چه موقع عسل خطرناک می شود.
ارسال شده: چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱, ۹:۰۹ ب.ظ
دوستان همه ی ما تا به حال مطالب جسته و گریخته ی زیادی در رابطه با فواید عسل و نقش آن در سلامت بدن انسان خوانده ایم. اما حتی عسل که در قرآن از آن به عنوان شفای مردم یاد شده است؛ نیز می تواند در مواقعی خطرساز و خطرناک باشد.
متاسفانه اطلاع رسانی دقیق و صحیحی در رابطه به مضرات احتمالی عسل، با توجه به نوع عسل، شرایط نگهداری و مخاطب آن در اختیار عموم و حتی زنبورداران قرار داده نشده است. خود من نیز اطلاعات ناکافی در این مورد دارم از جمه آنکه:
1- مصرف عسل برای کودکان زیر 1 سال خطرناک بوده و حتی می تواند موجب مرگ شود.
2- بالا رفتن دمای عسل، به خصوص تا دمای جوش آب سبب تغییر ترکیبات عسل و تولید نوعی سم در آن می گردد!
3- نگهداری عسل در ظرف های فلزی سبب واکنش دهی این دو شده و به تولید ماده ای سمی منجر می گردد.
4- و ...
سوالاتی هم در ذهن من بوده و هست که پاسخ مطمئنی برای آنها پیدا نکرده ام از جمله آنکه:
1- مصرف عسل برای کودکان در چه سنی فاقد خطر می باشد؟
2- میزان مصرف روزانه ی عسل برای کودکان و بزرگسالان به چه مقدار باشد که فاقد هر گونه عوارض جانبی برای شخص باشد؟
3- در مورد بیماران دیابتی نوع1 و نوع2 آیا مصرف عسل خطرساز است؟ در غیر این صورت این افراد از چه مقدار و از چه نوع عسلی می توانند استفاده کنند؟
4- آیا مصرف عسل سبب افزایش کلسترول بدن می گردد؟ مصرف آن برای افراد دارای کلسترول توصیه می شود یا خیر؟
5- عسل سبب افزایش قند خون می شود؟ چون افراد با قند خون بالا عموما از خوردن عسل خودداری می کنند
و سوالات دیگری که در حال حاضر به یادم نمی یاد.
لطفا در صورتی که پاسخ سوالات رو می دونید و یا اطلاعاتی در این زمینه دارید ما رو هم در اون شریک کنید.
و حتما حتما از صحت کامل اطلاعات که می دید مطمئن باشید. با تشکر از همه ی دوستان.
متاسفانه اطلاع رسانی دقیق و صحیحی در رابطه به مضرات احتمالی عسل، با توجه به نوع عسل، شرایط نگهداری و مخاطب آن در اختیار عموم و حتی زنبورداران قرار داده نشده است. خود من نیز اطلاعات ناکافی در این مورد دارم از جمه آنکه:
1- مصرف عسل برای کودکان زیر 1 سال خطرناک بوده و حتی می تواند موجب مرگ شود.
2- بالا رفتن دمای عسل، به خصوص تا دمای جوش آب سبب تغییر ترکیبات عسل و تولید نوعی سم در آن می گردد!
3- نگهداری عسل در ظرف های فلزی سبب واکنش دهی این دو شده و به تولید ماده ای سمی منجر می گردد.
4- و ...
سوالاتی هم در ذهن من بوده و هست که پاسخ مطمئنی برای آنها پیدا نکرده ام از جمله آنکه:
1- مصرف عسل برای کودکان در چه سنی فاقد خطر می باشد؟
2- میزان مصرف روزانه ی عسل برای کودکان و بزرگسالان به چه مقدار باشد که فاقد هر گونه عوارض جانبی برای شخص باشد؟
3- در مورد بیماران دیابتی نوع1 و نوع2 آیا مصرف عسل خطرساز است؟ در غیر این صورت این افراد از چه مقدار و از چه نوع عسلی می توانند استفاده کنند؟
4- آیا مصرف عسل سبب افزایش کلسترول بدن می گردد؟ مصرف آن برای افراد دارای کلسترول توصیه می شود یا خیر؟
5- عسل سبب افزایش قند خون می شود؟ چون افراد با قند خون بالا عموما از خوردن عسل خودداری می کنند
و سوالات دیگری که در حال حاضر به یادم نمی یاد.
لطفا در صورتی که پاسخ سوالات رو می دونید و یا اطلاعاتی در این زمینه دارید ما رو هم در اون شریک کنید.
و حتما حتما از صحت کامل اطلاعات که می دید مطمئن باشید. با تشکر از همه ی دوستان.