دیدگاه اقای مدیر کل وزارت جهاد و کشاورزی
ارسال شده: شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۲, ۶:۰۰ ب.ظ
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]در حالیکه زنبورداران از کاهش 70 درصدی تولید عسل به علت گرما و ریزگردها خبر می دهند وزارت جهاد کشاورزی این مسئله را مهم نمی داند و می گوید عسل نان ومرغ مردم نیست که کاهش آن نگران کننده باشد .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]آخر همه شیرینی هاست ، مایعی غلیظ که طعم شیرین را مانندش می دانند حاصل تلاش نوعی زنبور و غذایی که باید ذخیره کند اما به کام آدمیان شده آنقدر درباره فوایدش گفته اند که حالا پیدا کردن عسل اصل به کاری سخت تبدیل شده است ، عسل هایی که حاصل عرق ریختن زنبورها باشد این روزها کمیاب شده است تا جایش را آب و شکر ها و شکلات غلیظ بگیرد بااین حال جمعیت زنبورها در ایران کم نیست ، چهارمین جمعیت زنبور جهان . [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]طرفدارانش کم نیستند آنهایی که وعده صبحانه عسل می خورند یا این روزها که مخلوط آب لیمو وعسل به شربتی معروف برای رفع عطش و درمان سرما خوردگی معروف شده است البته اگر عسل واقعی پیدا کنند .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت : بعد از کشور چین ما رتبه چهارم هستیم یعنی در حدود 5 الی 6 میلیون کندو داریم اما از لحاظ تولید رتبه یازدهم هستیم .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]عفت رئیسی سرحدی گفت : ما در سال گذشته از هر کندو در حدود 11 کیلوگرم برداشت داشتیم که در مجموع 50 هزار تن عسل طبیعی برداشت داشتیم که برای ما راضی کننده بود .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]تولید کنندگان عسل می گویند که تولیدشان خیلی کم شده است ، داغی هوای تابستان فقط نفس آدمها را بند نیاورده ، زنبورها را هم از نفس انداخته است .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: متاسفانه به علت اینکه سال گذشته بارش های برفی خوبی نداشتیم و بهار و تابستان مصادف شد با بادهای موسمی و وجود ریزگرد بادها باعث شد که کلاَ منابع شهد زودتر از موعد خشک شود و براساس گزارش هایی که به ما رسیده خیلی از استانها اکثرا برداشتی نداشتند یا استانهای مثل کردستان ، لرستان ، بخشی از آذربایجان غربی ، اصفهان ، چهارمحال بختیاری ، مازندران و البرز هم که برداشت داشتند در هر کندو توانستند فقط 2 کیلو گرم برداشت داشته باشند .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]رئیسی سرحدی افزود: در حدود 90 درصد استانهای ما امسال برداشتی نداشتند که این امر باعث کاهش 70 درصدی تولید عسل در کشور شده است .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#bfbfbf]رضا ترکاشوند مدیر کل دفتر طیور وزنبور عسل در وزارت جهاد و کشاورزی در این رابطه گفت : کاهش تولید عسل مسئله مهمی نیست وکمبود احتمالی عسل نان و مرغ مردم نیست که نگران کننده باشد .[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]رئیسی سرحدی گفت : بعضی ها فکر می کنند اگر مردم عسل نخورند چه اتفاقی می افتد ، نگاه به مصرف به عسل یک نگاه اعتقادی و شفا بخش است و در تمام جهان زنبور عسل به عنوان حشره گرده افشان که نقش ارزنده ای در ارتقاء کیفی و کمی محصولات دامی ، باغی ، زراعی و حفظ مراتع و در یک کلام حفظ اکوسیستم دارد، آنجا جای نگرانی سایر تولیدات بخش کشاورزی را شاهد خواهیم بود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]برخی ها آن را به دارو تشبیه می کنند خیلی ها هم آن را جایگزین قند وشکر کرده اند ،حالا اگر تولید عسل کم شود شیرین کننده های مصنوعی وطبیعی دیگر پای به سفره ها می گذارند .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]داروی بدون جایگزین و یا جایگزینی برای قند وشکر ، غذایی مطبوع و طبیعی که دست کم در مقوی بودنش بحثی نیست .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]یک متخصص تغذیه در این باره گفت : عسل یک ماده غذایی با ارزش است ولی آن چیزی که به آن نسبت می دهند بیراه است ، مثلا می گویند ویتامین دارد ما از عسل ویتامین نمی گیریم به هر حالت به عنوان یک قند طبیعی که یک مقدار آرامبخش است می تواند جای قند و شکر را پر کند لذا کالری همان است و تعریفی که از عسل می کنیم نباید اغراق آمیز باشد .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]لینک خبر[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]آخر همه شیرینی هاست ، مایعی غلیظ که طعم شیرین را مانندش می دانند حاصل تلاش نوعی زنبور و غذایی که باید ذخیره کند اما به کام آدمیان شده آنقدر درباره فوایدش گفته اند که حالا پیدا کردن عسل اصل به کاری سخت تبدیل شده است ، عسل هایی که حاصل عرق ریختن زنبورها باشد این روزها کمیاب شده است تا جایش را آب و شکر ها و شکلات غلیظ بگیرد بااین حال جمعیت زنبورها در ایران کم نیست ، چهارمین جمعیت زنبور جهان . [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]طرفدارانش کم نیستند آنهایی که وعده صبحانه عسل می خورند یا این روزها که مخلوط آب لیمو وعسل به شربتی معروف برای رفع عطش و درمان سرما خوردگی معروف شده است البته اگر عسل واقعی پیدا کنند .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت : بعد از کشور چین ما رتبه چهارم هستیم یعنی در حدود 5 الی 6 میلیون کندو داریم اما از لحاظ تولید رتبه یازدهم هستیم .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]عفت رئیسی سرحدی گفت : ما در سال گذشته از هر کندو در حدود 11 کیلوگرم برداشت داشتیم که در مجموع 50 هزار تن عسل طبیعی برداشت داشتیم که برای ما راضی کننده بود .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]تولید کنندگان عسل می گویند که تولیدشان خیلی کم شده است ، داغی هوای تابستان فقط نفس آدمها را بند نیاورده ، زنبورها را هم از نفس انداخته است .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: متاسفانه به علت اینکه سال گذشته بارش های برفی خوبی نداشتیم و بهار و تابستان مصادف شد با بادهای موسمی و وجود ریزگرد بادها باعث شد که کلاَ منابع شهد زودتر از موعد خشک شود و براساس گزارش هایی که به ما رسیده خیلی از استانها اکثرا برداشتی نداشتند یا استانهای مثل کردستان ، لرستان ، بخشی از آذربایجان غربی ، اصفهان ، چهارمحال بختیاری ، مازندران و البرز هم که برداشت داشتند در هر کندو توانستند فقط 2 کیلو گرم برداشت داشته باشند .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]رئیسی سرحدی افزود: در حدود 90 درصد استانهای ما امسال برداشتی نداشتند که این امر باعث کاهش 70 درصدی تولید عسل در کشور شده است .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#bfbfbf]رضا ترکاشوند مدیر کل دفتر طیور وزنبور عسل در وزارت جهاد و کشاورزی در این رابطه گفت : کاهش تولید عسل مسئله مهمی نیست وکمبود احتمالی عسل نان و مرغ مردم نیست که نگران کننده باشد .[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]رئیسی سرحدی گفت : بعضی ها فکر می کنند اگر مردم عسل نخورند چه اتفاقی می افتد ، نگاه به مصرف به عسل یک نگاه اعتقادی و شفا بخش است و در تمام جهان زنبور عسل به عنوان حشره گرده افشان که نقش ارزنده ای در ارتقاء کیفی و کمی محصولات دامی ، باغی ، زراعی و حفظ مراتع و در یک کلام حفظ اکوسیستم دارد، آنجا جای نگرانی سایر تولیدات بخش کشاورزی را شاهد خواهیم بود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]برخی ها آن را به دارو تشبیه می کنند خیلی ها هم آن را جایگزین قند وشکر کرده اند ،حالا اگر تولید عسل کم شود شیرین کننده های مصنوعی وطبیعی دیگر پای به سفره ها می گذارند .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]داروی بدون جایگزین و یا جایگزینی برای قند وشکر ، غذایی مطبوع و طبیعی که دست کم در مقوی بودنش بحثی نیست .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]یک متخصص تغذیه در این باره گفت : عسل یک ماده غذایی با ارزش است ولی آن چیزی که به آن نسبت می دهند بیراه است ، مثلا می گویند ویتامین دارد ما از عسل ویتامین نمی گیریم به هر حالت به عنوان یک قند طبیعی که یک مقدار آرامبخش است می تواند جای قند و شکر را پر کند لذا کالری همان است و تعریفی که از عسل می کنیم نباید اغراق آمیز باشد .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ffffff][JUSTIFY]لینک خبر[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]