♥ از چه مواردی میتوان به جای گر
ارسال شده: پنجشنبه ۲ تیر ۱۳۹۰, ۳:۲۰ ب.ظ
[JUSTIFY]در سال 1655 میلادیsamuel Hantlibبعنوان یک غذای ارزان زمستانه مخلوطی از آرد لوبیا با آب قند را بکار برد.
در سال 1900زنبورداران اروپا بخصوص زنبورداران آلمان و اتریش برای تحریک زنبور عسل به تولید و پرورش لارو از غذای زمستانه استفاده میکردند.این غذا شامل مخلوطی از شکر،آرد نخود و سفیده ی تخم مرغ بود.
امروزه در اغلب نقاط جهان از مواد مختلفی بجای گرده ی گل استفاده میشود. بعضی از زنبورداران گرده جمع آوری و ذخیره شده سال قبل را با مواد مختلفی مخلوط کرده تا قدرت جذب آنرا بیشتر نمایند.
فرمولهای موادی که بجای گرده ی گل مورو استفاده قرار میگیرند و توسط متخصصین پرورش زنبور عسل پیشنهاد شده است،بشرح زیر خلاصه میشوند:
الف- فرمول هی دک
آرد سوژا...................................................................4 قسمت
مخمر........................................................................ 1 قسمت
شیر کم چربی..............................................................1 قسمت
عسل بدون عامل بیماری................................................1 قسمت
آب...........................................................................باندازه ی کافی
در فرمول بالا میتوان بجای عسل از محلول 2 به یک شکر و آب استفاده نمود.
ب- فرمول دوم:
آرد سوژا................................................................3 قسمت
مخمر..................................................................... 1قسمت
شیر کم چربی...........................................................1 قسمت
آب شکر1/1............................................................8 قسمت
ج- فرمول سوم
آرد سوژا................................................................3 قسمت
مخمر.....................................................................1 قسمت
شیر کم چربی...........................................................1 قسمت
شکر و آب 2/1........................................................10 قسمت
د- فرمول چهارم
آرد سوژا...............................................................5/2 قسمت
مخمر..................................................................1 قسمت
شیر کم چربی........................................................1 قسمت
زرده ی تخم مرغ خشک...................................... 2/1 قسمت
مواد بالا با مقایسه با گرده جمع آوری شده توسط زنبور،مقدار بیشتری توسط زنبور مصرف شده و 50% نوزاد بیشتر تولید میکند.در صورتیکه بخواهند از تخم مرغ تازه استفاده کنند برای هریک کیلو از مواد خشک(آرد سوژا+مخمر+شیر کم چربی) 7-9 زرده ی تخم مرغ را در مقداری آب و شکر اضافه میکنند.[/JUSTIFY]
در سال 1900زنبورداران اروپا بخصوص زنبورداران آلمان و اتریش برای تحریک زنبور عسل به تولید و پرورش لارو از غذای زمستانه استفاده میکردند.این غذا شامل مخلوطی از شکر،آرد نخود و سفیده ی تخم مرغ بود.
امروزه در اغلب نقاط جهان از مواد مختلفی بجای گرده ی گل استفاده میشود. بعضی از زنبورداران گرده جمع آوری و ذخیره شده سال قبل را با مواد مختلفی مخلوط کرده تا قدرت جذب آنرا بیشتر نمایند.
فرمولهای موادی که بجای گرده ی گل مورو استفاده قرار میگیرند و توسط متخصصین پرورش زنبور عسل پیشنهاد شده است،بشرح زیر خلاصه میشوند:
الف- فرمول هی دک
آرد سوژا...................................................................4 قسمت
مخمر........................................................................ 1 قسمت
شیر کم چربی..............................................................1 قسمت
عسل بدون عامل بیماری................................................1 قسمت
آب...........................................................................باندازه ی کافی
در فرمول بالا میتوان بجای عسل از محلول 2 به یک شکر و آب استفاده نمود.
ب- فرمول دوم:
آرد سوژا................................................................3 قسمت
مخمر..................................................................... 1قسمت
شیر کم چربی...........................................................1 قسمت
آب شکر1/1............................................................8 قسمت
ج- فرمول سوم
آرد سوژا................................................................3 قسمت
مخمر.....................................................................1 قسمت
شیر کم چربی...........................................................1 قسمت
شکر و آب 2/1........................................................10 قسمت
د- فرمول چهارم
آرد سوژا...............................................................5/2 قسمت
مخمر..................................................................1 قسمت
شیر کم چربی........................................................1 قسمت
زرده ی تخم مرغ خشک...................................... 2/1 قسمت
مواد بالا با مقایسه با گرده جمع آوری شده توسط زنبور،مقدار بیشتری توسط زنبور مصرف شده و 50% نوزاد بیشتر تولید میکند.در صورتیکه بخواهند از تخم مرغ تازه استفاده کنند برای هریک کیلو از مواد خشک(آرد سوژا+مخمر+شیر کم چربی) 7-9 زرده ی تخم مرغ را در مقداری آب و شکر اضافه میکنند.[/JUSTIFY]