون ظرف در بسته پر از عسل بمانند. وقتی که عسل ریخته شد، فرایند می‌تواند دو یا سه بار تکرار شود تا آنکه عسل با آب میوه‌ها رقیق نگردد. سپس میوه‌ها را می‌توان با عسل مخلوط کرد و درون شیشه ریخت. وجود چنین روندی ضروری است چرا که آب موجود در میوه، مقدار زیادی آب به عسل اضافه می‌نماید.