صفحه 1 از 1

درباره فواید عسل چه می دانیم؟

ارسال شده: چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۰, ۳:۳۴ ب.ظ
توسط mellifera
[JUSTIFY]درباره فواید عسل چه می دانیم؟

همانطور که می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B۱ ، B۲ ، B۶ ، B۳ ، B۵ و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.
علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است.

● ویژگی منحصر به فرد
۱) به راحتی هضم می شود:
مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.
۲) منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است:
نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.
۳) سطح کالری آن پایین است:
در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.
۴) به سرعت در خون پخش می شود:
وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.
۵) در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است:
به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود
و جریان خون را تنظیم و آسان می کند و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرایین می شود.

● چند ویژگی جالب دیگر
۱) عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.
۲) به خاطر میزان بالای فروکتوز ۲۵% شیرین تر از قند است.
۳) در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنین مناطقی که عسل از گلهای همان منطقه به دست آمده است، بسیار مفید است.
۴) تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.

● ساخت چند داروی خانگی ساده و مؤثر
۱) برای درمان گلودرد، می توان آن را با چای و لیموترش مخلوط کرد و نوشید.
۲) برای جلوگیری از خشکی پوست دست، آرنج و پاشنه پا هم یک قاشق چایخوری عسل را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون و یک دوم قاشق چایخوری آب لیمو ترکیب کنید و ۱۵ دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید. نتیجه را بزودی خواهید دید.
۳) حتی می توانید از آن به عنوان دهان شویه هم استفاده کنید: یک قاشق عسل را با یک فنجان آب گرم ترکیب کنید و دهان خود را با آن بشویید.
[/JUSTIFY]

Re: درباره فواید عسل چه می دانیم؟

ارسال شده: دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۱۵ ق.ظ
توسط Hassannozarpour
باسلام عسل یک ماده مقوی وغذایی کامل بوده وسرشار از ویتامینها وآنزیم هاوپروتیین می باشد دارای خاصیت آنتی بیوتیکی وآنتی اکسیدانی می باشد.

Re: درباره فواید عسل چه می دانیم؟

ارسال شده: دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۳۹ ق.ظ
توسط avrinasal
mellifera نوشته شده:[JUSTIFY]درباره فواید عسل چه می دانیم؟

همانطور که می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B۱ ، B۲ ، B۶ ، B۳ ، B۵ و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.
علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است.

● ویژگی منحصر به فرد
۱) به راحتی هضم می شود:
مولکول های قند موجود در آن می توانند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.
۲) منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است:
نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.
۳) سطح کالری آن پایین است:
در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰% کمتر کالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالاست، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی کند.
۴) به سرعت در خون پخش می شود:
وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است، کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.
۵) در سلامت و ساخت عوامل خونی مؤثر است:
به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود
و جریان خون را تنظیم و آسان می کند و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرایین می شود.

● چند ویژگی جالب دیگر
۱) عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.
۲) به خاطر میزان بالای فروکتوز ۲۵% شیرین تر از قند است.
۳) در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنین مناطقی که عسل از گلهای همان منطقه به دست آمده است، بسیار مفید است.
۴) تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.

● ساخت چند داروی خانگی ساده و مؤثر
۱) برای درمان گلودرد، می توان آن را با چای و لیموترش مخلوط کرد و نوشید.
۲) برای جلوگیری از خشکی پوست دست، آرنج و پاشنه پا هم یک قاشق چایخوری عسل را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون و یک دوم قاشق چایخوری آب لیمو ترکیب کنید و ۱۵ دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید. نتیجه را بزودی خواهید دید.
۳) حتی می توانید از آن به عنوان دهان شویه هم استفاده کنید: یک قاشق عسل را با یک فنجان آب گرم ترکیب کنید و دهان خود را با آن بشویید.
[/JUSTIFY]



با سلام و تشکر از دوست خوبم اقای جهانی عارضم که خواص گفته شده فقط در عسلهای بدون تغذیه صادق است یعنی عسلهای خالص. البته نوع و گونه عسل هم در درمان بعضی از امراض و مشکلات مهمه که بستگی داره از چه گیاهی تغذیه شده باشه طبع عسل هم در خصوصیات ذکر شده نقش مهمی داره که باید فراموش نشه حتی رنگ عسل نیز در مقدار مواد معدنی و ویتامینی موجود در عسل تاثیر گذار هست در هیچ جا من ندیدم که به این مطالب مهم نیز اشاره ای بشه منبا تجربه چندین ساله خود در این زمینه به جرات میتونم بگم که هر عسل خالصی خاصیت درمانی نخواهد داشت مگر اینکه نوع گیاه آن مشخص و نوع مصرف و روش درمان بدرستی صورت گیرد موفق باشید

Re: درباره فواید عسل چه می دانیم؟

ارسال شده: دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲, ۲:۰۹ ب.ظ
توسط ehsanklop
سلام
با تشکر از دوستان که کامل توضیح دادند فقط یه نکته رو اضافه کنم عسلهای بسته بندی کارخانه ای به دلیل اینکه قبل از بسته بندی پاستوریزه میشن اغلب فاقد این خواص هستن چون در حین پاستوریزه کردن ویتامین ها و ملکولهای مواد مفید از بین رفته و عسل خواص درمانی خودش رو از دست میده