صفحه 1 از 1

نحوه و چگونگی بازار یابی و فروش عسل

ارسال شده: دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۱, ۹:۵۱ ب.ظ
توسط tag
با سلام میخاستم ببینم شما عسل .بچه مصنویی.گرده و.............تولیدی خودرا چگونه بازار یابی وفروش میکنید؟چه نوع عسل چه قیمتی؟
1-چند درصددرب منزل دوستان واشنایان
2-بصورت سفارش مغازه ای چگونه؟
3-بصورت فله وانبوه چطور؟
.
.
.
؟ تصویر

Re: فروش عسل

ارسال شده: دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱, ۴:۴۰ ب.ظ
توسط yasna
من 5ساله کار میکنم از 90کیلو داشتم تا امسال که 1400 برداشت کردم نیاز با زار محلی را تامین میکنم با بسته بندیهای 1و2و3کیلوئئ و مابقی راهمراه عسلهای تغذیه ای به صورت عمده در حلبهای 20 کیلویئ میفروشم باید ان قدر بگردید تا مشتری خوب پیداکنید چون دست تو بازار زیاد شده وبهترین عسلها را باساکاروز نیم درصدرا باکیلوی 10 تومن بیشتر نمی برند ویا باید انها را با دستگاه بسته بندی کرده وبا یک علا مت تجاری به سوپر مارکتها وفروشگاهای بزرگ ارائه دهید این ساده ترین روش است عسل1عسل طبیعی30تومن2عسل شکریخوب 15تومن3عسل شکری معمولی 7تومن

Re: فروش عسل

ارسال شده: دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱, ۵:۱۱ ب.ظ
توسط tag
با تشکر از اطلاعات وتجربیات شما.برای جلوگیری از شکرک زدن عسل شهد گل خالص چه میکنید؟چون این عسل من تیره عطر وبوی شدید داره گلو رو میزنه !وتقریبا 2ماه شکرک میزنه دیرتر فروش میره.وعسلی که درکنار شهد شربت شکر هم استفاده کردم دیرتر شکرک زده وروشنتر و شفافتر ه پر فروشتره ودرهنگام خوردن طعم ومزه ملایمی داره وبازار پسندی خوبی داره.ایا شما هم به این مساله برخوردیدتصویر

Re: فروش عسل

ارسال شده: دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱, ۸:۱۰ ب.ظ
توسط yasna
بله این مشکل تمام زنبور داران است عسل تیره شما صد در صد مرغوب است به این علت بو وطعم تند دارد واین دیگر بستگی به ذائقه مشتری دارد تند را بپسندد یا طعم ملایم را چند نفر رامیشناسم که عسلهای طعم ملایم را با عسلهای تند قاطی میکنند تا مشتری پسند شود برای اب کردن رس عسل شما باید یک بشکه یاحلب را تا نیمه پر اب کنید ورو ی اتش بذرید اگه ظرف عسل شما از جنس پلاستیک است چند عدد اجر را داخل اب بذارید تا ظرف شما نسوزدواز ته سوراخ نشود وان را با حرارت ملایم بجوشانید و هم بزنید تا رس اب شود وقتی کامل اب شد میتوانید ان را بردارید وشما نیز میتوانید ازمایشی مثلا 3کیلو عسل تندتان را با3کیلو عسل ملایم قاطی کنید تا مزه اش مشتری پسند شود وراحتر به فروش برسد بنده امسال سه نوع عسل داشتم وهرسه را به مشتری عرضه کردم وتوضیح کاملی برای هریک از انهادادم همراه با برگه ازمایش وانها نیز به میل وقدرت خرید خود انتخاب میکردند وقصد دارم سال اینده بروشوری را تهیه کنم که راهنمای خرید عسل وخواص . وراه تشخیص عسل خوب از تقلبی باشد که به مشتری بدم دیگه خیالشون راحت بشه

ومن 3ساله به هر کس که 6کیلو عسل مرغوب ازخودم میخره 1کیلو عسل شکری هدیه میدم این رمز موفقیته امسال بازارم از اول برداشت خوب نبود وتوسایتم درخواست کمک برای فروش کرده بودم اما1ماه بعدش سیل مشتریها سرازیر شدند وخوشبختانه تمام عسلمو فروختم و به دوستانم نیز در امر فروش کمک کردم چون واقعا برای مشتریهام ثابت شده که کارمان درسته موفق باشید تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر